Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Passageren

Karakter: 0/0
Visninger: 3088

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani og Første gang
Endnu en historie fra mine lidt yngre dage. Vi er slutningen af 80’erne dengang jeg læste på universitetet. For at supplere min sparsomme SU tjente jeg lidt ekstra ved at være taxachauffør. Jeg kørte primært som afløser, oftest havde jeg aften og weekendvagter. Det var på mange måder det perfekte studiejob, jeg kunne helt bestemme selv, hvor meget jeg ville arbejde, og så sparrede jeg også penge, ved at brænde dem af i byen med vennerne, når jeg fx kørte en fredag eller lørdag aften. Derudover var det faktisk også et sjovt og varierende job, hvor jeg hele tiden mødte nye, sjove og mærkelige mennesker.

Denne aften jeg mindes tilbage på begyndte lidt kedeligt. Det var en torsdag midt i september, vejret var mildt og tørt, hvilket desværre betød at behovet for taxaer lå lidt i den lave ende, med andre ord det var en temmelig sløv aften og indtjeningen var også ret begrænset. Klokken nærmede sig midnat, og jeg havde besluttet at køre i garage. Jeg skulle bare lige have en sidste tur. Jeg holdt på taxaholdepladsen foran byens fine hotel i håb om, at der måske kom en gæst, der pludselig skulle i byen eller lufthavnen.

Jeg havde holdt der et stykke tid og var faktisk begyndt at opgive det med lige at få den sidste tur, da en ung sort fyr åbnede døren i passagersiden og spurgte på engelsk med en stærk amerikansk accent, om jeg var ledig, hvilket jeg bekræftede. Han havde en stor rygsæk, så jeg måtte ud af bilen, for lige at hjælpe ham med at få den ind i baggagerummet. Så fik jeg også lige lejlighed til at se ham an. Han var lidt yngre end mig, måske omkring de 20 år (jeg selv var 25 år), han var også noget lavere, ca. 170-175 cm (jeg selv er 190). Han lignede ikke den typiske gæst, der kunne forventes at komme ud af hotellet, men ellers var han meget pæn. Han var en slank afroamerikaner med kort sort kruset hår og brune øjne. Han var klædt i hvide sneakers, lyse slidte jeans, en åbenstående ternet skjorte og en hvid t-shirt med tryk.

Han satte sig ind på bagsædet og bad mig kører ham til et vandrehjem som lå 4-5 km væk. Jeg mente, at det var lukket, men i receptionen på hotellet havde de sagt, at det var åbent, så han ville give det en chance. På vejen ud til vandrehjemmet fortalte han, at hotellet var alt for dyrt, så han håbede, at han kunne finde en billigere overnatning på vandrehjemmet. Jeg spurgte ham lidt ud om, hvordan det kunne være, at han var havnet herude i forstaden.

Han var fra Chicago i USA og var lige færdig med college. Nu var han på en 3 måneders Europa rundrejse, og skulle nu besøge noget fjern familie i Jylland, men først ville han lige se København, som han havde hørt så meget godt om. Han var landet i Kastrup om formiddagen og havde gået rundt og set en del af byen; Nyhavn, Den lille havfrue osv. Og så havde spist på en café og efterfølgende været på forskellige barer, og interessant nok nævnt at han bl.a. havde været på Pan. Han spurgte om, det var nogle steder jeg kendte, hvilket jeg kunne sige, at det gjorde jeg godt. Hvorfor han lige var havnet herude i forstaden, forstod jeg ikke helt, for det ville unægtelig have været lettere at finde et vandrehjem eller billigt hotel inde i København.

Efter ti minutters kørsel var vi fremme ved vandrehjemmet, som lå ude ved en skov. Det var en fin gammel bygning, hvor der var sat stillads op omkring en del af den, og det var tydeligt, at de var i gang med at reparere taget. Selvom alt tydede på, at der var lukket, gik min amerikanske passager op for lige at tjekke. Kort efter kom han tilbage og sagde, at det ganske rigtigt var lukket, og han desværre nok måtte køres tilbage til stationen for at tage ind til København.

