Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Franske Patrices lille pik

Karakter: 0/0
Visninger: 2751

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Første gang og Biseksuel
Nu må det vidst være ved at være min tur til at bidrage med en historie fra virkelighedens verden. I en relativ moden alder fandt jeg ud af, at jeg er biseksuel. Jeg er 54 år, hedder Lars og har egentlig ikke været sammen med ret mange fyre i mit liv, da jeg er gift og har familie med børn. Min biseksuelle side er jeg ikke åben med ift. familie mv, da det står mig helt klart at det vil min kone ikke kunne leve med og familie derfor ikke vil kunne acceptere.
Da historien er sand har jeg ændret på navne, steder mv.

Nogle gange er jeg på Tenerife i forbindelse med mit arbejde. Jeg plejer at forlænge ofte opholdet med en uges tid eller to og lejer normalt en lejlighed eller en bungalow. Nogle gange er familien med hernede hele eller noget af tiden.
Denne gang var familien endnu ikke ankommet.

En morgen omkring kl. 05.30 efter at have arbejdet sent hen over natten gik jeg i seng og loggede ind på Grindr inden jeg ville sove. Her var en aktiv profil på en ung og helt utrolig lækker fyr som ikke søgte noget bestemt. Der stod dog, at han kun var bottom, hvilket jeg også selv kun er, samt at han ikke var til drugs mv.
Jeg vovede at skrive til ham, på trods af at jeg tænkte aldersforskellen nok var for stor for ham,
- ”Hvor er det var ærgerligt at vi begge var bottoms, jeg syntes du har en spændende profil og ser rigtig dejlig ud.”

Det var et vildskud, men til min forbavselse skrev han tilbage,
- ”Jeg kan kun være bottom da jeg har en meget lille pik.”

Jeg måtte simpelthen svare,
- ”Jeg synes ikke det er størrelsen der var interessant, men hvad pikken kan bruges til ”.

Han skrev hurtigt tilbage,
- ”Størrelsen er vigtig, så jeg kan ikke være en god og aktiv top eller elsker. Du vil også blot blive skuffet over så lille en pik jeg har og jeg kan ikke tilfredsstille dig”.

Nu blev jeg virkelig interesseret i, hvor lille den pik kunne være. Samtidig kunne jeg tydeligt læse hans mindreværdskomplekser over pikken ud af vores chat.

Jeg holdt chatten gående og han fortalte han hed Patrice, var fra Paris og 22 år. Han var flyttet fra en lille landsby i Bregtagne indtil storbyen, da han følte alle kunne se på ham at han var til fyre. Samtidig blev han ved med at fortælle hvor ked han var af størrelsen på pikken, samt undskylde for den.
Han fortalte han lige var kommet hjem fra en fødselsdagsfest med nogen han kendte og jeg fornemmede nu at han måske også var lidt beruset.
Han virkede sød, sårbar, kærlig og på en eller anden måde helt alene. Det var simpelthen så kærligt, lidt trist men også frækt at chatte med denne lækre fyr, som jeg jo kunne være far til, mens jeg lå i sengen og legede med min egen pik.
Han skrev et flere gange at hvis han ikke havde haft så lille en pik, så ville han gerne komme og kneppe mig. Det var jo en invitation for mig.
Jeg holdt chatten kørende og undervejs fortalte han mig, at han faktisk aldrig havde haft andet sex end hvor han og en fyr havde spillet deres egene pikke samt lidt hinandens pikke.

Han blev mere og mere fortrolig i hvad han fortalte og til sidst fik jeg lokket ham til at fortælle, at han pik var 14 cm. Hvortil jeg skrev,
- ”Den størrelse er jo egentlig meget gennemsnitlig og ikke hvad jeg synes er lille alt taget i betragtning”.

Efter lidt yderligere chatten skrev jeg,
- ”Hvis du vil kan du komme og så skal jeg give dig et blowjob”.

Jeg kunne læse vantroen ud af hans svar,
- ”Hvorfor vil du lade dig skuffe af en dværgpik, når der er andre store du kan vælge?”.

Det kan jo være svært at forklare og overbevise, at det for mig ikke var størrelsen på hans pik, men ham som person der tiltrak mig.
Ud af den blå luft spurgte han,
- ”Hvilket hotel bor du på? Er du alene”.

