Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai/Nicoline

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3701

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex, Incest, Første gang og Tvang
Nicolai/Nicoline

Det var vel først omkring børnehaveklassen, at jeg fandt ud af, at jeg ikke var helt som de fleste andre børn.
Jeg var helt lille og sad i barnestolen på bagsædet, da min far blev dræbt midt i en overhaling af en modkørende lastbil. Havde jeg siddet i den anden side af bilen, ville jeg ikke kunne fortælle dig min historie. Min mor og jeg overlevede mirakuløst begge to uden synlige skavanker. Min mor fik tilkendt erstatning og pension og gik hjemme med mig.

Jeg var en glad og udadvendt dreng, der legede godt alene eller sammen med andre børn. Men jeg har også en leg sammen med min mor. Den startede altid med, at hun sagde, Nicoline du skal have dit bad nu. Så bar hun mig ud på badeværelset og klædte mig af.
Men hun tog også selv alt sit tøj af. Min smukke mor vaskede mig grundigt, og jeg fik lov til at sutte på hendes bryster, men jeg måtte endnu ikke slikke hende i skridtet. Det skulle vente til senere. Min lille drengepik stod altid hård og stiv. Det var dog ikke tilladt for mig at røre den.
Efter tørring af krop og hår, skulle jeg have ordnet negle, og få lagt neglelak på fingre og tæer.
Nu kom forvandlingen til Nicoline. De yndigste blonde trusser, gerne med flæser, små sokker med motiver, en lille top afsluttende med en kjole. Mit halv lange lyse hår blev krøllet.
Om sommeren ville min mor også selv tage en passende kjole på, og så tog vi ud med mig i klapvognen. På havnen fik jeg lov til at få en is, og folk kunne komme og se den smukke velopdragne pige sutte pænt uden at spilde. Min mor blev så stolt, når folk sagde, hun havde en yndig lille pige.
Når vi kom hjem, fik jeg altid sat noget op i mit numsehul. Jeg lærte at kalde det en plug. Så skulle vi i seng, og nu kunne jeg få lov til at slikke min mor mellem benene, til hun blev våd og tilfreds. Jeg fik meget ros, og hun kaldte mig en dygtig pige.
I børnehaven, var der ingen der drillede mig, for at gå med neglelak, eller om jeg kom i pigetøj. De andre børn havde vænnet sig til, at kalde mig Nicoline, når jeg havde pigetøj på, og så kunne vi piger bruge hele dagen på at lege med dukker eller rollelege. Men havde jeg mir drengetøj på, og var Nicolai, kunne jeg slås og spille sej sammen med drengene.
Det er fantastisk som børn er uden fordomme, og accepterede mig som den jeg var.
Naturligvis vidste jeg, at det ikke var alt jeg skulle fortælle om det derhjemme, men min bedste ven Oliver, kunne jeg ikke skjule noget for.
Oliver sagde, han både kunne lide Nicolai og Nicoline. Og jeg fik mange kram og kys fra ham.

Der var mange regler i min leg med min mor, udover at jeg skulle kalde min tissemand for klitten, og mit numsehul for min pussy skulle jeg opføre mig lydigt og underdanigt. Hvis der var den mindste smule tøven fra min side, blev jeg straks lagt over knæet, og fik en endefuld i min bare numse. Jeg græd og undskyldte, men slap ikke for hjørnetid efterfølgende.
Jeg kom til at elske at få smæk, smerten forvandlede sig til en lyst i min krop, og jeg må indrømme, at jeg nogle gange provokerede alene for at få mine smæk.

Min mor er så smuk, og jeg forgudede hende, vi sov sammen hver nat, og jeg fik min ble på og blev pudret i skridtet og kysset i søvn. Selvom jeg for længst kunne holde mig tør om natten, lod jeg alligevel min ble fylde med tis nogle dage, for at blive skiftet og få lidt creme i skridtet. Så blev min klit stor og stiv. Min mor vaskede min klit, og ellers rørte hun ikke meget på den. Nogle gange tog hun dog hårdt fat i den, og sagde hun ville skære den af. Det gjorde hun dog aldrig alvor af. Der er en gysen gennem mig hver gang, men jeg stolede på hende.

