Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian (syvende del)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2259

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Kristian (syvende del)

Jeg vågner næste morgen, ved at daddy kæler med mig. Det er jo nok et signal om, at han er liderlig. Så jeg dykker straks ned under dynen, og sutter på han stive pik. Daddy tager fat i min spinkle krop, og får mig om på ryggen. Han vil slikke mit numsehul. Jeg holder selv mine ben højt op over mit hoved. så han kan komme til. Daddy placerer en pude under min ende. Selvom mit hul er godt vådt, får jeg et par fingre med glidecreme op og lidt efter daddypik.
Daddy morgenknepper mig godt og grundigt, men da han er tilfreds, vil han snakke med mig.
Han kan lide min fyr, og siger, jeg skal holde godt fast i ham. Waldemar vil altid være velkommen, og jeg må godt invitere ham til at sove sammen med mig på mit værelse. Daddy minder mig også lige vores aftale om skolebøgerne senere. Jeg fortæller, at Carl har sat mig til at gøre rent i dag, og om det er okay, jeg ikke når at komme i forretningen. Det er fint nok med daddy, men jeg skal være klar på mit værelse i aften efter maden.
“Du laver lige noget kaffe og morgenmad klar, så tager jeg et hurtigt bad”.
Jeg når lige at morgenpisse, men så skal jeg ellers igang igen.
Der er mange pligter for en houseboy. Men jeg ved lige, hvordan han ønsker sin kaffe, og hvor meget jeg skal riste hans morgenbrød. I dag drister jeg mig til at lægge ost på det ene stykke og komme marmelade på det andet. Selv drikker jeg kaffe og spiser havregryn med mælk, da han kommer.
Jeg får ros og et kys. Jeg spørger om jeg må smøre mig en madpakke, da jeg ellers skal bede Rikke om en.
“Du må bruge alt fra vores husholdning, dog skal du spørge, hvis du tager noget med alkohol”.
Det sidste blev sagt med et smil.
Så laver jeg mig en lækker sandwich, og kommer en flaske vand i en pose.
Jeg når et hurtigt bad, og kommer i tøjet.
Så kysser daddy mig ud ad døren, og sender sin boy i skole, med en formaning om at gøre mig umage.
Jeg er lidt sent på den, så Walde venter på mig udenfor sit hus. Jeg undskylder, og giver ham et morgenkys. Walde siger, han har mad med til mig, men jeg fortæller, jeg selv har smurt en. Det bliver vist ikke noget problem, da vi altid kan dele, det der er. Vi aftaler, at hvis jeg sover hos daddy, skal jeg selv klare min madpakke.
Malthe står igen foran min trappe. Hvor er det skønt med rigtige venner, der gider en. Jeg henter min taske. Kommer vist til at skulle have den med på arbejde fremover. Min mor kan se jeg er glad, hun tror jeg sover hos min kæreste. Tror jeg venter lidt med at fortælle om mine pligter som houseboy.
Siger dog jeg skal på arbejde efter skole, og tager mine bøger med, da jeg har lektier for. Min taske er godt stoppet. Jeg plejer jo bare at sige til læreren, at jeg har glemt mine bøger, ellers jeg har kun det allermest nødvendige med. Den går vist ikke længere.
Drengene griner af mig, men på en kærlig måde. Walde har fortalt sin ven, hvad han behøver at vide om mit arbejde, men også at det indebærer huslige pligter, samt at min daddy kræver, jeg tager mig sammen resten af folkeskolen. Malthe har altid været den bedste i klassen,så han har ingen besvær med noget fagligt, han ser godt ud, og kommer fra et godt hjem. Man kan sige han har hele pakken. Heldigvis er han helt okay med, at jeg er kæreste med hans bedste ven.
Skoledagen går fint. Jeg får faktisk sagt noget, der lyder som engelsk i timen. Jeg indkasserer et nik fra min engelsklærer.
Efter skole får jeg travlt. Jeg cykler afsted. Jeg har fået koden til døren, og kan selv lukke mig ind. Carl har lagt en seddel til mig.
Sæt vasketøj over
Støvsug hele huset
Vask gulv
slå græsset
Han skriver han vil komme hjem senere og kontrollere mit arbejde. Husk alt arbejde udføres nøgen også udendørs !
Shit, jeg får travlt. Men det er alt sammen noget, jeg burde kunne finde ud af.
Jeg skynder mig ind på mit værelse, og klæder mig af.
Så sætter jeg den første maskine over, håndklæder og sengetøj, ved det tager sin tid.
Jeg finder støvsugeren frem, der er mange rum, men jeg starter i daddys soveværelse.
Det tager det meste af en time at komme gennem huset. Første vaskemaskine er færdig, og jeg kommer det i tørretumbleren. Næste vask kommer ind, det er finvask mest daddys skjorter og lyse t-shirts.