Hvilken invitation! Det viste sig at han boede på hotel 500 m fra mit, og jeg tilbød endnu en gang at han kunne komme og vi kunne hygge sammen.
Han skrev tilbage,
- ”Mener du virkelig det. Jeg har jo sådan en lille pik, som ingen kan have glæde af. Den kan kun skuffe”.
Jeg forsikrede at jeg mente hvad jeg havde skrevet.

Patrice skrev ud af det blå retur,
- ”Vil du virkelig sutte en så lille pik? Mener du, at vi kan lege sammen og med hinanden, kysse, kæle kramme og have sjov?”.

Jeg skrev,
- ”En pik er en pik og kan vel sprøjte og fornøje uanset dens størrelse. Du har jo spillet pik selv også sammen med og på andre fyre? Så hvorfor skulle jeg ikke ville det? I øvrigt synes jeg ikke din pik lyder særlig lille”.
Jeg kunne nærmest læse vantroen og mindreværdskomplekserne i hans svar,
- ”Men en lille pik kan jo ikke kneppe og kan derfor ikke glæde nogen, så hvorfor skulle du give mig et blowjob?”.

Jeg følte en omsorg, kærlighed for denne fyr, som jeg stort set ikke kendte. Jeg kom til at tænke på, hvad mon stakkels Patrice tidligere måtte have været udsat for af mobning eller andet nedladende der gjorde at han syntes at hans næsten gennemsnitlige pik var mikro lille. Var det hans seksualitet, som havde gjort ham til mobbeoffer eller hvad var grunden til hans lave tanker om sig selv, hans pik og oplevelser.
Inden jeg nåede at skrive et svar spurgte Patrice igen,
- ”Mener du virkelig at jeg må komme til dig? Jeg kunne godt tænke mig at være sammen med en moden fyr”.

Jeg fik næsten udløsning ved det spørgsmål og tanken om at han måske ville kom forbi.

Jeg skyndte mig at svare,
- ”Jeg mener hvad jeg har skrevet. Du er meget velkommen her og vi tager det afslappet og ser om ikke vi begge kan nyde en hyggestund med hinanden”.

Nu var det så som om han lige pludselig blev lidt forbeholden og trak lidt i land samtidig med at hans tydelige beruselse af alkohol og sexlyst trak den anden vej. Han skrev tilbage
- ”Hvad vej skulle jeg gå?”.
”Hvilket hotel bor du nu på?”.
”Hvordan finder jeg derhen?”.
”Kan vi være hos dig?”.
”Vi kan ikke være hos mig”.
”Jeg har en meget lille pik og kan ikke kneppe så nogen får noget ud af det” mv. og så kredsede han atter om at havde en lille pik som jeg bare ville blive skuffet over, for han kunne jo ingenting med så lille en pik. Nogle af spørgsmålene kom flere gange.

Jeg skrev forsigtigt tilbage,
- ”Jeg vil ikke presse dig til noget og du skal kun komme her, hvis du selv har lyst. Jeg forventer ikke at du knepper mig, men jeg sutter gerne din pik, kæler, kysser mv. indtil du kommer”.

Kort efter kom en ny besked fra Patrice,
- ”Jeg går lige straks, så skal du møde mig ved indgangen til dit hotel og vi skal kysse hinanden mange gange, kæle, kramme, sutte pik”.
”Jeg vil kneppe dig hvis jeg må og kan!”.
”Håber ikke jeg skuffer dig”.

Det var lige før min pik sprøjtede der. Det var noget af kovending han lavede.

Jeg skrev retur,
- ”At jeg skal nok møde dig. Du skal ikke noget du ikke har lyst til eller kan”.

Vi udvekslede lidt ekstra fotos, han var simpelthen vidunderlig at se på. Jeg kunne simpelthen ikke tro det passede, det var måske den store lottogevinst, som var på vej hen til mig i den tidlige morgenstund.
En tanke slog mig, om jeg nu var i gang med at blive udsat for fup og kunne risikere at jeg nu blev slået ned og berøvet.
Jeg beroligede mig selv med, at vores samtale ikke virkede til at jeg skulle være urolig. Måske nok også påvirket af min egen forblindelse af den unge adonis der næsten var på vej.

