Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Klubbens øvre etage

Karakter: 0/0
Visninger: 3263

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Unge, Bareback, Fisting, Analsex og Biseksuel
Efter oplevelsen med Friedl og Karl gik der et par dage, hvor jeg bare arbejde på min opgave, men med mit klækkelige stipendie i lommen, undede jeg mig selv en god schnitzel den ene aften, så jeg tog ind til byen på mit vanlige sted.
Som altid var overtjeneren gavmild og beleven, så efter et par timer gik jeg, godt mæt, derfra mod busstoppestedet, da jeg pludselig hørte en stemme kalde på mig. Jeg vendte mig og så Friedl komme løbende hen ad fortovet.
”Hej” sagde han stakåndet … hvor skal du hen ? … skal du … i klubben ?”
Jeg svarede, at jeg egentlig var på vej hjem og kunne straks se, at han så skuffet ud.
”skal vi ikke tage i klubben ?” prøvede han, tydeligt opsat på det og fortsatte ”ham jeg plejer at komme der med, vil ikke rigtigt noget lige for tiden og jeg har ikke selv et kort”.
”Okay” svarede jeg og satte kursen, tændt ved tanken om, hvad aftenen skulle udvikle sig til.
Kort tid efter drejede vi ind i porten og jeg trykkede på dørtelefonen, døren gik op og vi smuttede indenfor.
Jeg viste mit kort til manden derinde, og som vanligt spurgte han ”op eller ned?”, men inden jeg nåede at sige noget, svarede Friedl frejdigt ”op”.
Vi gik ind i elevatoren og dørene lukkede sig bag os ”hvad er der ovenpå?” spurgte jeg Friedl, der bare blinkede til mig.
Elevatoren stoppede og vi gik ud i en gang, der næsten til forveksling lignede den i kælderen. En tjener stod ved en lille pult og ved synet af os, nikkede han afmålt og gestikulerede i retning af en døråbning overfor.
Friedl tog føringen ig viste mig ind i på en gang og ind i et stort badeværelse, meget lig dem nedenunder, hvor han lukkede døren bag os.
”Heroppe skal man være nøgen, eller maksimalt være iklædt et af de her lændeklæder” sagde han, og tog et meget lille firkantet stykke silkestof fra en hylde.
Jeg kiggede på det vel 20*30cm store stykke stof med tilhørende bånd med en vis undren, men Friedl, til syneladende tændt af at sidde inde med mere viden end mig, flåede tøjet af og iførte sig det minimale ”forklæde”, der kun lige knapt dækkede hans pik.
Vi klædte os af og badede sammen i den gigantiske brusekabine ”vi skal nok skylle os bagi” sagde Friedl og åbnede hjemvandt en skuffe, fra hvilken han fiskede hvad der mest lignede 2 gigantiske øresprøjter og rakte mig den ene. Jeg kiggede rådvild på den og på ham ”jeg mig vise dig hvordan den virker” grinede han og fyldte sin med lunt vand, hvorefter han suttede på spidsen, spredte benene og pressede den op bag i.
Efter 10 minutters muntert og lidt kluntet roderi var vi begge rene inde som ude, og stod med hver sit lændeklæde på, vores tøj havde vi lagt i 2 dertil indrettede kurve.
”kom” sagde Friedl og ledte mig gennem gange ind til et stort rum holdt i mørke farver og med dæmpet belysning, der, ud over en bar langs den ene side havde små halvrunde sofa-båse rundt langs væggene.
Der var vel 10-12 mennesker i rummet, men Friedl ledte mig straks videre gennem en anden døråbning til en lige så mørk gang, næsten identisk med den i underetagen, med døråbninger ned ad begge sider. Vi gik stille ned ad gangen og kunne høre dæmpede støn og lyde.
Friedl stoppede ved en døråbning, kiggede ind og gestikulerede til mig om at kigge ”det er Frau M” hviskede han, nærmest med ærefrygt i stemmen og pegede på en høj slank muskuløs kvinde med kort gråt hår, der stod med en nihalet i den ene hånd, bag en mand der stod i en gabestok.
Friedl nærmest trak mig hen ad gangen ”hun er hardcore” sagde han, ”hun tænder på at dominere og påføre smerte”.
