Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Måder knægten efter mange chats

Karakter: 4.8/6
Visninger: 7505

Af: Maxmand.

Læs flere noveller af:
» Maxmand.

Skriv til:
» Maxmand
En ung fyrs fortælling efter vi mødtes.
Jeg er den aktive i denne historie.

Sådan skrev en af de fyre som kom gennem nåle øjet og fik logget mig ud af min hule.

Han skrev det til en af mine gl. chatvenner for at fortælle om hvad han havde oplevet sammen med mig i sommeren 2007- syntes det er så velskrevet, at flere fortjener at læse det. Kan lyde som selvblær, men sådan er det ikke ment, men forlyst jer i hans formuleringsevner og spil pik til, så glider det nok ned.

Hej ....profil.

Jeg skriver til dig fordi Maxmand har bedt mig om det.

Jeg har chattet med ham i et godt stykke tid og har også mødt ham en enkelt gang til et rigtig frækt knald!

Vi har chattet siden jeg boede hjemme hos mine forældre. På det tidspunkt var jeg vel 18-19 år. Maxmand fandt ret hurtigt ud af hvad jeg tænder på: En voksen, dominerende, fræk, velbygget og maskulin mand - gerne udstyret med en god stor fed pik, hvilket Maxmand til særdeleshed må siges at være!

Vi chattede i et par år. Altid om sex og altid om hvad vi ville gøre ved hinanden hvis vi mødtes. Hvordan han én gang for alle skulle ordne mig som den luderknægt jeg måske inderst inde er - en blond ung gut med en ustyrlig træng til at tilfredsstille en voksen, krævende og dominerende mand på alle tænkelige og utænkelige måder.

Nå, men efter alle de her lange og frække chatterier skete det så. Jeg flyttede til Århus for at læse, og en dag fik jeg så et tilbud jeg havde svært ved at sige nej til: Mød mig i Paradisbio næste gang jeg er i Århus. Jeg sagde tøvende ja. På den ene side havde jeg selvfølgelig helt vildt meget lyst til at lade mig dominere af en så fræk mand, men på den anden side var der også en stor grad af usikkerhed: Kunne jeg nu leve op til den selvfremstilling jeg havde foretaget via vores chats? Turde jeg virkelig gå linen ud og på den måde hengive mig til at tilfredsstille en mand?

Jeg var ikke nogen bly viol min alder til trods. Jeg havde prøvet lidt af hvert, men Maxmand forekom mig at være en smule mere hardcore jeg normalt var vant til.

Dagen oprendt og jeg skulle mødes med Maxmand i bioen omkring kl. 15. Jeg troppede lidt småforvirret op. Havde aldrig været i en sexbio før, men det lykkedes mig at få smidt tøjet og finde en passende plads i bioen. Maxmand var ikke til stede. Selvom jeg aldrig havde set hans ansigt ville jeg kunne genkende hans krop. Havde han mon brændt mig af? Næææh nej...

Ca. 15:20 stak en høj, velbygget mand hovedet ind ad døren og kiggede rundt i mørket. Han var velklædt, men gik hurtigt ud igen. Jeg var dog ikke i tvivl om at det var ham, om end jeg kun så ham ganske flygtigt. 5 minutter senere trådte han igen ind i mørket, men nu kun indført et hvidt håndklæde. Han havde ikke jern på, men det tynde bomuldshåndklæde overlod ikke meget til fantasien: Han har en enorm pik. Det bemærkede både jeg såvel som biografens 4-5 øvrige besøgende, hvilket blev belønnet med beundrende blikke.

Maxmand satte sig i en sofa over for mig. Jeg tænkte at det var nu eller aldrig hvis jeg én gang for alle skulle udleve min fantasi om at være en luderknægt. Derfor gik jeg over til ham, gik på hug og begyndte derfter at kærtegne hans pik. Du kan nok tro de andre kiggede: Jeg gik direkte til sagen.

Jeg tog Maxmands dejlige store pik frem og suttede ham godt stor og stiv. Der gik dog kun ganske få sekunder før end han tog et fast greb i mit ansigt og løftede mig op og stirrede direkte ind i mine øjne og sagde noget i form af: "Det var godt du kom din kønne lille luderknægt. Du skal du få lov til at få noget pik og sperm!"

