Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kerim mangler penge til husleje

Karakter: 0/0
Visninger: 3624

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Biseksuel
Jeg har tidligere skrevet om mine oplevelser med Patrice og dagen efter hans besøg fik jeg en helt uventet oplevelse. Denne historie er som oplevelserne udspandt sig.
Jeg hedder Lars, er 54 og er biseksuel. Jeg har egentlig ikke været sammen med ret mange fyre i mit liv, da jeg forholdsvist sent har opdaget min biseksuelle side. Jeg er gift og har børn. Jeg er ikke åben om min biseksualitet, da jeg oplever mange fordomme og ikke mindst ift. min familie mv, da min kone ikke kan forstå folk med de behov og udtrykker helt klart at hun ville opleve det som utroskab, hvilket det så nu på en eller anden måde også bliver, når hun ikke vil kunne leve med en viden og accept af det og familie derfor heller ikke vil kunne acceptere det.
Da historien er sand har jeg ændret på navne, steder mv.

Jeg har tidligere skrevet om franske Partice, som jeg tilfældig kom i kontakt med på Tenerife en helt normal tirsdag morgen.
I forbindelse med mit arbejde er jeg 1-2 gange om året på Tenerife. Ofte plejer jeg at forlænge ofte opholdet med en uges tid eller to og lejer normalt en lejlighed eller en bungalow. Enten før jeg skal arbejde, efter eller en blanding.
Nogle gange er familien med derned noget af eller hele tiden.
Denne gang var jeg dernede i 3 uger før familien ankom.

Historien sker ca. 30 timer efter at Patrice var taget hjem til sit hotel.

Pludselig kom der en besked vi Grindr fra en fyr jeg ikke havde været i kontakt. Hans profil var helt klart at han solgte sex til mænd.
Han skrev,
- ”Hej jeg hedder Kerim og har talt med Patrice som bor på et hotel hvor en af mine venner bor.”

Det lød jo næsten for godt til at være sandt. Min første tanke var, så nu er det du skal snydes. De står i ledtog med hinanden. Patrice skulle vække mine beskytter og omsorgsfølelser, så jeg kunne gå i fælden og nu var der en anden, som jeg skulle være sammen med. Så kunne de afpresse eller true mig mens de begik en eller anden form for kriminalitet.

Forsigtig skrev jeg retur,
- ”Hej, Lars her”

Herefter udspandt der sig en længere chat, hvor jeg fandt ud af tingenes sammenhæng. Han fortalte, at han var 24 år, kom fra Marokko og var næsten lige flyttet til Tenerife for at komme til et tolerant sted for bøsser som ham.
Hans engelsk var meget primitivt og GoogleTranslate blev helt klart brugt kunne jeg se.
Han var i bekneb for penge til betaling for den husleje han skulle betale for langtidslejen af sit værelse som lå en by ca. 30 km væk fra hvor vi var.
Han var faldet i snak med Patrice som han mente nok var bøsse også. Han havde tænkt, at han nu kunne tilbyde massage og sex til mænd mod betaling. Han havde gennemtænkt det pænt meget. Han ville ikke have betaling for sex, for han ville ikke være prostitueret, men man skulle betale ham en fast pris for transport og et beløb for massage. Sex, var noget han så mente at tilføje for begges fornøjelse.
I snakken med Patrice, som åbenbart stadigvæk var høj over sin oplevelse hos mig, havde Patrice betroet ham sin oplevelse.
Kerim havde lokket ud af Patrice hvilken profil på Grindr jeg havde så kreativt tænkt, at jeg måske ville være hans første kunde til massage. Ja, også betale de 50 € transport og massagen kostede. Gennemtænkt på en måde, men dog for mig betaling for sex.
Jeg endte op med at tilbyde ham at han kunne komme og vi kunne ”hygge” os og så finde ud af om jeg kunne hjælpe ham uden det blev til betaling.
Jeg fik forklaret ham, at jeg ikke er til hård sex, SM eller dirty sex. Mine præferencer er blid sex, med kærtegn, kys, sutte min partners pik og blive kneppet. Jeg er på ingen måde den aktive ved anal mv.

Vi udvekslede fotos og data. Hold kæft han så godt ud. Patrice havde været en lille let, tynd og fræk franskmand. Men Kerim var 195 cm høj, 80kg, sort, muskuløs og utrolig lækker også.