Vi gik lidt videre og pludselig stod vi, ansigt til ansigt, med en ret høj, gudesmuk, knaldsort kvinde i høje hæle og mørkerødt lingeri.
Hun lod øjnene løbe over os og spurgte så Friedl, med en blød hæs stemme ”Hvem er din ven?”
”Det er C” svarede Friedl, kiggede hurtigt på mig og sagde så, henvendt til mig ”det er Melanie”
”Hej C” sagde Melanie, ”du kan kalde mig Mel” og med de ord lod hun en hånd glide ned ad mine side, tog et fast greb om min ene balle og blinkede til mig ”jeg håber, at vi ses igen” og så forsvandt hun hen ad gangen.
Jeg smilede til Friedl og sagde ”wow, hun er sguda hot” … han skulle lige til at svare, da endnu en kvinde kom ud fra det samme rum.
Hendeher var asiat, måske 150 høj ultra petite, iført hvidt lingeri og nærmest dukkeagtig ”hej Achara” sagde Friedl og skyndte sig at fortsætte ”det her er C”.
Achara smilede til Friedl og derefter til mig ”Achara, eller bare Ara” sagde hun, og rakte en spinkel og smuk hånd frem.
Jeg tog forsigtigt hendes hånd, hun kiggede på min hånd, blinkede til mig og hviskede ”uha, store hænder …”.
Med de ord gled også hun hen ad gangen og Friedl og jeg fortsatte ind i det rum de 2 kvinder var kommet fra.
Rummet var indrettet med en slags ”seng” rundt langs væggene, vel knapt en meter bred, og hele væggen rundt var der huller i væggen”
”Gloryholes” hviskede Friedl … der kan være godt gang i den herinde.
Som på kommando, sikkert ansporet af lyden af vores hviskende stemmer, kom der en pik til syne i et af hullerne. Friedl kiggede på mig ”skal vi dele?”
Vi gik hen til pikken, lagde os til rette og Friedl tog pikken direkte i munden. Jeg betragtede hans suttearbejde og mærkede lysten bruse op i mig. Pludselig mærkede jeg noget mod min skulder, der var lige ud for det næste hul i væggen og så en halvstiv kulsort pik komme til syne i hullet.
Jeg skød hjertet op i livet og uden yderligere betænkning sugede jeg den sorte pik ind i munden.
Pikken voksede i min mund til en god størrelse og jeg begyndte at bevæge hovedet op og ned på den.
Friedl kiggede på mig, som ville han sige noget, men med en pik dybt i munden og, så jeg nu, hånden på endnu en pik i nabohullet, var han beskæftiget. Jeg lod øjnene glide rundt og så, at der var kommet endnu en pik ind ad hullet på den anden side af mig, så jeg lod min hånd finde den og begyndte at spille den forsigtigt.
Pludseligt trak den sorte pik sig ud af min mund og forsvandt, så jeg rykkede hen på alle 4 foran den anden pik, som tog i munden.
Jeg var helt opslugt af at sutte og blev nærmest forskrækket, da jeg mærkede et par hænder på mine baller og, inden jeg nåede at vende mig, en meget våd og blød tunge glide op ad min pik, videre over mine nosser til min stjerne, som nu blev slikket blødt, vådt og insisterende.
Det var fantastisk at mærke tungen presse sig blidt ind i min åbning så jeg slap pikken foran mig og så, at tungens ejer var ingen andre end Mel.
Hun blinkede til mig og slikkede videre, så jeg tog fat i pikken foran mig igen med fornyet lyst … min pik dunkede, min krop sitrede og jeg suttede som en gal.
Pikken i min mund begyndte at sitre på den velkendte måde og eksploderede så i min mund i ret hårder sprøjt, som jeg gjorde mit yderste for at sluge.
Netop da mærkede noget mod min stjerne og før jeg kunne fokusere på det midt i al spermen, mærkede jeg en pik glide op i mig.
Pikken i min mund trak sig tilbage og jeg kiggede over skulderen … HVAD ?
Bag mig stod Mel og det var hende der kneppede mig !?
