Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian (femte del)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2202

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Kristian (femte del)

Jeg har kendt de to søde drenge i mange år, og aldrig tænkt på dem som nære venner, men nu ligger vi nøgne sammen i sengen. Jeg er vågnet som den første, og nyder varmen fra mine sengekammerater. Min pik er morgenstiv, men det er ikke sex jeg tænker på, mere det at vi kan være sammen på denne her måde. Malthe er jo ikke gay, men han kunne ikke holde sig væk, og lod min kæreste sutte hans pik. Måske vil han mere en anden gang.
De Waldes alarm lyder, kigger de begge på mig, og jeg får morgenkys fra dem begge.
Tre nøgne teens med morgenjern går ud under bruseren. Vi tømmer vores blære, og pisser op og ned af hinanden. Jeg smager på pis fra dem begge.
Men tiden løber, og vi må i tøjet. Waldes mor har vasket mit tøj fra i går og lagt det frem til mig.
Vi får kaffe og havregryn med mælk.
Tre venner i et køkken, det er som om vi har været sammen altid, selvom det kun er Malthe og Walde, der har været rigtigt tætte. Men hvor er jeg glad for, at de har lukket mig ind i deres fællesskab.
Waldes forældre kysser os afsted i skole, og giver os alle madpakker med. Jeg sidder igen bag på Walde, og henter min skoletaske hjemme hos mig selv. Jeg kysser min mor godmorgen for første gang meget længe, og cykler på min egen cykel resten af vejen.
Ali kigger på mig, men han slår mig ikke i dag. Vi skjuler ikke vores forhold, men undlader at kysse i klasselokalet.
Men da jeg skal på toilettet, og efterfølgende vil vaske hænder, står Ali lige bag mig.
“Nå, din lille bøsserøv, du skal vide, at det er okay med mig, blev sgu nok bare lidt overrasket, og Walde er da en pæn og sød fyr”.
Ali giver mig et kram bagfra og kysser mig i nakken. Så er han ude af døren igen.
Hvad skete der lige der, har Ali haft et crush på mig. Shit, det er nye tider. Det her vil jeg ikke fortælle til nogen ikke engang min kæreste.
Vi får tidligere fri i dag, da vores matematiklærer er på kursus. Vi skal blot lave nogle lektier hjemme. Vi kører derfor hjem til Malthe, og laver det sammen. Med lidt støtte fra mine venner, kommer jeg nogenlunde sikkert gennem det. Måske kan jeg tilmed få bedre karakterer næste gang.
Da vi er færdige spørger Malthe ligeud, om han må prøve at kneppe mig. Walde siger, det er okay med ham. Så jeg tager mit tøj af, og lægger mig på ryggen på sengen. Mens Malthe klæder sig af, slikker Walde mit numsehul, og holder derefter mine ben over mit hoved.
Malthe har en smuk drengepik, og han er banke stiv. Vi har ikke glidecreme, men må nøjes med spyt og pre. Men mit hul er efterhånden vant til pik. Så jeg bider smerten i mig, og lader ham trænge op. Da han først er inde, kan jeg nyde det.
Malthe har ikke engang kneppet en pige før, men det er okay, han øver sig på mig. Han bøjer sig endda ned, og kysser mig dybt. Om han tænker på piger eller på mig, ved jeg ikke, men han knepper mig godt og hurtigt. Da han spermer i mit hul, ser han stolt og selvtilfreds ud.
Walde vil også have en tur. Så drengene bytter plads, og Walde klæder sig af. Nu er jeg våd af sperm, og pivåben, så han smutter nemt indenfor. Min fyr knepper mig, og kommer rimeligt hurtigt. Nu ligger jeg udknaldet mellem dem igen. De kysser mig og hinanden, og de siger, jeg har en sexet lille røv. klokken er halv fire, så jeg tænker at tage på arbejde nogle timer nu.
Siger farvel med kys, og cykler over til centret.
