Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Når jeg har lyst 3

Karakter: 0/0
Visninger: 2693

Af: Lindelus.

Læs flere noveller af:
» Lindelus.

Skriv til:
» Lindelus
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Biseksuel
Det var nu ved at være en del uger siden mine udskejelser med henholdsvis Mark og Mette. Mark havde jeg egentlig ikke rigtig snakket med siden. Derimod havde Mette og jeg snakket en hel del, og så havde vi også lavet lidt andre, frække ting. Det påtænkte vi også umiddelbart at blive ved med, men sandt at sige var det så, at hun havde valgt en ny uddannelse, som krævede et længere udlandsophold. Dér var hun så lige taget afsted til. Omend vi lige var startet på et nyt kapitel i en lidt mærkelig situation, så så jeg samtidig en mulighed for at lade mig selv stå i nydelsens tegn. Jeg havde haft sat de ‘mandlige omgange’ på pause, men jeg havde på det seneste haft en trang til, at der skulle til at ske noget mere på den front.

Jeg var netop flyttet ind i min første egen lejlighed. Med alle de hobbyer jeg har, med ting jeg gerne vil, havde jeg bevidst lejet mig ind i en 3-værelses lejlighed, for at have pladsen til det hele.
En uge efter indflytningen, gik det dog op for mig, at det måske var ambitiøst nok, at skulle have tiden til at kunne lave det hele. Derfor kom jeg egentlig frem til, at jeg lige så godt kunne finde en makker til at flytte ind i det sidste værelse, der ellers stod tomt.
Der gik ikke mange dage med diverse opslag efter at jeg havde fået en hel del henvendelser, og cirka en uge senere, havde jeg haft nogle forbi for at kigge, lidt samtale her og der, og jeg havde faktisk også fundet ud af hvem det skulle blive. Ikke fordi jeg vældig meget op i det, da jeg godt kan lidt at møde nye mennesker, men det var nu alligevel vigtigt for mig, at interesser og sind ramte nogenlunde plet ift. hvem jeg selv er.

Valget var faldet på Pione - en cool, afrikansk dude, som skulle til at starte på drømmeuddannelsen i byen, med lidt af hvert i sigte, og så virkede det bare til at kemien var der da han var forbi for at kigge på lejligheden. Han var bestemt heller ikke dårlig at kigge på. Han var lavere og mindre end mig, pæne øjne og kortklippet, sort hår.

Han var efter nogle dage så småt kommet på plads i lejligheden, og efter et par dage hvor vi var gået direkte i seng, fandt vi os selv på min mørkegrå chaiselong-sofa foran flimmeren til en eller anden film, som egentlig var ligegyldig. Vi havde startet med at snakke med par øl i mund og bund, og efterhånden som det var blevet sent, var der også røget lidt flere øl indenbords. I takt med at min tilstand blev mere og mere beruset, begyndte jeg også at få.. tanker, og i en tilstand af ‘druk’ og til dels liderlighed, kom jeg flere gange til at kigge på andre dele af hans krop, og særligt ét sted på hans grå sweatpants. Jeg krydsede fingre for, at han ikke havde bemærket noget. Jeg foreslog ham at vi pillede et spil ned fra hylden og fandt en god whiskey frem.

De fleste af mine spil var stadig hjemme ved mor og far, så det var ikke fordi der var meget at vælge imellem endnu. “Har du slet ikke nogle kort spil?”, spurgte Pione med stor undren. Han kiggede på mig, og jeg svarede, at næste gang han spørger mig, så ville svaret være ja. “Men jeg har UNO..”, sagde jeg med et grin i stemmen. Han smilte tilbage. “Jo, lad os det, men lad os gøre det til Strip-UNO så. Så bliver det lidt ‘spicy’.” Bare tanken fik min hjerne til at kigge nedad, bare i et splitsekund. “Shit, haha. Det kan vi fandme godt så.”, svarede jeg ham. Vi satte os ind til bordet igen.

“Right, hver gang man taber, skal man tage et shot, og vinderen må bestemme en beklædning taberen skal tage af.”, sagde jeg. “Sokker tæller for én beklædning”, sagde han. “Jaa sgu”, sagde jeg og fortsatte: “Resten kan vi vel tage når vi kommer så langt..”.

Vi startede med et shot, satte noget musik på og så var vi i gang.
I løbet af spillet, kunne jeg egentlig ikke lade være med at tænke på hvad det var vi havde gang i. Ikke at jeg fortrød det, for det var jo bare et spil, men hvad nu hvis jeg kunne lide det jeg ser? Det var jo heller ikke fordi, at det ikke er et ønskescenarie for en mand som mig, men man kunne ikke lade være med at tænke over hvorfor han havde forslået det - omend jeg var vild med idéen.