Mel blinkede til mig og sagde med sin blide hæse stemme ”fik Friedl ikke fortalt dig, at jeg er den udvidede model?”
På det tidspunkt i mit liv, var den eneste ”trans” jeg havde set en 2m høj og meget maskulin mand, der handlede i det lokale supermarked iført dårligt siddende kvindetøj og med en meget bizar karikeret makeup … men konceptet shemale/ladyboy/TS var helt ukendt for mig.
Men Mel var altså en shemale, en gudesmuk kvinde med en, ganske stor, pik.
Jeg var vanvittigt tændt og nød bare, at denne gudesmukke skabning kneppede mig med langsomme blide stød.
Mel nikkede mod hullet foran mig, hvor en lang pik med kraftige blodårer og et stort hoved var kommet til syne.
Jeg tog pikken i munden og begyndte at sutte, så jeg igen havde pik i hoved og røv.
Pludselig stoppede Mel, trak sig ud af mig og sagde, påfaldende højt ”Kom, lad os gå ind i det lilla rum”
Jeg fulgte hende skråt over gangen og ind i et rum der, ganske rigtigt, var holdt helt i lilla.
Mel vendte sig, lagde armene om mig og kyssede mig dybt og længe. Så puffede hun mig ned på ryggen på den store runde seng midt i rummet og i et langt stød pressede hun sin store sorte pik op i mig og begyndte at kneppe mig, nu mere målrettet og hårdt end før.
Hendes fingre fandt vej til mine brystvorter, som hun nuldrede på en hård, men sindssygt pirrende måde og min krop kogte af liderlighed.
Efter lidt tid trak hun sig ud og kravlede op i sengen til mig, lagde sig over mig i en 69’er og slugte min pik til roden.
Jeg sugede hendes pik ind i munden og hun begyndte at kneppe min mund med taktfaste stød.
Pludselig mærkede jeg et varmt pikhovede mod min stjerne og inden jeg kunne nå at tænke videre over det, gled det op i mig, helt i bund.
Her lå jeg, i en 69’er med en gudesmuk shemale, mens en eller anden kneppede min røv … jeg var i himlen!
Efter et par minutter mærkede jeg trækningerne i Mels pik og i et langtrukkent hæst suk kom hun i min mund i imponerende mængder.
Hun trak sig ud af min mund, vendte sig og kyssede min spermfyldte mund dybt, samtidigt med, at manden i min røv begyndte at støde hårdere og hårdere. Med Mel over mig kunne jeg ikke se ham, men mærke hans store pikhovede, DET kunne jeg, for det kom længere op i mig, end nogen før var kommet.
Mel kyssede mig og legede med mine brystvorter, så jeg kunne ikke samle mig om noget som helst andet end at tage imod, men selvom jeg var sindssygt tændt og min pik dirrede og sitrede, var jeg ikkeved at komme … det var nærmest som om der var for mange sansepåvirkninger på en gang, selvom det var helt fantastisk.
Manden i min røv bankede sin pik HELT i bund i mig og kom med så voldsomme sprøjt, at jeg tydeligt kunne mærke spermen skylle op i mig og uden et ord, trak han sig ud og forsvandt.
Mel vendte sig igen og lagde sig ned over mig, så hun kunne komme til at slikke mit nu noget åbne hul, hvorfra spermen flød langsomt.
Som hun lå der, var hendes egen røv lige foran mit ansigt, så jeg løftede hovedet og slikkede prøvende hendes sorte stjerne.
Mel stønnede og brummede, men fortsatte med at slikke mig grundigt, til hendes tunge pludselig forsvandt og pladsen i stedet blev taget af et hårdt, lidt koldt pikhovede.
I ét hårdt stød gled, hvad der skulle vide sig at være en relativt stor strap-on op i mit indre.
Mel vendte sig igen mod mig ansigt og nu kunne jeg se, at det var Frau M, der med en solid Strap-on, var gået i gang med at kneppe mig.
Mel kyssede mig ømt og nussede mine brystvorter, mens Frau M, med et hårdt greb om mine nosser, kneppede smig om en maskine.
Jeg var helt væk i min liderlighed og tanken om den bryske muskuløse kvinde der pulede mig med sin gummipik føjede bare nye dimensioner til det kaos af sanseindtryk, der væltede rundt i min hoved.