Jeg selv er 178, blond behåret uden at være mega behåret. Jeg er huden hår på hoved eller skæg, og har normalt trimmet mine bryst og kønsbehåring samt bliver et par gange om året barberet på ryggen. Denne gang havde jeg dog gjort noget nyt. Jeg havde været til voksbehandling hos en lille fræk italiensk fyr Lorenzo, som havde fjernet hår, på skuldre, overarme, ryg, røv bryst og mave. Jeg er sgu ikke sikker på det skal gøres igen. Det nev dæleme når Lorenze målrettet og professionelt rev af. Jeg ved dæleme ikke hvor meget min behåring fyldte, men tænkte på de mænd som er mere behåret end mig, som jævnligt får sådan en tur. Lorenze sagde trøstende mens hans behandlede mine baller og mellemkød,
- ”når du 4-6 uger kom igen, vil det næsten slet ikke kunne mærkes når jeg vokser og fjerner hår på dig”.
Jeg lå og forsøgte at finde en grimasse, og tænkte
- ”For helvede mand, til den tid er jeg hjemme i Danmark igen og kommer nok først retur om 6 måneder. Så er jeg sgu ikke sikker på jeg skal prøve dette igen”.

Nå, Kerim og jeg aftalte han skulle komme senere på aftenen, når jeg havde klaret mine mails mv. hjem til firma og kunder her og hjemme i Danmark.

Omkring klokken 21.00 tikkede en besked ind fra Kerim, at han nu stod han ved porten til komplekset.
Jeg havde inden nået tage et hurtigt bad og få skyllet mig blidt ud i endetarmen, så jeg var klar til at blive kneppet.
Jeg gik ud og låset ham ind. Han var en afsindig flot hør og mørk fyr. Havde en behagelig dyb velartikuleret stemme. Han kunne rigtig nok ikke meget engelsk. Han kunne arabisk og fransk en lille smule spansk og stort set intet engelsk. Så GoogleTranslate blev brugt flittigt da vi kom ind i huset.

Han havde ikke fået noget at spise siden dagen før og var både sulten og tørstig. Mit faderhjerte nærmest skreg inden i mig om at tage mig af den stakkels mand.
Vi satte os og talte med GoogleTranslates app som hjælp. Og fik aftalt lidt betingelser jeg kunne være med til. Vi endte op med, at jeg i de næste par uger kunne hente ham i hans by og køre ham rundt og kunne betale for hans dagligvare indkøb. Det følte jeg ligesom ikke helt var betaling for en ydelse. Man kan jo bilde sig selv meget ind for at få sex.
Kerim indvilgede og vi aftalte, at hvis han og jeg efterfølgende havde lyst kunne vi have sex uden betaling. Min betingelse var, at det kun var sikker sex og at han ikke dyrkede usikkersex med andre. Noget han også selv var opmærksom på og havde besluttet. En anden betingelse han selv havde, var at der ikke måtte alkohol, cigaretter eller anden røg eller nogen former for stoffer involveret.

Vi forseglede aftalen ved at drikke lidt Fanta, da han ikke drak alkohol. Han begyndte varsomt at kærtegne mine skuldre og trak mit blidt ind til sig. Han duftede godt og jeg fik den tanke, at han måtte have lånt sin vens badeværelse og her brugt vennens parfume mv.
Hans ansigt nærmede sig mit. Forsigtig søgte hans mund min til et blidt kys samtidig med at han kærtegnede mine lår. Min mund lod sig let forføre og jeg gengældte hans kærtegn på hans fantastisk muskuløse overkrop.
Han lod sin ene hånd bevæge sig op til min venstre brystvorte og begyndte uden på min T-shirt at lege med den for til sidst at begynde at klemme den hårdt. Nu er jeg ikke til hård nippleplay, helt ærligt så vil jeg heller de blidt og kærligt kærtegnes og slikkes. Han fornemmede hurtig min modvilje mod det hårde og førte hånden blidt ind under min trøje og førte den op til brystet for at genoptage behandlingen i blid stil. Det hidsede mig utroligt op og jeg havde svært ved at bevare koncentrationen om også at gengælde hans kærtegn.