Runderne gik, og ligeledes gjorde tøjet. Vi havde begge fået smidt lidt tøj - ikke noget afslørende endnu. Vi blev ved med at kigge på hinanden og grine af det, men jo mere tøj, der forsvandt, kunne jeg ikke lade være med at tænke på det frække i situationen, og baseret på tidligere erfaringer, var min pik helt enig i min vurdering - det kunne da være meget lækkert. Jeg besluttede mig for ikke at bekymre mig om det. Han foreslog det selv, så han måtte vel være klar over diverse konsekvenser. I min berusede tilstand var snart heller ikke meget jeg hverken kunne eller ville gøre.

Stemningen var også ved at være intens imellem os. Vi kiggede på hinanden - øjne, ansigt, krop, you name it, og der begyndte også at komme små hentydninger til alle mulige ‘frække’ ting.
“Hvaaaa, Pione? Hvad skal man gøre hvis man mister al tøjet.. altså taber..?”, spurgte jeg så tydeligt som muligt. “Hmmmm.. jamen, jeg har aldrig set en mand twerke, Daniel. Kunne det ikke være noget for dig?”, sagde han med en hentydning om, at det lige nu er mig, der har mindst tøj på. “Haha, nu må vi se, Pione”, sagde jeg mindre nervøst end jeg havde forventet.

Overraskende nok, indhentede jeg ham. Vi sad nu begge i underbukser, og jeg var spændt på hvem der ville tabe og hvad der så ville ske. Jeg kunne også se på Pione, at han overvejede det. Jeg kunne tydeligt ane en bule i hans underbukser, men jeg undlod at kigge for meget - jeg sad selv i samme situation. “Jeg har faktisk heller aldrig set en mand twerke, Pione”, sagde jeg drillende.

“..og vinderen er.. MIG!”, sagde jeg, da det stod klart, at det var Pione, der skulle smide sine underbukser og altså lave ‘taberdansen’. Pione grinede lidt, rystede på hovedet, rejste sig op og gik ud på gulvet. “Er du sikker på, at du kan klare at se det her, Daniel?”, spurgte han smilende. Jeg kunne se hans hvide tænder bag hans lækre smil. Jeg gav ham elevatorblikket hurtigt, og sagde: “Det her har jeg sgu ventet på Pione. Du kan jo starte med at gøre det med underbukserne på.”

Han trak min puf hen og bøjede sig ind over den. “Så må twerkerboy jo lige vurdere om jeg kan finde ud af det.”, sagde han, skød røven bagud og begyndte. Jeg lagde ikke rigtig mærke til om han gjorde det som twerking er bedst. Jeg kiggede mere på hans velformede røv i hans stramme underbukser. Bag det stramme stof, kunne jeg se hans pik og ædle sten svinge frem og tilbage, nærmest i takt med musikken og jeg fangede mig selv i at rette min nu stive pik i bukserne imens han kiggede væk. Der var altså noget helt vildt frækt over den situation vi var i, og den stemning, der var imellem os, og jeg besluttede mig simpelthen for at gøre noget ved det.

“Så er det af med underbukserne, mester”, sagde jeg med et grin uden at lyde liderlig. Han kiggede hurtigt tilbage på mig, stoppede sine bevægelser, og stod nu stille. Efter en lille pause, sagde han: “Så kom og gør noget ved det, Daniel”, sagde han med en helt anden tone i sin stemme. Jeg rejste mig forsigtigt op, gik hen bag ham og lagde mine hænder på hans baller og kørte dem og til kanten af hans underbukser. Han samlede benene. Med min ene hånd under kanten, og den anden på vej ned af hans lår, stod jeg kort og beundrede synet, og så begyndte jeg at trække hans underbukser ned. De kom ned omkring ballerne, og sådan som han stod, kunne jeg se hans stjerne. Jeg trak underbukserne helt af ham , og bad ham om at sprede benene igen. Jeg tog mod til mig, og tog begge hans baller i hænderne, for derefter at nærme mig hans stjerne med en finger. Jeg kørte den ned mellem ballerne og mærkede efter om han skulle have nogle indsigelser.

Jeg var kommet så langt, så jeg valgte at tage tyren ved hornene, rettere sagt række ind under ham for at møde hans sorte stang af en pik. Jeg havde kun set den semi-blød i hans bukser, så jeg havde ikke nogen egentlig viden om dens størrelse, men jeg lærte hurtigt, at han er veludstyret. Jeg rørte blidt ved den, gled op til hans nossere og bemærkede nogle store, glatte klunker, og uden nogen form for respons, begyndte jeg at lege med dem. Samtidig nærmede jeg hans baller med min tunge, og jeg rørte ham lige mellem hans baller. Han gav et lille spjæt, men blev stående, så jeg gav ham et ordentligt slik, og begyndte så langsomt at køre min våde tunge ned mod hans stjerne. Jeg lod lidt spyt løbe ned af min tunge, som straks gik i gang med at slikke hans lækre, røvhul. Min anden hånd havde fundet vej ned til han store pik, og jeg lod et støn ud for at lade ham vide, at jeg nød det. Han pressede sig let bagud, og så vidste jeg, at jeg bare skulle fortsætte. Jeg satte mig ned på knæ og spredte hans ben lidt mere, så det var nemmere at komme til hans dejlige stjerne. Jeg lod tippen af min tunge presse mod hans åbning, men fokuserede på at tilfredsstille hans pik.