Han ville sætte ind bagved igen, men jeg sagde, at det var helt fint, hvis han satte sig ind foran. Det var vist ikke så almindeligt, at man gjorde det i amerikanske taxier. Jeg satte Mercedes’en i gear og trillede ud af indkørslen og tilbage mod byen. Vi sad lidt uden at sige noget. Jeg fik sgu lidt ondt af ham og traf derfor en hurtig beslutning og foreslog, at han velkommen til at sove på min sofa, hvis han havde lyst. Jeg boede i en lille 2 værelses lejlighed på Østerbro, og der var fin plads til ham på sofaen. Jeg var jo alligevel på vej hjem. Han tænkte sig kort om og lyste op i et smil og sagde, at det ville han gerne, hvis ikke det var til besvær.

Jeg slog taxameteret fra og bad ham om at sætte sig lidt yderligt, så føleren i sædet ikke kunne registrere, at han sad der. Vi introducerede os også til hinanden, nu når vi skulle bo under samme tag. Han hed Luke. Jeg fortalte lidt om mig selv, hvad jeg læste og om hvorfor jeg kørte taxa. Det var vist ikke så almindeligt i USA, at man var taxachauffør mens man studerede. Vi kom igen ind på bylivet i København, hvor man gik byen, hvilke steder der var in. Igen kom han ind på Pan, og spurgte jeg havde været der. Og ja, jeg havde været der en enkelt gang.

Det var et øjebliks tavshed mellem os, da han pludselig spurgte, ”Can I ask you a personal question?”

“Yeah sure, you can ask me anything”, svarede jeg lidt selvsikkert.

“…please, don’t take it the wrong way…eh… but are you gay?”

Okay, det var sgu et personligt spørgsmål, der ville noget. Jeg tænkte mig hurtigt om. Jeg havde slet ikke tænkt i de baner, men var det en slags invitation? Og ville jeg tage imod den? Han var jo egentlig en ret flot fyr. Eller spurgte han bare fordi, han var bange for, at jeg måske var en eller anden pervers stodder, som ville overfalde ham, når vi kom hjem til mig?

Jeg tog en chance, ”øh… that was a very personal question… But no, I’m not gay. …but I am what you might could call bisexual”, hvilket var I overensstemmelse med sandheden.

Det åbnede også op for forskellige muligheder. Jeg kunne jo ikke undgå at blive lidt nysgerrig. Jeg var ikke sikker, men det virkede som han blev positiv overrasket, da hørte om min biseksualitet.

”Are you gay?”, nu da han vidste, hvad jeg var, så var det vel rimeligt, at jeg vidste, om han var til mænd.
Luke skulle også lige tænke sig om.

”I don’t know. But I think, maybe I am…” sagde han lidt forsigtigt og fortsatte, “I have never been with another man, but I was very tempted tonight. I actually followed with a guy I met at Pan in train, but lost my nerve and jump of at a station. That’s where I tried to find a hotel or a hostel to spend the night.”

Jeg skævede lidt over til ham, mens jeg kørte ned af Jagtvej. Han så faktisk ret sød ud. Jeg var ikke selv super erfaren med mandesex, jeg havde faktisk kun prøvet det to gange. Men der var noget ved ham, der fristede mig, og jeg så ville være den erfarne, skulle tage styringen og introducere ham til sex mellem mænd.

”If you want you could sleep together with me in my bed, instead of on the sofa?”

Han lyste op i et smil der afslørede de hvideste tænder, ”yes, …I would love that…”, sagde han og skævede over til mig, for lige at tjekke mig lidt ekstra ud.

Min pik var allerede begyndt at røre på sig, og funderede jeg om han i lyset fra instrumentbrættet kunne ane bulen i mine bukser. Jeg havde ikke ventet at en sløv torsdag skulle ende med noget dejlig sex.
Kort efter var vi fremme ved den lille gade, hvor jeg boede. Jeg fandt heldigvis en parkeringsplads tæt ved opgangen. Min vognmand var på ferie, så taxaen kunne holde der hele fredagen, til jeg skulle ud og køre igen.

Jeg fik låst os ind i opgangen, og de mange trin op til min 5. sals lejlighed gik forbløffende hurtigt. Inde i lejligheden fik jeg hurtigt vist ham, hvordan jeg boede. Jeg var glad for, at der var rimelig pænt og der ikke stod en flere dage gammel opvask og ventede. Jeg havde skifte sengetøj søndagen forinden, så vores kommende legeplads var også forholdsvis ren og lækker.

Luke fik stillet sin rygsæk ind på soveværelset. Jeg gik helt hen til ham og med bankende hjerte lagde mine arme om hans skuldre og trak ham ind til mig. ”May I kiss you?”