Første dag i børnehaveklassen, kom jeg til at sidde ved siden af Oliver. Det var utroligt spændende med 24 børn, hvoraf jeg kun kendte ganske få af dem. Vores klasselærer Mette, virkede sød og pædagogen Anton lavede en del sjov med os.
Men allerede i første frikvarter blev jeg passet op at tre drenge, de ville vide, om jeg var en pige eller en dreng. Det skulle de dog ikke have gjort, for den første fik en blodtud og den anden et spark over skinnebenet. Den tredje hylede bare og løb efter hjælp fra Mette.
Oliver, min redningsmand, passede på mig.
Selvom Oliver fik masser af skældud. Var der sjovt nok ikke andre, der forsøgte at mobbe mig.

Oliver havde inviteret mig til at komme og overnatte hos ham i weekenden. Jeg havde leget der mange gange, og var tryg ved hans forældre. Forældrene syntes, det var sødt at vi holdt meget i hånd, og at Oliver kyssede mig på munden, når jeg kom og gik. At jeg også suttede hans lille drengepik på værelset, havde de voksne ikke brug for at få at vide.
Men jeg var lidt skræmt ved tanken, og vidste ikke om jeg ville kunne undvære min mor en hel nat. Men jeg tog mod til mig, og spurgte min mor om jeg måtte. Hun sagde uden tøven ja.
Min mor forlangte jeg tog en ble med. Vi pakkede en taske med rene lyserøde trusser, min sovebamse, en natkjole samt en sut i toilettasken. Jeg ville dog hellere have Olivers tissemand i munden.
Der var gjort meget ud af det. Da jeg kom til frokosttid, var der en del børnevenligt mad på bordet. Fiskefileter, små frikadeller, og grøntsagsstave i mundrette størrelser.
Vi legede udendørs i haven til det blev aften. Så fik vi købe pizza og sodavand. Sikke en fest.
Efter maden måtte vi se en film på værelset. Vi klædte os af, og børstede tænder. Jeg fik Oliver til at hjælpe mig med min natble, og tog min natkjole på. Han tog lige et par små drenge underbukser på, da vi gik og kyssede godnat. Faren blev lidt underlig, da han tog mig på numsen og mærkede min ble. De voksne udvekslede blikke, men sagde ikke noget.
Oliver tog straks sine underbukser af, og jeg suttede ham til vi skulle se tegnefilm.
Jeg savnede min mor, men Oliver trøstede mig, og med en sut i munden og mange kys fra Oliver faldt jeg i søvn.
Da vi vågnede overtalte Oliver mig til at bruge min ble. Han holdt på den som den blev tungere og tungere af mit tis. Så satte han sig op på maven af mig og stak sin egen tissemand ind under kanten på min våde ble og tissede ind under kanten. Den var næsten ved at falde ned om benene på mig, da vi gik ud for at tage et bad. Vi lod bare bleen ligge på gulvet.
Efter badet tog jeg mine lyserøde trusser på og Oliver fandt et par lækre drenge underbukser.
Så gik vi ud og fik morgenmad.
De voksne sad og fik kaffe og lyttede til radioen. Men vi fik straks tilbudt lækker morgenmad og juice.
Oliver gik hen og slukkede for radioen, og bad om opmærksomhed. Han sagde at vi nu var kærester, og at han var glad for mig, uanset om jeg var Nicolai eller Nicoline. Så gav han mig et kys på munden. De voksne skulle lige samle sig sammen, de sad faktisk og så lidt dumme ud et stykke tid. Så smilede faren, og sagde, at jeg da også var sød, og at jeg altid ville være velkommen hos dem. Så rejste de sig begge og gav mig et kys på kinden.
Okay, jeg er seks år og Oliver er lige fyldt syv.
Vi legede på værelse,r da min mor kom for at hente mig. Hun havde fået nyheden om vores forhold, da hun kom ind til os. Jeg havde stadig kun trusser på, men Oliver havde fået et par korte bukser på. Hun ønskede os tillykke, og bad mig samle mine ting sammen.