Jeg sagde en smule stakåndet ja. Han var provokerende på en måde jeg ikke rigtig havde oplevet før. Direkte uden omsvøb - og det tændte mig kanon meget! Jeg blev yderligere tændt af hans kontante udmelding og fortsatte nu det blowjob jeg var i færd med at udføre med forøget intensivitet. Det gav pote i form af rosende bemærkning så som "Ja, knægt sut den pik" og "Ja, det er godt det der - ja, tag den helt ned til roden, kom nu, du kan godt!" Disse ord fik mig til at føle mig så forbandet billig. Her sad jeg - en 20-årig fyr og suttede pik på en voksen mand midt i en pornobio. Mange ville opfatte det som perverst. De har måske en pointe, men det var netop det der gjorde det hele så frækt: Det var forbudt!

De andre fyre kiggede ivrigt på. De var allesammen småfede og lidt visne, så det var utvivlsomt bekræftende at se en voksen mand - en mand som de måske nok kunne spejle sig i, om end kun drømme om at være på lige fod med - få suttet pik af en slank ung og villig knægt.

Jeg fik fra tid til anden orde om at gøre dit og dat. "Vis dem din stramme røv, knægt!" og "Slik så mine nosser!" Fra tid til anden rejste Maxmand sig op, tog fat i mit hovede hvorefter han pressede sin pik ned i halsen på mig. Det var ubehageligt - men paradoksalt nok på en behagelig måde. Der er en udfordring i at håndtere en stor pik: Den er overvældende og ofte svær at sluge til roden, men når det lykkedes er det en ekstrem tilfredsstillese om end det er lidt af en prøvelse at sluge så stor en pik.

Efter at have givet en andre gæster et show af dimensioner fik jeg min næste udfordring. Maxmand tog igen fat i mig og talte direkte ind i mit ansigt, så tilpas højt at bioens øvrige gæster sagtens kunne høre ham: "Hvis du vil voldkneppes så læg dig op i en af kabinerne på 1. salen. Så skal du få en ordentlig omgang mandepik."

Jeg var ikke særlig snaksaglig den dag, så svarede med et tavst ja. Men inderst inde vidste jeg hvad jeg ville: Jeg ville have mere! Så jeg smuttede op på 1. salen og lagde mig på brixen i en af kabinerne. Maxmand kom et par minutter bagefter, låste døren og sagde så: "Nå, lad mig så se varen! Spred benene og lad mig se stjernen!"

Jeg vendede mig tøvende om på alle fire, spredte benene med min røv pegende mod Maxmand. Spredte med mine hænder mine baller og viste ham alt hvad jeg havde. Han spyttede på sine fingre og kørte en finger op i mig. Ikke stille og forsigtigt. Maxmand er en fyr der ved hvad han vil have, og ved hvordan han skal få det. Han kærtegnede min røv før end han satte sig ned og smed mig ind over ham, så jeg lå hen over hans knæ. Herpå fik jeg en god gammeldags røvfuld.

Da jeg var varmet godt op med smæk og dirty-talk kom så vendepunktet. "Læg dig på alle fire igen - så skal du få pik." Efter vi var havnet i kabinen formulerede han sig ikke længere i spørgsmål. Nu var det ordre. Jeg var skræmt, men der var ingen vej tilbage, og jeg havde også lyst til at gå hele vejen. Han vendte mig om, tog gummi på, spyttede mig i røven, smurte lidt creme på sin pik og pressede sig så op ad mit hul. Mit stramme hul kunne ikke umiddelbart tage imod en pik af denne kaliber, så jeg blev bedt om selv at presse den op. Jeg gled ligeså stille tilbage mens jeg nød den brændende fornemmelse af hvordan han store tykke pik langtsomt gled op i mig mm for mm, cm for cm. Det var grænseoverskridende på så mange niveauer!

Da han var helt oppe i mig kunne jeg mærke hvordan hans store nosser - pænt omkranset af en lækker cockring i læder - pressede mod mit mellemgulv, samt hvorledes hans pikhår kradsede min røv. Herefter fik jeg den helt store tur. Jeg blev bollet fra sans og samling. Flere gange var det så hårdt at jeg troede jeg måtte opgive og råbe "Stop!", men jeg bed smerten i mig og gled ligeså stille over i en nydelsesfuld ekstase.

Da han havde kneppet mig i forskellige stillinger spurgte han om vi skulle gå nedenunder og gøre det færdigt. Det gjorde vi så. Jeg suttede ham til udløsning foran alle de andre i biografen.

Jeg fik aldrig selv udløsning. Det var egentlig også lige meget. Jeg tog bussen hjem, mens jeg stadig lugtede af Maxmand. Da jeg kom hjem kneppede jeg mig selv med en stor sort dildo indtil jeg kom i et kæmpe orgasme.

Pisse frækt!

Skriv hvis du har spørgsmål.
Kommentar