Uden at sige noget lagde han sit hoved lidt på skrå og vores læber mødtes. Lukes læber var store og fyldige og helt bløde. Vores tunger mødtes, først helt forsigtigt berørte de hinanden, inden de begyndte at sno sig om hinanden. Det føltes naturligt og super dejligt. Straks fik jeg den dejlige følelse af begær og liderlighed som et lækkert vådt tungekys helt naturligt udløser. Vi stod helt tæt og kyssede heftigt, jeg lod mine hænder glide ned af hans ryg, ned til hans balder. De føltes dejlige. Muskuløse og runde. Hans hænder havde også fundet ned på min røv.

Jeg førte mine en hånd hen fortil, ind til hans skridt. Han havde allerede en dejlig bule i sine jeans. Jeg gned den let med min hånd. Det var tydeligt at mærke at hans pik var helt stiv. Jeg kunne dårligt vente til at se den, røre ved den og smage på den. Forestillingen om at mænd med afrikanske gener var bedre udstyret end os blege, havde allerede strejfet mig flere gange.

Jeg stoppede vores kys, ”why don’t we take a shower together?”.

Luke nikkede ihærdigt, det var han helt med på. Vi begyndte begge at tage vores tøj af i en vældig fart. Jeg kunne ikke holde øjne fra Lukes krop i takt med han blev og mere nøgen. Han var slank og trænet uden at være meget muskuløs og pumpet. Han havde den flotteste mørkebrune hud. Jeg ved, at det er en kliche, men den var som chokolade, som lækker mørk choklade.

Som det sidste tog han sine boxershorts af. Så åbenbarede sig den mest lækre pik jeg har set til dato, den var dejlig stor og tyk, lidt større end min egen på 17 cm, Lukes var måske 19-20 cm og pænt tyk. Den krummede let opad og var ellers helt lige. Han var som næsten alle amerikanere omskåret, så glansen var helt fri. Udover lidt sort kruset hår lige over pikken var han helt glat.

Jeg smed i samme moment mine underbukser, så Luke kunne se min pik. Den stod som en pæl ud fra min krop og var bestemt oppe på sin maksimum størrelse. Han stirrede på den med et frækt begær i hans mørke øjne. På hans smil kunne jeg mærke, at han var ligeså tændt, som jeg var.

Vi gik med vores strittende pikke ud på det lille badeværelse. Jeg fik tændt bruserne og gjort vandet behageligt varmt. Selvom der ikke var meget plads kunne vi begge være derinde. Vi stod helt tæt sammen og lod de varme stråler sile ned over os. Vi kyssede igen. Vores pikke gned sig mod hinanden mellem vores maver.

Det var super skønt at stå helt tæt og røre ved hans krop. Jeg fik fat i sæben og begyndte at vaske ham, først på ryg og skuldrene, så på hans brystkasse og mave. Og så lod jeg en sæbe indsmurt hånd glide ned til hans hårde pik. Jeg satte mig ned på knæ foran Luke og begyndte at vaske hans lækre pik med begge hænder, den skinnede så smukt med det hvide sæbeskum. Mine ene hånd gled rundt om pungen. Den føltes stor og spændt. Et lille støn undslap Lukes læber, da jeg kælede med hans nosser.

Jeg lod et par fingre glide ned ad mellemkødet og ind i revnen mellem hans ben. Luke spredte dem lidt, så der kom lidt mere plads. Mine fingrespidser fandt hans stjerne. Jeg lod dem cirkle om hullet, sæbede det ind, så det blev blødt og glat. Trods lyden fra bruserne kunne jeg høre Luke stønne liderligt, jo mere jeg pirrede hans ringmuskel med mine fingre. Der var ingen tvivl om at han synes godt om, at jeg legede med hans frække hul.

Med min anden hånd havde jeg fat om roden af hans dejlige stav. Vandet fra bruserne havde skyllet det meste af sæbeskummet af hans pik. Jeg lænede mig lidt frem med mit hoved, så mine læber berørte hans glans, jeg kyssede det blidt. Jeg kiggede op på Luke, der så på mig med liderlighed i øjnene, han havde bestemt ingen reservationer. Jeg åbnede min mund lidt mere, og lod min tungespids glide rundt i kanten af hans pikhoved. Det føltes møg lækkert at slikke det mørke pikhoved, dog kunne jeg lige smage lidt af sæben.