Hjemme skulle vi lege Nicoline igen. Jeg fik en endnu større plug, og det gjorde lidt ondt i starten, men vi gik en tur, og så glemte jeg smerten. Vores nabo. en ældre enlig mand, stod i sin forhave, da vi kom hjem. Vi stoppede pænt op og hilste. Han rørte lidt ved mig, og sagde jeg var en meget smuk pige, og så fik jeg et blink med det ene øje. Jeg tror han havde gennemskuet os.
Senere sagde jeg tissemand om min klit, for at få en endefuld. Selvom jeg græd, og det gjorde virkeligt ondt, var jeg lykkelig på en vidunderlig måde i min lille krop.
Vi fik dejlig spaghetti med kødsovs til aften, og jeg slikkede min mor i sengen til hun skreg af nydelse.

I skolen er jeg mest sammen med de andre piger. De er lidt misundelige på, at jeg er kæreste med Oliver, da han er er meget populær og så utrolig smuk. Men overraskende nok er jeg ret god til fodbold, så jeg kan godt spille med, når jeg er Nicolai. De andre drenge krammer mig lidt vel meget, når jeg scorer, og jeg mærker tit en hånd på min numse. Men de gør det lidt i skjul, for Oliver er stadig den største og stærkeste i klassen.

Når Oliver sover hos mig, rykker jeg ind på mit eget værelse. Så er jeg Nicoline hele tiden.
Min mor har lært ham at stikke en dildo op i mig, og lade mig sove med en plug i numsen.
Vi kan gå i biografen sammen alle tre, og spise ude samt tage på andre udflugter.

Da jeg begyndte at ankomme hjemme hos Oliver som Nicoline, blev det accepteret fra start. De havde fået talt om det, og havde sat sig ind i emnet omkring transkønnede børn. Jeg blev endda inviteret med på en flyrejse til spanien. At min pik var synlig foran på min bikini, tog jeg mig ikke af. Faktisk elskede jeg det, når folk opdagede det, og begyndte at studere mig nærmere, Enkelte piftede endda efter mig, og kalde mig pretty girl. Jeg kunne også lide, når nogen rørte ved mig, særligt hvis det var en lækker moden mand. Men hvis Oliver så det, fik jeg strenge ordrer om at opføre mig ordentligt, og det kostede en endefuld på værelset senere.

I femte klasse ved alle på skolen, at jeg er trans. Der er blevet talt om det i klasserne og eleverne er blevet indprentet at respektere min seksualitet. Min skolen går kun til sjette klasse. så skal vi over på en større skole længere væk. Det er lidt skræmmende, men jeg tænker på alle de mange lækre teenage drenge, der går der.
De andre piger i klassen er super søde, og vi taler tit om drenge. De ved jeg er sammen med Oliver, men derfor kan man jo godt kigge lidt. Jeg indrømmer at Jeppe fra sjette klasse er ret lækker, og de andre piger giver mig ret. Pigerne siger, jeg skal prøve at få ham til at mærke jeg kan lide ham. Derfor siger jeg, hej Jeppe, hver gang jeg ser ham på gangen. Han smiler, men der går nogle dage, før han svarer tilbage, hej Nicoline. Den nat sov jeg næsten ikke.

Oliver er begyndt at kneppe mig næsten dagligt, og han får sin dejlige drengeorgasme oppe i mig. Vi glæder os begge til, at han kan få sæd afgang. Men derfor kan jeg jo drømme om andre fyre især om ældre fyre og voksne mænd. Min mor siger det er helt naturligt, og at jeg skal gøre mig mine erfaringer, men jeg kan altid spørge hende om gode råd.

