Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (3) - Snap-lir anden omgang

Karakter: 0/0
Visninger: 2996

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Offentligt, Onani, Skolesex og Første gang
Efter et par timers snak og tv-kiggeri var det blevet sengetid. Jeg havde haft svært ved at fokusere på noget som helst. Det eneste, der kørte i mit hoved var Mikkel. Nu lå jeg i min seng, stirrede lidt op i loftet og lod mit blik falde på min stive pik i mine underbukser. Jeg trak dem ned til knæene. Frem kom min strittende stive pik. Jeg kiggede lidt på den. Sammenlignet med Mikkels var den vel af samme størrelse. Ikke specielt stor men dejlig glat, med den rette fylde og længde der passede med min krop. En ret lækker pik, hvis jeg selv skulle sige det.

Jeg greb min telefon. Skulle jeg snappe Mikkel? Jeg lod være – jeg syntes, det ville være for påtrængende og desperat på en måde. I stedet fandt jeg de screenshots, jeg havde taget frem på telefonen. Hold nu kæft hvor var han fræk. Jeg kiggede især på billedet, hvor Mikkel holdt om sin stive pik. Jeg trak op i min t-shirt og greb fat i min egen og begyndte at køre den af. Jeg begyndte at puste hurtigt og kunne mærke, at jeg virkelig trængte til dette. Jeg skiftede billede til det, hvor Mikkels pik bare strittede ud i luften. Jeg øgede mit tempo, og så spændte jeg i min krop. Jeg kom med et lille støn men ikke for højt i frygt for at alarmere min familie. Spermen flød ud af min pik. Den kom ud i en lille klump og landede lige under min navle. Jeg spændte fortsat og et par dryp fortsatte ned på mit maveskind. Jeg havde godt nok tømt mig selv tidligere på dagen efter turen med Mikkel. Men det var dejligt lige at mærke fornemmelsen igen.

Jeg pustede lidt og faldt til ro. Min pik dalede ned igen. Jeg trak min t-shirt af og tørrede spermen væk fra min krop og tørrede min pik ren. Så trak jeg underbukserne op og lagde min pik ind i dem igen. Jeg trak min dyne op, lukkede øjnene og lod min hånd hvile på min pik. Mikkel flød rundt i mit hoved, og min pik blev stiv igen, men snart faldt jeg endelig i søvn.

Som det første da jeg vågnede, tjekkede jeg min telefon. Der var ingenting fra Mikkel. Jeg tog det nu meget roligt. Jeg tog mit morgenbad – det trængte jeg til – iklædte mig dagens tøj der blandt andet bestod af et par mørkeblå Calvin Klein trunks og for en gang skyld et par lyseblå jeans. Jeg gik nu mest i træningsbukser. Så indtog jeg min morgenmad og drog mod stationen, hvor jeg skulle mødes med min klasse.

Turen var nu egentlig meget fin, og jeg tog det som en god adspredelse. Jeg tjekkede dog min telefon ret meget for at se, om noget tikkede ind. Men Mikkel burde jo også have afleveret sin telefon til læreren, så jeg skulle nok ikke forvente noget.

Omkring kl. 11 tikkede der dog et snap-billede ind fra Mikkel. Det var et billede af et skolebord med en matematikbog. Henover billedet stod der ’Keder mig…’. Jeg smilede, tog et billede af Rundetårn som vi stod ved og skrev ’Øv – her går det nu ok’. Mikkel svarede med en tekstbesked – ’Cool!’.

Et nyt billede kom. Kameraet havde rykket sig mod Mikkels skridt og pegede ned mod Mikkels træningsbukser, som i dag var sorte. Hans anden hånd trak stoffet stramt rundt om hans pik. Det var tydeligt, at den lå stiv og bankede i bukserne. ’Har svært ved at holde ham her i ro….’, stod der. Jeg grinede og kunne mærke min egen pik rejse sig. Jeg sendte nogle grinende smileys afsted. Jeg trak mig lidt til side fra de andre og lod også min hånd stramme sig om min pik, som nu var stiv. Den lå fladt til siden i mine jeans. Afsted med det og teksten ’Fuck, du tænder mig’. ’Kan sgu ikke rende rundt med stiv pik her…’ fortsatte jeg. Mikkel svarede tilbage med grinende smileys og et ’Jeans… Mums!’.