Jeg skyndte mig i lynende fart at pakke min pik væk, hurtigt vaske mig de nødvendige steder, få lidt deodorant og parfume på og få lejligheden til at tage sig nogenlunde ryddelig ud.

Pludselig skrev Patrice,
- ”Nu går jeg med min lille pik hen til dig”.

Jeg troede ikke min egne øjne, hvad jeg virkelig udsigt til et frækt morgenbesøg af en lille fræk pariser. Jeg følte jeg havde vundet i lotteriet.
Samtidig med smilte jeg over hans sprogbrug ”Han og hans lille pik gik hen til mig nu”. Jeg så scenen klart foran mig – han komme gående ned af vejen med gylpen åben med hånden om den, i hans verden, mikroskopisk lille pik. Jeg kunne simpelthen ikke tro det var ved at ske. Min pik stod standhaftig som en tinsoldat i mine shorts.

Jeg nåede lige at finde kondomer og glidecreme frem. Tænkte på, om kondomerne var alt for store til ham, men besluttede mig for at det problem måtte vi forholde os til, hvis det opstod.

Jeg skyndte mig ud til vejen for at gå ham i møde. Inden jeg kom ud fik jeg endnu en besked,
- ”Jeg er helt alene, det er lidt uhyggeligt”.

Jeg spurgte,
- ”Vil du gerne have jeg går dig i møde?”.

Prompte kom svaret kort og kontant,
- ”Ja!”

På afstand kunne jeg se en frisk fyr med et kort mørkt skæg, i slidte hullede cowboybukser, i en hvid skjorte med kirsebær på, målrettet komme gående ned ad vejen.
Da han så mig satte han farten op og næsten løb det sidste stykke hen til mig og gav mig et kæmpe kram og kys. Han var gudeskøn denne unge fyr, lysbrun i huden af solen, han virkede nervøs og opstemt på samme tid. Han havde lugtede let af alkohol. Men duftede skønt af en lækker parfume.
Han trykkede sig ind til mig og lukkede øjnene kælent og kort, og sagde med sagte og lidt nervøs stemme,
- ”Du dufter dejligt Lars” efterfulgt af endnu et kys på min kind og mund. Så havde jeg måske alligevel valgt rigtig ved den hurtige vask og brugen af min Mont Blanc Legend Spirit White deodorant og Au de Toilette.

Og Patrice, han smagte simpelthen himmelsk.

Forsigtig sagde han,
- ”Jeg er lidt nervøs, jeg har ikke været sammen med ret mange fyre før”.
På den måde stod vi på trods af aldersforskellen meget lige. Og jeg var bestemt også nervøs. Jeg har kun et par gange haft en fyr på et hotelværelse.

Med armene om livet på hinanden gik vi de sidste få hundrede meter. Fik låset os ind i komplekset og lejligheden, hvor vi låste døren samtidig med, at vi lidenskabeligt kyssede hinanden. Han var vidunderlig. Han var forsigtig og uerfaren, mens han på samme tid vidste hvad han ville og helt klart nød situationen.
Vi kyssede og nød hinanden mens vi kælede for hinanden uden på og inden under tøjet.

Vi havnede hurtigt ovenpå i soveværelset, hvor jeg knappede hans kirsebærskjorte op og tog den af ham, mens vi lidenskabelig og kælent kyssede hvor vi kunne komme til. Han smagte vidunderlig med tilsat en let smag af alkohol. Bulen i hans bukser var pæn stor og spændte dem ud som et telt. Jeg tænkte kort om han mon havde stoppet fyld i, for han havde jo gentagne gange fortalt mig om sin lille pik.

Han havde trimmet hårene på sit bryst, så det stak lidt mens jeg blidt med tungen legede med hans brystvorter. Vores hænder var overalt på hinanden. Hans frække røv blev klemt og han pressede sit underliv frækt ind mod mit så jeg kunne mærke han stive pik mod min.

Han tog min T-shirt af samtidig med at jeg kyssede ham på halsen, i øret, på kinden, på munden, på brystet. Ja kort sagt hvor jeg kunne komme til, samtidig med han kyssede retur og stønnede højlydt og vellysten. Jeg var glad for jeg havde husket at lukke vinduerne ellers ville naboerne helt klart blive forstyrret af os.