Mel kyssede mig og skubbede blidt mit hoved bagud over kanten på sengen, hvor en meget smuk gylden pik fandt vej ind i min mund.
Jeg fokuserede og så, at det var Ara jeg suttede … lækkert, så hun var altså også shemale !
Jeg var helt tabt fra tid og sted, men på et tidspunkt mærkede jeg, at Frau M trak sig ud af mig, hvilket nærmest afstedkom en slags tomhed, i mit nu noget udspilede hul … fingre kærtegnede og smurte mit hul og jeg tænkte ”hvorfor smører hun mig nu?”
Så mærkede jeg noget mod mit hul … noget STORT !
Frau M spredte mine ben og tog igen godt fat om mine nosser og så gled en gigantisk pik langsom op i mig.
Det føltes som ville jeg flække på langs og den fortsatte bare længere og længere ind, så langt op i mig, at det føltes som var den langt oppe i maven på mig.
Ara havde stoppet sine bevægelser i min mund og Mel så, nærmest med frygt, ned mod mit skridt, så jeg løftede hovedet og så Herr M stå mellem mine ben.
Hold nu kæft tænkte jeg, har jeg hans frygtindgydende monster oppe i mig?
Inden den tanke havde bundfældet sig, begyndte han at støde ind og ud af mig.
Frau M så på mig med et gennemborende blik og et hårdt smil.
Mel kærtegnede mit ansigt og mine brystvorter, mens hun, nærmest i trance, så på den gigantiske pik der pløjede ind og ud af min røv.
Ara kravlede op ved siden af mig i sengen og så bare på at jeg blev kneppet med et nærmest undrende blik.
Herr M’s monsterpik gled ind og ud af mit røvhul med stadig større og større kraft. Helt ud til jeg kunne mærke at hovedets kant nærmest trak i min ringmuskel og så HELT i bund, til hans store nosser klaskede mod mine baller … hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere.
Frau M nulrede mine nosser hårdt med den ene hånd og med den anden havde hun fat om min pik, som hun nærmest malkede.
Jeg kunne hverken sanse eller samle, men gradvist fordrev liderligheden igen den smerte der havde bredt sig i kroppen, da Herr M invaderede mit hul.
Jeg har ingen anelse om, hvor længe det stod på, men pludselig brummede Herr M, hans pik følte som om den blev tykkere og tykkere og med et hårdt stød bankede han den HELT i bund og kom oppe i mig.
Frau M kiggede på Ara, ”kom her” sagde hun brysk og Ara skyldte sig at føje hende.
Frau M hviskede et eller andet til Ara, hvis øjne blev store og runde, som om hun nærmest blev skræmt.
Herr M trak sig langsomt ud mens Aras hænder holdt om hans pik, helt tæt på mit hul. Da han trak sig helt ud, lukkede jeg øjnene i lettelse, men åbnede dem så igen, for hvad var det?
Jeg så ned mellem mine ben, hvor Ara havde presset hele sin lille hånd op i min røv!
Hun kneppede min røv blidt og langsomt med sin hånd og det meste af underarmen.
Og mens hun gjorde det, skrævede Frau M ind over min nu helst stive pi,, som hun gled ned over med sin voldsomt stramme fisse.
Jeg har hverken før eller nogensinde siden oplevet en så veltrænet fisse. Hendes muskler klemte hårdt om min pik i malkende bevægelser, mens hendes stærke fingre fandt vej til mine brystvorter, som hun nuldrede og nev med støt stigende styrke.
Mel stirrede på optrinnet med store øjne, mens hun nærmest åndsfraværende kærtegnede mit ansigt og mit hår.
Aras arm kørte ind og ud af mig med større og større fart og hele min krop var i det mest vanvittige ekstatiske overdrive, jeg nogensinde har oplevet.

Frau M red mig hårdt og inden længe kunne jeg mærke, at nu var der ingen vej tilbage, hun kiggede på mig med sit gennemborende blik ”du må ikke komme før jeg siger til!”
