Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thomas - daddys lydige sexslave

Karakter: 0/0
Visninger: 2896

Af: TristanBoy.

Læs flere noveller af:
» TristanBoy.

Skriv til:
» TristanBoy
Tags: Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Tvang
2. afs. Fødselsdagssex - Thomas 15 år.

Næsten hver dag når jeg kommer fra skolen, bliver jeg kneppet af daddy med det samme jeg kommer indenfor døren.
Når jeg kommer hjem hilser jeg på daddy, hvorefter jeg klæder mig af og afleverer mig tøj, hvorefter vi går op i soveværelse, hvor daddy knepper mig.
Jeg er altid nøgen når jeg bliver kneppet. Det er min pligt som sexslave.
Når daddy er påklædt når han knepper mig, så er det fordi det kun handler om sex. Jeg skal kneppes, dels for at kende min plads og dels for at tilfredsstille daddy.
Men typisk om aftenen, når vi skal i seng, så er vi begge nøgne. Så er det daddy-søn-elskovssex. Så har vi sex fordi vi elsker hinanden og skal nyde hinanden. Og ikke mindst dele den glæde det er at have sex. Det er som regel efter at vi har haft sex, at vi får en stille daddy-søn-snak om sex og hvad det er daddy forventer af mig.
På min 15 års-fødselsdag havde daddy imidlertid en overraskelse til mig. Vi tog et nyt skridt på den vej, der skulle oplære mig til at blive en god og underdanig sexslave.
Jeg kom fra skole og blev modtaget af daddy allerede i døren. Som det første kyssede han mig lidenskabeligt og længe.
”Tillykke med fødselsdagen, min smukke søn. Du skal vide, at jeg elsker dig!”
Han kyssede mig igen, stak tungen ind i min mund. Jeg besvarede hans kys, svimmel og taknemmelig for hans opmærksomhed.
Herefter klædte jeg mig af. Langsom og omhyggeligt, så daddy kunne nyde synet af min krop. Da jeg var nøgen knælede jeg ned og tog daddys hånd og kyssede den.
”Har du været en god og lydig dreng i dag?”
Jeg svarede bekræftende.
”Har du glædet dig til at komme hjem til daddy?”
Jeg bekræftede igen.
”Du ved hvad daddy forventer af dig nu, ikke sandt, søn?!”
Jeg smilede og bøjede lydigt hovedet.
”Gå op i soveværelset og gør dig klar!”
Jeg rejste mig, bøjede igen hovedet for daddy og ilede op i soveværelset. Her kravlede jeg op i sengen, stillede mig på knæ, med spredte ben og hænderne foldet bag nakken. Så afventede jeg, at daddy fulgte efter.
Daddy kom ind i soveværelset og jeg forventede at han kom op i sengen til mig for at kneppe mig. Som det første trak han - som han plejer - buttpluggen ud af min fisse.
Men så greb han mine arme og tvang mig til at samle hænderne på ryggen. Jeg mærkede at han bandt mine hænder med reb. Derpå reb omkring ved mine albuer, så mine arme var låst til kroppen. Han sagde ikke et ord mens han bandt mig. Han virkede beslutsom. Jeg fik fornemmelsen at havde glædet sig.
Han førte også rebet et par omgange omkring min brystkasse. På en måde, som fik mine brystvorter til at stritte.
Da han var færdig, gik han omkring mig og betragtede mig med et tilfreds udtryk i ansigtet. Han betragtede mig på en måde som ikke lod mig i tvivl om, at jeg tilhørte ham. Som hans søn og som hans sexslave.
”Søn, fra i dag begynder vi for alvor at træne dig til at være sexslave. Indtil nu har vi udelukkende koncentreret os om, hvordan du skal kneppes. Jeg har lært dig at sutte pik og jeg har lært dig, hvordan du skal bruge din fisse, når du bliver kneppet. Du er blevet en rigtig god sexpartner. Det er lækker at kneppe dig. Du er lydig og underdanig, du har en vidunderlig stram fisse og du spiller perfekt med, når du bliver kneppet. Men nu skal du oplæres i kunsten at underkaste dig. At adlyde og tjene. Gøre hvad du bliver bedt om, uanset hvad det er. Hvis du skal være den perfekte elsker og den perfekte sexslave, skal du mestre kunsten at underkaste dig fuldstædigt og adlyde ubetinget. Du har allerede oplevet, at den bedste sex opnår du, når du adlyder daddy beringelsesløst og lader ham buge dig som han vil og du gør alt, han beder dig om - omgående og uden tøven. Som sexslave skal du ikke tænke - du skal bare adlyde.”
