Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengene på Andis

Karakter: 0/0
Visninger: 4161

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Trekant
Hele dagen rumsterede aftenens oplevelser (fra ”i klubben på egen hånd”) i mit hoved, så jeg skyndte mig hjem fra uni, snuppede et bad, kastede et par madder indenbords og spadserede ned til Andi’s på kranebitter allee.
Andi’s viste sig at være en blanding af bar, grill og poolhal, med 6 mønt-borde i et stort rum og borde og bar i det bagvedliggende lokale.
Der var ikke mange mennesker, men ved et af bordene var 2 unge fyre i gang med et spil, mens 3 af deres venner så på og kommenterede højlydt.
Jeg købte noget at drikke og gik ind og betragtede deres spil. De 2 der spillede var ok, men ikke hajer på nogen måde, men de hyggede sig og tonen var fri og rå.
Da jeg havde stået lidt og kigget, var der en af tilskuerne, en spinkel og ikke ret høj og meget mørkebrun fyr, med der spurgte, om jeg ville spille om en sodavand, hvilket jeg svarede bekræftende til, så vi gik i gang på bordet ved siden af.
Det blev en hurtig affære, jeg breakede tørt, han pottede 4 baller og brændte uheldigt hvorefter jeg ryddede.
”okay, du kan spille” sagde han med et lidt overrasket grin, ”skal vi have en revance?”
”det kan vi godt” svarede jeg, så han rackede og jeg breakede og ryddede.
Han så noget overrasket ud ”kvit eller dobbelt” sagde han, tydeligt presset af vennernes drillerier.
Jeg nikkede bekræftende, så han rackede igen og jeg breakede, endte i et håbløst læg og spillede en knaldsort bag 2 af mine baller.
Han fejlede og jeg fik bal i hånd, men efter 2 baller brændte jeg den 3die stort, så han kvitterede med en ok safe.
Den var på ingen måde nem, modsatte bande var dækket, så eneste umidelbare løsning var et massé stød rundt om hans baller og ned til 2 af mine, der lå belejligt ved det andet hjørne.
Jeg lagde an, meldte den mest sandsynlige og spillede en fin bue udenom hans 2 baller og pottede den meldte bal … han var målløs og det var hans venner også.
Jeg ryddede og han stod og så lidt ubeslutsom ud, før han vendte sig mod en af de andre og lavt spurgte, om han kunne låne af ham til at betale mig.
Lige som jeg skulle til at sige, at det var ok, kom Friedl ind i lokale, hilste på de andre og frøs et halvt sekund da han så mig, før han så mig i øjnene og hilste med en håndbevægelse.
”Kender du ham?” spurgte gutten jeg lige havde spillet med, ”jaaee” svarede Friedl, ”vi har truffet hinanden før …” og så begyndte de andre, nærmest i munden på hinanden, at fortælle Friedl om hvordan jeg lige havde renset Karl, som han, hans hudfarve taget i betragtning lidt overraskende, viste sig at hedde. Friedl grinede med og sagde, at så måtte Karl jo til lommerne, hvilket bare fik Karl til at se endnu mere presset ud.
Karl hviskede til Friedl ”jeg har altså ingen penge, troede ikke at jeg ville tabe … kan jeg låne af dig? ”. Friedl grinede endnu højere end før og sagde ”du skylder allerede, hvordan vil du betale?”. Karl vred sig og jeg er sikker på, at havde hans hudfarve været lysere, ville man kunne se ham rødme ”jeg lover at finde ud af noget snart”.
Friedl så hurtigt på mig og derefter på Karls igen ”Jeg vil ikke låne dig flere penge, så vi må håbe, at Chris er til at tale med” og med de ord gestikulerede han mod døren, for ligesom at indikere, at vi skulle gå udenfor.
Vi gik ud og hen til et borde-bænke arrangement lidt væk, hvor Friedl trak en pakke smøger op og bød både Karl og mig.
