Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thomas - daddys lydige sexslave

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2965

Af: TristanBoy.

Læs flere noveller af:
» TristanBoy.

Skriv til:
» TristanBoy
Tags: Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Tvang
1. afsnit. En typisk morgen - Thomas, sexslave, 14 år

Jeg vågner en tidlig morgen. Jeg ligger nøgen i sengen. Daddy er stået op, jeg kan høre ham husere i køkkenet. Jeg står op. Jeg kan mærke i kroppen, at vi havde heftig sex i aftes. Daddy er dominerende og krævende når han knepper mig. Det er en del af min oplæring.
Da jeg kommer ud fra soveværelset, står kommer daddy ud fra køkkenet. Jeg knæler ned og tager hans hånd og hilser ham godmorgen. Jeg kysser hans hånd og han signalerer at jeg må rejse mig. Han lægger står vægt på at jeg viser underdanighed og lydighed.
Jeg har ikke tilladelse til at lukke døren, når jeg er i bad. Daddy vil gerne kunne se mig fra sin plads i køkkenet, når jeg tager bad. Jeg vasker mig omhyggeligt over hele kroppen. Ikke mindst min pik og min fisse får en omgang. Jeg stiller mig, så daddy kan se når jeg vasker min fisse.
Bagefter stiller jeg mig ved døren mens jeg frotterer mig. Langsom og omhyggeligt.
Så går jeg ud i køkkenet til det faste morgenritual.
Jeg kravler ned under køkkenbordet og hen til daddy. Han rykker sin stol lidt ud fra bordet, så vi kan se hinanden. Han er klædt på, men jeg åbner hans bukser og trækker han pik frem.
Den er stor, 18 centimeter. Jeg ruller forhuden tilbage og kysser spidsen af pikhovedet. Jeg holder om skaftet og tager pikhovedet i munden. Det er stort og fylder næsten min mund. Jeg begynder omhyggeligt at kæle for pikhovedet med min tunge. Jeg har lært, hvordan jeg skal bruge min tunge, når jeg skal sutte pik. Daddy har lært mig, at måden jeg bruger tungen er forudsætningen for et perfekt blowjob.
Jeg begynder at sutte daddys pik. Lader den glide ind i munden og ud igen. Jeg løfter blikket og kikker op på daddy. Han elsker at se sin pik glide ind og ud af min mund. Jeg kan også tydeligt mærke, at jeg gør mit arbejde godt. Pikken svulmer og bliver stenhård. Jeg gnider skaftet lidt mens jeg sutter. Daddy griber mig om hagen og holder mit hoved. Vi kigger på hinanden. Han smiler stille til mig. Uden ord fortæller han mig, at han er tilfreds.
Jeg sutter og slikker det bedste jeg kan, sikrer mig at daddys pik nærmest drypper af mit spyt.
For efter en tid får jeg at vide, at nu er det godt.
Daddy rykker tilbage og signalerer at jeg skal rejse mig op. Idet jeg kommer på benene, kysser han mig kærligt.
Han har bukserne nede om anklerne. Den stive pik står lige op i liften. Jeg vender mig og sætter mig på hans skød. Han gnider pikken op og ned i min røvspalte, inden han finder min fisse. Han presser sit pikhoved mod min fisse og ved fælles hjælp glider den ind i mig. Jeg spreder benene, så min fisse åbner sig så meget, at daddys pik uden vider kan glide ind i mig. Jeg stønner lidt mens jeg kan mærke at han fylder mig. Så kan jeg fornemme, at han er helt inde i mig. Jeg vrikker lidt med hofterne og sikrer mig han er helt i bund. Så samler jeg mine ben. Daddy elsker en stram fisse.
Han bevæger sig en lille smule. Lægger sine hænder på mine hofter.
Jeg griber tallerken der står foran mig på bordet og hælder cornflakes op. Jeg hælder mælk over dem og skænker et glas mælk. Mens jeg spiser min morgenmad, småsludrer vi om løst og fast, skolen, lektier og min sport. Jeg går til svømning og gymnastik.
En gang imellem drejer jeg hovedet og vores læber mødes i dybe, lidenskabelige kys, for at understrege nærheden mellem os.
Da jeg har spist op og har drukket min mælk. Sætter daddy min tallerken til side. Vi rejser os langsomt op. Jeg er stadig spiddet på hans pik.
Han lægger min overkrop hen over køkkenbordet og beder mig sprede mine ben en smule. Han lægger en hånd øverst på min ryg og presser mig ned mod bordet. Så begynder han at kneppe mig. Først langsomme, dybe stød. Hver gang han banker i bund, stønner jeg højlydt. Når han glider tilbage, klemmer jeg sammen i min fisse og giver ham lidt modstand. En teknik vi har brugt megen tid på at øve.
Han sætter tempoet op og knepper mig dybt og regelmæssigt. Jeg stønner højlydt. Han ved præcis hvordan han også skal stimulere mig. Jeg fornemmer en elektricitet inde i mig. Min pik bliver stiv, men jeg har ikke tilladelse til at røre min pik når jeg bliver kneppet.
Efter en tid kan jeg mærke at daddy er ved at komme. Lige inden han kommer, trækker han sig ud af mig. Hurtigt vender jeg mig om og sætter mig på knæ. Hans stikker sin pik i munden på mig og jeg begynder at sutte. Så griber han mig under hagen, stopper op. Så fylder han min mund med sin varme sperm. Han trækker pikken ud af min mund. Jeg gør en synkebevægelse og sluger hans sperm. Hele tiden har vi øjenkontakt. Han stikker igen sin pik i munden på mig og jeg sutter ham ren.
Han signaler, at han er færdig.
Jeg står stadig på knæ foran ham, mens han trækker sine bukser op. Jeg bøjer lydigt hovedet:
”Tak, daddy!”
Han smiller og giver mig besked på at klæde mig på og gøre klar til at gå i skolen.