Jeg vippede pikken op og slikkede ham helt nede fra roden og op ad skaftet, inden jeg lod pikken glide ind i mund. Shit, hvor føltes det frækt. Lukes dejlig pik var silkeblød samtidig med, at den var helt hård. Jeg strammede mine læber om skaftet og lod mit hoved glide frem og tilbage.

Efter lidt tid med hans dejlige pik i min mund stoppede jeg. Jeg ville ikke have hans ladning lige med det samme. Jeg rejste mig op og vi kyssede igen, så han kunne smage lidt af sin egen presperm.

Nu var det Lukes tur til at tage initiativet. Han stoppede vores dejlig tungekys, og satte sig på knæ mellem mine ben i den lille bruseniche. Han tog fat om min pik, kiggede lige op på mig inden han førte den hen til sine læber og ventende tunge. Langsomt lod han den glide ind i sin mund. Fuck, hvor føltes det dejligt. Jeg mærkede hvordan hans tunge gled om mit pikhovedet mens hans læber strammedes om det øverste af skaftet.

Han suttede så ufatteligt skønt, jeg blev helt bange for at komme alt for tidligt. Det var ikke til at tro, at det var første gang han havde en pik i munden. Nok var den skønne orale behandling af mit hårde jern, som Luke gav mig der under bruseren helt ufatteligt dejlig, men jeg ville heller ind på lagnerne og rigtigt have lækker mandesex sammen med ham, så jeg måtte nærmest trække min pik ud af munden på ham og spørge om, vi ikke skulle fortsætte inden i soveværelse.

Jeg slukkede for bruseren og fiskede to håndklæder frem, så vi kunne få tørret os hurtigt. Igen nød jeg at se hans lækre mørke krop og hans helt erigerede lem, som så smukt stod lige fra kroppen. Vi nærmest løb ind i soveværelset og smed os på sengen. Vi kyssede igen heftigt og vores hænder gik igen på opdagelse på hinandens kroppe. Min ene hånd fandt ned til hans balder, Luke løftede det ene ben lidt op, så mine fingre kunne glide ned i revnen og findes hans stjerne, igen pirrede jeg den med min fingrespidser. Hans hånd havde fundet min pik, som han pillede så dejligt med.

Dejligt som det var med kys og berøringer, så måtte jeg bare smage og sutte hans pik igen, så jeg stoppede vores kys, og skubbede jeg ham om på ryggen og begyndte at kysse ham ned af hans overkrop. Min mund fandt hans ene brystvorte, som jeg nappede blid i med mine tænder. Den var forholdsvis stor, næsten som en kvindes. Og helt hård. Det var tydeligt at han nød min lidt hårde behandling af hans vorte. Efter lidt brystvortelir stoppede jeg og kyssede ham videre ned af maven. Den var lækkert markeret. Ret hurtigt lå jeg helt ned mellem hans spredte ben. Hans umådeligt flotte mørke pik var stadig helt hård. En dråbe presperm løb ud af det lille hul.

Jeg tog mig lige tid til at nyde synet af Lukes smukke lem. Et kort sekund kom jeg tænke på de satyr figurer, jeg en gang havde set i oldævl i gymnasiet. Disse fabel væsner, halvt menneske halvt dyr, og med en stor opad krummende pik. Lukes pik var lige så flot, super lækker og potent – og lige til at sutte. Jeg tilsidesatte min lyst til straks at sutte pikken, men i stedet begyndte jeg med at slikke hans runde kugler. De var som to siamesiske golfbolde, glatte og spændte. Jeg lod min tunge glide over dem i cirkelbevægelser, mens jeg havde et fast greb om hans pik. Jeg spillede den let mens slikkede og sugede på de dejlige kugler. Luke havde hævet sig op på albuerne så han kunne nyde synet af min pirrende leg. Han stønnede hæst hver gang jeg havde en af nosserne inde i min mund.

Jeg kørte min våde tunge op af skaftet og lod tungespidsen glide rundt i kanten af pikhovedet, inden jeg fangede dråben af den klare presperm. Det smagte dejligt, lidt salt og sødt på en gang. Jeg kyssede glansen nogle gange, inden jeg åbnede mine læber og lod den dejlige pik glide ind i min mund.