Vi røg lidt i stilhed og så sagde Friedl lavmælt til Karl ”Hvad vil du gøre, når du nu ikke kan betale?” … han blinkede til mig mens Karl pulsede på smøgen og så ud som om han helst ville forsvinde i en røgsky lige nu ”jeg øhh, det ved jeg ikke, hvad skal jeg gøre?” stammede han.
”Hvis du var en tøs kunne du jo ligge gælden af” sagde Friedl med et påtaget grin ”men det er jo ikke sikkert, at Chris gider at knalde en grim lille sort fyr”.
Karl så bedende på Friedl, og det var relativt tydeligt, at Friedls slet skjulte hentydning ramte Karl hårdt.
Friedl så på ham med et hårdt blik ”lad os finde ud af hvordan vi løser det senere” og med de ord skoddede han smøgen og begyndte at gå ind. Jeg fulgte trop og Karl kom luskende bagefter.
De næste par timer spillede vi lidt på kryds og tværs og selvom jeg overvejende vandt, måtte jeg også se mig slået et par gange, så da det blev lukketid kl 22, var jeg nede med 2 til Friedl, men ellers havde jeg haft en gratis aften.
Friedl spurgte ”hvor bor du egentlig?” ”ude i Kranebitten” svarede jeg. Friedl grinede ”det gør Karl og jeg også, skal vi følges?”
Således gik Friedl, Karl og jeg os afsted gennem bebyggelsen bagved og ud til en vel knapt 2km sti ved foden af bjerget, der førte til Kranebitten. Vi gik i stilhed til vi nåede ud til stien, og som om mørket derude bød os på mere diskretion sagde Friedl pludselig og forbløffende direkte ”Karl øhh … deler vores interesse”.
Jeg så lidt overrasket først på Friedl og derefter på Karl, der så temmelig perpleks ud. ”okay” svarede jeg, lidt usikker på, hvor det her førte hen. ”Så hvis du har lyst til det, kan han jo arbejde sin gæld af” sagde Friedl, med en hård tone. Karl så på mig med en blanding af rædsel og nysgerrighed, men sagde intet. Vi var nået ud til den store gård midtvejs og pludselig drejede Friedl ind ved et hegn ”kom, vi går herind”.
Friedl førte os ind til en stor lade, hvor han hjemvandt åbnede en sidedør og ventede utålmodigt på os andre.
Karl vidste tydeligvis besked, for han gik ind, forbi Friedl og op ad en stejl trætrappe i hjørnet til høloftet. Jeg fulgte lidt tøvende med og Friedl sluttede trop.
Oppe på høloftet gik Karl over i det fjerne hjørne, hvor brede sprækker mellem væggens gamle planker lod en del månelys slippe ind. Der var ryddet et lille område mellem væggen og de mange baller af hø og det var ret tydeligt, at der jævnligt kom nogen her, for støvet på gulvet var tydeligt forstyrret.
Friedl så på mig og sagde ”vi mødes af og til heroppe, Karl og jeg” … ”nogle gange har vi andre med, men det er vores hemmelige sted”.
Jeg nikkede og Friedl fortsatte ”har du lyst til at …. Hygge?”
Karl så en smule mere rolig ud, men kiggede stadigvæk på mig med en blanding af frygt og nysgerrighed, så Friedl, tydeligt utålmodig, sagde ”kom nu Karl, det er dig der skylder!”. Karl vred sig igen, men kom stille hen til mig og stillede sig foran mig, hvor han, med sine måske 160cm og spinkle krop var mere end et hoved mindre end mig og en del smallere.
Hans lille mørke hånd fandt vej til den begyndende bule i mine bukser og jeg stod bare der og, for at være helt ærlig, dirrede af spænding ved tanken om, hvad den egentlig ganske kønne lille fyr kunne byde på.
Han lynede forsigtigt mine bukser ned og stak hånden indenfor, men på grund af min fremskredne rejsning, var det ikke let.
