Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian (niende del)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2897

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Kristian (niende del)

Hvordan forklarer man sin mor, at jeg ikke kun arbejder i butikken, men også hjemme hos daddy. At jeg har fået mit eget værelse, men ikke sover der, men i daddys seng. At daddy forventer, at jeg forbedrer mig i skolen.
Jeg nøjes med det enkle, at min arbejdsgiver har brug for hjælp i sit hjem, og at jeg lærer forskellige huslige pligter sådan madlavning og rengøring. Men også at jeg modtager undervisning fra en gymnasieelev, men henblik på at hæve mit karaktergennemsnit.
Min mor er stolt af mig, hun kan jo se jeg er blevet klippet, og går i smart tøj. Men der er også kommet en anden glød i mig. Jeg er ikke længere så sky og genert, og mine evner til at tale og sige hvad jeg gerne vil, er stærkt forbedret. Min mor er også tilfreds med, at jeg ikke render rundt med de rødder jeg plejede. Hun er fuldt ud afklaret med, at jeg er bøsse, og at Waldemar er min kæreste. Hun vil naturligvis gerne møde daddy, og jeg lover at sige det videre.
Jeg tillader mig endda at drille min mor med, at nu kan hun jo finde sig en mand, da jeg ikke bor hjemme mere. Jeg samler en lille smule fra mit værelse, og min mor siger hun vil gemme noget i skuret, men ellers flytte ind på mit gamle værelse, og ikke længere sove på en sovesofa i stuen.
Pyha, det gik bedre end forventet, men daddy havde sagt, jeg skulle have rene linjer i forhold til min mor. Da han ikke ville have politiet rendende, hvis der kom forkerte rygter. Jeg er jo kun femten år. Men jeg elsker mit nye liv.
I dag lærer jeg at betjene kasseapparatet og komme varer pænt i poser i herre butikken. Da jeg fik betjent de første par kunder helt korrekt, kunne daddy lade mig stå der alene, og jeg skulle kun kalde, hvis der var noget, jeg ikke kunne klare.
Jeg skulle også lære at opfordre til mersalg, fx spørge om kunden havde et passende slips til den flotte nye skjorte, samt henvise til tilbud på underbukser og lignende. Charme sælger. En lækker dreng sælger åbenlyst også herretøj.
Daddy er tilfreds med mig, og jeg får lov til at tage Walde med ud og spise pizza, men skal komme hjem senest kl 20.30, da jeg skal læse lektier.
Jeg kommer hjem til tiden, og er efterhånden ikke længere ked af at være tvunget til at lave lektier. Skal jo hverken skuffe daddy eller Victor.
Daddy tjekker mine lektier, og da jeg har to fejl i en matematikopgave, får Carl lov til at give mig en endefuld med hånden. Det er så pinligt, at jeg får stiv pik af at blive lagt over knæet, men sådan reagerer jeg altså. Efterfølgende knepper daddy mig i min røde og ømme røv. Så får Carl lov til at kneppe mig.
Jeg lover at gøre mig mere umage, og sover på maven.
Om morgenen får jeg ikke tid til sex med Walde, men vi kysser dejligt. Jeg må sove hos Walde til i morgen. Skal dog lige efter skole på arbejde, og da det er fredag, får jeg først fri klokken 19.
I nyt smart tøj ringer jeg på et kvarter senere. Forældrene er ude, så vi kan være nøgne og hygge os med at spise den mad Walde har lavet til os. Det er lækkert.
Så har vi hed sex på værelset. Det er så skønt at få udløsning oppe i min kærestes numse uden brug af gummi. Vi ser noget fræk gayporno på nettet, og tager en omgang mere.
Men det har været en hård uge, og jeg sover ret tidligt.
Da jeg vågner, kan jeg dufte kaffe. Walde er ikke i sengen, men han kommer straks efter, han var blot ude og tisse.
“Kom min skat, der er morgenmad nedenunder, jeg har lavet kaffe, og der er brød i ovnen”.
Uden en trævl, følger jeg mig fyr ned til morgenbordet. Vi har et par timer for os selv nu, men jeg skal på arbejde kl 10.
Det bliver en blanding af morgenhygge og sex på spisebordet.
Så får vi et bad.
Jeg klæder om til arbejde, og kysser min fyr, før jeg kaster mig på cyklen.