Jeg bøjede hovedet.
”Ja, daddy. Jeg forstår.”
”Fra nu af vil jeg regelmæssigt binde dig, når jeg knepper dig. Primært nu her, når jeg knepper dig efter skoletid. Men du vil også blive bunder på andre tidspunkter. Desuden vil du også opleve at blive bundet og efterladt, uden at jeg nødvendigvis knepper dig. Du skal væne dig til, at det fra nu skal være lige så naturligt for dig at være bundet, som det er for dig at være nøgen. Desuden, hen ad vejen skal du også oplæres til at håndtere smerte. Seksuel smerte som fysisk smerte. Du skal lære, at smerte og vellyst er to sider af samme sag.”
Jeg bøjede igen hovedet som signal om, at jeg forstod - og adlød.
Daddy havde stået bag mig. Mens han talte, havde jeg ikke vovet at dreje hovedet. Nu kom han op i sengen og stillede sig på knæ bag mig. Han holdt meget af at tage mig i denne position, stående på knæ og kneppe mig bagfra.
”Du ved godt hvorfor det er bedst at tage dig bagfra, søn?”
”N-nej, daddy.”
”Fordi du er en hore, søn. Og en hore kneppet bagfra. Så kommer jeg helt til bunds i din fisse og du opfatter kun den ene ting - at du bliver kneppet. . . Kneppet som en hore.”
”J-ja, daddy.”
”Du ved godt, hvorfor du er en hore?”
”Nej, daddy???”
”Fordi du nyder at blive kneppet! Fordi du nyder sex. Det er forskellen på en hore og en ludder. En ludder knepper for penge. En hore, som dig, gør det for nydelse. Fordi du kan lide det!”
Så vidste jeg det. Ikke fordi jeg var i tvivl. Jeg er jo netop lykkeligst, når daddy knepper mig. Fordi jeg nyder fornemmelsen af hans hårde pik i min fisse. Fordi jeg føler mig elske. Fordi jeg håndfast får bekræftet, at daddy elsker mig. Når daddy knepper mig kan jeg vise ham, hvor meget jeg elsker ham.
Med et hårdt stød trængte daddy sin pik op i min fisse. Det kom hårdt, uventet og smertefuldt. Jeg udstødte et skrig. Daddy trængte til bunds i min fisse i en enkelt, glidende bevægelse.
”Jeg elsker når du skriger, søn. Så ved jeg, du nyder det. Så ved jeg du er klar.”
Han lagde en arm og en hånd om mit bryst og den anden hånd lagde han på min lyske, lige under navlen.
Så begyndte han at kneppe mig i rolige, hårde stød. Han pressede mig forover så jeg stod i en foroverbøjet stilling. Kun fordi han holdt mig forhindrede mig i at falde forover. Det rykkede i min pik. Min fine, hårløse drengepik.
Daddy interesserede sig ikke for min pik, kun for min fisse, som han kneppede hårdt og regelmæssigt. Han havde ikke travlt. Jeg var hans søn og sexslave. Jeg adlød og underkastede mig fuldstændig. Af pligt, taknemmelighed og vellyst.
Hvor mange drenge på 15 år kan prale af at få så meget sex, som jeg får?
Daddy bøjede mig forover, så jeg lå på knæ med røven strittende op i luften, mens bryst og ansigt var presset ned i sengen. Daddy holdt mig om hofterne og pumpede løs. Det var en speciel fornemmelse at blive kneppet med bundne hænder. Jeg var klar over, at jeg først som sidst skulle vænne mig til det. Det skulle blive en ny del af min hverdag at være bundet mens jeg blev kneppet. Jeg måtte give daddy ret. Det var en speciel, men også dejlig fornemmelse. Jeg kunne fornemme, hvordan jeg uden videre kunne give slip og bare koncentreret mig om at jeg blev kneppet.
Daddy greb fat i rebene der bandt mig og trak mig op i stående stilling igen.
Han holdt om mig og krabbede bagud, stadig med sin pik helt i bund i min fisse. Han ville kneppe mig stående. Vi kom på benene og jeg bøjede overkroppen forover. Daddy holdt mig om hofterne og kneppede dig dybt og hårdt. Jeg blev virkelig råkneppet. Det var på en og samme tid smertefuldt og ganske vidunderligt. Jeg kom til at tænke på hvad daddy havde sagt om smerte og vellyst. Jeg var helt klar over, hvad mente.