John er i herreafdelingen, og har overladt ansvaret for ungeafdelingen til Anders, og dermed også ansvaret for mig. Det benytter han sig af, og krammer og kysser mig i baglokalet. Jeg kan mærke han bliver ophidset, men da klokken bimler med nye kunder, må han ud og betjene kunderne. Jeg bringer mit tøj i orden, og passer mine pligter. Der er ikke så meget at lave i dag, men jeg nyder at være her. John har ikke tid til at komme over, men har via telefonen fået at vide, at jeg er mødt på arbejde. Han siger, jeg skal vente på ham ved fyraften. Klokken atten da vi lukker, hjælper jeg Anders med at rydde det sidste op og trække tøjstativerne ind i butikken. Anders står og kæler lidt med mig, men slipper, da han hører John komme. Jeg skal med ham hjem nu. Vi sætter min cykel bag på hans bil, og kører det korte stykke ned til villaen. Carl er ikke hjemme, så John tager en øl, og tilbyder også mig en, men jeg vil hellere have en cola. Så beder han mig tage tøjet af. Han kigger tilfreds op og ned ad min krop.
“Kan du egentlig lave mad, jeg har noget hakket kød og andet til en gang pastasovs, vil du kunne lave det” ?
Jeg har faktisk lært den ret, så tilbyder straks at lave maden. John går ind på sit kontor, han har lidt regnskaber at kigge på, så jeg finder et forklæde, og går i gang med opgaven.
Det er sjovt, og der er mange forskellige grøntsager at vælge mellem. Jeg hakker løg, river nogle rodfrugter og steger det i gryden, inden jeg kommer kødet i. Da det dufter, godt tilsætter jeg krydderier og en dåse tomat samt knust hvidløg.
Det står og simrer på blusset, da jeg banker på kontoret. Jeg bukker, og spørger, om hvornår daddy vil have sin aftensmad ?
John griner, og siger jeg er den perfekte houseboy, og at det skal være klar om femten minutter. Jeg skal lige dreje rundt, så han kan se min bagdel, før jeg bliver sendt ud med et klask i enden.
Jeg koger vandet i kogekedlen, som min mor har lært mig og sætter lidt vand over i en pastagryde.Der er et meget veludstyret køkken, jeg ser mig selv som chef de la cuisine. Godt nok skal jeg være nøgen, men det bestemmer min arbejdsgiver jo.
Nu får jeg travlt med at dække bord. Jeg finder servietter og og tænder to lys.
Maden står klar på bordet da han kommer. Selv osten er revet og klar. Nu vil jeg håbe han kan lide det.
“Uha, her dufter skønt, er det min lille houseboy, der har klaret alt det” ?
Jeg smiler, og tager imod rosen.
John spiser godt, og sender mig efter en øl mere. Ups, det var en fejl fra min side, men John påtaler det ikke. Han er i super godt humør. Jeg kan faktisk godt smage, at det er et okay måltid jeg har lavet, men der er meget, jeg ikke kan endnu.
“Du kan godt begynde at øve dig, jeg vil bruge dig i køkkenet en del fremover for at aflaste Carl, han har travlt med lektier og at passe sit arbejde i butikken”.
Jeg siger, javel daddy. Det får smilet frem hos ham. Kom og sid lidt hos mig, før du rydder op.
Jeg sætter mig nøgen på hans skød, og lader ham kæle og kysse min spinkle krop. Naturligvis er det sex, men det er også et behov hos mig for at blive passet og rost af en voksen mand.
“Jeg skal arbejde en halv time mere på kontoret, kom ind med en kop kaffe og få gjort køkkenet i stand, jeg vil gerne nyde dig bagefter”.
Jeg svarer, yes daddy.
Han rejser sig ,og jeg kan se der er stiv pik i hans bukser. Så jeg må gøre noget rigtigt.
Jeg skynder mig at lave kaffe, og servere den.
Der er meget, der skal gøres rent og vaskes af. Fuck, jeg knokler på. Heldigvis kan jeg stille en del i opvaskemaskinen, og starte den. Der er ikke gået meget mere, end den halve time jeg havde fået, før jeg kan afslutte med at tørre bordet af. Jeg er lidt stresset og svedig, da jeg banker på hans kontor igen.
“Kom her hen Kristian, du kan åbne mine bukser nu”.