Jeg kyssede mig vej ned til navlen, hvor han havde en navlepiercing. Jeg knappede forsigtig hans bukser op og ”pakkede gaven ud”. Hans pik udfyldte hans røde Calvin Klein og uden meget hjælp tittede pikhovedet op over elastikkanten.
Forsigtig kyssede jeg pikhovedet og befriede hans pik for hans trunks. Hvilken pik han havde. Der stod den flot, stiv og bestemt ikke spor lille eller dværgagtig. Den var præcis som skulle være i udseende og størrelse. Nu er det ikke mange pikke jeg har set stive, men i svømmehal og omklædningsrum, som spejder mv. har jeg da set ikke så få. Denne var bestemt ikke den mindste jeg har set.

Der lød et sagte støn da jeg kyssede pikhovedet og lod min tunge kælent og lystigt bevæge sig rundt i blide bevægelser og ind i den lille revne. Han nærmest stivnede da jeg tog hans pik helt ind i munden sugede og lavede undertryk, samtidig med at jeg lod tungen lege rundt om pikhovedet inde i munden. Min mund nærmest løb over af spyt. Jeg kunne simpelthen ikke få nok. Jeg fik skubbet ham ned på sengen og fik trukket han cowboybukser og strømer af.

Der lå han, min gudeskønne Patrice.
”Kom og sut min pik igen” sagde han ophidset og lystent.

Jeg lagde mellem hans ben og kyssede uden på hans trunks som pikken pludselig atter var gemt i. Jeg kyssede uden på de røde CK kælede for pikhovedet og trak forsigtig elastikken ned over pikken og fik de store nosser han havde gjort fri. Der gik en rysten igennem ham, da jeg forsigtig tog først den ene og derefter den anden nosser i munden og blidt legede med dem. Der lød en sagte klynken af vellyst fra ham, samtidig med han gav en lyd jeg ikke kunne bestemme om var vellyst eller ubehag.
Jeg stoppede øjeblikkelig bekymret og spurgte
- ”Er du okay?”, spurgte jeg bekymret.

- ”Ja, det er så lækkert”, fik han fremstammet. ”Det er så frækt og lækkert. Jeg er så liderlig.” og lænede sig atter tilbage og nøde behandlingen.

Jeg kyssede, suttede, kælede og spillede hans pik samtidig med han kælede for mit hårløse hoved.
Han tog fat i mine skuldre og trak mig op ad så vi atter kunne kysse hinanden. Han kyssede mig på munden lækkert og erotisk, at kysse var han bestemt ikke uerfaren i. Vores tunger udforskede langsomt hinanden. Jeg kyssede mig vej til hans øre, nakke, kælede med hænderne for hans følsomme brystvorter og gned mit skridt mod hans totalt stive og flotte pik.
Han begyndte at trække mine bukser og underbukser af mig, mens jeg selv fik skubbet sokkerne af. Samtidig suttede jeg hans lækre pik det bedste jeg havde lært.

- ”Du er fantastisk og har en dejlig pik”, fik jeg fremstammet imens jeg gned og suttede hans pik på samme tid.

- ”Du gør mig så liderlig”, stønnede Patrice. ”Jeg vil kneppe dig.”

Jeg troede ikke mine egne øre. Ville denne franske adonis med det gudeskønne udseende og den, i hans verden, alt for lille pik virkelig kneppe mig?

Verdenen gik et kort sekund i stå for mig.
- ”Mener du det?”, måtte jeg vantro spørge, samtidig med at jeg kyssede mig op til navlen og hans brystvorter, og spillede hans lækre pik.

- ”Jeg ved ikke om jeg kan finde ud af det. Men jeg er så liderlig og har lyst”, fik han fremstønnet.

- ”Jeg finder lige kondom og glidecreme”, sagde jeg og gik forventningsfuld over til den anden side af sengen og fik det fundet frem.

Imens havde Patrice lagt sig på ryggen midt i sengen med sin flotte og stive unge og næsten uprøvede pik strittende strunk og stolt skråt op som et fyrretræ på vestkysten.
Jeg stod med kondomet klart og ville til at give det til ham. Inden jeg fik gjort noget kunne jeg se et lidt genert og måske også sørgmodigt og usikkert udtryk i hans øjne. Det slog mig, at han formentlig aldrig havde prøvet at sætte et kondom på sin egen pik før, og nu blev lidt flov over om han finde ud af det.