Daddy tager imod mig med kys. Jeg skal igen prøve at hjælpe kunder i herreafdelingen. Daddy mener, jeg sælger. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til hans forventninger. Han vil også høre lidt om min sleepover. Da jeg fortæller om de mere sexede detaljer, får daddy stiv pik. Det lover godt for min numse senere.
Flere kunder, vil have hjælp af mig, jeg skal tage mål og vejlede kunderne. Enkelte vil have mig med ind i prøverummet. De rager lidt på mig, men det er sikkert okay med daddy.
Både Malthe og Walde kommer forbi. Daddy hilser på dem begge to. Jeg får lov til at holde en pause, og vi går hen, og får en durumrulle hver. Jeg betaler, har jo fået løn.
Daddy siger mine venner er søde, og det er okay, jeg er sammen med dem.
Da jeg er tilbage, skal jeg mest rydde op og lægge på plads. Jeg kan faktisk godt lide at ekspedere, men selvfølgelig adlyder jeg daddy.
Så bliver jeg sendt i supermarkedet for at handle ind til aftensmad, og jeg får en seddel med, hvad jeg ellers skal købe. Jeg beslutter mig for bagekartofler og store steaks med bearnaisesovs. Hertil grønne bønner.
Jeg kommer det hele ud i daddys bil. Nu skal jeg bare hjælpe med at lukke.
Daddy kan se, jeg er træt, så får en time på øjet, før jeg skal læse lektier.
Det går fint med lektierne i dag. Victor kommer jo i morgen formiddag. Så må jeg se hvilke planer, han har lagt for mig.
Daddy vil have et spabad før maden, og jeg skal naturligvis med i karet. Først skal jeg ligge mellem hans ben og sutte hans pik, men så skal jeg kneppes. Det er vildt dejligt i badet. Det varme vand, den blide musik og så de svage bobler. Da han har fået sin udløsning, skal jeg op og skylles. Daddy vil slappe af i badet en tid, mens jeg forbereder maden.
Jeg har tændt stearinlys og foldet servietter. Dækket bord og plukket lidt blomster i haven til bordet. Daddy ligger stadig i badet, da jeg spørger, om han kan være klar om femten minutter.
Jeg får besked på at åbne en rødvin, og bare gå i gang nu.
Min smukke daddy kommer nøgen med stadig fugtig hud ud i køkkenet til mig. Fuck, han er nice.
Jeg skænker vin til ham. Og giver han et hurtigt kys, er jo ved at stege hans bøf. Bagekartoflerne har jeg skåret i pommes frites stil og bagt i ovnen med olie og hvidløg.
Det er jo lidt af en scoremiddag. Jeg nyder også selv vinen, den er kraftig, og egner sig til maden.
Jeg sætter mig omvendt på skødet af daddy, og kysser og fortæller ham, hvor meget jeg sætter pris på alt det, han gør for mig.
“Du er helt perfekt Kristian, jeg er meget glad for at have antaget dig, og jeg tror vi kan få glæde af hinanden i mange år”.
Det er den skønneste musik i mine ører. Savnet af en far, der holder af mig, stiller krav og vejleder mig, har været et kæmpe hul og trang i mit hjerte. Jeg kan dårligt nok kende mig selv fra tidligere, mine fremtidsplaner er ændret på alle områder.
Men daddy er blevet stiv igen, og jeg vrikker med min numse, så hans pik finder mit hul. Udelukkende med pre og mit villige hul, får jeg ham op i mig.
Jeg gør alt arbejdet. Pumper daddys pik, lader ham blot nyde sin villige boy.
Da daddy har cremet mit hul, er jeg klar over at det er første gang, han har kneppet mig uden gummi. Måske er det den nye stil mellem os. Jeg elsker følelsen af hans sæd i mig.
Håber at daddy, har det på samme måde.
“Kristian, vi kan sige prøvetiden er slut nu, nu er du min boy, når jeg taler med din mor, vil jeg gøre hende det klart, at jeg overtager ansvaret for dig”.
Jeg svarer bare, Yes daddy, jeg er din. En tåre triller ned ad min kind, men det er af glæde.
Daddy får en kop kaffe med ind foran tv'et, mens jeg klarer køkkenet.
Da køkkenet skinner, kan jeg gå ind til daddy. Vi ser først et debatprogram, men så finder vi en god film på Netflix.
Jeg bliver sendt i seng kl 23.
