Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (2) - Snap-lir første omgang

Karakter: 0/0
Visninger: 3115

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Onani, Skolesex, Første gang og Cybersex
Jeg havde haft en lidt urolig eftermiddag. Jeg tænkte konstant på Mikkel, på ham, hans krop, hans røv, hans pik og ikke mindst vores lille tur på toilettet. Jeg havde fået tiltusket mig Mikkels snapchat-bruger. Jeg havde stukket min klassekammerat Markus en løgn om en glemt t-shirt til idræt, som jeg mente var Mikkels fra 8. Jeg vidste, de to spillede fodbold sammen. Markus havde syntes, det var lidt underligt og havde spurgt, om jeg ikke bare kunne vente til næste idrætstime. Jeg havde bare trukket på skuldrene og til sidst havde Markus fundet det frem.
Jeg tror, jeg havde skrevet Mikk5557 som modtager over hundrede gange på snapchat. Jeg havde formuleret lige så mange beskeder. Var det for meget at kontakte Mikkel? Var han ligeglad? Var det bare en hurtig sjov tur, vi havde haft? Spørgsmålene hobede sig op.

’Hey Mikkel! Jacob her… Tak for i dag – og tillykke igen! Gik fremlæggelsen godt?’. Jeg læste beskeden minimum 5 gange. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af det. Til sidst gik jeg med det og trykkede send.

Jeg lå på min seng og kiggede op i loftet. Ingenting skete – intet svar. 10 minutter. 20 minutter. Jeg skulle på tur med min klasse dagen efter. Først havde jeg tænkt, at det var møg-ærgerligt, men nu var det måske meget godt, hvis vi sås på skolen, og det hele blev for akavet.

’Jacob! Vi spiser!. Min mor råbte fra køkkenet. Jeg smed mobilen i opladeren – det var en familieregel, at der ikke var telefoner ved spisebordet. Hele aftensmaden var stemmerne fra mine forældre og min storebror bare støj. Jeg tænkte kun på Mikkel og intet andet. ’Halloooo – er du der?’, nærmest råbte min bror, Sebastian. ’Er du forelsket..? Er de hende der Isabella fra din klasse…?, fortsatte han grinende. ’Hold da op!’, svarede jeg bare. Han skulle da bare lige vide… Forelsket var måske et stort ord, men et eller andet gjorde Mikkel i hvert fald ved mig.

Vi fik spist færdig, og jeg listede tilbage til mit værelse. Mine forældre havde spurgt, om jeg var ok, hvilket jeg roligt havde forsikret dem om, at jeg var. Min telefon lå i opladeren med skærmen nedad. Jeg turde næsten ikke vende den. Jeg tog dog mod til mig og vendte den. Der var en ny besked på snapchat fra Mikk5557. ’Shit…’, tænkte jeg. Tænk hvis han syntes, jeg var for creepy… Jeg åbnede den.

’Hey Jacob! Tak for din besked! Måske du synes, det er mærkeligt, men jeg har tænkt på dig hele dagen…’, lød det i beskeden. Jeg trak vejret hurtigere. ’Wow’, tænkte jeg totalt lettet. Jeg kunne se, at en ny besked var ved at blive skrevet. ’Fremlæggelsen gik ok – men havde lidt svært ved at koncentrere mig…’. Så kom en ny besked. ’Min våde pik i mine underbukser gjorde det for svært.’ Jeg trak på smilebåndet, men kunne også mærke min pik rejse sig lidt.

’Fik du gjort dig færdig eller…?’, lød det så fra Mikkel. Jeg tænkte på billedet, jeg havde taget af skuddene på min krop. Ville det være for meget at sende…? ’Vil du se…?’, vovede jeg. ’Det tror jeg vist nok!’, lød det prompte. Jeg sendte en besked med billedet af min pik hvilende på min mave med spermen op af min mave og bryst. ’Fuck, det ser lækkert ud. Du spermer jo for vildt! Ked af at jeg ikke kunne være der…’, svarede Mikkel. ’Måske du får en ny chance…’, svarede jeg kækt. ’Det håber jeg fandme!’, lød det tilbage.

Efter det gik der lidt tid, uden at nogle skrev noget. Måske vi begge tænkte over, hvordan vi kunne fortsætte.

