Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian (ottende del)

Karakter: 0/0
Visninger: 2493

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Kristian (ottende del)

Efter skole skynder jeg mig på arbejde. Vi er ved at gøre klar til udsalg, så der skal sættes nye stativer op med varer foran butikken. Det bliver mig job. Jeg slipper også ret ok fra et håndskrevet prisskilt.
Tiden går godt og hurtigt, når man har travlt, uden at være stresset. Daddy siger, han er tilfreds med mig. Så jeg er en stolt boy.
Hjemme vil Carl lære mig at lave en gang frikadeller med masser af krydderurter. Vi bager også frisk flutes, og fikser en god blandet salat. Man spiser godt og varieret her i huset.
Da jeg har ordnet køkkenet, skal jeg modtage min nye privatlærer.
Victor ved godt jeg ikke har tøj på, og han har accepteret, at alt sjusk og dovenskab fra min side skal rapporteres til Carl. Daddy kan ikke nænne at spanke mig, men Carl har vist mig sit spanskrør, og det vil han gerne bruge på min røv.
Jeg skal selv lukke ham ind og byde ham velkommen.
Fuck, han er nice. Høj flot sportstrænet fyr, med kort mørkt hår og pænt casual tøj. Jeg kommer til at holde min koncentration på mine lektier og ikke på denne lækre fyr, hvis ikke min røv skal blive stribet.
Selvfølgelig er han super sød, og har en behagelig rolig stemme.
Han fortæller at han går i 2. g på HTX på det lokale campus. Han dyrker atletik på konkurrence niveau og er single. Han er bøsse, og foretrækker unge fyre. Shit, min pik er stiv nu.
Victor kigger i mine bøger, men han har forberedt en lille test, som jeg skal lave imens. Jeg sveder, og er hårdt presset. Da jeg giver op, lægger han en beroligende hånd på mig, og siger, at det ikke var meningen, at jeg skulle kunne klare hele testen, men at han skal kende mit niveau, før han kan tilrettelægge min undervisning.
Jeg får spurgt ind til, hvor daddy kender ham fra. Det viser sig han har arbejdet i perioder i butikken, mest op til jul og i ferier.
“Kristian, du er en meget lækker dreng, hvis det er okay med dig, har John givet mig lov til at have sex med dig” ?
Lige pludselig kan jeg se mange flere fordele ved en privatlærer.
Victor rejser sig og tager sit tøj af. Fuck, han er super lækker. Jeg går på knæ, og tager hans glatte pik i munden, den er godt våd af pre, han har siddet og blevet liderlig den frækkert.
Wauw, han smager skønt.
Han har selv glidecreme og gummi med. Så jeg lægger mig på knæ på sengen, og stritter med min villige numse. Victor slikker mit numsehul, mens han kæler med min pik og nosser.
Nu er han klar til at kneppe mig. Mit veltrænede hul byder ham velkommen indenfor. Jeg har lært at bruge mine muskler til at klemme om hans pik. Victor stønner i takt med mig. Rummet fyldes af de dejligste kneppelyde. Jeg kan mærke at jeg kommer, så når lige at opfange min udløsning med hånden. Det tænder Victor, så kan kommer også nu. Dejlig højlydt sex.
Der er ingen chance for, at daddy ikke har hørt os.
Victor slikker min hånd ren for drengesæd. Han siger, jeg smager godt.
Jeg kysser ham og lover at gøre mit bedste med lektier og følge med i skolen.
Tror ikke at Carl får nogen klager over mig i dag.
Jeg følger selv Victor ud, og kysser ham på gensyn.
“Var det en god undervisning du fik” ?
Jeg siger, ja daddy og tak.
“Du tager lige et hurtigt bad, og går i seng”.
Klart daddy bruger mig, inden han skal sove.
Næste morgen fortæller jeg Walde, at jeg får privatundervisning, og at Victor kneppede mig.
Walde griner, og siger at sådan virker jeg på folk. De vil have mig. Bare jeg husker, at det er os to, der er kærester, er det ok med ham.
Dagen forløber som vanligt, men efter arbejde og aftensmad, som Carl og jeg laver. Får jeg besked på at komme med hen og hilse på daddys forældre. Vi skal til aftenkaffe.
Jeg spørger, om jeg skal tage pænt tøj og skjorte på.
“Nej, du skal bare sætte dig ud i bilen, mine forældre, vil gerne se dig”.
Jeg får at vide, at daddys forældre ejer halvdelen af butikkerne, og at vi skal en tur syd for Køge. Det er lidt underligt at sidde nøgen i bilen, og jeg kan se, at andre kigger en ekstra gang, når vi holder for rødt. Men jeg stoler på daddy.
Lågen åbner sig, og vi kører op foran et smukt hvidt hus. En smuk solbrændt mand kommer ud ad hoveddøren. Jeg kan godt se ligheder med daddy. Han har løse shorts og en hvid kortærmet skjorte på. Det er super pinligt, at skulle møde denne flotte mand nøgen.
Daddy tager mig i hånden ,og vi går hen, og hilser på hans far. En smuk kvinde kommer også frem nu. De giver daddy et kram og et kys, så kigger de på mig.