Så kom han. Han udstødte nogle høje brøl, da han fyldte mig med sin sperm. Han pumpede stadig løs, nu knapt så hårdt. Han skulle nyde sin orgasme fuldt og helt. Han trak sig ud af min - og i næste nu fik jeg stukket buttpluggen op i mig.
Som altid, når jeg blev kneppet, vendte jeg mig og satte mig på knæ. Daddy stak sin pik i munden på mig og jeg suttede den ren. Daddy havde god tid og jeg suttede løs. Jeg har ikke tilladelse til at stoppe med at sutte før daddy siger til.
Så var det overstået for denne gang. Han greb fat i mig og fikmig på benene, hvorefter han skubbede mig omkuld på sengen.
”Du kan lige ligge der og vænne dig til at være bundet, søn. Jeg henter dig senere. Jeg har en fødselsdagsoverraskelse til dig.”
”Ja, daddy! Mange tak fordi du kneppede mig! Jeg elsker dig!”

Jeg faldt i søvn, da jeg blev efterladt på sengen. Jeg vågnede ved at daddy sad ved siden af mig og nev mig i brystvorterne. Jeg stønnede. Daddy grinede.
”Du er så sød og lækker som du ligger der. Du ligner en sexslave, der venter på at blive kneppet!”
Hvad jeg jo sådan set også var.
Jeg løftede hovedet og smilede til daddy.
”Jeg har så meget lyst til at kneppe dig igen, søn, men det må vente lidt endnu. Jeg skal vise dig din fødselsdagsgave.”
Han hjalp mig på benene. Det værkede i mine bundne arme. Jeg håbede, han ville løsne mig. Men det havde han tydeligvis ikke i sinde. I stedet lagde han armen om mine hofter og vi gik gennem huset.
Han tog mig med ned i kælderen. Ind i et kælderrum, som hidtil havde fungeret som en mellemting mellem et gæsteværelse og et pulterrum. Nu var det tømt for skrammel. Væggene var nymalede og rummet skulle tydeligvis have en ny funktion i fremtiden.
”Det er jo faktisk dit nye værelse, søn. Hvad skal vi kalde det? Træningsrum? Strafferum? Sexcelle?”
Rummet var ikke helt færdigindrettet, men på den ene væg hang et stort udvalg af reb, håndjern, sexlegetøj af enhver art. Noget kendte jeg, andet ville jeg uden tvivl komme til at kende. Der stod et stort kryds i træ ved den ene væg. Jeg var klar over, at jeg i fremtiden ville blive spændt fast hertil og brugt - til sex og til afstraffelse. I et hjørne stod et stålbur og midt på gulvet en bænk. En bænk jeg straks kunne se, jeg ville blive lagt hen over, få benene spændt fast, hænderne bundet, hvorefter daddy uden videre kunne kneppe mig eller straffe mig.
Der hang også kæder med håndjern ned fra loftet. Der var mange muligheder for daddy at bruge mig, straffe mig, kneppe mig. Kort sagt, træne mig til at blive en lydig og underdanig sexslave.
Jeg stod der, nøgen og bagbundet og kastede et blik ind i, hvad fremtiden havde til mig. Daddy behøvede ikke at spørge hvad jeg syntes. Det rykkede voldsomt i min pik og den rejste sig strunk og stolt ud fra min krop. Daddy så det og grinede.
”Hvor er du dog en lille, liderlig hore!”
Uden videre tog han noget fra væggen med legetøj. Jeg nåede lige at opfatte en kæde med et eller andet i enden. Det var et par nippleclamps, forbundet med en kæde. Uden videre satte daddy dem på mine brystvorter. De var stramme! Jeg skreg højt af smerte og overraskelse.
”Skrig du bare, lille sexslave! Der er ingen der kan høre dig herinde!”
Daddy skubbede mig ind i buret, der lige præcis var så stort, at jeg kunne være derinde, men så lille, at jeg kun kunne sidde på knæ eller på hug derinde.
”Jeg henter dig om en time, søn. Så længe kan du sidde der og tænke på glæden ved smerte og vellyst.”

Jeg blev taget ud af buret efter præcis en time. Jeg blev sat på knæ og skulle give daddy et blowjob, inden han ville fjerne klemmerne. Da han tog dem af, skreg jeg igen af smerte. Det gjorde næsten mere ondt at få den taget af end sat på!! Så lærte jeg det.
Daddy løsnede langt om længe mine reb og sendte mig i bad. Om aftenen gik vi først på retaurant og fik en god middag. Derefter tog han mig med i en klub, hvor vi så et par heftige bøsse-pornofilm.