Beslutsom brød jeg pakken, tog kondomet ud og satte det forsigtigt på hans flotte pik. Sikken et smil der bredte sig i hovedet på ham.
- ”Det er første gang jeg har kondom på”, sagde og lød lidt benovet men stolt samtidig. ”Jeg har aldrig prøvet det før sagde” og kiggede kærligt og usikkert på mig.

Der røg mange tanker gennem hovedet på mig. Hvad var det dette flotte unge menneske havde gennemgået og oplevet i hans hidtidige samt kort liv. Hvad var han ikke gået glip af, af sex og gode oplevelser?

Jeg åbnede glidecremen, smurte hans pik ind, mens vi smilende kiggede hinanden i øjnene. Jeg trykkede en ekstra klat ud til at smøre min egen røv med. Jeg fik i min egen befippelse over situation trykket rigeligt ud og det sejlede mellem fingrene på mig, så jeg måtte en tur på badeværelset og komme af med det overskydende creme.

Tilbage i soveværelset lå Patrice og gned sin stive kondompåførte pik.
- ”Jeg har aldrig prøvet det før, det er min første gang”, sagde han lidt betuttet, undrende samt stolt også. Det var en sætning der gik igen og igen mange gange den morgen. Ingen tvivl om oplevelsens værdi og størrelse for ham.
Og her var Lars. En moden fyr fra Vejle, klar til på en eller anden vis at tage en fransk mandlige skønheds mødom.

Jeg satte mig forsigtigt overskrævs på Patrice og førte hans pik målrette og blidt op mod mit røvhul. Udtrykket i hans ansigt var ubetaleligt, mens hans pik for første gang blev ført ind i noget. Han udstødte et lille gisp, da han gled ind. Han rejste sig op i siddende stilling og kyssede mig lidenskabelig og kælent, mens jeg forsigtigt red hans lækre jomfrupik. Jeg kunne mærke hvordan han forsigtigt prøvede at støde sin pik op i mig. Hvordan han undersøgende øvede forskellige teknikker at bevæge underlivet på mens han kneppede mig. Jeg forsøgte ikke at afbryde hans udforskning af muligheder mv. Forsøgte blot at følge ham og evt. tilføre nye muligheder han ikke kendte.

Imens sad han koncentreret og alligevel med et vel lystent smil og nød synet samt sine egne oplevelser. Alt imens han på engelsk gentog,
- ”It is my first time fucking”.
Ja, hvilken oplevelse for mig at være en del af Patrices første gang som aktiv knepper.
Hvilken lækker og omsorgsfuld knepper Patrice var. Han forsøgte midt i alt det nye, nydelse, overraskelse mv. også at huske mig. Jeg blev trukket ned til ham, kysset og nusset, så godt han kunne midt i hans koncentration og nydelse.

Efter lidt tid foreslog han, at han gerne ville kneppe mig forfra i missionærstilling. Rimelig sikker på hvad han ville, fik mig anbragt på ryggen – med hjælp fra mig. Han fik sig sat til rette mellem mine ben og stødte ind. Han ramte nu ikke rigtig de første gange, da han ikke styrede pikken. Efter et par forsøg tog jeg stille fat i hans pik og førte den ind.
Han ansigtsudtryk var atter ubetalelig, da pikken atter var inde i min røv. Et sejrssikkert smil bredte sig om hans mund, mens han endnu en gang gentog,
- ”It’s my first time ever. It’s my first time ever fucking”.

Hvilken fryd det var at være en del af hans oplevelse og nyde hans glæde, lykke og samtidige benovelse over den nyerhvervede evne og erfaring.

Han kneppede mig i forskellige tempi. Jeg forsøgte at lade oplevelsen være hans, men kan ikke sige mig fri for, at oplevelsen var næsten lige så stor for mig.
Den oplevelse det var for mig, at dette lækre unge mandfolk overvandt sine egne bekymringer og manglende tro på at hans pik kunne bruges til noget som helst. Jeg gned forsigtigtig min egen pik, men opdagede hurtigt, at når jeg gjorde det mistede Patrice koncentrationen for også at have fokus på mig. En positiv ting, men ikke hvad jeg syntes der skulle ske, så jeg begrænsede mit pikspil til et minimum. Jeg ville lade oplevelsen være helt hans. Eller det bildte jeg mig ind, for jeg nød også at få lov at være en del af og være med til at tage med ind i den oplevelse han gennemgik ved at kneppe for første gang.