Så kom der noget fra Mikkel. ’BTW, ny fødselsdagsgave…’. Det forstod jeg ikke helt. Så kom der et billede. Det var et billede af en lækker blød – ikke stiv – pik hvilende i et par røde Hilfiger briefs. Det så vildt lækkert ud. Bare af det rejste min pik sig. ’Wow, de og det ser flot ud! Hvordan sidder de mon på den anden side…?’, spurgte jeg. Der gik lidt tid, og et nyt billede tikkede ind. Billedet var taget over skulderen. Mikkels røv buede perfekt ud i de røde briefs. Et nyt billede kom ind, som var taget lidt nedefra. Her kunne jeg tydeligt se Mikkels spændstige røv og baller. Min pik lå nu stiv i mine underbukser. Jeg trak min træningsbukser ned og så min pik ligge stiv i mine mørkegrønne Calvin Klein trunks. Jeg tog et billede af den og sendte afsted. ’Fuck, se nu hvad du gør ved mig!’, skrev jeg. Mikkel sendte nogle grinende smileys retur. Så kom et nyt billede. Det var næsten det samme som det første. Nu var pikken bare ikke blød men lå stiv i de røde briefs. Det var et perfekt syn. ’Pas nu på du ikke gør gaven våd…’, skrev jeg. Igen kom der nogle grinende smileys. ’Bare rolig, jeg har taget dem af’, svarede Mikkel. Så kom et nyt billede. Det var en selfie. Mikkel stod oprejst. Lidt af hans ansigt var med – billedet var taget oppefra. Billedet dækkede Mikkels bryst, mave, og ved hans skridt strittede hans stive pik frem. Det var for lækkert et billede. I de 10 sekunder billede kørte, nærstuderede jeg Mikkels pik. Den var ikke så stor, bemærkede jeg, men hold kæft hvor så den fræk ud, som den strittede der. Jeg huskede det blow, jeg havde givet den pik. Den var bare perfekt og passede perfekt til Mikkel og hans krop. Jeg trak mine egne trunks ned og frem kom min egen stive pik. Jeg tog et billede af den, som den lå der strittende op mod min mave. ’Fuck, hvor ville jeg gerne sutte den nu’, svarede Mikkel.

Der gik lidt tid – jeg tænker, vi lige skulle have vejret. ’Ses vi i morgen?’, spurgte Mikkel så. ’Skal på tur så kommer ikke på skolen’, svarede jeg med et par sørgelige smileys. ’Øv’, blev der svaret. ’Må jeg skrive til dig igen i morgen så?’, spurgte Mikkel så. Jeg blev helt vild glad – så var han måske lige så vild med mig, som jeg var med ham… ’Ja! Selvfølgelig! Det vil jeg glæde mig til!’, svarede jeg.
’Fedt! Men bliver nødt til at løbe – får gæster til fødselsdags-aftenkaffe’, skrev Mikkel. ’Cool – måske flere gaver…?’, skrev jeg. ’Måske….’, svarede Mikkel med grinende smileys.

Der gik et minut – tankerne fløj rundt i mit hoved. ’Er du der endnu?’, skrev jeg så. Der gik lige et minut. ’30 sek…’, stod der. Jeg tog mod til mig. ’Mon jeg må få et billede af dig som før…? Og måske tage et screenshot…?’, prøvede jeg. ’Haha, dit liderlige dyr… Giv mig lige to sek..’, svarede Mikkel så. Jeg grinede.

Så kom det første billede. Det var som før. Mikkel stod op, billedet var som selfie taget oppefra. Det viste Mikkels mund, bryst, mave. Hans pik var forneden. Denne gang var den slap. Hold kæft, hvor var den også fræk i slap tilstand. Den strittede ligesom lidt, dog helt klart uden at være stiv. Jeg skyndte mig at tage et screenshot. Jeg lå stadig med min stive pik strittende op af min mave. Jeg tog et billede af den og smed afsted. Jeg kunne se, at Mikkel tog et screenshot. Fedt, tænkte jeg. Så kom der endnu et billede og så et til. Det første var som før, blot nu med Mikkels pik stiv. Fedt og lækkert! Det andet var næsten det samme. Her havde Mikkel blot taget greb om sin pik, som om han skulle til eller kørte den af. Fucking frækt! Jeg tog screenshots af begge. Jeg tog fat om min egen pik og førte den opad, så den pegede op i luften med min hånd om den. Den var lidt våd. Jeg tog et billede på den måde og sendte til Mikkel. ’Din frækkert’, skrev han så. ’Lad nu være med at rive den for meget af til de billeder’, skrev han så med en masse grinende smileys. ’Jeg kan ikke love noget…’, svarede jeg. ’Haha, fair nok. Vi skrives ved i morgen’, skrev Mikkel til sidst. Jeg svarede med et ’Hyg dig, vi skrives ved’.

Jeg lå vel en halv times tid og kiggede non-stop på Mikkels billeder. Min pik pumpede derudaf. Jeg tænkte konstant på ham, og om jeg skulle køre den af. Det var svært at lade være. Til sidst besluttede jeg mig dog for at trække underbukserne op og lægge min stive pik ind i dem. Jeg stoppede med at kigge på Mikkels billeder og lod min pik falde lidt, inden jeg gik ind i stuen til min familie.
Kommentar