Jeg går lydigt på knæ, og finder hans stive pik frem, og stikker den i munden. Jeg ved jo godt han vil have min numse, men jeg sutter alligevel lidt først.
Nu skal jeg lægge mig på maven hen over skrivebordet. der er naturligvis glidecreme i skuffen, og jeg bliver smurt ind.
Så får jeg pik igen igen. Men det bliver jeg aldrig træt af.
Han kneper mig hårdt og kontant. Han holder godt, og jeg får den dejligste følelse i kroppen.
Da han er kommet, skal jeg tage hans gummi af og lige slikke sædresterne af.
“Du ser træt ud min dreng, du tager et bad, og lægger dig i min seng”.
Endnu et klask i numsen, og jeg er sendt afsted. Sikke et dejligt arbejde jeg har.
Jeg nyder badet, men må erkende at jeg er udkørt. Da jeg lægger mig under hans dyne, sover jeg med det samme.
Jeg vågner en smule op, da han kommer ind i sengen. Han lægger en arm rundt om mig. Det føles trygt og godt.
Om morgenen får jeg et hurtig kys og besked på at lave morgenkaffe og varme rundstykker i ovnen.
Der er mange pligter for en houseboy. Da det er klaret, kalder jeg på daddy. Han har en dejlig morgen erektion, men jeg skal blot spise og nyde min kaffe.
Carl er åbenbart kommet hjem. For nu kommer han ud i køkkenet sammen med den lækreste mørke fyr. Jeg ved godt, jeg ikke kan tillade mig at blive jaloux, men det giver alligevel et stik.
Carl giver sig dog tid til at kysse mig og præsentere mig for hans ven. Vennen viser sig at hedde David, og er pæredansk trods hans mørke hud. David siger, jeg er smuk, og han beundrer min nøgne krop. Jeg bliver præsenteret som houseboyen Kristian.
Daddy fortæller, at jeg lavede fin mad i går, og at jeg vil få flere pligter herhjemme fremover. Nu får jeg travlt med at servere kaffe for de unge, og varme flere boller. David føler på min numse, men det hører vel med til jobbet at finde sig i det. Jeg kunne godt bruge en tur sammen med ham, men får lov til at gøre mig klar til skole. Jeg har ikke fortalt, at jeg først møder til anden lektion i dag, så satser på at nå hjem til min kæreste først.
Jeg klæder mig på, og kysser alle, og ønsker dem god dag.
Min cykel står ude foran, så jeg er hos Walde på to minutter.
Rasmus åbner for mig, dog fuldt påklædt. Han giver mig et kys, og lader mig bare smutte op til Walde, der ikke er kommet ud af sengen endnu. Walde er dog vågen og ligger med sin ipad.
“Krelle, jeg lå lige og tænkte på dig skat, kan du ikke lige sutte min pik, jeg har ligget og set gayporno, og er blevet liderlig”.
Det vil jeg naturligvis gerne gøre for ham. Drengen slår dynen til side, han er helt nøgen, og jeg går i gang med den smukke pik. Han er godt fugtig af at have ligget og leget, og jeg smager meget pre, men ser frem til at få sæden. Han stønner højt, da han får sin udløsning.
Vi ligger og kysser lidt, og deler spermen mellem os.
“Vil du med i bad” ?
Jeg tager mit tøj af, og følger ham ud i badet. Da han skal pisse, går jeg på knæ, og lader ham tømme sin blære i mit ansigt og ud over min krop. Så sæber vi hinanden ind, og vasker også hår på hinanden.
Vi tager tøj på, og går ned i køkkenet. Gitte sidder med sin kaffe, og vi kysser hende begge to go morgen.
Jeg er jo teen dreng, så kan sagtens køre noget mere mad ned, og her skal jeg ikke servicere andre. Men tiden går, og vi må afsted i skole. Igen har Gitte har igen lavet lækre madpakker til os. Skønt at blive forkælet.
Walde har skrevet med Malthe og han holder foran min dør og venter.
“Hej mine yndlings gayboys”.
Vi får et hurtigt kram og et kys, og jeg smutter op efter min taske.

Kommentar