Damn, hvor var Lukes pik lækker at slikke. Hård og samtidig silkeglat. Jeg strammede mine læber så meget jeg kunne om skaftet, mens jeg lod mit hoved glide op og ned over pikken. Den blev hurtigt helt våd af mit spyt og hans presperm. Jeg kunne mærke, hvordan Luke begyndte at lave kneppebevægelser i min mund. Jeg prøvede lidt at kontrollere ham så han ikke kom for hurtigt, ved at holde et stramt greb om roden.

Efter at have suttet og slikket i lidt tid stoppede jeg og lagde mig op til ham. Vi kyssede igen, så han kunne smage sine egen safter. Vi lå helt tæt og holdt begge om hinandens pikke mens vi råsnavede. Vi var begge helt oppe at køre af ren liderlighed, vi havde begge stor lyst til smage pik igen. Så i løbet af et split sekund lå jeg på ryggen og Luke havde vendt sig og skrævet ind over mig, så hans hoved var mellem min spredte ben, og hans glinsende pik vippede op og ned lige over mit ansigt.

I sammen sekund mærkede jeg hans mund om min pik, igen sugede og slikkede han min pik på den skønneste måde. Med min mund fangede jeg det lækre mørke pikhoved, der skinnede som et brunt kæmpe agern, og nærmest sugede hans stav ind i min mund. Mine hænder var om hans dejlige faste røv. Mine fingrespidser fandt det frække hul. Jeg pirrede det igen med cirklende bevægelser lige omkring og på stjernen. Efter lidt tid stoppede Luke med at sutte min pik, han hævede sig lidt op så han kunne se hvordan jeg lå med hele hans dejlige pik inden i min mund. Han stønnede liderligt, det var tydeligt at han var ved komme. Jeg kunne mærke, hvordan jeg glædede mig til, at han skulle sprøjte i min mund og jeg skulle smage hans sperm.

Jeg pressede min fingerspids mod hans stjerne, og lige da den gled ind idet varme hul, blev Lukes pik lidt ekstra hård og han kom med et kæmpe brøl. Det rykkede hårdt pikken da det første sprøjt kom. Jeg mærkede straks den varme slimede væske, sekundet efter kom der endnu et pump, denne gang var som om min mund blev helt fyldt med sperm, og så igen et ordentligt sprøjt, der gjorde at hans sperm sivede ud mellem mine læber og pikken, som jeg syntes fyldte hele min mund. Han sprøjtede tre-fire gange mere. Selvom jeg forsøgte at sluge det meste, så var der sperm ned af pikken og hans nosser og i det meste af mit ansigt.

Da de sidste orgasme krampe havde fortaget sig, pressede jeg de sidste dråber sperm ud og slikkede hans pik ren. Hans sperm smagte salt og måske en anelse bittert, men faktisk ret lækkert.

Vi fik vendt os igen så vi lå samme vej. Jeg kyssede Luke dybt, der var stadig en del af hans sperm i min mund, så han kunne rigtigt smage hans egne safter. Jeg var stadig helt høj af liderlighed og heldigvis virkede det ikke som om at Luke havde meste meget af sin, som man ellers godt kan gøre lige efter man er kommet. Han havde et godt greb om min pik, der føltes som den var ved at sprænges.

Han stoppede vores kys og skubbede mig om på ryggen for derefter at lægge sig ned mellem mine spredte ben. Han tog grådigt min pik i munden og begyndte at sutte den heftigt. Hans store læber strammede godt om skaftet mens hans tunge cirklede om penishovedet, samtidig kælede hans en hånd så dejligt med min pung.

Jeg kunne ligesom fornemme at han gerne vil have min udløsning i sin mund, så jeg slappede af og prøvede ikke at holde igen, men bare gå med den totale nydelse, det er at få slikke og suttet sin pik af en som virkelig nyder at sutte pik. Der gik da også kun kort tid før jeg stønnede heftigt og bare glædede mig til at tømme mig i Lukes mund. Og så med et så kom jeg i den skønneste orgasme, min pik krampede og pumpede spermen ud, mens hans læber holdt pikhovedet fast. Det føltes som en evighed, hvor han malkede mig tom for min sæd.

Da den skønne orgasmefølelse endelig havde forladt min krop, kunne jeg ikke lade være med at kigge ned på Luke. Han åbnede munden og jeg kunne se min pik glinsede af sperm og spyt. Luke kiggede liderligt op på mig og begyndte slikke min pik ren. Straks efter kravlede han op til mig og vi kyssede lidt igen. Det var lækkert at kysse med ham og så smage lidt af min egen sæd.

