Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian (sjette del)

Karakter: 0/0
Visninger: 2200

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Kristian (sjette del)

Jeg fortsætter min nye stil i skolen, og jeg kan række hånden op omkring de opgaver vi løste sammen i går. Jeg får tilmed et anerkendende klem på låret af Walde.
Efter skole undskylder jeg mig over for mine venner. Jeg vil sgu tage hjem og ordne og gøre rent på mit værelse. Det kommer jeg jo alligevel nok til at skulle kunne som houseboy hos daddy. Der er naturligvis frygt for at min mor får et hjerteslag, ha ha, men jeg har brug for at ændre nogle prioriteringer og få lidt mere mål og retning i mit liv. Og Walde skal ikke se mit værelse sådan her en gang til. Jeg ringer ned i butikken, og fortæller, at jeg kommer senere, da jeg skal lave noget hjemme. Daddy siger, det er okay, jeg kan vente med at komme hjem til klokken nitten.
Jeg starter med at sortere tøj, bunken til genbrug vokser, og resten kommer i vasketøjskurven.
Det viser sig. at der er et gulv under laget af rod. Heldigvis er der en affaldssæk under køkkenvasken, den bliver også fyldt.
Sengetøjet bliver skiftet. Støvsugning, gulvvask og aftørring med fugtig klud.
Der dufter at rengøringsmiddel, da min mor kommer ind, og ser mig i gang med lektier.
“Jeg tror min lille dreng er ved at blive stor, du ved, jeg elsker dig, men det at du har fået en kæreste og et arbejde, gør helt sikkert noget godt for dig”.
Jeg bliver helt sentimental, og må tørre en tåre væk fra øjenkrogen. Jeg giver min mor et kys, og fortæller, at jeg også elsker hende. Hun accepterer, at jeg skal på arbejde igen i aften, og at jeg spiser hos dem.
Så skal jeg afsted, arbejdet kalder. Gad vide hvad jeg får i løn, og hvordan alle mine frynsegoder indgår i regnskabet. Det må jeg vist tale med daddy om.
Det er kun Carl, der er hjemme. Vi går ind på det ,der skal blive mit værelse. Der står en sofa, som viser sig at være en sovesofa, et skrivebord og en enkelt stol.
“Du kan klæde dig af her, og så komme ud i køkkenet, og hjælpe mig med madlavningen”.
Jeg gør, som der bliver sagt. Det er et pænt stort værelse, og der en en udgang til terrassen.
Men jeg kommer nok ikke til at sove her ret ofte, for daddy vil nok have mig i sin seng.
Carl er startet, han rækker mig et forklæde, og sætter mig til at vaske og skære nogle store svampe, jeg får at vide, de hedder portobello. Aftenens menu er pizza, men en sund udgave med meget grønt. Carl er sikker i et køkken, jeg kan lære meget af ham. Da jeg taber en svamp på gulvet, får jeg lidt smæk, mest på en drillende måde, men det gjorde alligevel lidt ondt. Problemet var bare, at jeg fik stiv pik af det. Det går ikke ubemærket hen fra Carls side.
Pizzaen kommer i ovnen. Jeg skal dække bord til tre og trække en flaske rødvin op.
Der dufter skønt, og vi sidder bare, og venter på daddy. Han kommer straks efter, Vi får begge kys. Så skal vi fortælle om vores dag, først Carl så mig. Daddy hører efter, og kommer med spørgsmål undervejs. Det er præcis sådan en far skal være. Men nu er maden færdig. Jeg skal servere.
Carl siger, jeg har hjulpet med maden, men at jeg fik rejsning af at få lidt smæk.
“Det er helt normalt for en houseboy, Kristian tænder på at være i rollen”.
På en måde er det lidt ydmygende, men daddy har jo ret. Da jeg bliver meget rød i hovedet, skal jeg over og trøstet lidt på daddys skød.
Jeg krammer daddy, og han kysser mig blidt. tænker det er nu, jeg skal spørge til min løn.
“Jeg gider ikke tælle timer, men hvis du fortsætter på denne her måde, kan du få tusind kroner om ugen”.
Shit, det var en del over min forventning.
“Du kan også få lidt til dit værelse, og naturligvis det tøj du skal bruge”.
Jeg takker, og kysser daddy.
“Du kravler lige ned under bordet, og viser, du er glad for denne ordning”.
Jeg indtager min plads, og åbner hans bukser, pikken en varm og lugter lidt af mandesved. Det går lige i hjernen på mig, og jeg slikker mig om munden. Jeg må hellere leve op til daddys forventninger. Efterhånden ved jeg, hvordan han bedst kan lide mit blow job. Jeg skal bruge min tunge rigtig meget og også kæle med og slikke hans store nosser. Lige før han kommer, trækker hans sig ud af min mund, og kommer dels i min åbne mund og dels ud over mit ansigt. Jeg får ikke lov til at tørre spermen af, skal blot rydde op efter maden.
Carl spørger, om han kan få mig på sit værelse, når jeg er blevet færdig. Det giver daddy ham lov til.
Da jeg er færdig med køkkenet, banker jeg på døren ind til Carl.