Jeg går ind i stuen, hvor daddy har lagt det tøj frem, jeg skal have på i dag. Et par stramme tights, jeans, der går til knæene. Det er stadig sommer og daddy mener, at drenge altid bør have bare ben på den årstid. En pæn skjorte og en vindjakke. På fødderne sneakers. Ingen strømper. Daddy elsker drenge med bare fødder.
Jeg tager rygsækken på ryggen og sætter min cap kækt på hovedet. Jeg møder daddy i entreen og skal til at bede om tilladelse til at gå.
”Har min søn ikke glemt noget?” spørger daddy.
Han står med en butt plug i hånden. Jeg rødmer af skam. Hvor kunne jeg glemme det? Daddy plejer altid at sætte den op i min fisse når vi har afsluttet vores morgensex. Men ikke i dag.
Jeg ser åbenbart lidt forvirret ud, for daddy siger:
”Bare tag dine bukser og tights af, så jeg kan sætte den op i dig, søn.”
Jeg trækker bukserne og mine tights af, men beholder resten af tøjet på, også rygsækken. Der står en kommode i entreen. Jeg griber fat i den, bøjer mig forover og spreder mine ben.
Daddy står bag mig. Men i stedet for at sætte pluggen op, lader han sin hånd glode ned over min røv.
”Du her den smukkeste, hvide bubble-butt, søn.”
Han finder min fisse.
”Spred dine ben lidt mere, søn!”
Jeg adlyder.
Han stikker en finger op i mig og begynder at fingerkneppe mig. Jeg stønner. Han stikker en finger mere op i mig. Samtidig stikker han den anden hånd ind mellem mine ben og griber fat om min pik. Han gnider min pik, hårdt og rytmisk, imens han fingerknepper mig.
Jeg stønner og gisper af liderlighed. Daddy presser mig lige til kanten. Min frygt er at sprøjte uden tilladelse. Kun daddy bestemmer, hvornår jeg må sprøjte.
Pludselig holder han op. Stopper med at jerke min pik og trækker fingene ud af min fisse.
Men det er ikke slut. For pludselig kan jeg mærke hans pik i min røvspalte. For anden gang denne morgen trænger han op i mig. Denne gang hårdt. Det er hans egen tilfredsstillelse det handler om.
”Du er for lækker, søn. Jeg bliver nødt til at kneppe dig en gang mere. Knap din skjorte op.”
Jeg adlyder og knapper op. Mens han knepper mig, mærker jeg hans ene hånd glide op af min mave og op til mit bryst. Han stikker to fingre i munden på mig. De to fingre han lige har fingerkneppet mig med. Jeg sutter begærligt, som jeg ville have suttet hans pik.
Han finder min ene brystvorte. Først kærtegner han den, så niver han den. Jeg gisper og stønner. Jeg har ekstremt følsomme brystvorter.
Han knepper mig hårdt og rytmisk mens jeg står foroverbøjet ved kommoden i entreen, imens jeg sutter hans fingre og han leger med min brystvorte.
”Jeg elsker dig, søn. Du har en vidunderlig, stram fisse. Du er daddys lille, lydige sexslave!”
Jeg stønner højlydt. Jeg kan ikke sige noget fordi jeg er optaget af at sutte hans fingre.
Så kommer han. Denne gang oppe i mig. Han er ikke så juicy nu, som han var tidligere i køkkenet. Men jeg kan mærke han efterlader en pæn portion sperm oppe i mig. Han slipper mig, men fortsætter med at kneppe mig. Nu langsommere og ikke så hårdt.
Han trækker sig ud af mig og i det samme stikker han butt pluggen op i mig. Jeg skriger. Mere af overraskelse end af smerte. Butt pluggen skal minde mig om daddy og at jeg er hans sexslave. Den skal minde mig om, at når jeg kommer hjem efter skole, så skal daddy kneppe mig igen.
Jeg knæler ned og tager daddys pik i munden og sutter den ren. Som jeg altid gør, når daddy har kneppet mig.
Da jeg er færdig får jeg tegn til at rejse mig.
”Bring dit tøj i orden!”
Jeg knapper min skjorte og tager mine tights og shorts på. Jeg fornemmer at jeg vil have ståpik det meste af dagen.
Vores blikke mødes.
”Mange tak, daddy! Jeg elsker dig højt.”
Han lægger hænderne om mit ansigt og kysser mig. Hans stikker tungen ind i min mund. Jeg besvarer ivrigt hans kys. Vi står der en stund. Nyder intimiteten. Nyder at mærke hinanden.
Han stopper. Smiler til mig.
”Du er daddys smukke sexslave. Jeg elsker dig meget højt.”
Han kysser mig igen.
”Stik af med dig, søn. Og kom lige hjem fra skole. Daddy savner dig allerede!”
Jeg smiler og piler ud af døren. Bortset fra den glemte butt plug har det været en ganske almindelige morgen i mit liv som daddys sexslave.
Kommentar