”Wauw, this was truly amasing…” sagde Luke med et smil. Jeg kunne kun give ham ret. Vi lå lidt og kyssede og kælede. Vores pikke genfandt kun langsomt en mere normal størrelse. Det havde været en ret vild og lidt hurtig omgang sex, som havde gjort os begge ret udmattede, så der gik kun kort tid før vi faldt i søvn nøgne sammen under dynen, som jeg havde trukket op over os.
---
Jeg vågnede ved at solen trængte ind gennem gardinet, der var allerede lidt varmt i soveværelset. Klokken var kun lidt over 7 om morgen. Luke sov stadig tungt. Jeg listede ud af sengen for at gå ud og tisse. Jeg fik også lige børstet tænder. Det nåede vi ikke lige efter vores dejlige sex.

Jeg gik tilbage i soveværelset. Tænk, der lå en nøgen, ung, smuk, brun fyr der i min seng. Jeg fik lyst til at se ham, se hans smukke krop, så jeg løftede forsigtigt dynen af ham. Han lå halvt på siden, halvt på maven. Hans runde numse lå og struttede lidt bagud og så så lækker fast ud. Jeg lagde mig ned ved siden af ham, sådan lidt i ske, så min pik lå i revnen mellem hans balder. Den var allerede ved at blive stiv igen. Jeg tog min ene hånd ned til hans balder og aede dem blidt, kørte min hånd forsigtigt ind i revnen mellem dem, henover hans stjerne og op til nosserne.

Langsomt vågnede han. Han vendte sig mod mig og smilte. Heldigvis var der ingen generthed og tilbageholdenhed. Min hånd fandt hurtigt ned til hans pik, så også allerede var ved at blive halvstiv.

”Good morning, sleepy head”, hviskede jeg.

Vi gav hinanden et forsigtigt godmorgen kys, men et kys blev hurtigt til flere og der gik kun få sekunder før vi kyssede hinanden dybt og inderligt. Begge vores pikke var igen fuldt erigeret. Vi lå og onanerede hinanden mens vi kyssede. Hans pik var bare så dejlig at røre ved, men den var jo endnu dejligere at slikke, så jeg stoppede vores tungekys og lagde mig ned mellem hans ben.

Denne gang var der ikke noget med små pirrende kys på glansen eller slik op af skaftet. Jeg slugte Lukes pik grådigt og suttede den straks heftigt. Jeg nød at mærke, hvor stor den var i min mund og den allerede dunkede lækkert.

Mine fingre havde hurtigt fundet hans stjerne, jeg cirklede fingerspidserne omkring det og pressede lidt lige på ringmusklen. Jeg kunne tydeligt mærke hvor meget han nød den anale pirring. Måske var det tid til at tage hans tog pikken ud og give ham lidt frækkere pirring?

Jeg lod pik væer pik og dykkede ned mellem hans balder med mit hoved. Først lod jeg min tunge glide ned ad mellemkødet og så rundt om hans stjerne. Så lod jeg tungespidsen glide blødt lige hen over hans frække hul. Det var heldigvis rent og lækkert efter vores bad. Jeg kunne mærke, at det gav et lille gib i ham da min tunge prikkede mod hullet. Luke havde taget hænderne ned til sine balder og spredt, så hans mørke hul var blottet mest muligt.

”Ohhh…It feels so good when you lick my tight ass…”, sagde han næsten stønnende.

Det var tydeligt, at han nød det meget, når jeg slikkede hans hul med min våde tunge. Det var også super fræk at slikke ham, mens jeg samtidig onanerede hans dejlige jern. Efter lidt lækker fræk rimming af Lukes ringmuskel, stoppede jeg og lagde mig op til ham og hviskede, ”are ready to feel me inside of you?…”

”Oh…yes I would love you to fuck me with your beautiful dick”

“Okay, come with me, first we have to get you clean.”

Jeg tog Luke med ud på badeværelset. Jeg fik skruet bruseren af bruserslangen og justeret vandet. Så viste jeg ham, hvordan man skyllede sig i tarmen. Og kort efter var vi begge rene og lækre, både udvendigt og indvendigt. Jeg havde jo ikke lige planlagt at jeg skulle dyrke fræk analsex, så jeg havde ikke noget glidecreme. Heldigvis havde jeg noget massageolie, som vi kunne bruge.