Mens vi sad der i sofaen og kærtegnede hinanden kunne jeg se en ikke helt ubetydelig bule i hans bukser. Min hånd søgte ned mod den og han stivnede i det øjeblik da jeg begyndte at kærtegne hans skridt og pik. Han mistede koncentrationen om at kæle for mig og udstødte et
- ”Si, c’est bien”, jeg kan ikke meget fransk, men forstod hvad han mente. Nåede lige at tænke om det var en sammenblanding af fransk og spansk.
Sex og kærtegn har jo et meget internationalt sprog, så GoogleTranslate var ikke nødvendig for at forstå hinanden. Han nød min behandling.

Langsomt begyndte han at tage sin egen T-shirt af med den ene hånd mens den anden atter kærtegnede min krop og gentagende søgte mit skridt for uden på bukserne for at lege med min pik. Han virkede på en måde meget seksuelt sikker og på en anden lidt tøvende. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvor erfaren han var, han virkede lidt sammensat, men mest som uden for meget seksuel erfaring.
Mens vi sad der og kælede og kyssede hinanden og blev begge meget opstemte. Vores læber mødtes, kyssede, legede og nød hinanden. Vores hænder var overalt på hinanden og vores kroppe reagerede med de urinstinkter der er dybt begravet i os. Vi var hensat til nydelse og lyst på samme tid og kort efter foreslog jeg om ikke vi skulle gå op i soveværelset. Jeg rejste mig op og Kerim fulgte med. Han tog min hånd og lod mig vise vej. Lige da jeg havde tage første skridt op ad trappen slog han armene om mig og gav et kys i nakken. Lod sin mund bevæge sig frækt og lystent rundt på min hals og med sin ene hånd drejede han mit hoved rundt bagover mod sit og gav mig et lidenskabeligt og ophidset tungekys. Imens trykkede han sit underliv med hans meget stive pik ind imod mine baller. Jeg kunne tydeligt mærke ham, høre hans ophidselse og føle hans pik.
Han stønnede og sagde,
- ”Si c’est délicieux”, eller hvad det nu hedder på fransk. Jeg kan sgu ikke helt huske hvad han sagde hvornår eller om det er korrekt citeret. Men, det lovede til at blive en god aften.

Oppe i soveværelset fortsatte vores udforskning af hinandens kroppe og hurtigt havde vi fået taget alt tøj af, undtagen hans blå Puma-underbukser og min trunks.
Denne høje atletiske sorte fyr var simpelthen utrolig sød, betænksom og alligevel lidt uerfaren. Hans mund søgte mod mine brystvorter, som han bed i blidt. Av, fik jeg sagt højt og han stoppede omgående,
- ”You don’t like?” spurgte han, hvilket jeg bekræftede.
- ”Sorry, no more again”, sagde han og med læberne blidt søgte min mund til endnu et lidenskabeligt tungekys. Han trykkede mig blidt ind til sig og næsten klemte vejret ud af mig. Jeg følte på den ene side han havde styringen og på den anden side, at jeg havde den. En lidt underlig situation at opleve. Jeg kan godt lide når min mandlige partner tager kontrollen uden at det bliver markant og dominerende sex. Jeg kunne simpelthen bare ikke greje denne unge lækre atletiske fyr.

Mens vi stod der og kyssede, søgte min hænder ned til hans pik, som var stiv som et stykke stål. Jeg lod min mund søge ned over hans korthårede bryst. Det stak mens jeg lod min tunge blidt kærtegne hans sensitive brystvorter, atter forsøgte han at klemme mine hårdt og jeg søgte væk med kroppen uden at stoppe min legen med hans brystvorter.
Jeg kyssede mig vej ned til hans skridt og lod min tunge lege med hans pik uden på hans blå underbukser. Jeg nåede kort at tænke, hvor er det mærkeligt hvad man bemærker og husker. Patrice fra dagen før huskede jeg havde røde Calvin Klein og Kerim havde blå Puma. Jeg går egentlig ikke meget op i underbukser, hvis de blot er slidstærke og har en god pasform. Men alligevel må andres underbukser være noget jeg bemærker mere end så meget andet.