Jeg har lige fået hældt vand op i gulvspanden, da Carl kommer hjem. Han vil lige gå en tur rundt og se, om jeg har gjort det ordentligt, da han ikke kan finde noget at brokke sig over, får jeg en lille endefuld over knæet, og bliver sat i gang med gulvkluden. Min pik falder hurtigt igen, af det hårde arbejde.
Jeg skifter vand flere gange undervejs, selvom der ikke er specielt snavset.
Så hænger jeg skjorter på bøjler, og hænger t-shirt op på et tørrestativ i indkørslen, ved jo jeg skal slå græs senere. Endelig kan jeg starte den sidste maskine med farvet tøj.
Carl kan stadig ikke finde noget at udsætte mig på. Så får igen en kort endefuld.
Med stiv pik igen må jeg ud i haveskuret. Der er heldigvis en god græsslåmaskine.
Den larmer noget, og jeg føler mig temmelig udsat, mens jeg render rundt med den.
Da jeg kommer ind, er jeg svedig og lettere udmattet.
Carl er startet på aftensmaden, så han straffer mig ikke igen. Selvom han helt klart tænder på det. Jeg får lov til at tage et bad, når jeg har hængt det sidste tøj op.
Efter lidt plageri får jeg lov til at bruge spa-badet. Først et dejligt varmt brusebad, mens karret bliver fyldt. Så kan jeg sænke min hårdt prøvede krop ned i det varme kar. Der kom en del badesæbe i. Der dufter skønt, og vandet er farvet blåt.
Jeg tænder for massagen og musikken. Drømmer mig hen med lukkede øjne.
“Godt at se du hygger dig smukke dreng, men jeg tror Carl er klar med maden snart”.
Daddy giver mig et kys, og ser mig stå op af badet, og gå ind og blive skyllet af. Det er tydeligt, at daddy nyder at kigge på mig. Han tørrer mig efter badet. Min drengepik er stiv igen, og daddy giver den et kys.
Carl har tryllet i køkkenet, der er flere små lækre retter, alt passer sammen og smager fantastisk. Jeg må lære det, det er super sejt at kunne.
Men nu skal jeg ind og finde mine skolebøger frem, Carl tager selv alt oprydningen.
Daddy kommer ind på mit værelse. Han sætter sig på sofaen. Først skal jeg læse højt fra vores roman. Så skal jeg oversætte noget engelsk. Han giver mig en del spørgsmål på engelsk og forventer et svar på engelsk tilbage. Nu kommer vi til matematikken, først hovedregning i de almindelige regningsarter, så finder han en side i bogen med brøker og procent regning. Shit, jeg er presset.
Jeg skal også redegøre for det danske samfunds opbygning og lidt om de politiske partier.
Nu kommer vi til tysk, av for den, vi har en kedelig tysklærer, jeg opgav for flere år siden.
Jeg føler selv jeg er bestået. Men daddy ser bekymret ud.
“Fra og med i dag, læser du lektier en time dagligt, også i weekenden. Jeg ansætter en lærer, og du skal forbedre dig på alle områder særligt på tysk”.
Der er ikke andet at gøre end at sige, ja daddy.
Fuck, det er flovt.
Daddy viser mig en side med regnestykker, dem skal jeg lave nu. Så skal jeg læse to sider i tyskbogen, dem skal han høre senere. Jeg har lidt ondt af mig selv, men det er jo ris til egen røv. Og der er ikke andet at gøre end at komme i gang.
Walde ringer, og spørger, om jeg kommer over. Jeg sætter ham ind i situationen. Han griner og ønsker mig god arbejdslyst.
Da der er gået en time, er jeg næsten færdig, alt matematikken er dog klaret, og jeg har læst teksten en enkelt gang. Mens daddy tjekker mine regnestykker, får jeg tid til at læse det en gang mere. Der er få fejl, men han siger, det er på vej
Først bliver han lidt stram i ansigtet, men så griner han, jeg skal nu gentage en linje ad gangen efter ham. Vi øver sammen daddy og boy. Det er vist mange år siden min mor havde kræfter til at læse med mig. Og sådan noget som matematik og tysk siger hende ikke noget.
Jeg er totalt udmattet nu. Daddy kan se det på mig, og sender mig i seng. Klokken er ikke engang ti.
Efter morgensex må jeg tage et hurtigt bad. Carl kommer ud på badeværelset. Han pisser først ud over mig, så skal jeg sutte ham. Hurtig afskylning. Tjek, videre i programmet. Carl bader, han skal også have morgenmad.
Efter at have smurt min madpakke er jeg klar til at køre.
Rasmus åbner for mig, og jeg får mit morgenkys. Walde er næsten klar, han står dog stadig i sine smukke underbukser. Wauw, hvor ser han dejlig ud. Men der er ikke tid til leg nu.
Afsted, jeg har min taske i dag. Så vi kan køre, da vi har morgenkysset Malthe.