Jeg åbnede mit bælte og knappen, for at gøre det lettere for ham, og trak mine jeans ned om lårene, så jeg nu stod kun i mine, for tiden ganske typiske, satin boksershorts med looney tunes tegneseriefigurer.
Karl og Friedl stirrede på mine boksershorts og Karl tillod sig et lille smil ”de er ret fede” sagde han og lod sine små fingre blidt hen over det glatte stof til han nåede gylpen, hvor han lod fingrene glide ind og finde min pik.
Jeg stønnede, for jeg var efterhånden RET liderlig og han tog det som en invitation til at trække mine boksershorts ned og tage ordentligt fat om min pik.
Synet var fantastisk … min pik er relativt ordinær, rimelig tykkelse men ikke mere end knapt 17cm lang, men i Karls lille mørke hånd med de smalle fingre, så den intet mindre end enorm ud, for hans fingre kunne ikke nå hele vejen rundt.
Han spillede min pik et par tag, trak min forhud tilbage og med en hurtig øjenkontakt tog han hovedet i munden.
Hans mund var stram og varm … helt per refleks tog jeg blidt fat om hans hoved med begge mine store hænder og kærtegnede hans korte tætkrøllede hår blidt.
Han suttede det bedste han kunne, men kunne ikke have mere end halvdelen af min pik i munden, selv når han pressede den mod sit svælg. Friedl stod bagved og så sultent på ”gør det nu ordentligt Karl, tag hans pik dybt”. Karls kæmpede og med et lykkedes det ham at mase min pik forbi første forhindring, så jeg gled næsten i bund i hans hals. Hans spilede øjnene op og så et øjeblik panisk ud, men trak hovedet lidt til sig og prøvede så igen, denne gang lidt mere glat, så jeg gled helt i bund i hans hals.
Karl holdt mig bare stille i halsen og prøvede at vænne sig til følelsen mens Friedl så til med et imponeret og nysgerrigt udtryk. ”Hvordan føles det Karl?” spurgte Friedl, lidt pointeløst eftersom Karl ikke kunne sige en lyd lige nu. Karl gryntede et eller andet og fortsatte med at køre min pik næsten helt ud og så dybt i bund igen, men til sidst måtte han kapitulere og trække hoved ti sig, mens han panisk hev efter vejret. ”Den er altså stor” peb Karl, da han endelig fik styr på sin vejrtrækning, ”det gør ondt i halsen”. Friedl havde fundet sin egen pik frem og stod og legede med den, ”prøv på mig” sagde han, hvorefter Karl tog hans pik i munden og noget lettere slugte den til roden ”wow” udbrød Friedl, ”det er ret fedt”. Med de ord tog han fat i karls hoved og kneppede ham hårdt og hurtigt i halsen i måske 30 sekunder, hvorefter han kom dybt i Karls hals.
Karls øjne var store som tekopper, mens han desperat kæmpede for at få Friedl til at lippe hans hoved og til sidst lykkedes det, så han i hvæsende hiv kunne få luft ”for fanden mand, du kvalte mig næsten” sagde han og så vredt på Friedl med tårerne løbende ned ad kinderne.
”Undskyld” sagde Friedl, nu nærmest betuttet, ”det var bare så lækkert”.
Karl fik styr på vejrtrækningen og med en del harken og hosten, vidst også på spermen, som Friedl havde pumpe ned i halsen på ham, så kiggede han på mig, med en bekymret udtryk ”undskyld, men Friedl …”.
Jeg kiggede på hm og følte pludselig ømhed for den lille fyr, så jeg gik over til ham og nussede ham på hovedet, ”det er okay”.
Karls blik skiftede til stædigt og så sagde han ”men jeg skylder stadigvæk”. Med de ord rejste han sig og gik hen og rodede lidt i et hjørne, hvorefter han kom tilbage med en lille flaske.
Han smed alt tøjet uden videre dikkedarer, tog flasken, hældte lidt af indholdet ud på sin hånd og smurte sig grundigt bagi ”du skal altså være forsigtig, du er meget større end Friedl og min daddy”.