Jeg lod min tunge vandre ned til hans mellemkød, og jeg kunne mærke hans store, bløde sæk mod mit ansigt, og jeg fortsatte med at have godt fat i hans pik - nu med begge hænder. Jeg fortsatte med tungen indtil jeg ramte hans testikler, hvorefter jeg intensiverede min indsats. Jeg startede med at tage en testikel i munden og suge på den. “Uhhh, hvem vidste at twerkerboy var en twerkerbitch? Kan twerkerbitch godt lide mesterens sorte pik?”, sagde Pione med selvsikkerhed
Jeg svarede ham ved at tage den anden testikel i munden også, og så give et tilfredshedsstøn, og så lod jeg vibrationerne fra mine læber og min mund, glide ud i hans dejlige testikler.

Piones pik var som fanget i mine hænder, og jeg var ikke sikker på, at jeg havde lyst til at give slip igen. Det var som en drøm at føle hans store, glatte pik, som efterhånden var blevet godt våd af hans præsperm. Jeg tog hans sæk længere ind, og med næsen helt oppe i hans mellemkød, var der ikke mere at tage af. Jeg sugede det bedste jeg kunne, og jeg kunne ham komme med liderlige grynt. “Jaaaa, sug min sæk, bitch.”, sagde Pione hånligt. Jeg onanerede samtidigt hans pik endnu hurtigere, og begyndte at tænke på at få den ind i munden - ned i halsen. Pione tog fat i mit hoved og pressede det så langt som muligt ind mod hans saftige, ædlere dele, og sagde: “Jeg har set dig kigge langt efter min pik hele aftenen, så nu skal du nok få det du ønsker.”

Med et godt tag i mit hoved, holdt han mig tæt om sine testikler imens han rettede sig op, bakkede over mig og fortsatte lidt med at bakke. Det føltes billigt at jeg med vaklende evne skulle forsøge at kravle med munden omsluttet hans våde, ædlere dele, med en stor, sort pik hoppende på mit ansigt, alt imens Pione kaldte mig bitch og twerkerboy. “Ved du hvad, Daniel? Jeg kan godt sige dig, at du får lov til at ryste din twerkerrøv på min pik inden længe, men først skal du gøre dig fortjent til det.”, sagde Pione og hev min ellers sugende mund af sine testikler.

Han lod mig knap nok kigge på sin pik, før han førte det store pikhoved ind i min mund. Jeg skulle lige vænne mig til størrelsen, og til at starte med, kunne jeg ikke helt efterkomme hans ønske om at få den langt ned i min hals, og det var til dels ubehageligt og *fucking* liderligt på samme tid. “Den skal helt ned, boy.”, sagde han, hvorefter jeg kun med et ihærdigt støn og et blik op på ham, kunne vise min liderlighed for ham.
Han blev ved med at presse på, og jeg blev ved med at presse den anden vej for at få ham længere ned i min hals. Mine ene hånd havde fat i hans pik, og den anden var nede og nulre hans store, glatte testikler.
Jeg manglede ikke meget, da han sagde, at det ikke var godt nok og trak pikken ud. Jeg skyndte mig at rejse mig op, hive min T-shirt af, tage fat i hans pik og trække ham hen til spisebordet, hvor jeg lagde mig ned på ryggen med hovedet ud over bordkanten, og åbnede munden og bad ham om at voldtage min hals, så jeg kunne mærke hans pik fylde mig ud. Han var hurtig til at stikke pikken ind i min mund. Jeg rækkede mine hænder om på hver af hans baller og pressede ham ind mod mig, så hans pik bankede gennem min mund og ned i halsen, og sådan blev jeg ved imens jeg løftede mine ben over min krop og op til hans arme, og han var hurtig til at tage fat i dem og presse dem helt ned til min smidige krop og holdt så hårdt fast. Med savlen strømmende ned af ansigtet og Piones store nossere bankende ind i det også, var jeg i en drømmeverden af præsperm, pik og andre lange ting, og selvom min hals var fyldt med pik, var det noget så svært at dæmpe mig. I en stabil og hård tone, kommanderede han med mig og kaldte mig ting, som ingen nogensinde havde kaldt mig før.

