Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

på fisketur

Karakter: 0/0
Visninger: 3735

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Natursex, Første gang og Tvang
Det var en dag i sommerferien mellem 1. og 2.g, vejret var fint og eftersom min mor havde gang i det store have-regime tænkte jeg, at det var en god dag at forsvinde på fisketur inden hun kom i gang og skulle have hjælp med det ene og andet.
Så, som sagt så gjort, en lynhurtig madpakke blev spurt, fiskestængerne i transportrøret, grejet i en taske, sammen med et håndklæde og et par badebukser, just in case.
Hele molevitten blev spændt bag på knallerten, tanken blev fyldt fra dunken med 2taktsbenzin til gråsslåmaskinen og afsted var jeg.
Det var en dejlig morgen og jeg susede hjemvandt af strandvejen op forbi helsingør og op til ”mit” sted på nordkysten, hvor jeg oftest fiskede.
Det var en stenet strand med enkelte pletter af sand og der kom sjældent vanvittigt mange mennesker, så jeg parkerede knallerten slæbte grejet ned til vandet, riggede til, hoppede i mine waders og begyndte at fiske.
Der var ikke meget bid i fiskene, men vejret var lækkert og jeg nød at lade tankerne flyde i alle mulige retninger mens jeg mere eller mindre planløst kastede i forskellige retninger indtil jeg blev revet ud af mine tanker, af en lyd, der meget mindede om en knallert der væltede på stenet underlag….
Jeg snurrede rundt og, eftersom jeg som vanligt var gået for langt ud, indkasserede jeg en god oversvømmelse af mine waders som tak for den ukoordinerede bevægelse, men jeg så 2 drenge på vel 12-13 år, der pilede væk fra det sted jeg havde parkeret min knallert og ind mellem træerne.
Arrigt fik jeg kæmpet mig ud af mine waders, slæbt dem og grejet ind på stranden og op og bese skaderne.
Hvad de havde lavet kunne jeg ikke lige gætte, men knallerten der før havde stået på centralstøtten lå på siden og havde i den forbindelse fået (endnu) en bule i tanken.
Hurtigt fik jeg rejst den op og beset skaderne … det var ikke værre end det, men jeg var godt gal i skralden alligevel, så jeg så mig omkring efter de 2 drenge og kunne ikke se andet end 2 cykler der lå lidt væk … Aha, så de havde efterladt cyklerne.
En plan udformede sig, så jeg tog cyklerne og låste dem fast til mit baghjul med kædelåsen og gik ned til mit grej, mens jeg holdt øje, sikker på, at de nopk ville dukke op igen.
Jeg var gennemblødt, så genert som man vel er i den alder, tog jeg håndklædet og mine badebukser og gik op mellem de yderste træer for at skifte.
Mens jeg stod nøgen mellem træerne og tørrede mig, hørte jeg pludselig en gren knække og vendte mig om … der stod de 2 drenge og gloede på mig.
Jeg smed håndklædet, satte i et spring imod dem og fik grebet den ene i armen, før den anden stak af.
Så nu stod jeg der splitternøgen, med en lille spinkel blond 12årig dreng, fanget ved den ene arm.
Han så skræmt ud … stirrede på mig med store blå øjne, som var han overvbevist om, at jeg ville give ham en røvfuld.
Han begyndte panisk at forklare, at de bare havde beundret min knallert og lige ville prøve at sidde på den, da den var væltet.
Jeg havde stadigvæk godt fat i hans lille tynde arm og måske også lidt for hårdt, for han vred sig og prøvede at komme fri, hvilket resulterede i, at han kom til at røre min pik med sit bare lår, bare helt tilfældigt og kortvarigt.
Men … jeg var jo teenager og en ulmende vulkan af forvirrede hormoner, så resultatet var, at min pik øjeblikkeligt rejste sig til fuld størrelse.
KORS hvor pinligt.
Dengang var jeg relativt slank 185/70, men fit og med en rimeligt pæn pik på knapt 18cm.
Han stirrede nu skiftevis på min pik og på mit ansigt … mest på pikken … og i frustration over situationen snerrede jeg ”er du bøsse din lille lort, siden du står og glor på min pik ?”
”n n n nej” svarede han med lidt bæven i stemmen … ”men d d d den er jo stiv ?”
”og hvad så ?” svarede jeg brysk, for at stive mig af ”hvad rager det dig ?” … ”vil du måske smage ?”
