Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (1) - Fødselsdagsblow

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3941

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Oralsex, Onani, Skolesex og Første gang
Det var en kedelig grå januarformiddag om onsdagen. Vi gjorde klar til idrætstimerne. Vi sad i omklædningsrummet – vi havde idræt sammen med 8.klasse. Jeg selv gik i 9.klasse. Det, at vi havde idræt, var nu meget godt – så kunne jeg nærstudere de lækre drengekroppe. Der var et par lækre stykker fra min egen klasse men bestemt også nogle i 8.klasse. Desværre var det sjældent, at nogle gik i bad, så den totale nøgenhed måtte jeg undvære. Især var der en fyr fra 8., der havde taget min opmærksomhed et stykke tid. Mikkel hed han. Han var på højde med mig, hvilket ikke var højt. Vi var vel nogle af de mindste i de to klasser. Han havde kort lyst hår og et par lækre blå øjne. Hans smil var også perfekt. Han havde en velbygget krop – letmarkerede mavemuskler og ellers slank. Hans nedre del af kroppen havde jeg desværre kun set igennem shorts og træningsbukser, men han havde en fin bule og en virkelig lækker stram røv.

Mikkel havde lige trukket sin t-shirt over hovedet og ned på sin krop. Måske havde jeg stirret for meget, for han kiggede lidt mærkeligt på mig. Så smilede han, og jeg slappede lidt mere af – og smilede tilbage. Et par andre 8.klasses-drenge kom ind i omklædningsrummet. De gik hen til Mikkel. ’Hey, hvad så, mester! Tillykke med fødselsdagen!’, sagde en af drengene, der hed Martin. De gav et par handshakes. Nikolaj fortsatte med ’15 år – sådan, mand! Så skal der kneppes damer!’. De grinede, og Mikkel smilede lidt forlegent. Jeg troede, ikke Mikkel skulle kneppe nogle damer – jeg var ret sikker på, han var til fyre. Eller det håbede jeg i hvert fald… Det var min egen tur til at have fødselsdag i næste uge – 16 år ville jeg runde. Jeg havde ikke fået kneppet nogle damer endnu – heldigvis. Desværre havde jeg heller ikke lavet noget med nogle fyre.

Jeg opdagede, jeg var lidt lang tid om omklædningen, for de andre var på vej ud af omklædningsrummet, mens jeg stadig sad i bar overkrop. Jeg kunne mærke Mikkel kiggede på mig og studerede mine letmarkerede mavemuskler – lidt ligesom hans egne. Jeg var lidt spinkelt bygget, men mine mavemuskler var jeg selv stolte over. Mikkel gik over mod mig, mens jeg fangede en t-shirt. Vores blik mødtes, og jeg smilede til ham. ’Jamen, tillykke da’, fik jeg fremmumlet, mens jeg trak trøjen over hovedet. Mikkel lyste helt op og smilede tilbage. ’Tak for det’, svarede han og rakte hånden ud. Jeg tog den, og det var som om, han holdt lidt fast. Det rykkede lidt i mig. Mikkel blev ved med at smile, inden han slap min hånd igen. På en eller anden måde gjorde det mig liderlig, og jeg kunne mærke, min pik rejse sig lidt. Mikkel gik ud af omklædningen, jeg ventede lige lidt indtil min pik var faldet, inden jeg gik ud til de andre.

Desværre var omklædningen lidt forgæves, for den almindelige undervisning var aflyst, og vi skulle tilbage til klassen og lave noget kedelig teori. De fleste klædte ikke om tilbage til almindeligt tøj, men tog bare lidt træningstøj udover idrætstøjet. Jeg kunne ikke lade være med at tjekke Mikkel ud. Han stod med ryggen til mig – han trak sine shorts af og stod i et par lysegrønne Hilfiger-briefs. Hans stramme røv var perfekt. Stoffet foldede sig lækkert ned over Mikkels røvs form. Igen rejste min pik sig, og jeg måtte kigge lidt væk. Mikkel trak et par grå træningsbukser på. Han kiggede sig over skulderen og fangede mit blik. Jeg kiggede hurtigt væk og fik pakket mine ting sammen og gik mod klassen.

