Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Massøren

Karakter: 0/0
Visninger: 2569

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Analsex og Første gang
Massøren.

Min massør, mødte jeg på boyfriend.dk. Han havde en massageklinik. En af dem du kommer på, hvis dine muskler er ømme. Han synes vi skulle mødes, så ville han starte med at give mig en massage, og så kunne vi hvordan det udviklede sig. Jeg kom op til ham, men måtte vente på at klienten før mig blev færdig.
Det gik ca 20 minutter inden han kom ud i selskab med en pæn moden dame. Så kom jeg endelig ind. Der stod en briks midt i rummet. Han præsenterede sig, og bad mig smide tøjet. Det gjorde jeg så, på nær underbukserne. Jeg lagde mig op, på maven. Han fandt et håndklæde, som han lagde over mit underliv, så masserede han mig.
Ryggen, armene, benene og mine balder. Han foreslog jeg lagde mig på ryggen, og så fik benene sig en tur. Han stillede sig så tæt at han gentagende gange gned sit underliv op af mine hænder og arme. Så skulle jeg på maven igen, da jeg vendte mig, kunne jeg se han havde smidt sine joggingbukser, og stod der i underbukser. Han synes det ville være en god ide, hvis jeg smed mine underbukser, og lagde mig ned igen.

Han gik straks igang med mine balder, og kom tætter og tættere på mit hul. Han kom godt med olie på fingerne, og gned mit hul. Han holdt en ganske lille pause, og så bad han mig vende mig om. Jeg kunne se han, osse var nøgen og det gav mig stiv pik. Han bad mig rykke ned i fodenden af briksen. Han bøjede sig ned og tog min pik i munden, suttede lidt, stoppede og spurgte om det var i orden. Jeg nikkede, og han suttede videre. Han tog lidt olie på fingerne, og legede med mit hul. Først en, så to fingre. Han stoppede, kom op til mig, kyssede mig, jeg kunne smage min egen pik. Han stak sin pik hen til min mund, og spurgte om jeg ville sutte. Jeg rejste mig, bad han ligge sig, og så suttede jeg ham.

Jeg suttede ham godt stiv, han spurgte om jeg ville bolle. Jeg sagde jeg var aldrig blevet bollet før, så han skulle være forsigtig. Han rullede kondom på, kom olie på pikken og mit hul. Han bad mig læne mig ind over briksen, så satte han pikken mod mit hul, og pressede lige så forsigtigt. Han kom lidt mere olie på, pressede igen, så kom han ind. Han holdt en lille pause, hvor efter han vuggede stille og roligt frem og tilbage, indtil han var helt inde. Han trak sig ud, pressede pikken ind igen, denne gang gik det lidt nemmere. Det gjorde han nogle gange, hver gang med lidt olie.
Da hans pik kunne glide uhindret frem og tilbage, begyndte det vilde ridt. Han kneppede mig det bedste han havde lært, efter 5 minutter, trak han sig ud, bad mig ligge mig på ryggen, på briksen. Han stillede sig mellem mine ben stak pikken op, og kneppede videre.

Han havde en lille, men tyk pik. Han fyldte mig godt ud, og da det var første gang jeg blev kneppet, gjorde det lidt ondt. Da han stod der mellem mine ben, kunne han spille min pik samtidig.
Jeg var meget liderlig, og jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe før jeg sprøjtede. Da min udløsning var tæt på, kunne han mærke mit hul trak sig sammen, han øgede tempoet. Med et sprøjtede jeg mine safter ud over min mave, og mit hul trak sig sammen, og det blev for meget for ham, han sprøjtede sin sperm ud i kondomet. Han stod helt paralyseret mellem mine ben et kort sekund hvorefter han faldt sammen over mig
Jeg kunne mærke hans pik blev mindre, og til sidst gled den ud af mit hul.
Da han kom til sig selv, sagde han at det var det bedste knald han havde haft længe. Jeg kom op at stå, tog fat i hans pik, trak gummiet af, faldt på knæ og suttede hans pik ren.

Vi talte lidt sammen mens vi kom i tøjet, og aftalte at holde kontakten ved lige og vi skulle mødes igen, til endnu en kneppetur.
Kommentar

Navn:Marco
Dato:03/11 2020
Lidt kort, men dejlig fræk novelle.