Hvad fanden tænkte jeg på ? … jeg var jo ikke på nogen måde bøsse !? … eller var jeg ? … jeg havde været sammen med 2 piger i mit unge liv, så det vidste jeg vel ikke rigtigt ? … men jeg havde aldrig tænkt på drenge eller mænd.
Han stod bare og stirrede på min pik nu … og pludselig, uden varsel eller opfordring, stak han sin lille hånd frem og rørte forsigtigt ved den.
Pikken hoppede og han træk hånden til sig, men stak hurtigt hånden frem igen og tog fat i den.
”hvad har du gang i?” spurgte jeg
”j j j jamen jeg troede …” begyndte han ”d d d du sagde jo…”
”Hvad ?”
”H h hvad skal jeg g g g gøre for at slippe fri ?” spurgte han, stadigvæk med øjnene naglet til min pik
Der for en djævel i mig, som han stod der, lille, solbrændt, blond og egentlig køn ”sut min pik, så slipper jeg dig”
”han så længe på mig, og så pludselig, uden et ord, bøjede han sig frem, stak tungen ud og slikkede prøvende på spidsen af pikhovedet.
”l l l lover du at du ikke gør mig noget så ?”
”ja, hvis du gør det godt” svarede jeg, pludselig fuldstændigt ligeglad med verden omkring mig og bare opsat på at prøve det, som jeg endnu ikke havde formået at få en pige til at gøre, nemlig at få suttet min pik.
Han tog fat i pikken og begyndte at slikke på spidsen, som på en ispind … han havde tydeligvis iingen anelse om hvordan, men hey, det havde jeg heller ikke.
På et tidspunkt åbnede han munden og sugede pikhovedet ind … det gav et gib i mig, og han fortsatte med at gøre det, så af instinkt tog jeg fat i hans hoved og trak hans mund længere ned over min pik til jeg ramte det bageste af hans svælg.
Han hostede og spruttede, men jeg holdt ham fast og tvang ham til at blive ved med at sutte.
Min forhud var gledet tilbage og følelsen af hans sutten var faktisk rigtigt lækker, så jeg fortsatte med sat styre hans hoved op og ned over min pik.
Der gik ikke længe, så mærkede jeg den kendte følelse af snurren i mine nosser og med et brøl eksploderede jeg i hans mund.
3-4 gode sprøjt fik jeg sendt dybt i hans svælg for han fik revet sig fri og spruttede, hostede og spyttede, lige på kanten af at kaste op, men han overvandt følelsen.
Han var højrød i hovedet og tårerne rendte ned af hans kinder.
På vej ned fra udløsningens tinder ramte den dårlige samvittighed mig og jeg rakte ud efter ham og trak ham ind til mig, nu blidt, for at trøste ham.
Men vi stod der, han småhulkende og jeg med dårlig samvittighed over at have tvunget ham til at sutte mig, hørte jeg igen en gren knase og så hans ven, der stod mellem træerne og gloede, medshortsene nede om anklerne og hånden hidsigt spillende på sin pik.
Vennen frøs til is da jeg så ham og stod bare, pikken i hånden og så dum ud, så jeg sagde hårdt ”kom herud, NU!”
Han kom kluntende ud, med shortsene om anklerne og stod bare der … gloede på sin ven og på mig, stadigvæk med en hånd på sin lille stive pik.
Jeg slap den blonde og greb hurtigt fat i ham her, der var helt sorthåret, men til gengæld bleg og om muligt spinklere end den blonde.
”står du bare og glor på, at din ven tager straffen ?” sagde jeg og nedstirrede ham ?
”øhh … det så vildt fedt ud” … ” men det var altså ikke med vilje at vi væltede din knallert” … ”du må ikke gøre noget”
Den blonde så surt på ham ”fuck dig Jonas, du kunne have hjulpet mig din spasser”
”med hvad ?” spurgte den sorthårede ”jeg skal sguda ikke sutte pik”
”du gad da godt at glo på det … du stod jo og spillede pik” hvæsede den blonde
Han så fortvivlet på den blonde ”jamen det så så fedt ud Peter … jeg ved ikke hvad der gik af mig”
”svin” hvæsede den blonde Peter … og så på mig med et underligt udtryk … ”skal han ikke straffes eller hvad ?”