Efter det kedelige idræt og spisepausen ventede to timers matematik. Jeg var lidt træt, så jeg fingerede et toiletbesøg. Jeg gik mod toiletterne. Heldigvis var det ikke båse men aflukkede toiletter et for et til et fælles håndvaskerum. Jeg gik ind i håndvaskerummet, og der så jeg Mikkel ved det bagerste toilet. Han stod og fumlede med døren. Det lod til, at de andre toiletter dog var ledige. ’Er du ok?’, spurgte jeg. Først da opdagede Mikkel mig. ’Åh, nå ja – jeg kan bare ikke lukke og låse denne her dør’, svarede han. Jeg gik hen mod ham – han kiggede på mig nærme mig ham. ’Skal jeg prøve?’, spurgte jeg lidt nervøst. ’Ja, det må du da gerne’. Vi stod tæt på hinanden, og jeg kunne mærke mit åndedræt blive hurtigere – jeg fik klart fornemmelsen at det samme gjorde sig gældende for Mikkel.

Jeg kunne ikke lave låsen umiddelbart. ’Måske skal vi prøve indefra…’, sagde jeg. Jeg skubbede let Mikkel tilbage ind på toilettet. Jeg trak døren til og rodede lidt med den. Pludselig gik låsen i. Jeg trak i døren, og den var låst. Jeg vendte mig om og stod tæt op af Mikkel – vi stod front mod front. Begge vores åndedræt var lidt hurtige. ’Så… Nu virker den’, sagde jeg. Jeg skulle lige til at låse op og gå ud, da en tanke strejfede mig… Måske var det her min chance… Jeg havde aldrig lavet noget med en fyr men ville så gerne – og Mikkel vat helt uimodståelig for mig. Jeg tog mod til mig. Jeg lod min højre hånd gribe ud efter Mikkels bule i de grå træningsbukser. Jeg fik fat i den. Den var ikke slap, ej heller hård. Mikkel gav et lille støn fra sig, men gjorde ikke modstand. Jeg kælede lidt for hans pik uden på træningsbukserne. Hurtigt blev den mere og mere hård og stiv.

’Måske jeg skal give dig en lille fødselsdagsgave…?’, spurgte jeg kækt, kunne jeg høre. Mikkel stønnede nu. ’Gerne’, hviskede han. Min egen pik bankede stiv i mine egne træningsbukser. Jeg trak de grå træningsbukser ned til Mikkels knæ. De lysegrønne briefs kom frem. Mikkels pik bankede stiv i dem. Der var endda en lille våd plet, hvor hans pikhoved mødte stoffet. Jeg kælede lidt på hans pik. Så førte jeg langsomt kanten af de lysegrønne briefs ud over pikken, så den kom frem og strittede flot ud i luften. Prespermen glinsede svagt på hans pik. Mikkel kiggede ned på den, stønnede og smilede så. Det var en flot pik. Den havde en fin størrelse – mellemstørrelse - der passede godt til hans krop og størrelse. Han havde meget lidt hår lige inden skaftet begyndte, men ingen på selve pikken eller bollerne. Jeg kunne mærke, jeg var virkelig tændt nu. Min egen pik bankede stærkt i mine bukser. Jeg havde aldrig suttet pik før – skulle det være nu for første gang…?

Jeg kiggede ned på den glinsende stive pik og tilbage på Mikkel. Mikkel trak vejret hurtigt. Så bevægede jeg mig ned på knæ. Den strittende pik bankede lige ud foran mig. Jeg greb om den. Den hårde form tændte mig. Jeg strammede lidt om den, Mikkel stønnede og lidt mere presperm kom frem. Jeg førte min tunge ud og slikkede forsigtigt på prespermen. Jeg smagte på det – den salte smag tændte mig. Så løsnede jeg grebet lidt og førte min mund mod Mikkels pik. Jeg tog den i munden og begyndte at sutte let. Jeg havde drømt om dette så længe. Det levede fuldstændig op til mine ønsker. Mikkel stønnede hårdere, men måtte også holde lidt inde for ikke at tiltrække opmærksomhed.

Jeg suttede mere til og jeg kunne mærke og smage, hvordan prespermen fortsatte med at komme ud af Mikkels pik. Jeg flyttede mine hænder om på Mikkels baller – jeg måtte bare mærke hans røv. Det var fantastisk at mærke hans spændstige baller, mens hans pik bankede i min mund. Mikkel lavede et par kneppebevægelser i munden på mig, inden han trådte et lille skridt baglæns. Hans pik røg ud af min mund.

Mikkel satte sig på toilettet. Hams pik bankede stive og våd op mod hans mave. Hans mavemuskler markerede sig med hans vejrtrækning. ’Fuck mand…’, hviskede Mikkel tændt. Jeg rettede på min position og rykkede mig nærmede Mikkel. Denne gang greb jeg ud efter hans pik. Jeg tog fat i den og begyndte at rive den af på Mikkel. Mikkels krop spændte sig, og hurtigt begyndte han at vride sig. Han pustede ganske højlydt nu. Jeg tog pikken i munden igen og suttede kraftigt løs. Det var tydeligt, at Mikkel ikke kunne holde meget længere.