Min behandling af hans pik fik den, om muligt, til at stritte endnu mere i underbukserne og en våd plet der kom indefra bredte sig. Jeg kunne svagt smage og lugte den særlige duft som præsperm har. En rysten gik gennem hans krop, da jeg blidt trak ud i hans underbukser og lod hans flotte omskårne brune pik komme ud i det fri. Det sivede lige så stille med præsperm ud af revnen og jeg tog pikken i mund og smagte for første gang på den. Den smagte fantastisk og indbydende. Kerim havde taget et fast tag om mit hoved og holdt det fast med den ene hånd, mens den anden kærtegnede mine skuldre og ryg, for at bevæge som til mine brystvorter. Den fyr havde et eller andet med de brystvorter. For ikke at risikere at han klemte dem igen bevægede jeg atter min overkrop lidt ud, så hans ellers lange arme ikke kun følge helt med.

Han begyndte at kneppe mig i munden med små og rytmiske stød. Jeg sugede, lavede undertryk og lod min tunge lege med hans omskårne pik. Hver gang jeg med tungen rørte revne på hovedet sitrede han og stønnede,
- ”Si, oui”, og virkede til at han nød min behandling.
Jeg suttede det bedste jeg havde lært og havde et fast tage om hans hofter og lod mine hænder kærtegne hans baller og ind i revnen mod hans røv. Hver gang jeg med fingrene legede med hans nosser og kildrede dem og mellemkødet stønnede han af lyst og velbehag og udstødte nogle gloser på arabisk som jeg på ingen måde forstod betydning af udover at han nød det.
Han var begyndt at svede lidt af ophidselse og jeg selv var på ingen måde upåvirket af situationen.

Blidt trak begyndte han at tække mit hoved op mod sit og han kyssede mig på min glatte isse og lod sin tunge bevæge sig ned til mig højre øre og slikkede det blidt og lidenskabeligt. For at fortsætte til min mund, for at lade sin tunge lidt usikkert bevæge sig ind for at lege med min tunge. Åbenbart ikke noget han havde den store erfaring med. Vi kyssede lidenskabeligt og ophidset, mens vores hænder atter kærtegnede hinandens kroppe for gentagne gange at søge ned og legede med vores pikke.

Han lagde sig på forsigtigt på ryggen i sengen og jeg trak hans stramme og udspændte underbukser ned over de muskuløse og sorte lår. Samtidig kærtegnede jeg ham og kunne mærke hvordan han sitrede af velbehag over min behandling. Jeg fik kravlet mig ud af mine egne trunks og var nu lige så nøgen som da jeg ankom til denne verden.
Der lå jeg nu, et stykke bleghvid dansker mod en næsten kulsort Kerim, vi lignede i farve Yen og Yang. Men dermed ophørte enhver lighed også. Her en overvægtig moden fyr og muskuløs og veltrænet ung fyr.
Jeg kyssede mig vej op ad hans ben op til hans pik, som vel var omkring 19 cm, så han var pænt udstyret dernede. Jeg slikkede hans pik og lod atter tungen kredse om pikhovedet, sugede, kildrede, lavede undertryk, spillede med min hånd, kildrede hans næste hårløse nosser og mellemkød med skiftevis mine fingre og tunge. Sugede hans lækre nosser på skift. Det var noget han helt klart kunne lide. Han nærmest spændte som en flitsbue når jeg blidt lod nosserne glide rundt i min mund og lod tungen lege med dem.
Ind imellem lod jeg forsigtig en finger bevæge sig ind mellem ballerne og lod enten fingeren eller min tunge lege med hans røvhul. Særligt når min tunge kom i brug blev han påvirket og stønnede lyde der formentlig var arabisk eller også var det ur mandens lyde af vellyst.