“Åh, dejligt at se dig kristian, vi har hørt så meget godt om dig”.
Jeg rækker hånden ud, og bukker. Men den går ikke, jeg bliver kysset og krammet.
“Du kalder os bare for bedste og bedstefar”-
Nu har jeg åbenbart også fået bedsteforældre. De virker helt uberørt over, at der står en nøgen teendreng i deres stue. Der er dækket op, og sat kaffe og kage frem. Jeg bliver anvist, at skulle sidde på skødet af bedstefar. Der er en afslappet stemning, men jeg bliver hele tiden draget ind i samtaler, de spørger til mine interesser og skole, og de ved åbenbart, at jeg har en boyfriend. Særligt vil de vide, om jeg kan lide at arbejde i butikken.
Havde jeg ikke været nøgen, og kunnet mærke bedstefars stive pik, og hans hænder på min krop. Ville det have været et helt normalt besøg.
Efter noget tid vil bedste have mig. Nu nusser mig i håret og mærker på mig også direkte i skridtet.
“Aå hvor er det dejligt, du har taget Kristian med, Carl er jo ved at blive for gammel til at sidde på skødet. Vi kommer nok til at få besøg af ham nogle feriedage og weekender”.
Vi tager afsked med flere kys og kram. Jeg lover at besøge dem snart igen, som om det er en beskutnig, jeg kan tage.
Daddy roser mig i bilen hjem.
Hjemme får jeg den helt store kneppetur i soveværelset.
Rasmus er nøgen med en halvfed pik, da han åbner døren næste morgen hos Walde. Og pikken bliver endnu større, da jeg får et morgenkram og et kys. Jeg åbner munden og vi kysser lidt med tungen. Min kærestes far har tydeligvis lyst til mig, men jeg vil nyde Walde lidt inden vi skal i skole. Jeg bliver nødt til at spørge Walde, om jeg skal tilbyde hans far min krop.
Walde, den skønne dreng, bliver super glad for at se mig. Vi kan lige nå at kneppe hinanden, og tage et hurtigt bad sammen.
Walde siger, at hvis hans far skal kneppe mig, vil han selv se på. Min kæreste er sgu lidt pervers. Lækkert.
I dag skal jeg arbejde i herretøjsbutikken. Den første time rydder jeg bare op, men da der kommer lidt flere kunder, skal jeg hjælpe i prøverummene, med at hente andre størrelser og snit, og jeg bliver igen og igen spurgt om min mening af de forskellige modne mænd. Klart at nogen også rører lidt rigeligt ved mig, men det er vel godt for omsætningen. Daddy er i hvert fald tilfreds med mig.
Hjemme laver jeg burgere til os tre. Jeg blev selv sendt i supermarkedet for at købe ind.
Carl har fået lov af daddy, til at tage mig med hen til David, når jeg har lavet lektier. Jeg skal bare ligge i sengen klokken halv elleve.
Jeg får lov til at tage et par små shorts og en t-shirt på til turen. Vi kører i Carls bil.
Carl siger, at han og David har aftalt at tage mig i begge ender samtidig og skifte lidt undervejs. Det er naturligvis helt okay med mig. Jeg glæder mig til at se David nøgen, han bliver den første sorte fyr, jeg skal være sammen med.
Der er lagt en madras på gulvet i Davids lille lejlighed. De unge mænd skal lige snakke lidt først og nyde en øl. Jeg skal bare vente nøgen på madrassen. Men nu klæder de sig af. Jeg ved jo at Carl er lækker, men jeg taber næsten pusten, da jeg ser Davids udstyr. Den kommer helt sikkert til at gøre ondt, men jeg glæder mig allerede.
Carl kan godt se min bekymring, så han tilbyder at åbne mig lidt op først, med sin noget mere almindelige størrelse. Jeg kan dog dårligt gabe over Davids pik og kun få den et stykke ind i munden. Carl er allerede oppe i mig. De hygger sig begge to, og snakker om, hvor dejlig jeg er. Men shit, nu vil de bytte, Carl tager sit gummi af, han vil komme i min mund, og David finder et ekstra large kondom frem til sit monster. David presser på, jeg ville skrige, hvis det ikke var fordi, jeg havde pik dybt i halsen. David er ved at flække mig. Smerterne er intense.
Jeg beslutter mig for at tage mig sammen, droppe nervøsiteten og slappe af og byde ham indenfor. Det hjælper faktisk. Nu gør det kun ondt. Han trænger dybere op i mig, og begynder at bevæge sig inde i mig. Under smerten, er der også tilfredshed over at klare det og en anelse nydelse. Carl fylder min mund med lækker varm sperm. Jeg synker det. David knepper videre, for en gang skyld er det ærgerligt at have en holdbar elsker. Endelig får han sin udløsning.
Jeg skvatter om på madrassen, mens de unge får sig en øl mere, og hører lidt musik.
Måske sov jeg lidt, for Carl trækker i mig, jeg skal tage mit tøj på nu. David siger jeg var god, og han ser frem til at gøre det igen. Jeg kysser ham, og takker, men frygter det også lidt.
Så kan vi køre hjem.
Kommentar