Jeg har fået besked på hjemmefra, at jeg skal række hånden op i tysktimen, samt selv melde mig til at læse op. Det bliver nok lidt pinligt. Min stakkels tysklærer, får et chok, da hun ser mig række hånden op. Noget af det, der kommer ud af min mund, kunne muligvis genkendes som tysk. Men hun roser mig, og jeg siger jeg skal have privatundervisning i tysk fra nu af, og at min far forventer jeg forbedrer mig. Jeg tror ikke andre ville kunne forstå, hvad det betyder for mig at anvende ordet far, men både Walde og Malthe smiler til mig. De skiderikker læser naturligvis flydende tysk.
Efter skole skal jeg arbejde i butikken. Jeg må vælge en del nyt tøj til mig selv, der er for en mindre formue. Og da vi lukker, tager daddy det med i bilen, mens jeg cykler hjem.
Udstyret med undertøj, sokker, t-shirts, skjorter, et par trøjer, en jakke, og tre par bukser. Der bliver fyldt lidt op i mit klædeskab. Men hjemme skal jeg være nøgen. Jeg sidder på skødet af daddy, han spørger ind til min dag, og om jeg har læst højt i tysktimen. Daddy roser sin boy.
Carl har ringet efter thai take away mad. Og da det bliver leveret, skal jeg hente det nøgen, Carl står ved siden af og betaler med sin mobil. Det smukke unge thai bud kigger op og ned af min nøgne drengekrop. Jeg fik faktisk lyst til ham, men Carl sender mig ind med maden.
Det smager super.
Lektietid.
Jeg får to nye sider tysk for, skal skrive en historie på engelsk, og lave lidt forud i matematikbogen. Det nytter vist ikke at pive.
Jeg forsøger virkelig at læse det tyske, og for første gang bruger jeg den medfølgende lydfil i min skole pc. Det hjælper, sjovt nok. Det burde jeg nok have fundet ud af tidligere.
Daddy retter mine regnestykker, og læser mit engelske, der kommer en del streger i bogen.
Så skal jeg læse tysk højt. Det går bedre, men vi må tage det langsomt en gang til.
Det er vist godt, at daddy ikke tænder på at prygle sin boy. Havde det været Carl, jeg skulle læse med, var min røv blevet stribet.
Daddy fortæller, at han har skaffet en gymnasieelev til at læse med mig. Han hedder Victor og jeg skal møde ham i morgen.
Vi ser et naturprogram sammen på tv i stuen. Daddy er også nøgen, og jeg sidder på hans skød. Jeg kan mærke noget “natur” mellem mine baller. Halvvejs inde i programmet, der ellers er begyndt at interessere mig, skal jeg hente glidecremen. Så rider jeg daddys pik, og han fylder sit kondom. Men jeg skal blive siddende, og vi ser programmet til slut. Mens han langsomt bliver slap.
Jeg bliver sendt på badeværelset og i seng. Så bliver jeg puttet, som den lille dreng jeg er inderst inde, og med godnatkys falder jeg trygt i søvn.
Da jeg vågner næste morgen, er jeg dejligt udsovet. Jeg smutter ud uden at daddy vågner, og tager en tissetår. Så laver jeg en kande kaffe, og gør morgenbordet ḱlar. Jeg spiser havregryn, men tager brød frem til de andre. Så laver jeg min madpakke.
Med dådyrøjne og be be stemme, spørger jeg daddy, og jeg må køre hen til Walde.
Daddy er i godt humør, og giver mig lov.
Mindre en to minutter efter står jeg, og ringer på hos min kæreste.
Rasmus ligner en, der lige er vågnet, men jeg får et dejligt kram og mange kys. Tror sgu jeg kan mærke hans pik gennem hans pyjamasbukser. Han kan altså ikke få mig i dag, jeg vil op til Walde og have lidt dejlig morgensex med ham.
Min dejlige kæreste ligger i sengen med Malthe. De er begge nøgne. Jeg får smidt mit eget tøj, og smutter op under dynen. Først tror Walde, at jeg er Malthe, men så opdager han, at det er mig. Efter et kys, går jeg efter hans pik. den er dejlig morgenstiv. Da jeg får den i munden, kommer der skønne lyde fra min kæreste. Malthe vågner også, og slår dynen til side. Han smiler, da han ser, jeg er i gang med at sutte pik på hans ven.
“God vækkeservice, kan du ordne mig bagefter” ?
Jeg nikker, og fortsætter mig suttejob. Walde sprøjter, og jeg kysser ham. Men jeg har et job mere. og får Malthes pik i munden. Mine to venner ligger og spermkysser med Waldes sæd, mens jeg arbejder videre. Så kommer Malthe, og jeg blander sæd med dem begge to.
Men nu vil Walde have min sperm, så han sutter og spiller mig til udløsning.
Tre tilfredse teen drenge går ud for at bade sammen.
Kommentar