Vågner halvt liggende ovenpå daddy, men en arm rundt om ham. Måske for ubevidst at sikre at han bliver i mit liv. Men daddy er morgenstiv, så jeg gør min pligt, og sutter ham. Men daddy er lidt kinky til morgen, jeg skal sidde på hans ansigt, så han kan slikke min stjerne. Med den ene hånd styrer han min krop, den anden har fat fat om min drengepik. Daddy når at spille mig til udløsning, før jeg får hans morgensperm i munden. Jeg sluger, og gør rent med min tunge på daddys bryst efter mit eget sperm. Så ligger vi og kysser lidt, men vi skal begge tisse nu. Jeg lægger mig i brusekabinen, og begynder at pisse op ad mig selv, mens jeg opfordrer daddy til at pisse ud over mig. Det er skønt at få al den varme pis ud over mig, og jeg smager på daddys, når han rammer mig i min åbne mund.
Jeg vasker først daddy, så vasker han mig. Daddy tørrer mig, og med et blidt klap i numsen, bliver jeg sendt afsted til køkkenet. Daddy har bestilt kaffe, omelet og ristet brød.
Der er dømt morgenhygge. Men jeg ved at Victor kommer kl 10, og at daddy har aftalt at mødes med min mor på en cafe. Jeg elsker og respekterer min mor, og ved hun har gjort sit bedste for mig, men jeg er klar til at leve hos daddy nu. Han kan fylde det store savn, jeg har haft, for en voksen mand i mit liv. Daddy vil tilbyde min mor lidt penge, og da hun altid er lidt bagud, vil de nok falde på et tørt sted. Jeg føler ikke, at jeg er blevet solgt, men at daddy hjælper min mor, og kompenserer hende for, at jeg er flyttet hjemmefra. Og min røv er da mindst de 10.000 kr værd.
Daddy tager afsted, og jeg laver kaffe til Victor. Han kommer præcist.
Victor finder hurtigt ud af, at vi er alene hjemme, og spørger derfor, om han kan starte med at han knepper mig, Det kan jeg ikke se nogen grund til at nægte ham.
Dels er han super lækker, og dels vil jeg måske bedre kunne koncentrere mig om lektierne, hvis jeg har fået pik.
Han vil have mig på samme måde, det må vi arbejde lidt på fremover, så jeg går på knæ på min sofa, og han smører mit hul. Den unge mand er mega liderlig, og borer sin pik op i mig. Det er lidt voldsomt, men det tænder ham åbenbart, for han kommer ret kraftigt.
Jeg takker ham, og tilbyder at slikke ham ren, efter han har taget det fyldte kondom af.
Nu kan vi endelig komme i gang. Først skal vi tale om de vigtigste begivenheder i samfundet. Jeg skal forstå, hvordan de forskellige partier stiller sig til væsentlige spørgsmål.
Så skal jeg fandeme læse nogle digte op, og tolke på indholdet. Shit det er svært.
Nu skal vi tale engelsk om forskellige emner, der går noget bedre.
Efter den første lektion holder vi en pause i køkkenet, jeg tilbyder at lave en mad til ham.
Så skal vi knokle med matematik og naturfag. Lige før mit hoved eksploderer er timen slut. Jeg får en bunke lektier, skal se nyheder, og skrive ned. Lave en engelsk stil, regne en del opgaver og læse biologi. Han er hård, men pengene værd.
Daddy kommer hjem, mens vi sidder i køkkenet efter timerne. Jeg kysser ham. Og tilbyder at lave frokost til os. Daddy har fået lidt på cafeen, så jeg kan nøjes med at lave en mad mere til Victor og mig selv.
Jeg bliver sendt ind på værelset. Daddy vil vide, hvor slemt det står til med mig. Da jeg bliver kaldt tilbage, smiler daddy, han er glad, og siger, at Victor mener, jeg kan hæve mit snit i de fleste fag. Det er der desværre også hårdt brug for. Jeg er nok blevet vurderet lavt, da jeg hang ud med de dårlige elever. Nu hvor jeg er sammen med Waldemar og Malthe samt de dygtige piger, tror jeg at lærerne vil give mig en ny chance. Der er karakterbog om en lille måned, og daddy antyder, at Carl vil få lov til at straffe mig, hvis der ikke er tydelige tegn på fremgang. Jeg går på knæ og lover mit bedste, det griner de af. Nøgen dreng med bebe øjne virker stadig.
Jeg kysser Victor farvel.
Daddy fortæller, at jeg nu tilhører ham, at min mor har accepteret, at jeg bor her på fuld tid, og at daddy står for min opdragelse og velfærd. Okay, måske ikke hvid slavehandel, men tæt på. Ha ha.