Endnu en gang tog jeg pikken ud af munden og kørte den af på ham. Nu vred Mikkel sig vildt. Han kiggede ned på mig og jeg op på ham, mens jeg kørte hans pik af. ’Jeg kan ikke mere’, stønnede han. ’Arhh, jeg kommer nu!’, pustede han lavt. Mikkels krop spændte sig, idet slap jeg hans pik og tog den i munden igen. Mikkel sprøjtede sin sperm ind i munden på mig. Jeg suttede imens, så jeg registrerede ikke helt, hvor mange skud der kom, men der kom en del sperm ud af ham. Jeg havde ikke andet valg end at sluge det. ’Fuuuck, du er vild’, pustede Mikkel, da hans orgasme aftog lidt. Jeg suttede stadig og kunne mærke mere sperm komme ud i min mund, som jeg også slugte. Jeg tog hans pik ud af munden og lagde den halvstive pik op mod hans mave. Den var drivvåd af spyt og sperm, og det dryppede stadig lidt fra den.

’Fuck, det var lækkert’, pustede jeg endelig. Mikkel grinede lidt og smilede. ’Den bedste fødselsdagsgave indtil nu’, grinede han. ’Hvad med dig?’, spurgte han så. Jeg rejste mig op og min stive pik bankede tydeligt stiv igennem mine træningsbukser. ’Hvad har du lyst til?’, spurgte jeg. ’Det hele, mand!’, svarede Mikkel hurtigt.

I det samme ringede klokken. ’Fuck, jeg har en fremlæggelse i denne her time. Jeg bliver slået ihjel, hvis jeg ikke er der… Hvad gør vi?’, sagde Mikkel nærmest helt fortabt. Jeg var godt nok noget ærgerlig – men rolig. ’Vi venter da bare – det var jo også en gave. Den behøver ikke blive gengældt…’. Vi grinede begge to. Jeg tillod mig at føre Mikkels briefs op fra knæene og trække dem tilbage over hans våde pik. Straks kunne man igennem stoffet se aftegningen af Mikkels våde semistive pik. Et frækt syn. ’Arhhh’, grinede Mikkel med udsigten til et par spermvåde underbukser. Han trak selv de grå træningsbukser op og på. Vi byttede plads stående. Mikkel greb fat i min stive pik. ’Bare rolig – jeg skal nok give gengæld’, sagde han. ’Tillykke’, svarede jeg.

Mikkel tog i døren langsomt og tjekkede, at ingen var udenfor døren. Der var fri bane, og han listede ud. Jeg skyndte mig at løse døren og satte mig ned på toilettet. Jeg trak mine bukser ned og så, hvor vådt der var ved min pik i mine grå tights. Jeg trak også dem af og frem kom min mega stive og våde pik. Den havde en størrelse som Mikkels. En ok størrelse – ikke stor og ikke lille. Den var helt glat, for jeg havde fjernet de små hår, jeg havde. Jeg var helt fyret op og vidste, at det ikke ville kræve mange ryk at sprøjte.

Jeg trak op i min sorte t-shirt. Jeg greb fat om min pik og kørte den langsomt af. Hurtigt øgede jeg automatisk tempoet. Jeg kunne mærke, mine skud komme på vej. I mit hoved plantede billederne af Mikkels strittende pik og følelsen af hans orgasme i min mund sig. Min krop vred sig lidt på toilettet, og så fløj skuddene ud af min bankende pik. Min sperm fløj op af mit bryst og lagde sig i små klumper fra mit bryst ned af min mave til min pik. Min pik bankede stadig, og lidt sperm kom stadig ud af den. Jeg pustede hurtigt.

Forsigtigt fik jeg rakt ud efter min telefon, som var i min ene lomme. Den skulle egentlig have været afleveret til læreren, men den var vist smuttet… Jeg fik den i hånden og tog et par selfies af spermen på min krop med min våde dryppende pik. Måske Mikkel ville se, hvad han havde gjort ved mig…

Jeg tørrede op og fik trukket tights og bukser på. Jeg gik ud i håndvaskerummet. Der stod en 7.klasses-elev. Han havde egentlig en meget god røv, nåede jeg at tænke. Han kiggede på mig, men gik så bare ud. Jeg vaskede mit ansigt lidt, trak vejret roligt, smilede ved tanken om Mikkel og gik tilbage til time.
Kommentar