I dag skete det, jeg så Jeppe gå ud på drengetoilettet, det brugte jeg ikke længere, men jeg gik efter ham og ventede til han havde tisset færdigt. Da han vendte sig om, og så mig, fik jeg et dejligt smil. Han grinte og beskyldte mig for at lure. Han gjorde et kast med hovedet i retning af toiletbåsen. Jeg var klar over, at der skulle ske noget nu. Jeg gik ind og han fulgte efter. Døren blev låst. Jeg fik et hurtigt kys på munden. så spurgte han, om der var noget, jeg gerne ville se ? Jeg nikkede blot, var spændt på, hvad han ville have mig til. Så åbnede han sine bukser og trak sin stive teenpik frem. Sut den, sagde han bare. Den smagte at tis, og af noget mere, men jeg gik straks i gang. Det er jo ikke et tilbud, man siger nej til. Han havde hår på den og duftede spændende. Han advarede mig ikke, da han kom. Fyldte blot min mund med sæd. Slug det, en ny ordre fra ham. Jeg viste min tomme mund, og han sagde, jeg var en sød og dygtig pige, og at det ikke var sidste gang, han ville bruge min mund.
Før jeg vidste af det, stod jeg alene tilbage på toilettet. Døren stod stadig åben ind til båsen, da et par andre drenge kom ind. Du er da vist gået forkert Nico, det er inde ved siden af til piger. De grinte, men faktisk ikke på en ondskabsfuld måde. Jeg luskede af, men havde ikke ret dårlig samvittighed, da jeg satte mig på min plads ved siden af Oliver. Det var første gang jeg smagte sæd.

Efter skole, gjorde jeg mig umage for at tilfredsstille min kæreste. Så lidt skyldfølelse havde jeg jo nok alligevel. Og da jeg senere indrømmede det overfor min mor, vidste hun jeg ønskede at blive straffet Jeg fik derfor lov til at smide tøjet og lægge mig over knæet. Hun brugte hårbørsten i dag. Den får jeg ellers kun med, når jeg virkelig har været fræk. Jeg skreg af smerte og nydelse, min drenge klit stod stiv og hård. Men hun trængte også, så jeg fik ikke hjørnetid, skulle blot slikke hende i meget lang tid.

Jeppe fik mit mobilnummer nogle dage senere. Og jeg jeg en fast tjans med at sutte ham, når han trængte, og det skete ofte. Efter nogle uger, var det ikke nok for ham, og jeg skulle kneppes rigtigt. Det var super dejligt at mærke ham sprøjte oppe i mig, men jeg havde mine trusser fyldt med hans sæd på hjemturen. Men sådan er det jo for os piger.

Efter sommerferien som jeg delvist holdt hjemme med mor, og delvist i sommerhus med Olivers familie skulle jeg i sjette klasse, Wauw, nu var vi de store. Jeg følte mig nu ikke særligt stor, slet ikke efter at Jeppe havde inviteret nogle af sine venner hjem til sig, så de alle kunne få en tur i mig. Flere af dem var en del ældre, men de behandlede mig fint og sagde de glædede sig til næste gang.

Oliver fik sin første rigtige sædudløsning i min mund en dag efter skole. Han blev så glad, at han fortalte det til sine forældre, mens vi sad og spise aftensmad. De voksne smilede bare, og sagde, det var godt, hans pige ikke kunne blive gravid.

Nu ville han have min røv flere gange dagligt. Men det er vigtigt for mig, at holde ham interesseret i mig. Der er jo mange, der kan se, han er så fantastisk lækker, og pigerne står jo i kø efter ham. Han skulle meget nødigt få smag for fisse. Men jeg skal ikke sige noget, er jo ham utro meget ofte, og han skal jo også finde sig selv. Han siger dog stadig, at han elsker mig.