Han jeg lod min tunge atter bevæge sig op ad hans mave over brystet til hans hoved. Han kærtegnede mig og jeg fik bevæget mig op på ham, så hans pik kom op imellem mine baller, hvor den våd af spyt og præsperm gled vellysten op og ned i mellem ballerne. Hold kæft hvor var han dejlig og hvor var det frækt det vi var i gang med. Jeg var selv ophidset men min egen pik var egentlig ikke speciel påvirket længere. Måske er det alderen eller den forskellige medicin jeg indtager for de livsstilssygdomme jeg nu har fået tilranet mig, der gør dette.
Op og ned gled min røv med hans pik i revnen samtidig med at vi ophidsede kyssede og kærtegnede hinanden.
Karim stønnede og sagde små ord og sætninger jeg ikke forstod. Men jeg var stadigvæk ikke i tvivl om hans vellyst og nydelse.
Pludselig sagde han,
- ”I want you to fuck”, jeg blev lidt overrasket, da jeg bestemt mente vi havde fået forventningsafstemt, at jeg ikke knepper andre, men finder nydelsen i at blive kneppet selv.
Så jeg skyndte mig at sige,
- ”No, I’m not active and don’t wanna fuck you”.
En skuffelse stod malet i hans ansigt og han spurgte,
- ”You don’t want me fuck you”, det er dæleme svært når man ikke har meget fællessprog, men det stod helt klart at han gerne ville kneppe mig nu. Så jeg skyndte mig at sige,
””Yes I want you to fuck me in ass”, et stort smil bredte sig om hans fantastisk fyldige og mørke læber og han sagde,
- ”Yes, but condom on dick only my”, det måtte oversat til dansk kun kunne blive til ”kun sikker sex”. Og så var vi jo enige.

Jeg rakte ud og fandt et kondom og noget glidecreme. Han brød pakken og kikkede lidt vurderende på kondomet, mens jeg smurte min røv med glidecreme. Satte så kondomet på sin pik og deklamerede,
- ”Not good, wrong”.
Hvad var der galt. Han tog det af og bad om et nyt, som han satte på og jeg smurte glidecreme på han pik.

Han rejste sig op og gjorde tegn til at jeg skulle placere mig på alle fire nede i enden af sengen. Det gjorde jeg så, mens han stod med et lidt fjollet smil på læberne og spillede på sin pik. Han gik hen og tog fat i mine hofter og trak mig tættere ind mod sig og forsøgte at lade sin pik trænge op i mig. Han virkede ikke helt til at have øjnene med, for det lykkedes ham ikke rigtig at finde et hul. Nu er jeg jo ikke selv aktiv, men tænkte vellysten, der er da vel kun et at skulle ramme. Efter lidt fumlende fik han forsigtig trængt op i mig. Jeg følte en dejlig vellysten fornemmelse da hans pik trængte ind og rytmisk begyndte at kneppe mig. Jeg kunne mærke hvordan hans pik stimulerede min prostata. På den ene side kan det virke ubehageligt og føles som om man skal pisse. På den anden siden er det utrolig frækt og føles lækkert at få stimuleret den. Jeg måtte lægge mig lidt mere ned på sengen for at det fortsat føltes behageligt.
Pludselig sagde han,
- ”No, not good wrong”, og trak sig ud af mig. Hvad fanden var det der var galt tænkte jeg. Han tog kondomet af og smed det på gulvet.
- ”Small sagde han”, nåh tænkte jeg kondomerne var åbenbart for små. Jeg måtte hen og rode lidt i beholdningen for at se om der var et kondom nummeret større. Det så det ud til og da Kerim satte det på gjorde han tegn til at nu var det godt.

Efter endnu lidt glidecreme trængte han op i mig igen, for hurtigt atter at afbryde. Det begyndte at virke som en parodi og som om vi begge var nogle fuldstændig uerfarne amatører i gang med at kneppe for første gang.
- ”Shit sagde han”, jeg nåede at tænke hvad pokker der nu var galt. Men den var sgu god nok. Fra jeg havde skyllet endetarmen havde tyngdeloven åbenbart fået lyst til at flytte rundt på afføringen i mine tarme og det nye kondom var fyldt med lort.

Så måtte jeg en tur ud på badeværelset og forsigtig skylle tarmen fri for lort igen. Imens kunne jeg gennem den åbne dør se Kerim stå og spille pik mens han stod og studerede sig selv i et spejl på en skabslåge. Det så utrolig frækt og lækkert ud, sådan som denne høje flotte muskuløse og mørke fyr stod og filede på sin mørke omskårne pik. Samtidig med at han havde et frækt smil på læberne.
Jeg skyndte mig ind og Kerim fik det nu 4 kondom, i den rigtige størrelse, samt fornyet glidecreme på.
Ind kom pikken hurtigt denne gang og vi gentog vores seksuelle forehavende i doggystyle. Det jeg kan selv bedst lide er missionærstilling eller at ride en fyr. Så har vi øjenkontakt og kan kærtegne hinanden gensidigt undervejs. Yderligere synes jeg det er lettere at aflæse partnerens behov mv. når jeg kan se ham.
Kerim stødte og kneppede det bedste han havde lært. Han havde helt klart prøvet det før, men virkede som tidligere sagt heller ikke meget erfaren.