Nu gik de op for mig hvad han havde i tankerne, og mens jeg nød synet af hans nærmest barnligt hårløse krop, hvor kun en lille plet af tætkrøllet hår over en tynd men fin mørkebrun pik afslørede, at han ikke var alt alt for ung, fik jeg klædt mig selv af også.
Karl lagde sig på alle 4 og jeg fandt ned bag ham, hvor jeg forsigtigt begyndte at kærtegne hans lille hul. Han var i sandhed petite, jeg kunne nå 2/3 rund om hans talje med mine hænder og hans små fine brune balder glinsede i månelyset. Forsigtigt fik jeg lirket en fingerspids ind i ham, hvilket han kvitterede for med et stille støn.
Efter et øjeblik begyndte han at presse sig tilbage mod fingeren, så jeg lod den glide langsomt helt i bund … Han var STRAM om min finger og jeg tænkte, at jeg aldrig ville få min pik derind. Karl hviskede ”du må gerne nu … men forsigtigt”, så jeg trak fingeren til mig, smurte min pik i noget af den overskydende olie på hans baller, satte hovedet mod hans lillebitte stjerne og pressede … men intet skete, Karls lille hul ville simpelthen ikke lukke mig ind.
Karl masede sig tilbage mod min pik, men han slappede ikke nok af, så det nyttede ikke.
”Læg dig ned på ryggen sagde han pludselig”, så jeg lagde mig ned med strittende pik, hvorefter Karl satte sig overskrævs på mig, styrede min pik mod sit hul og begyndte at presse sig nedad med mere og mere kraft.
I et øjeblik skete der ingenting overhovedet og SÅ pludselig gav han efter, så pludseligt faktisk, at han mistede balancen og nærmest faldt ned over min pik, der gik i bund i ham i ét hug, helt til roden.
Karl sad på min pik, særret vildt op og munden åbnet i et lydløst skrig, hans krop rystede og han hyperventilerede … det gik vel et halvt minut eller mere, så peb han ”FUCK” … ”du er stor !!!”
Virkeligheden var nok snarere, at Karl var lille, men han havde i hvert fald ret i, at jeg var stor i hans røv, for min pik var som støbt ind i en pulserende glohed stramhed, der sågar overgik den fantastiske følelse af Friedls røv aftenen før.
Karl prøvede at bevæge sig op og ned, i starten gik det nærmest ikke, men så slappede han lidt mere af og der kom lidt mere glid i tingene. Han red mig prustende og stønnende, en helt fantastisk og stram følelse, der om ikke overgik, så i hvert fald tangerede, år min kæreste derhjemme red mig med fissen.
Efter et par minutter var karl øm i benene, så han trak sig af min pik med et plop, langde sig på alle 4 og fandt olien for at smøre sig … ”fuck …” sagde han og jeg kiggede og så, at hans lille røv stod bagende åbent og kun langsomt trak sig sammen. Han smurte en del olie på og i hullet og kiggede opfordrende på mig, så jeg smurte også lidt olie på pikken, før jeg stillede mig på knæ bag ham, tog fat i hans hofter og kørte pikken i bund i ham i et utålmodigt hug.
Den lyd Karl sagde kan ikke rigtigt gengives, man han pressede sig hårdt mod min pik og lod ikke til at ville have mig til at stoppe, hvilket nok 10 vilde heste ville have haft svært ved lige nu, for jeg var TÆNDT og ville have hans lille brune røv NU.
Jeg kneppede Karl i dybe hårde stød, fokuseret alene på min egen nydelse og støt opbyggende orgasme, men ænsede dog, at Friedl havde sat sig på knæ foran Karl og stukket sin pik i munden på ham, så Karl nu var spiddet fra begge ender.
Jeg kunne mærke at min orgasme var på vej og jeg fokuserede fuldt og helt på den, kneppede Karl hårdere og hårdere til jeg til sidst, med et lavmælt brøl, hamrede pikken i bund i hans tarm og tømte mig i lange hårde sprøjt.
