Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian (tiende del)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2765

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Bareback, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Tvang
Kristian (tiende del)

Jeg har nok at gøre, passe skole, arbejde og livet som elsker og houseboy. Men jeg må sige det går meget godt. Victor kommer to gange om ugen, og knogler med mig. Han får naturligvis stadig lov til at bruge min røv. Carl er mere og mere sammen med David, de taler om at flytte sammen. Bedstefar har været forbi nogle gange, han knepper mig som det første hårdt og direkte, før han holder møde på kontoret med daddy.
Daddy er tilfreds med mig, han knepper mig også dagligt.
Jeg ligner en lille mand i nye bukser, lyseblå skjorte og vest, når jeg arbejder i butikken. Walde har “sovet” her nogle gange, men vi er mest hos ham.
Det er tiden for karakterer i skolen, jeg er for første gang spændt på resultatet. Jeg kan næsten ikke tro mine øjne, jeg er gået op i alle fag, dog er historie den samme som sidst, det kommer jeg helt sikkert til at høre for og mærke. Jeg får tilmed en erklæring på, at jeg er egnet til gymnasiet. Det har ikke stået over min vugge.
Daddy er som den gode “far” tilmeldt aula, og har fået det hele på mail.
Naturligvis er han oppe over min ene dårlige historie karakter, og lover, at Carl må give mig en omgang med spanskrøret. Det var det jeg frygtede mest. Men han er også synligt stolt over sin boy, og vi går ud og spiser dyrt med mig i jakkesæt og slips. Daddy har allerede kontaktet skolen, og bedt om et møde med min historielærer.
Da vi kommer hjem fra et skønt måltid, er Carl kommet, han ser nærmest sadistisk glad ud ved tanken om at spanke mig. Alle ved, jeg tænder på det, men det kommer helt sikkert til at gøre ondt. Daddy tillader en hård endefuld og ti slag med spanskrøret. Shit.
Jeg bliver sendt på værelset, for at klæde mig af. Carl har sat sig på en stol, og jeg skal lægge mig over knæet. Fuck, daddy filmer hele ydmygelsen.
Jeg får så mit livs hårdeste endefuld. Jeg græder lidt, og skriger en del. Men min pik er banke stiv. Så er det tid til spanskrøret. Jeg skal stå bøjet over stolen og stritte med enden. Det gør afsindigt ondt, de første slag brænder allerede. Carl har studeret det grundigt, og lægger striber på flere leder hen over mine sårede baller. Men så er det slut. Jeg skal takke Carl for straffen og sutte ham tom. Der er kun lidt blod. Carl kysser mig, og siger, det var dejligt, og at jeg tog det pænt. Daddy stopper optagelsen, og kysser mig også.
Jeg bliver sendt i seng. Kan naturligvis kun ligge på maven og sove. Min pik er stadig stiv, men jeg undlader at spille den.
Da daddy senere kommer i seng, smører han min numse med aloe vera. Men han lader mig sove.
Der er lidt blod på sengetøjet, og jeg føler min røv hænger i laser, da jeg vågner næste morgen. I spejlet på badeværelset kan jeg se alle ti striber meget tydeligt, samt hvor huden er gået i stykker. Der er flere blå mærker. Det er lige en sag for børneværnet, bortset fra, at jeg må indrømme, at jeg tændte helt vildt på det. Faktisk tænker jeg allerede på, hvornår jeg kan blive straffet igen. Jeg er en pervers dreng.
Jeg står og leger med min stive pik, da daddy kommer ud til mig. Han beundrer min røv og spørger, om jeg tror, jeg kan klare at blive morgenkneppet nu. Jeg vil ikke skuffe daddy og tilbyder straks min numse til ham. Jeg bøjer mig hen over og støtter mig til vasken, og daddy fører en smurt finger op i mig. Mit hul løsner sig straks. Daddy knepper mig voldsomt, og hver gang han er dybt i mig, gør det frygteligt ondt. Men også mest godt. Faktisk får jeg selv udløsning før ham uden at have rørt mig selv. Da han er kommet i mig, tager vi et hurtigt bad sammen.
Får igen smurt enden med kølende creme.
Carl er kørt. Men vi får morgenmad og kaffe daddy og jeg, jeg smører en madpakke, og vil prøve at trække nogle bukser på. Godt vi ikke har idræt i dag, no way, ville jeg kunne skjule den røv. Ti hi, gad vide om jeg kan cykle.
Selvfølgelig gør det lidt ondt at cykle. Da jeg er lidt sent på den, står Walde, og venter på mig.
Der er ingen hemmeligheder mellem os. Så må i gang med at forklare. Min søde kæreste griner, og vil se min bare røv midt på vejen. Jeg viser ham striberne. Walde siger, han vil smække mig, hvis jeg bliver uartig.
Da vi møder Malthe, får han en noget forkortet version.
Jeg gør mit bedste for at ignorere smerterne og følge godt med i timerne.
Da klokken bliver 14, får jeg en besked fra daddy. Jeg skal gå på skolens kontor nu.
Inspektøren, min historielærer og daddy sidder og drikke kaffe, da jeg kommer derhen. De griner og taler som gamle venner. Min historielærer forklarer, at han kom til at taste forkert, og jeg får et nyt rettet karakterblad. Fra 4 til 10. Wauw. Jeg får ros for at have bevist, at jeg har taget mig sammen i skolen. Daddy undskylder min tidligere indsats, og siger, jeg kommer til at fortsætte og fastholde den nye stil . Så bliver jeg sendt tilbage til klassen. Jeg når lige at få lektier for. Skal på arbejde direkte efter skole. Da jeg klæder om, hænger mine underbukser fast i sårene på min røv. Ingen tid til piv. Nu skal jeg arbejde. Jeg prøver at undgå, at kunderne rører min numse.
Jeg cykler hjem, og daddy kører. Jeg klæder mig som vanligt helt nøgen, straks jeg kommer indenfor døren. Daddy har lidt dårlig samvittighed over, at det var en tastefejl, der gav mig den røv. Men han siger, det er godt for mig at vide, at der er strenge krav til mig. Vi bestiller pizza og vi får et glas rødvin til. Jeg sutter pik på daddy, mens han ser fjernsyn, og får besked på at lave lektier før sengetid. Det er klaret på en time.
Da jeg børster tænder, kan jeg stadig tydeligt se striberne. Det giver mig rejsning med det samme. I stedet for at onanere, går jeg ind til daddy, og spørger, om han vil hjælpe mig.
Min søde daddy sutter min pik, og sluger mit drengesperm. Jeg er en heldig boy.
Kommentar