Jeg kysser daddy, og takker ham mange gange.
“Du støvsuger hele huset, og vasker gulvet i stuen og køkkenet, jeg arbejder lidt på kontoret. Vi går ud og spiser i aften på en fiskerestaurant”.
Fisk er ikke lige mad for en teendreng, men jeg ved, hvornår jeg skal holde min mening for mig selv. Og jeg lærer jo hele tiden nye ting. Men jeg har arbejde til de næste par timer, så må bare gå i gang.
Jeg banker på kontoret, for at støvsuge derinde. Daddy lader mig komme ind, men jeg skal lukke døren efter mig, da jeg er færdig derinde. Gulvvask er hårdt arbejde, men det skal også gøres. Jeg sniger mig til en lille lur i vores seng, da jeg er blevet færdig.
“Kristian vågn op, der er en gæst, du skal hilse på”.
Halvvågen vakler jeg med ind i stuen, her sidder en nydelig velklædt mand. Jeg har for længst vænnet mig til, at jeg altid er nøgen hjemme, men det er sin sag at møde andre. Manden præsenterer sig som Michael. Jeg giver hånd, og mumler, Kristian.
“Michael er en vigtig samarbejdspartner, du må godt være lidt venlig overfor ham, inden vi sammen tager ud og spiser”.
Okay, jeg forstår, så går på knæ og åbner hans bukser. Michael er allerede stiv og våd.
For dem er det vel helt normalt af sidde og snakke sammen, mens en dreng sutter pik. Michael roser mig, og siger jeg er dygtig. Han tager fat om mit hoved, og bruger sine hænder til at kneppe min mund. Han kommer i flere lange sprøjt, og jeg må synke undervejs.
“Det var godt Kristian, gå ind og tag noget pænt tøj på, vi kører om lidt”.
Jeg finder skjorte og lange bukser frem. Det er en fin lille mand, der kigger tilbage i spejlet til mig. Tror jeg vil ønske mig et jakkesæt. Har heldigvis en pæn vindjakke, så ligner en sød og artig dreng, da jeg melder mig klar.
Vi kører i to biler, jeg har ikke forstand på den slags, men kan da kende Mercedes mærkes på Michaels, og ved, at vores er en Audi.
Det er en hyggelig restaurant med mange gæster. Daddy spiller en menu til mig, og da tjeneren spørger, hvad “den unge mand” ønsker at drikke, svarer jeg cola. de voksne snakker mest forretning, og jeg kan forstå, at Michael har en tilsvarende butik i Køge. Pludselig kan jeg høre de taler om mig, daddy siger, jeg skal på handelsskole og derefter læse business. Okay, så kender jeg min fremtid.
“Ikke også Kristian, du er begyndt at tage dig sammen i skolen, og du glæder dig til at starte på gymnasiet” ?
Jeg svarer bare, ja daddy. Selvom det er nyt for mig; For det første havde jeg ikke troet jeg skulle på gym, for det andet tænke jeg mere i retning af håndværk eller servicefag.
Vi får først en gul fiskesuppe med skaldyr, den smager okay, og brødet er godt.
Hovedretten er en stegt fisk, aner ikke hvad den hedder. smager faktisk godt.
Jeg får lov til at vælge den store dessert med flere slags is frugt og kage, jeg er jo trods alt kun en dreng,
Michael siger, det var hyggeligt at møde mig, og han håber at se mig snart igen. Jeg tror han mener have sex med mig. Lidt i spøg spørger han daddy, om han kan låne mig i butikken nogle dage.
Daddy tager mig om hagen, og kigger mig ind i øjnene.
“Jeg tror ikke jeg kan undvære dig Kristian så længe ad gangen”.
Kommentar

Navn:Baggy-boys
Dato:06/11 2020
Hej nøgenhygge, jeg har læst de fleste af dine noveller, de starter alle rigtigt godt, med en masse sex, men som man kommer længere frem i novellerne, ja så bliver de ganske enkelt mere og mere kedelige. Din sidste novelle her handler nu nærmest kun hvordan du er boy hos daddy. Der er ingen sex historier længere, jeg savner fortælling om hvordan du sutter pik på feks Carl. Savner også lidt frækt hvor dig og Ali er sammen, det er jo trods alt Ali der sendte dig til en strand. Om der kommer endnu et afsnit om Kasper, ja det ved jeg ikke endnu. Men jeg er glad for at læse andres noveller herinde, stadigvæk.