Efter det lod vi telefonerne være lidt. Ved 14-tiden lakkede vores tur mod enden. Det var også her, Mikkel sendte en ny besked. Først en tekst – ’Husker du det her sted…?’. Så kom et billede hvor Mikkel stod i et par hvide briefs på gårsdagens toilet. Han havde taget billedet i spejlet på toilettet. Det var et klassebillede. Min pik rejste sig med det samme. Dernæst kom et nyt billede på samme måde. Nu var Mikkel dog nøgen, og hans stive pik pegede strittende mod spejlet. Jeg vidste ikke helt, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg trak mig lidt væk og ind i en sidegade, hvor der ikke var mange mennesker. ’Fuuuckk…!’, svarede jeg. ’Jeg husker det – meget tydeligt!’, fortsatte jeg. ’Er så fucking liderlig efter dig’, skrev Mikkel så. Jeg så, der kom et videoklip fra ham. Jeg åbnede det. I de små 10 sekunder det varede, stod Mikkel foran spejlet og kørte sin pik af. ’Shit, du er så fræk. Gad godt at være ved dig nu…’, svarede jeg. Jeg tak lidt ud i mine jeans og tog et billede af min stive pik, der kunne anes i de mørkeblå underbukser.

Endnu et lille klip kom fra Mikkel. Denne gang sad han på toilettet som i går. Han spændte mere i sin krop på dette klip. ’Jeg kan sgu ikke lade være….’, skrev han så. Min pik bankede hårdt i mine bukser. Min trang til at køre den af var enorm, men jeg kunne ikke her. ’Kommer du for mig..?’, turde jeg at spørge. Der gik lidt tid, inden et nyt klip kom. Igen stod Mikkel foran spejlet. Han pustede hårdt, strammede i sin krop og så fløj der to perfekte skud sperm ud af hans pik og op på spejlet. Der røg en lille klump sperm mere ud af hans pik og ned på gulvet, inden klippet sluttede. Jeg førte min egen hånd ned til min pik i bukserne. Jeg trak lidt i den og kunne mærke, den var våd. Så kom der endnu et klip. Mikkel sad på toilettet igen. Hans pik lå og bankede let op mod hans mave. Der var en strejf sperm på pikken. Det var så fucking frækt. ’Jeg er mega våd – men kan intet gøre her…’ ’Du er for vild!’ ’Jeg må bare have flere ture med dig’. Jeg sendte en masse beskeder afsted. Mikkel svarede. ’Vi må tage vores chancer’. Hertil et par kyssende smileys. ’Jeg må vist lige rydde op her… Vi skrives ved senere’.

Jeg kiggede på beskeden et stykke tid. Jeg kiggede mig omkring. Lidt nede af sidegaden var der et indhak. Jeg gik derhen, og indhakket ledte mig ind i en lille gård. Jeg så et skur – måske var det et affaldsskur – og gik derhen. Jeg gik ind i skuret, som var åbent. Det var et redskabsskur.

Jeg var helt vildt liderlig efter Mikkels sendte klip. Jeg så mig lidt omkring og ud af skuret. Jeg lukkede lågen til skuret, og så knappede jeg mine jeans op. I en bevægelse tog jeg dem og mine underbukser ned til knæene. Ud sprang min hårdt bankende stive pik. Jeg greb den og kunne mærke, hvor våd den var. Jeg rev i den. Temmelig hårdt da jeg bare hurtigt skulle have en spiller, inden jeg måske blev opdaget. Jeg pustede og var lynhurtigt ved at komme. Så stoppede jeg dog og hev min telefon frem. Jeg førte telefonen op, så jeg filmede oppefra. Så greb jeg min pik igen, kørte den af i 5-10 sekunder og trykkede på optageknappen. Jeg pustede hårdt, kiggede op i kameraet og kom med et lille støn, da jeg sendte et lille skud afsted. Jeg lagde mærke til, at det ramte væggen i skuret og drev ned af den. Et miniskud røg ud af min bankende pik og ned på jorden. Her stoppede jeg med at optage. Min pik fortsatte dog med at dryppe sperm fra sig og ned på jorden i skuret.

Jeg stod og pustede og kiggede på mine mavemuskler, der trak sig i og sammen. Jeg stod og så min pik falde lidt igen. Den var lidt smurt ind i sperm, og små dryp piblede stadig frem. Med jeans og underbukser om knæene fandt jeg Mikkel frem som modtager og sendte klippet med min spermskydende pik afsted. Jeg havde ikke andet valg end at trække bukserne og underbukserne op og lægge min spermvåde pik ind i dem.

Det føltes underligt, men jeg klarede det med tanken om min liderlighed. Så kiggede jeg ud af skuret og tjekkede, at ingen havde set noget. Jeg tjekkede lige en gang, om Mikkel skulle have set mit klip. Jeg kunne se, at det havde han ikke. Jeg kiggede på væggen i skuret, hvor noget af min sperm stadig drev ned af. Så lagde jeg telefonen i lommen, gik ud af skuret og prøvede at finde tilbage til min klasse.
Kommentar