Da jeg var kommet helt i bund af pikken, holdt han mig der. Savl, præsperm og pikken i luftvejene havde gjort det svært at trække vejret ordentlig, så da han trak sig ud, skulle jeg lige sunde mig.

“Det ser ud til, at du gemmer på en ret stor pakke i dine bukser, bitch. Ærgerligt, at vi ikke kommer til at bruge den til noget. Kom med her over i sofaen.”, sagde han og gik over til sofaen og pegede.
Jeg gled ned af bordet og skyndte mig over til sofaen. Han kiggede mig i øjnene, og jeg kunne tydeligt se, at han nød det. Han guidede mig ned på alle fire i sofaen op mod ryglænet så jeg stod med min røv skudt direkte ud mod ham. Han gik helt hen bag ved mig så jeg kunne mærke hans stive pik mod mine baller, og jeg kunne mærke, at han gled den op og ned mellem dem. Jeg mærkede Pione tage fat i mine joggingbukser og rive dem fra hinanden. Han rev dem til begge mine baller var fuldstændigt blottet, og mine bukser ham omkring mit liv og langt nede af mine ben. “Sikke en røv twerkerbitchen har.”, sagde han. “Den skal smages.” Jeg kunne mærke hans tunge mod mit hul, som efterhånden var ved at være klar til at mærke en stor pik igen. Pione lavede en ordentlig spytklat og pressede den ind med en finger. Af ren refleks, bevægede jeg mig mod fingeren for at få den længere ind. “Du er satme fræk, Daniel.”, sagde han så. “Mhhhhmm..”, stønnede jeg og bad ham om at kneppe mig. Jeg er ikke så meget til en masse forspil. Den skal bare nydes hårdt og frækt hurtigst muligt.

Jeg kunne mærke Piones pik mod min stjerne og lod ham styre tempoet. Han skulle overtage magten over mig, så jeg kunne give mig hen til hans ønsker. Så længe det var hårdt. Han begyndte at skubbe pikken helt ind, og jeg kunne med det samme mærke en rus af liderlighed ryste min krop så meget, at jeg var ved at falde sammen. “Åhh, Pione. Du fylder mig helt ud. Jeg vil have din pik.. helt op.. hårdt..”, lød det imens han begyndte at kneppe mig, og jeg begyndte at støde mod ham. Han holdte om mine hofter, mens han ind imellem gav dem et dask. “Knep mig med din store sorte piiik.”, udgød jeg, og rækkede hænderne om for at sprede mine baller endnu mere end de allerede var udspillet.

Efter flere korte minutter, sagde jeg bedende til ham, at jeg gerne ville ride ham. Han satte sig i sofaen, hvorefter jeg svingede mit ben over ham så jeg sad lige over hans pik, og jeg kiggede ham i øjnene mens jeg gled ned over ham. Da han var i bund i mig, begyndte jeg at glide op og ned, og sikke en befrielse det var at kunne mærke ham fylde mig ud. Mit tempo blev hurtigere og hurtigere, og mine støn blev flere og flere. “Jeg vil have din sperm oppe i mig, Pione.”, sagde jeg nu med lukkede øjne og fortsatte med at hoppe op og ned hårdt. Det var lækkert at kunne mærke ham langt oppe i mig, og han begyndte også at stønne mere og mere.
“Du får min sperm lige om lidt, Daniel.”, sagde han og begyndte at støde pikken op i mig i takt med at jeg gled ned på den, hvilket gjorde mig endnu vildere.

Jeg kiggede ned og så Piones lækre krop, som så ud til at være ramt af præsperm fra min pik. Jeg kunne mærke på ham, at hun skulle til at komme, så jeg intensiverede, og sagde: “Jaaa, skyd din sperm langt op i mig, Pione.” Han gav mig et par hårde stød op i mig inden jeg kunne mærke hans sperm strømme ud i mig. Jeg satte tempoet ned og sørgede for at komme helt ned på hans pik. Han udgød et liderligt støn, trykkede sin pik helt op i mig og fortsatte langsomt med at kneppe mig indtil han var færdig.

Jeg kiggede på ham og sagde: “Åhh, Pione. Lad mig sutte den ren.”, og så rejste jeg mig op og satte mig ned på knæ mellem hans ben. Jeg var hurtig til at tage hans store pik i munden og sutte videre på den. Den var allerede lidt blød. Samtidig kunne jeg mærke hans sperm løbe ud af mig, og det fik mig til at tænke på hvor meget jeg gerne ville have haft det ned i halsen i stedet. Der var ikke et sted på hans pik og nosser, som min tunge ikke rørte for at få det hele med. Pione havde taget sin hånd på mit hoved, og havde rost mig for at have en god stram røv, hvortil jeg havde svaret med et støn.
Kommentar