Vi var begge to voldsomt liderlige, da vi kom hjem. Som altid klædte jeg mig af og afleverede mit tøj til daddy, straks jeg var indenfor døren.
Daddy klædte sig af sammen med mig og hånd i hånd løb vi op i soveværelset.
”Gør dig klar, søn!”
Daddy stoppede i døren og kiggede på mig. Jeg lagde mig i sengen, hvilede på albuerne og spredte mine ben. Jeg så på daddy og smilede.
Han kom op i sengen til mig og kyssede mig længe og lidenskabeligt.
Han satte sig ved siden af mig og gav mig tegn til, at jeg skulle sutte hans pik. Jeg lagde mig på siden og greb fat i hans pik og tog den i munden og suttede løs. Den smagte skønt af mand og sex. Daddy kærtegnede min krop, mens jeg suttede ham. Han lod en hånd glide ned af min ryg inden den endte ved min røv. Jeg lagde mig bedre til rette og spredte mine ben.
Daddys hånd gled ned mellem mine balder og snart gled en og derpå to fingre ind i min fisse. Vi sad og lå en stund, jeg suttede daddys pik mens han fingerkneppede mig.
Efter en tid meddelte han, at jeg skulle gøre mig klar til at blive taget.
Jeg lagde mig på ryggen og løftede mine ben i vejret. Jeg greb om mine fødder og spredte mine ben mest muligt. Daddy lagde sig på maven og begyndte at slikke min fisse. Jeg stønnede.
Han greb fat om min pik og jerkede mig mens han slikkede min fisse. Jeg kunne ligefrem fornemme, hvordan han pressede tungen ind i mig.
Han stoppede op, spyttede mig i hullet og stak to fingre ind. Mens han fingerkneppede mig, kiggede han på mig.
”Hold kæft dreng! Du er bare for lækker!”
Jeg går til gymnastik, så jeg er fleksibel. Jeg greb fat om mine ben og trak dem tilbage, så min fisse var helt åben for ham.
Han satte sig op, greb fat om sin pik, gned den og sendte mig et strålende smil.
Så trængte han ind i mig. Hårdt, hurtigt, besiddende. Jeg var klar over, at nu ville jeg blive råkneppet!
Jeg fik så meget fødselsdagssex, jeg kunne drømme om!! Daddy var indstillet på, at min 15-års fødselsdag skulle være noget særligt.
Først kneppede han mig missionary, længedybt og inderligt. Vi kyssede heftigt og lidenskabeligt. Jeg kærtegnede hans krop, han nød mig som sin ejendom. Han kneb mine brystvorter, hans suttede på mine tæer og vi kyssede igen.
Han eksploderede inde i mig med en voldsomhed, jeg sjældent havde oplevet.
Vi skiftede position. Vi lagde os på siden og han trængte ind i mig sidelæns. Vi lå længe bare og nødt hinanden, mens jeg kunne mærke at hans pik blev klar til endnu en tur.
Vi kyssede og han kælede og kærtegnede min krop. Vi var ikke kun far og søn, vi var elskende. Fuldstændig opslugt af vores elskov og vores lidenskab.
Da han var klar igen rullede han om på ryggen. Jeg lå ovenpå ham. Han bøjede sine ben og jeg placerede mine fødder på hans knæ. Så red jeg ham som den hore han havde udnævnt mig til at være. Jeg ved ikke hvor længe vi holdt den position, men pludselig rullede han rundt og jeg lå på knæ mens daddy kneppede mig hårdt og dybt endnu en gang.
Han tømte sin sperm oppe i mig i nogle hårde, dybe stød.
Efter en tid trak han sig ud af mig og vi endte i samme position, som da vi begyndte. Jeg liggende på siden, opslugt af at slikke hans pik ren, alt imens han havde stukket to fingre op i min fisse.
Nu ikke for at fingerkneppe mig, men for at holde sin sperm inde i mig. Pludselig væltede han mig op på maven, spredte mine ben og begyndte igen at slikke min fisse. Jeg stønnede. Jeg kunne ligefrem fornemme, hvordan han sugede sin sperm ud af mig. Det var så lækkert og så frækt.
Han greb fat i mine ben og fik min vendt om, så jeg lå på ryggen. Han lagde sig hen over mig og pressede sine læber mig mine. Han stak sin tunge ind i munden på mig og mens han kyssede mig, kunne jeg mærke - og smage - hvordan han lod sperm løbe ind i munden på mig. Hans egen sperm, direkte fra min fisse.
”Nu skal du have dagens sidste gave, søn!” sagde han, da vi langt om længe var færdige med at kysse og kærtegne.