Atter fik han godt gang og stimuleret mit g-punkt. Min egen pik var fortsat halvslap med præsperm dryppede lige så stille fra den. Kerim gned lidt på min pik og stak en finger med præsperm ind i både sin egen og min mund. Hold kæfte det føltes lækker og utroligt frækt.
Han satte farten lidt op og jeg var nødt til at sænke mig lidt ned i sengen igen, for at kunne klare hans piks rytmiske stimulering af min prostata. Jeg følte det som om jeg skiftevis skulle pisse eller var ved at få en orgasme på den ene side lækkert og på den anden side til den ubehagelige side ikke selv at kunne kontrollere det på samme måde som hvis jeg spillede pik på mig selv. Jeg var helt prisgivet Kerim og hans lækre pik inde i min røv.

Kerim lagde sig lidt tættere ind over mig og jeg fik fat i begge hans hænder. Flettede hans fingre ind i mine, klemte og stønnede af nydelse. Forsøgte at vise ham, at jeg nød det og håbede han forstod det seksuelle og universelle sprog vi havde.
Det var utroligt lækker med denne atletiske fyr som i hurtigere og hurtigere tempo var i gang med at kneppe sig selv til en orgasme.
Gudskelov havde jeg husket at lukke vinduerne, så vores stønnene og vellystige lyde ikke kunne komme ud til naboerne.
Nu kunne jeg mærke på Kerims bevægelser, at hans klimaks begyndte at nærme sig. Jeg ville utrolig gerne se ham komme, det er også en del af min seksuelle nydelse at se når min partner kommer.

Han trak sig hurtigt ud og jeg fik vendt mig og gjort ham forståelig han skulle komme på min mave. Det var lige i sidste øjeblik jeg fik det kommunikeret. Med et brøl som måtte komme helt inden fra urmennesket i ham kom han og kaskader af lækker hvid sperm sprøjtede på min mave og bryst. Mens Kerim stod og filede løs på sin pik for at få det sidste ud af hans orgasme, kunne jeg se vellysten i hans øjne og et veltilfredst udtryk i hans ansigt.
Jeg nåede lige at opfatte, at jeg faktisk også selv havde fået en anal orgasme for første gang i mit liv.
Kerims lange og atletiske krop lagde sig ind over mig. Han pik klemte sig imellem os. Mens vi lå der klistret ind i sved og sperm forsøgte vi begge at få vejret. Jeg kælede for hans fantastisk flotte krop og han spandt næsten som en kat af velbehag. Små ryk eller spasmer gik igennem ham nogle gange og han så kælent på mig.

Der lå jeg og var for anden dag i træk blevet begavet med sex fra en lystig ungersvend. Tanken om jeg om lørdagen skulle spille i lotto strejfede mig kort. Med det held jeg havde haft med to så lækre unge fyre, måtte jeg da helt sikkert også kunne vinde den store gevinst i Lotto.
Jeg er som tidligere fortalt ikke sammen med ret mange fyre, og må også konstatere at i min alder er det ikke de unge mænd der er flest af som render efter min aldersgruppe. Nu havde jeg 2 dage i træk været heldig, jeg lå og var lykkelig og følte man ikke kan have så meget held på så kort tid.

Kerim rejste sig og jeg kunne se hvordan vi begge var smurt ind i de kaskader af sperm han havde sprøjtet ud over mig. På ham var det meget tydelig at se den hvide sperm mod hans mørke hud. Nogle steder var det begyndt at tørre lidt ind og begyndte at vise sig som nogle lidt skindene pletter på hans flotte muskuløse mave og bryst.
Han fik spurgt mig om det var i orden at han tog et bad. Hvilket det selvfølgelig var. Jeg kunne simpelthen ikke få nok af hans fantastiske krop og skyndte mig ind i brusebadet sammen med ham. Der stod vi og vaskede hinandens kroppe, og hurtigt stod hans pik stolt og stiv igen.
Vi skyndte at tørre hinanden og hastede atter ind i soveværelset, hvor han kneppede mig endnu engang. Heldigvis havde jeg endnu et kondom i hans størrelse.
Denne gang fik jeg mit ønske om missionærstillingen opfyldt og efter en længere omgang sex kom han oppe i mig. Endnu en gang fik Kerim en kraftig og meget højlydt orgasme, og han nærmest pumpede sin pik endeløst og rytmisk som en hel dampmaskine frem mod sin orgasme. Sveden drev af ham, mens han stønnende og højlydt kneppede sin atletiske krop mod min.
Da han trak sig ud kunne jeg se indholdet i kondomet og tænkte, der måtte være næsten en halv deciliter sperm i det.