Efter lidt tid begyndte Patrice at stønne højere og hurtigere så jeg tænkte hans orgasme var nær. Jeg overlod fuldstændig styring til ham, og han var hurtig til at finde ud af hvad der var lækkert for os begge to. Han kneppede hurtigere og hurtigere og netop som jeg tænkte nu kommer han. Trak han sig ud af mig og jeg forventede han kom på min mave. Men nej, han skyndte sig hurtigt om på ryggen igen og indbød mig til atter at ride ham. Denne gang vidste han hvad han ville. Han løftede mine hofter lidt op, således han frit kunne kneppe mig og jeg blot skulle nyde ham inden i mig. Hvilket syn det var at se ham være skiftevis koncentreret og totalt hengivet i sine lysters vold.
Atter og atter gentog nærmest i trance gentog Patrice,
- ”It’s my first time. It’s my first time”. Aldrig før har jeg nydt engelsk med fransk accent så meget som denne morgen.

Efter lidt tid faldt hans hoftebevægelser i tempo og kunne tage over. Pludselig fik Patrice et særligt udtryk i ansigtet og sagde hurtigt noget på fransk som jeg ikke forstod. Jeg red ham videre og satte tempoet lidt op, hvorefter han på sit franske engelsk fik fremstammet,
- ”I’m coming, fuck I’m comming. STOP STOP STOP I’m comming”.

Jeg kunne ikke helt fornemme hvad det var han konkret ville. Min tanke var, at første gang han kneppede skulle han have lov at komme oppe i mig. Så jeg spurgte ham,
”How do you wanna come. Inside me or…?”.

- “Will you let cum inside you?”, spurgte Patrice med vantro I stemmen.

- “Of course if that’s what you like”, svarede jeg ude af stand til at fastslå, hvad fyren egentlig helst ville.

Resolut skubbede han mig af sig bankede ved siden af sig i sengen. Jeg tænkte, at han nu ville prøve doggystyle, men blev overrasket da han forklarede at jeg atter skulle ligge mig på ryggen. Jeg var lettere forvirret, men gjorde som han sagde. Atter lagde han an til missionærstillingen, hvilket selv er min favoritstilling. Denne gang satte Patrice med mere målrettethed og sikkerhed pikken i mit røvhul og begyndte atter at kneppe mig.
Jeg krydsede min ben over hans ryg og bøjede sig ind over mig samtidige med at kyssede og hans underliv pumpede løs, så hans pik rytmisk gled ud ind i min røv. Atter og atter gentog han sit mantra,
- ”It’s my first time. It’s my first time”.

Jeg turde næste ikke bevæge mig, de gange jeg atter forsøgt spille min egen pik, var det som Patrice mistede koncentrationen i forsøget på også at tilfredsstille mig. Forholdsvist hurtigt stoppede jeg, da jeg syntes oplevelsen helt og aldeles skulle være på Patrices betingelser. Det var hans første gang, og det skulle han nyde og det skulle ikke forstyrres af at min pik også var til stede. En anden gang, måtte en anden så hjælpe med at få det til at virke.

Rytmisk stødte Patrice i forskellige tempi ind og ud af min røv, mens han gentog sit mantra om det det var hans første gang.
Pludselig satte han farten op, fik en meget koncentreret udtryk i hovedet og sagde højlydt,
- ”I’m gona cum, I’m gonna cum”.
Med et bredte der sig på sammetid forløsende og koncentreret udtryk I hans ansigt. Og med nogle kraftige og hurtig stød kunne jeg mærke ham komme inden i mig.

Herefter sad han kortvarigt og virkede lidt forvirret, hvorefter han smilede bredt strakte sit hoved ned til mig og gav et stort lidenskabeligt og intenst tungekys, men han fik fremstønnet,
- ”It was my first time, I have fucked for my first time”.

Herefter sank han sammen hen over maven på mig. Han lå helt stille, afslappet og stønnede lige så stille, mens han havde overskud til at kysse mig lidt og nusse mig.
Imens lå jeg og nød den oplevelse jeg uventet havde haft på en helt almindelig tirsdags morgen.