Vi lagde os igen ind i sengen. Først kyssede vi lidt, så vendte vi os om så vi lå en 69er, så vi kunne sutte hinanden helt stive igen. Denne gang havde vi begge lidt mere fokus på hinandens numsehul. Luke cirklede sine finger omkring min stjerne. Det forhøjede kun min liderlighed. Jeg havde aldrig prøvet at blive bollet af en fyr og Lukes pik virkede næsten også skræmmende stor. Jeg havde tidligere dyrket analsex med en bolleveninde, jeg havde i en periode. Hun havde også leget med mit hul med sine fingre mens hun havde suttet min, hvilket føltes super frækt og lækkert.

Jeg tog Luke lækre mørke pik ud af min mund og slikkede igen hans hul. Da jeg pressede med min tungespids lige på ringmusklen, kunne jeg tydeligt mærke at han trykkede imod, han var helt klar til at mærke min pik.

Jeg fik vendt ham så han lå på alle fire med røven strittende bagud. Hans lækre balder var helt naturligt spredte så det mørke hul var blottet og klar. Jeg greb ud efter massageolien og smurte revnen mellem balderne godt ind. Jeg lod lige min olieindfedte finger glide ind i hans hul. Han tog overraskende let imod den. Luke var helt sikkert super tændt og klar til at jeg skulle tage hans anale mødom.

Jeg gav også lige min stive pik en gang massageolie. Forhuden var trukket helt tilbage og mit glansen glinsede af olie og presperm. Jeg fik placeret mig bag Luke og tog mit pikhoved hen til hans åbning og begyndte blidt at presse imod den. Først skete der ikke så meget, han ville ikke åbne sit hul for min pik.

”Luke, Try to relax…”, sagde jeg for at få til at slappe af i sin ringmuskel.

Jeg pressede lidt mere, og så med et åbnede han sig, og mit pikhoved gled lidt ind. Han kom med et lille suk, som sikkert var en blanding af smerte og liderlighed. Jeg ventede lidt før jeg pressede igen. Han skulle lige vænne sig til tykkelsen af min pik. Og så med et kunne jeg mærke, at Luke pressede lidt bagud og min pik gled længere og længere ind.

Fuck, hvor han strammede godt om min hårde stav. Jeg gled helt i bund i hans tarm, Jeg fornemmede, at jeg fyldte ham godt ud. Langsomt begyndte jeg at kneppe ham. Ind og ud, helt langsomt. Jeg kunne ikke lade være med lige at skæve hen på spejlet ved siden af skabet, hvor jeg kunne se os begge. Se mig på knæ bag vej denne lækre nøgne sorte fyr som jeg kneppede hans lækre stramme røv. Det var lidt som at se en fræk pornofilm, hvor jeg selv var med.

Helt uvilkårligt satte jeg tempoet op og begyndte at bolle ham hårdere og hårdere. Luke stønnede liderligt, han nød tydeligtvist den lækre fornemmelse af min pik oppe i sig. Jeg tog min hånd ned til hans pik. Den var stadig helt stiv. Jeg prøvede at spille hans pik, mens jeg kneppede hans stramme røv, men det var ikke så nemt i den stilling

Jeg kunne fornemme, at vi begge ved at nå klimaks, så for trække den mest muligt, stoppede jeg med at kneppe ham og trak mig ud af hans stramme hul. Det var stadig lidt åbnet, lige efter at min pik var ude. Jeg havde altid troet, at det ville trække sig sammen med det sammen.

Jeg satte mig op til hans ansigt, så han lige kunne slikke min pik lidt. Luke greb med sin ene hånd om mit varme glinsende jern og førte den straks ind sin mund og begyndte at sutte den på den skønneste måde. Det var kun ment som, at han lige skulle smage, jeg havde jo en plan om at tømme mig oppe i ham. Så igen måtte jeg stoppe legen, så jeg ikke kom for tidligt.

”Åhhh…Luke, please ride my dick…” sagde jeg med en hæs liderlig stemme, der kom helt bag på mig selv.

Jeg fik lagt mig på ryggen, min ophidsede pik stod som en flagstang lige ud fra midt skridt. Luke skrævede ind over mig, og med en sikker hånd førte han min pik op til sit dejlige stramme hul. Denne gang skulle han ikke først vænne sig til tykkelsen af min pik, han gled lige ned på den, og begyndte at hæve sig langsomt op og ned.