Han faldt atter om på min mave og lå og sundede sig, mens jeg kælede for ham.

Vi gik atter ud og tog et bad. Tog vores underbukser på og lå i sengen med hver vores telefon og GoogleTranslate som hjælp til vores snak.

Kerim fortalte, at han allerede som 13 årig blev bevidst om sin seksualitet. Men i det samfund han kommer fra er det ikke acceptabelt og han troede derfor han var syg når han ikke var interesseret i piger.
Han fik som 15 årig sin seksuelle debut ved gensidig at spille og sutte pik på en dreng et par år ældre end ham selv. En fyr som nu var blevet gift med Kerims kusine, med hvem han nu havde 4 børn. Kerim ved at fyren stadigvæk er sammen med fyre. Kerim havde fulgt fyren på afstand nu og havde besluttet at han ville væk og have lov til at leve som bøsse uden strammende kulturelle normer og med risiko for repressalier, forfølgelse, skam eller død for sig selv eller sin familie. Derfor havde han forladt landet. Han fortalte han var meget betaget af hvordan man i Danmark kan leve og blive gift som homoseksuel eller frit leve som biseksuel. Jeg måtte lige fortælle ham, at det er en sandhed med modifikationer.

Kerim fortalte, at han havde prøvet at have sex med én pige og havde lovet sig selv at det blev første og sidste gang.
Han havde ikke været sammen med mere end en et par håndfulde mænd. De nogle havde villet være aktive ved anal. Men Kerim brød sig ikke om at blive kneppet, men var nogle gange rent faktisk mere eller mindre blevet voldtaget, da partneren ikke vil acceptere Kerims ønsker.
Han fortalte også at han havde oplevet at nogle mænd nød at blive klemt hårdt på brystvorterne, hvilket han faktisk ikke selv kunne lide. Så han troede det var ham der var unormal når han ikke brød sig om det. Han simulerede derfor at han kunne lide det og gave de få fyre han havde været sammen med en ordentlig omgang brystvorte behandling.

Mens vi lå der, proklamerede Kerim, at jeg ikke skulle betale noget som helst for den sex vi havde haft, da han havde nydt det og aldrig tidligere havde fået så store orgasmer. Om det nu passe, blev jeg usikker på. For jeg synes han også havde en tendens til blot at ville please og gøre mig glad.
Jeg endte med at køre ham hjem og kørte undervejs forbi et supermarked, hvor vi gjorde indkøb for ham, så han havde mad til en god lang periode. Han var ovenud taknemmelig og glad. Jeg satte ham af ved hans hotel og havde helt ondt af ham og hans økonomiske udfordringer.
Jeg fulgte ham ind med hans indkøb og da jeg efter et stort knus forlod hans værelse, kom jeg til at efterlade €50. Jeg overvejede lidt om det nu gjorde at jeg havde købt sex. Men har forliget mig med, at jeg ville have gjort det samme, hvis det havde været en af mine venners børn, jeg havde opdaget i samme problemer. Jeg ville uden modydelse stille og roligt have stukket lidt kapital til at komme igennem den næste tids problemer.

Næste morgen fik jeg en besked på Grindr fra Kerim, hvor han på sit gebrokne engelske takkede mig for vores sex dagen før og fik forklaret mig, hvor glad han var for at jeg havde kørt ham hjem og end købt noget mad til mig. Han kunne også fortælle at en eller anden havde tabt €50 og da han ikke vidste hvem de tilhørte ville ham beholde dem. Om han havde gennemskuet mig ved jeg ikke med, håber de kunne hjælpe ham lidt på vej.
Kommentar