Således red hun hårdere og hårdere på min pik og nuldrede mine brystvorter så hårdt, at jeg sikkert under alle andre omstændigheder havde skreget af smerte, hun fastlåste mine øjne med sit blik og skiftede til en nærmest roterende bevægelse, hvor hun presset hårdt ned over min pik gned frem og tilbage og så sagde hun ”nu, nu skal du komme!”.
Ara pressede sin knyttede hånd lagt op i mig og jeg eksploderede i en forrygende udløsning oppe i Frau M, der ved mit første sprøjt krampede og satte i et nærmest rovdyr brøl, mens hendes underlivsmuskler malkede og malkede min pik.
Jeg tror, at vores fælles orgasme varede i næsten et minut, men så løftede Frau M sig lige så stille op fra min pik og med en lynhurtig bevægelse greb hun om mit hoved med begge hænder, satte sig over mit ansigt og kommanderede ”slik mig ren … HELT ren!”
Min sperm væltede ud af hendes fisse og ned i min mund og det eneste jeg kunne gøre var at slikke det i mig.
Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og mærkede mere end så, at hendes klitoris var relativt stort og stenhård, nærmest som et lille pikhovede, so jeg sugede den prøvende ind mellem mine klæber og pirrede den med tungen.
Frau M knurrede dybt og jeg kunne mærke at det trak i hendes krop ” jaa, fortsæt!”
Jeg sugede og slikkede på den store klitoris og hendes krop begyndte at ryste mere og mere.
Pludselig krampede hele Frau M’s muskuløse krop, hun masede mit ansigt op imod sin fisse og så kom hun i en voldsom sprøjteorgasme, der væltede ud over mit ansigt og fuldstændigt gennemblødte mig.
Jeg fortsatte med at suge og pirre, til hendes orgasme tog af og hun slap taget i mit hoved.
Hun rejste sig, så på mig og smilede næsten varm ”Det var en helt fantastisk orgasme unge mand! Du har store evner”.
Med de ord skred Frau M ud af rummet og forsvand.
”Hold kæft” lød Friedls stemme henne fra hjørnet ”tog du virkelig Herr M’s pik ?”
Jeg prøvede at rejse mig, men jeg var så udkært, at simpelthen ikke kunne noget som helst, så i fællesskab fik Friedl, Ara og Mel bugseret mig ind i et baderum, hvor de fik placeret mig i et stort spabad.
Jeg døsede hen og kom lidt senere til mig selv i Mels arme.
Hun kiggede bekymret og ømt på mig ”er du okay ?”
Jeg så mig desorienteret omkring og så at Friedl og Ara sad i badets anden side ”jaa, det var nogle ret vilde oplevelser”.
”Friedl har fortalt, at du er … øhh … ny!? … jeg håber ikke, at det var for meget ?”
Jeg smilede til hende ”jeg er okay, men min røv er altså noget øm”.
”Det må du undskylde” sagde Ara, ”men man siger altså ikke nej til Frau M … og min hånd er vidst ikke større end Herr M’s monster!?”
Jeg smilede til hende ”tag det roligt, på det tidspunkt tror jeg, at du kunne have stukket din fod ind i mig, uden at jeg havde kunnet mærke forskel”.
Vi grinede alle 4 og netop da kom Frau M ind i rummet.
”Er du kommet til dig selv igen ?” sagde hun spørgende og så på mig, med et noget blidere blik end tidligere, ”jeg var ikke klar over … at du var … ny”
”jeg er helt okay” forsikrede jeg hende med et smil, ”bare lidt øm”
”Ja det forstår jeg” sagde hun, nu næsten venligt, ”M er meget stor, og det er bestemt ikke alle, der kan tage ham til roden”
Frau M vendte sig for at gå, men på vej ud drejede hun hovedet ”min bil står til din rådighed, når du vil hjem, dørmanden ved besked”. Med de ord skred hun ud af rummet og for en tid sænkede tavsheden sig over os.
Jeg var så udkørt, at jeg ikke kunne mere, så efter at have daset med de andre i spaen i en halv times tid, gik jeg i bad sammen med Friedl og vi forlod klubben og lod Frau M’s chauffør køre os hjem i en stor sølvfarvet Maybach.


Kommentar