”øhh …” nu var det min tur til at tøve, men min pik var åbenbart ikke i tvivl, for selvom jeg lige var kommet rejste den sig med det samme igen
Jeg følte at jeg hellere måtte tage kontrollen over situationen, så jeg greb fat i sorthårede Jonas og sagde ”sut”
Han stirrede rædselsslagen på mig og gjorde ikke mine til at nærme sig pikken
”sut eller …”
”du skulle fandeme kneppe ham i hans lille hvide røv, den spasser” udbrød Peter, der tydeligvis var temmelig olm på sin ven over hans svigt.
”hvad snakker du om ” prøvede Jonas desperat
”Det var sguda dig der væltede knallerten” sagde Peter arrigt, så faktisk skulle du sutte pik på mig OG blive kneppet i røven”
Jeg troede ikke mine ører … men min pik stod stiv som sjældent før, allerede med en fed dråbe præsperm i ”øjet”.
I det sekund knækkede filmen for mig, så jeg tog fat i jonas hofter, styrede hans lille kuglerunde blege drengerøv hen foran min pik og, som den uvidende teenager jeg var, mosede jeg bare pikken op i røven på ham.
Jonas hylede … ”aaav for fanden … hvad LAVER du ?”
”HA, så kan du lære det” godtede Peter sig …
Jonas så over skulderen på mig med store våde øjne ”kan du ikke spytte på den, det gør min storebror når han knepper sin kæreste”
Han havde jo fat i noget, for det var også liidt hård for mit pikhovede, så jeg trak mig ud til hovedet hvilede på hans lille blege stjerne, samlede en stor spytklat i munden og lod den løbe ned mellem min pik og hans røv, hvor jeg hurtigt fordelte den med en finger
Så mosede jeg pikken op i ham igen, meget mere glat og glidende denne gang og nærmest mekanisk gik jeg i gang med at kneppe ham i dybe stød.
Det føltes faktisk rigtigt lækkert, så jeg var hurtigt opslugt af at kneppe Jonas, der lige så stille holdt op med at pive og i stedet begyndte at stønne …
Da jeg kiggede op så jeg, at Peter havde halet sine shorts af og nu stod og filede på sin lille tynde, men meget stive, pik.
Eftersom jeg lige var kommet, holdt jeg bedre nu, så de næste 5 minutter nød jeg bare følelsen af at kneppe Jonas lille hvide røv, men efterhånden byggede udløsningen sig op og med et par dybe hårde stød eksploderede jeg i Jonas røv
”fuck” sagde Peter ”han sprøjtede sgu selv, da du kom i ham”
Jeg kiggede ned og kunne se, at ganske rigtigt flød spermen lige så stille ud af jonas pik og ned på hans shorts.
Jeg trak pikken ud af hans røv med et lille plop, forpustet og tilfredsstillet … men inden jeg, eller Jonas, kunne nå at reagere havde Peter, til syneladende tændt af liderlighed eller hævn overtaget min plads og moset sin noget tyndere pik op i jonas spermfyldte røv, hvor han med det samme startede en nærmest kaninagtigt kneppetur, der i løbet af måske et minut endte i en sammenbidt grimasse, mens han helt tydeligt også kom i jonas hårdt prøvede røv.
Jonas stod bare, som paralyseret, foroverbøjet med spermen løbende lige så stille ud af røven og Peter, nu landet i virkeligheden igen, så skifte vis på Jonas og på mig.
”må vi så få vores cykler nu ?” sagde han, nu pludseligt ikke stammende mere
”jaee, det må i vel” sagde jeg og fandt nøglen til min kædelås, som jeg låste op og placverede på knallerten igen.
I et pludseligt hastværk fik de begge halet shortsene op, rev cyklerne til sig og hjulede afsted ned ad stien med stor fart.
Jeg stod lidt og tænkte ”hvad så nu?”, så i hast fik jeg halet badebukser og tshirt på, pakkede mine ting på knallerten, satte hjelmen på hovedet og kørte derfra i modsat retning, bare for det tilfælde, at de ville rende hjem og sladre.
Nogle km nede ad vejen kom jeg til en anden strand, som jeg vidste ikke var specielt besøgt, så jeg parkerede knallerten og satte mig ned for at klare tankerne …
hvad var der sket? … var jeg bøsse? … tankerne fes rundt i mit hoved mens jeg med forbløffende appetit åd min madpakke.
Jeg fandt ikke svaret den dag, eller de næste mange år, men jeg lærte at analsex også kunne bruges og den vdien gav mig siden mange gode oplevelser …
Kommentar