”Du skal også have lov til at sprøjte!”
Daddy havde efterhånden så meget magt over mig, at han kunne styre min orgasme - mere eller mindre. Til trods for at vi havde kneppet hedt og inderligt i efterhånden et par timer, så havde jeg ikke sprøjtet en eneste gang. Min pik havde det meste af tiden været stenhård og den var våd af precum. Men jeg havde ikke sprøjtet!!
Nu lagde daddy mig på ryggen og bad mig sprede mine ben. Jeg halvt sad og halvt lå.
Daddy stak igen to fingre op i min fisse. Så greb han fat om min pik og begyndte at jerke mig. Jeg stønnede og vred mig. Jeg kunne mærke, hvordan liderligheden begyndte at fylde mig og efterhånden tog kontrol over mig. Jeg var trods alt teenager.
Daddy tog ikke fingene ud af mig, da han bøjede sig over mig og suttede min pik. Jeg blev mindet om, hvem der havde lært mig at sutte pik. Det var næsten for meget! Han lod tungen omfavne mit pikhoved, masserede den følsomme bagside. Fik tungen ind mellem pikhovedet og forhuden - og kørte tungen rundt.
Jeg rystede og skælvede af liderlighed og vellyst. Jeg turde bare ikke give los. Give efter. Jeg havde ikke fået lov af daddy!!
Først bagefter gik det op for mig, hvor megen magt han allerede havde over mig. Han drev mig helt ud til kanten, stimulerede min pik optimalt, pirrede mine erogene zoner.
”Du må sprøjte, søn!” kom det endelig.
Jeg slappede af. Gav slip. Kort efter var det som om min pik eksploderede. En orgasme så voldsom som jeg sjældent havde oplevet det før opstod et sted dybt inde i mig og rullede med en utrolig kraft og voldsomhed ud i min pik. Kunne jeg have så meget orgasme i min lille drengepik nåede jeg vist at tænke inden orgasmen tog magten fra mig.
Jeg skreg og stønnede og spermen sprøjtede i kaskader ud af min pik. Det sortnede for mine øjne og min krop skælvede og sitrede.
Bagefter var jeg klar over, atdet var derfor daddy kun sjældent gav mig lov til at komme. Når det kun skete ved særlige lejligheder - som nu i aften - så var voldsomheden og totaloplevelsen så meget større og mere intens.
Jeg mistede enhver form for tidsfornemmelse så jeg ved ikke hvor længe det stod på. Formentlig betydeligt kortere tid end jeg troede.
Da jeg vendte tilbage til virkeligheden, opdagede jeg, at daddy stadig havde sine fingre oppe i min fisse.
”Forstår du nu, hvorfor det er nødvendigt at holde dig som sexslave, søn?! Så megen liderlighed, så voldsomme kræfter!! Det kan du slet ikke styre selv. Det er nødvendigt at holde dig i stram snor og lære dig disciplin, lydighed og underkastelse. Forstår du det?”
Jeg havde ikke kræfter til at sige noget. Jeg nikkede blot.
Han trak fingrene ud af mig og brugte dem til at skrabe den sperm sammen, jeg havde sprøjtet ud over mig selv. Så samlede han det op og fodrede mig med det. Jeg suttede begærligt på hans fingre, der smagte af min fisse og var dryppende våde af min sperm.
Daddy slikkede det sidste sperm op og vores læber mødtes i et intenst kys. Så slikkede han mit ansigt rent, også her havde havde min sperm ramt. Endnu et intenst kys.
Jeg kunne trænge til et bad. Men jeg var totalt udmattet. Jeg var vant til hed sex med daddy. Jeg var vant til at blive kneppet hårdt, intenst og længe. Men dagen i dag havde været særlig intens.
VI havde vist kneppet en gang eller to mere, end vi plejede. Det kunne jeg mærke.
Daddy lagde armene omkring mig og jeg knugede mig ind til ham. Vores nøgne og svedige kroppe var tæt omslyngede.
Jeg var så mæt af sex, min krop værkede, både af træthed og af knepperi. Jeg tror ikke jeg holdt mig vågen så længe, at jeg nåede at registrere, hvem der faldt først i søvn.
Jeg var nu 15 år. Jeg var en veltrænet og toptrimmet sexpartner, der kunne tilfredsstille en mand seksuelt i enhver henseende.
Og fra i morgen skulle vi for alvor begynde den træning, der i sidste ende skulle gøre mig til den fuldendte og perfekte sexslave. Daddys sexslave.
Kommentar