Det var øjensynligt for meget for Friedl, der tog fat om karls hoved og bankede sin pik i bund i Karls hals, hvorefter han også kom.
Karl kæmpede lidt for at slippe fri af Friedls pik og hostede og spruttede mens han prøvede at få styr på vejrtrækningen … han rystede over det hele, så jeg næsten var bekymret for, om han var okay.
Jeg trak mig langsomt ud af hans røv, der bare stod dovent åben mens min sperm lige så stille begyndte at løbe ud.
Karl væltede om på ryggen, pustende og svedig og jeg så, at hans fine pik stod stiv som et bræt, med sit mørkebrune skaft og lyse hoved.
Jeg kærtegnede den blidt med hånden og det gippede i hans kønne lille mishandlede krop. Han så på mig med slørede øjne ”Fuck, jeg har aldrig prøvet noget så vildt, jeg har ONDT i min røv nu, men jeg er SÅ liderlig”, hans blik gled ned til sin pik i min hånd. Selvom jeg lige var kommet voldsomt og egentlig var lidt ”efter orgasme ligeglad” syntes jeg alligevel at hans brune pik så lækker ud, så jeg bøjede mig ned og tog den i munden.
Det rykkede i hans pik da jeg uden besvær tog den til roden og han stønnede højt ”jaa…”, så jeg suttede ham, men der gik ikke et minut, så begyndte han at ryste voldsomt, gik i bro og eksploderede bogstaveligt talt i min mund.
Hold nu fest hvor havde han meget sperm, han sprøjtede, sprøjtede, sprøjtede og sprøjtede … uanset hvor ihærdigt jeg slugte, så kunne jeg ikke helt følge med, så lidt af spermen løb ud af min mund og ned ad pikken.
Karl faldt sammen som en våd karklud og jeg trak mit hoved til mig og så på ham. Han så nærmest ud som om han var besvimet og han lå da også stille i et par minutter, før han langsomt kom tilbage til virkeligheden og kiggede skiftevis på Friedl og på mig med et nærmest undrende udtryk.
”DET var vildt” sagde han og smilede skævt, ”det er det fedeste jeg nogensinde har prøvet”. Han kiggede på mig med et nærmest varmt blik ”du sutter altså lækkert”.
Karl prøvede at komme på benene, men hans ben ville slet ikke som han ville, så det så lidt komisk ud mens han med et greb i en stiver på væggen, prøvede at komme på ret køl.
”jeg er helt ødelagt” grinede ham, mens hans ansigtsudtryk skiftede til undrende og hans ene hånd fandt vej til hans hul, hvorfra min sperm nu løb ud og dryppede ned på gulvet.
Han tørrede det værste væk med hånden, som han tørrede af på en balle hø ved siden af sig også kæmpede han sig i sine underbukser og bukser.
Friedl og jeg trak også i tøjet og da vi alle 3 var kommet ud af laden, tændte vi hver en smøg og røg lidt i tavshed, før vi begav os på vej videre op ad stien i mørket. Karl gik som, tja, var han blevet kneppet hårdt bagi, hvad han jo også var.
Friedl grinede af ham ”gå ordentligt mand, du ser ud som om du er blevet kneppet”.
Karl kiggede over på mig og grinede triumferende ”det er jeg også, og Chris pik er altså noget større end din … men han sutter også bedre”.
Vi nåede op til hjørnet ved mit Kollegie, hvor jeg sagde ”her bor jeg”. ”okay” svarede Karl, nu mere kæk end før vores lille seance i laden ”vi bor ovre ved Kasernen begge to”.
Med de ord vinkede Karl og Friedl og fortsatte hen ad vejen, mens jeg begav mig indenfor og op på mit værelse, hvor jeg hurtigt fik trukket af tøjet, væltede om på sengen og gik ud som et lys.

Kommentar