Damn, det føltes dejligt. Igen strammede det på den lækreste måde om min pik. Samtidig kunne jeg nyde synet af Luke flotte markerede overkrop og ikke mindst hans smukke stive pik, der vippede op og ned i takt med vores kneppebevægelser. Luke satte tempoet op og begyndte at ride mig hårdere og hurtigere. Jeg kunne mærke at orgasmen igen var ved at bygge sig op i mig, og nu havde jeg længere lyst til holde igen. Jeg fornemmede at Luke havde det på samme måde.

”ohh… Marco…your hard dick feel so good in my ass…” sagde han ophidset og fortsatte, “I think I’m going to explode any second…”

“Yeahhh… please come… I want your cum all over my body…”

Og så med et kom Luke i en vild orgasme, hans pik sendte i flere lange sprøjte den lækre mælkehvide sperm ud over min mave og brystkasse, lidt af den ramte endda min kind. Han stønnede højt og liderligt mens han kom.

Det var så usigeligt fræk at se hans flotte mørke pik sprøjte, at jeg heller ikke kunne holde tilbage længere, og i et højt brøl kom jeg langt oppe i hans tarm. Jeg kunne mærke hvordan min pik i flere hårde pump fyldte ham med min varme sæd. Fuck, hvor føltes det godt, jeg var helt væk i min orgasme.

Efter hvad der føltes som en evighed, men nok havde været max et halvt minut ebbede den skønne orgasme følelse ud af os begge. Luke hævede sig lidt op og min stadig stive pik gled ud af hans fyldt hul, den var helt smurt ind i min sperm. Han lagde sig ned til mig og vi kysse igen.

”Wauw…that was the best fuck I ever had, I’m so much gay…” sagde Luke med et smil.

Vi lå lidt og halvslumrede i en times tid, så stod vi op og tog bad sammen, og jeg lavede lidt morgenmad, som vi spiste i sengen. Hele dagen var vi nøgne sammen i lejligheden. Vi kyssede og nussede. Vi rørte, spillede og onanerede hinanden og ikke mindst slikkede og suttede hinandens pikke og smagte de dejlige væsker som pikkene producerede.

Sidst på eftermiddagen var jeg blevet så liderlig, så jeg ville prøve at mærke Lukes kæmpe lem oppe i mig. Det lykkedes ham at trænge op i mig, men det gjorde helveds ondt og jeg kunne ikke rigtig slappe af. Og da det heller ikke rigtig gjorde noget godt for Luke, byttede vi roller og jeg kneppede hans stramme røv for anden gang.

Jeg fik ikke kørt meget taxa den weekend. Jeg tog Luke rundt i København, for at vise ham nogle af de mindre turistede sights. Om søndagen kørte vi en længere tur i Nordsjælland og så bl.a. Kronborg. På vej tilbage gik vi en tur i dyrehaven. Det var en var dejlig efterårsdag og det lykkedes os at finde et ugeneret sted hvor sted, hvor vi kunne kysse og kæle. Der gik kun kort før Luke havde fisket min pik ud af mine bukser så han kunne give mig et lækkert blowjob der i efterårs solen.

Mandag formiddag tog Luke afsted til Jylland. Han havde en stedfar, der havde danske aner, som boede nær Holstebro, og for lang tid siden havde de aftalt at han skulle komme og besøge dem. Jeg sagde, at han nok skulle holde lidt igen med sin nye homoseksuelle side i det jyske, at han var brun, var nok rigeligt for dem.
---
Luke og jeg holdt kontakt i nogle år efter vores heftige møde, men så ebbede det langsomt ud. Via Facebook fik vi igen kontakt med hinanden. Luke var flyttet til San Fransisco og havde uddannet sig til lære. Han var blevet gift med en læge, en mandlig læge og det virkede som om de havde et godt liv. Vi har aftalt når alt dette coronavirus er overstået, så skal jeg komme over til USA og besøge dem. Luke vil gerne vise Brett, som hans mand hedder, hvem den dansker var, som han mødte i en taxa for mange år siden og som havde gjort ham til bøsse.


Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:14/10 2020
Sådan ... fed novelle. Jeg drømmer stadig om at være sammen med en mørk fyr - gerne med de samme oplevelser, som du beskriver. Det kunne være super frækt. Du skriver bare lige i min stil.