Mens vi lå og slappede af og kælede for hinanden blev han pik langsomt slappere og jeg tog kondomet af ham, mens han smilende så til. Efter at have smidt det i skraldespanden vendte jeg tilbage i sengen, hvor Patrice stille for sig selv messende gentog de forløsende ord ”It was my first time, I have fucked for the first time”.

Sådan lå vi stille lidt og fik mig dristet til at spørge lidt indtil hvem han egentlig var. Han ville ikke tale meget om hvor han kom fra, men havde behov for at høre min alder. Da jeg fortalte jeg var 54 troede han mig ikke. Jeg tænkte han måske synes jeg så ældre ud. Folk har altid fra jeg var helt ung troet jeg var ældre end min faktuelle alder. Med årene har jeg lagt mig ud, der er kommet lidt rynker hist og her, lidt poser ved øjnene er det også blevet til, så jeg frygtede for dommen. Denne gang var jeg heldig, han troede jeg var sidst i fyrrene. Og sagde i samme ombæring, godt jeg ikke var ældre, for hans far var 69 og han ville være ked af at hvis han havde haft sex med en på hans fars alder. Om han så blot var høflig overfor mig, ved jeg jo ikke.

Mens vi lå der bemærkede kom jeg til at støde til en gazeforbinding på hans højre hånd og han ømmede sig. Først der lagde jeg mærke til, at han manglede 2½ led på ringfingeren. Det var den jeg var uheldig at støde til. Han fortalte at han for 6 uger siden havde siddet på en mur og da han hoppede ned sad en ring på ringfingeren fast i noget metal på muren og fingeren var blevet revet af da hele hans krop fortsatte faldet mens fingeren jo ikke kunne andet end at blive rykket af.

Der lå jeg med den dejligste fyr på jorden, som lige havde elsket med mig som den første i hans liv og omsorg mv. bredte sig inden i mig.
Før jeg kunne nå at sige ret meget, havde han uden at blinke gentaget de magiske ord i en ny udgave,
- ”But today it was my first time. To hell with finger, I have fucked for the first time”.
Pludselig vendte Patrice sig imod mig, kikkede lidt chokeret og bekymret, men han lidt forlegen konstaterede,
- ”But Lars, you didn’t even come. Do you want me to jerk you off?”

Inden jeg nåede at sige noget tog han fat i min pik og ville begynde at spille de af på mig. Jeg afbrød ham, da jeg kunne se trætheden i hans øjne. Samtidig kunne jeg føle omsorgen og kærligheden for en anden person, blandet med at han havde ladet sig rive med af sine helt egne behov og nu kom i tanke om mig. Jeg beroligede ham med, at alt var i orden. Jeg havde jo selv meget tidligt truffet mine valg om, hvem oplevelsen primært skulle gælde. Jeg havde jo også fået en særlige gave, at være med til at give ham hans første reelle seksuelle debut.

Et tilfreds smil bredte sig i hans ansigt, mens han uden at tænke sig om,
- ”I didn’t think that I ever should fuck somebody with my small dick. Maybe I shall listen to you Lars, it is useful after all”.

Det kunne jeg jo kun give ham ret I og forsikre ham om, at hans pik faktisk var en helt normal og flot pik, der uanset størrelse kunne bruges til andet end at blive betjent af mandens næstbedste ven – hånden! Og at han faktisk var en storartet elsker. Lidt beskedent sagde han, at han jo aldrig havde kneppet før og derfor nok ikke havde været den bedste elsker for mig.
Men han var en storartet elsker, som jeg gerne vil være sammen med en anden gang, hvis muligheden kommer.

Kort efter faldt denne adonis en menneskelig personificering af en ung gud, i en dyb søvn i min seng. Imens han sov satte jeg mig og lavede lidt kontorarbejde. Flere gange kunne jeg tage mig i at stå i døren og stirre på ham og være taknemmelig for hvad jeg også var blevet beriget med.

Nu går livet jo videre, Patrice er tilbage i Paris og jeg i Vejle. Vi har hver vores hverdag og har ikke kontakt længere.
Men den tur til Tenerife og den morgen sammen med Patrice vil altid stå stærkt for mig.
Kommentar