Vores nabo er begyndt at betale min mor for at få besøg af mig. Det er ret let arbejde, skal blot kysse ham, og sutte hans pik. Det er ofte klaret på et kvarter. Så bidrager jeg også til husholdningen.

Julen holder vi sammen begge familier. Jeg bliver præsenteret for bedsteforældrene og Olivers anden familie som Nicoline. Min mor er pænt klædt på, og klarer at samtale med alle. Det er faktisk ret hyggeligt, indtil en fætter til Oliver spørger, om jeg egentlig ikke er en dreng.
Det indrømmer jeg, men fortæller, at transpersoner helst vil tiltales med det køn de føler sig som. Der bliver lige lidt pinlig tavshed, men så får folk en cognac mere, og den gode stemning er tilbage.
Oliver har købt lingeri til mig, tror nok hans mor har hjulpet ham. Jeg har købt nye fodboldstøvler til min fyr. Dem har min mor betalt, men jeg har jo nok selv tjent pengene hos naboen.
På værelset prøver jeg mit nye smukke lingeri. Det bliver indviet få minutter senere på hans seng. Olivers fætter åbner døren, og han ser ham kneppe mig. Han tager sin pik frem, og begynder at spille i takt med os. Da han er ved at komme, spørger han om lov til at komme på mig. Det får han lov til, og jeg får hans sperm i ansigtet. Hyggelig familie jul.

Efter jul viser det sig, at min mor har indgået en aftale med naboen om, at flere fyre kan komme forbi og bruge mig, når jeg nu alligevel er der. Der kommer fast takst på sutning og analsex. Der er så meget gang i forretningen, at jeg bliver nødt til at fortælle det til Oliver.
Han bliver først lidt vred, men så smiler han, og indrømmer, at han vidste jeg er en ludertøz.

Foråret bliver til sommer, og skoleåret er slut. Vi glæder os begge til at starte i syvende.
Min mor tager os med til en uge på et naturiststed i Frankrig. Vi bor i et stort telt, men er ude og nøgne næsten hele døgnet. Der er mange, der er interesseret i os, og vi får en del venner. Oliver knepper mig åbenlyst på stranden flere gange dagligt. Han låner mig kun meget sjældent ud.
Et par voksne fyre tilbyder ham dog et pænt beløb, så jeg må overnatte i en hytte og stå til rådighed hele natten. Da jeg tager tilbage til teltet næste morgen, har jeg ondt i hele kroppen, og min røv bløder en smule. Men efter et bad lidt god salve og et par timers søvn, er jeg klar igen.
Med Olivers familie tager vi på bilferie i Tyskland og siden Holland. Det bliver en skøn og afslappende ferie.

Olivers pik bliver ved med at vokse, og der er kommet en flot dusk omkring den. Min har ikke ændret sig det mindste smule, jeg er stadig helt glat og min pik er fortsat ubetydelig lille. Til gengæld er mine bryster begyndt at udvikle sig. Hormon kuren gør sin virkning. Min nye skole har indvilget i at tiltale mig med hun og Nicoline.
Det er flere et år siden, jeg sidst har haft drengetøj på. Jeg kan stadig få rejsning, men ikke udløsning. Jeg nyder dog analsexen, og det giver mig en dejlig orgasme.
Min mor har fået en fast veninde, hun er flyttet ind hos os, og jeg sover ikke mere sammen med min mor. Jeg bruger stadig ble om natten, selvom den er tør, når jeg vågner. Men det giver mig en tryghed, jeg nødigt vil undvære. Oliver har overtaget min opdragelse, og han straffer mig hårdt, når jeg har været uartig. Og det er jeg desværre ret ofte efter hans mening.

Der er både voksne og store elever, der kigger interesseret på mig på min nye skole. Jeg er sikker på, jeg nok skal få det godt her…..


Kommentar