Han ligger nøgen på sin seng, der er glidecreme og kondom på natbordet. Han kigger på sin ipad. og efter lydene og hans piks tilstand at dømme, ser han hardcore porno.
Jeg lægger mig mellem hans ben, og begynder at sutte hans pik.
“Kan du selv lige smøre dit hul, og give mig gummiet på, jeg skal lige se denne her færdig” ?
Jeg griber glidecremen, og klarer det selv med et par fingre. Åbner kondomet, og ruller det ned over hans stive pik. Det er faktisk ret frækt.
Så går jeg i doggy, og venter på, han har tid.
Det har han nu. Han kører op i mig i en bevægelse, og jeg skal lave kontrastød med min røv.
Da jeg ikke klemmer nok, efter hans mening, får jeg et par klask i numsen, og besked på at gøre det bedre. Det er tydeligt, at Carl tænder på at dominere mig på en anden måde end daddy. Men jeg skal ikke klage, han knepper som en drøm.
Han kommer oppe i mig, og jeg lader ham ligge oven på mig, til han er klar.
“Du kan spørge daddy, om du må tage hen til din boyfriend, Men i morgen skal du gøre rent herhjemme efter skole”
Jeg svarer bare, ja Carl.
Daddy sidder og ser fjernsyn. Jeg kravler op til ham, og spørger om han skal bruge mig i dag, eller om jeg må tage hjem til Waldemar.
“Du kan ringe og invitere ham hjem. Dels vil jeg gerne lære ham bedre at kende, nu det er din kæreste, dels skal han også vide, at han altid er velkommen her dit hjem”.
Jeg takker daddy, og ringer, mens han hører på det.
Walde lover at komme om fem minutter. Jeg spørger, om jeg må tage tøj på. Det bliver afvist.
fem minutter efter ringer det på døren, jeg bliver sendt ud at åbne.
Nøgen, med indtørrede spermrester i ansigtet og gabende numsehul, tager jeg imod min elskede.
“Wauw, du er sgu lækker, havde godt ikke ventet at blive modtaget sådan”.
Jeg skynder mig, at fortælle ham, at jeg ikke må have tøj på, når jeg er houseboy, og at jeg skal stå til rådighed for daddy og hans søn Carl. Det er heldigvis i orden med Walde, han kan godt se det frække i det, og glæder sig til at tale med min daddy.
Vi runder lige Carls værelse på vejen. Han er stadig nøgen, men i gang med lektier, så Walde får et enkelt kys, og jeg et klask i numsen.
Daddy ser stadig tv, men slukker, da vi kommer ind i stuen. Han hilser først pænt med hånden, men trækker alligevel Walde ind til et kram og et kys på kinden.
“Du henter lige tre øl og glas til os”.
Jeg ville hellere have en cola, men det var vist ikke et spørgsmål.
Vi har kun stærke special øl i køleskabet, ved ikke om det er noget for Walde, men jeg snupper, tre der ser pæne ud, og tre glas i skabet.
Walde er placeret på en stol overfor daddy, jeg skal sidde ved siden af ham på sofaen.
Jeg får åbnet øl og skænker op, de er meget mørke.
Vi skåler, og smager. Det er en smule stærkt men også lidt sødt.
“Hent også lige en pose chips”.
Afsted igen.
Daddy taler med Walde om skolen, og hans planer for fremtiden. Som en anden nysgerrig far, der vil undersøge, om han er et seriøst parti for sin boy. Walde er meget bedre til at omgås voksne end mig, og han taler velovervejet og velformuleret. Det er tydeligt at Rasmus og Gitte taler en del med deres søn, og han er vant til at blive taget alvorlig i samtaler hjemme.
Jeg sidder bare tavs og lytter.
“Hvad så med dig kristian, skal du også i gymnasiet, eller har du andre planer, Waldemar siger, du er begyndt at tage dig sammen i skolen, det forventer jeg naturligvis også af dig”.
Fuck, det er ydmygende.
Jeg svarer daddy, jeg skal nok gøre mit bedste, jeg er begyndt at lave lektier, og vil måske gerne være kok eller tjener senere.
“Du viser mig alle dine skolebøger og fortæller mig alt om det i morgen, så hører jeg dig lidt i det, så jeg kan danne mig et indtryk af dit standpunkt. Om nødvendigt ansætter jeg en til at læse med dig”.
Jeg bøjer hovedet, og siger, ja daddy.
Det er første gang, der er nogen, der stiller den slags krav til mig. Det giver både en uro og en varm følelse i maven.
“Hvad så drenge, skal vi ikke se en film på Netflix, I må godt vælge, men du henter lige en øl mere til mig”.
Da jeg kommer tilbage, sidder Walde også i sofaen. Netflix er åbnet, og menuen kommer op med forslag. Vi vælger en actionfilm. Og daddy holder om os begge. Da jeg fryser lidt, får jeg et tæppe over mine ben.
Filmen er spændende, og jeg glemmer lidt tid og sted, men da den slutter, skal jeg følge Walde ud. Jeg skal blive hjemme.
Walde siger, at han godt kan lide min daddy. Jeg lover at komme forbi ham på vej til skole i morgen.
“Du går lige i bad, og smutter i seng, jeg kommer om lidt”.
Sendt i seng som en artig dreng klokken halv elleve. Det er nye tider.
Kommentar