Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I klubben på egen hånd

Karakter: 0/0
Visninger: 3610

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Unge, Gamle, Oralsex og Analsex
Efter oplevelsen i klubben gik der et par dage, hvor min hjerne ikke beskæftigede sig med meget andet end at ”fordøje” de oplevelser, jeg havde haft med Alois og Herr M.
For en uge siden var jeg så hetero som man kunne blive, og nu pludselig havde jeg suttet 2 forskellige mænd, var selv blevet suttet af en mand og jeg var blevet kneppet i røven af en mand! - sådan, lige ud af posen.
Utallige gange hverdag fandt jeg min tegnebog frem og fiskede det prægede kort ud og kiggede på det … hvad skulle jeg gøre? … tage derind selv? … lave en ny aftale med Alois?
Til sidst tog jeg mig sammen og sendte Alois en mail, hvor jeg spurgte om vi skulle ses i klubben igen?
Svaret kom relativt kort efter, at han skulle til USA de næste 2 uger, men at han ville glæde sig til at ses efter rejsen.
2 uger …
Om aftenen, som det var blevet sædvane, fravalgte jeg at købe ind og lave mad og valgte i stedet at tage ind på et af mine foretrukne spisesteder i byen, hvor der var studierabat på udvalgte dage. Overtjeneren, der stort set altid var der, var en hyggelig og rar mand, bag sin meget østrigske og studse facade, så jeg fik altid rabat og mere til … således også denne aften, hvor drikkevarer, kaffe og et stykke kage var på huset, så jeg kun betalte min schnitzel.
Efter måltidet og en hurtig sludder med overtjeneren forlod jeg restauranten og stod der på gaden … busstoppestedet var godt 100m til venstre, men … måske 500m til højre var klubben. Efter hvad der føltes som timers overvejelser men nok snarere var sekunder, drejede jeg mod højre og spadserede ind mellem bygningerne i den gamle del af byen.
Få minutter senere gik jeg, hurtigt som for ikke at blive set, ind gennem porten og stod med fingeren 2mm fra dørtelefonen … turde jeg?
Jeg trykkede på knappen og overvandt knebent en voldsom trang til at løbe væk derfra, låsen klikkede og tøvende gik jeg indenfor, hvor en ikke mindre bistert udseende end sidst så på mig med et skarpt spørgende blik.
Jeg fumlede med tegnebogen og fandt mit kort frem, han tog det, så undersøgende først på kortet og så på mig ”op eller ned?”
”ned” fik jeg fremstammet, pludseligt tør i halsen, som havde jeg slugt en pose kattegrus.lidt
Inden jeg fik set mig om befandt jeg mig nede i kælderen hvor en tjener stod klar. Jeg gav ham min jakke, som han hurtigt hængte væk, hvor efter han bød mig at følge med.
I cafeen var der lidt flere end sidste gang, i alt måske 20-25 mennesker, men i hjørnet tæt ved gardinet til baggangen var en ledig stolegruppe, hvor tjeneren førte mig hen og gestikulerede mod en af stolene, som jeg satte mig i.
Som svar på hans stille afventen bad jeg om sort kaffe og takkede ja til småkager.
Tjeneren forsvandt og jeg så mig stjålent omkring i rummet og prøvede at danne mig et billede af de tilstedeværende, der alle var mænd, vel fra 40 til i 70erne, afslappe til pænt klædt fordelt i grupper fra 2-5 stykker til en større gruppe på 10, der øjensynligt holdt en eller anden slags møde.
Tjeneren kom med min kaffe og spurgte med dæmpet stemme, om jeg ønskede noget at læse i, hvilket jeg nikkede ja til.
Hurtigt var han tilbage med et lille rullebord med et stort udvalg af aviser og blade, af hvilke et tysk jagt-blad fangede min interesse, så det tog jeg.
Jeg fordybede mig i bladet, nippede til min kaffe og prøvede ved tankens kraf, uden det store held, at få pulsen ned under 120.
Sådan som jeg sad kunne jeg se ud i cafeen og lige til venstre for mig var gangen ind til rummene bagved.
Ingen nærmede sig rummene, men jeg kunne fornemme mere end høre, at der var nogen derinde bagved, så jeg lagde bladet fra mig, tog et sip af kaffen og ”gled” så ubemærket som jeg kunne op fra min stol og ind gennem gardinet.
I baggangen var der tomt, men jeg kunne nu høre, at der skete noget i et rum længere nede ad gangen, så jeg gik forsigtigt derned imod og stoppede ved gardinet ind til et rum, der var indrettet med en stor seng midt i rummet, på hvilken 2 mænd lå i en 69er. Jeg stod lidt og lurede, men af frygt for at blive opdaget gled jeg videre ned ad gangen mod biografen, hvor jeg hurtigt konstaterede at der ikke var andre. Jeg satte mig midt på bageste række og kiggede på lærredet, hvor en meget tysk pornofilmgav mig et mindre chok, idet 2 kvinder var i gang med, på skift at fiste en mand analt!?
Jeg var som hypnotiseret af det bizarre syn og ænsede ikke, at en person var kommet ind i biografen og nu satte sig ved siden af mig, hvilket, de brede sæder til trods, i sig selv var opsøgende i den ellers tomme biograf.
Jeg kiggede diskret i hans retning … han var vel omkring de 50, vel 185 som jeg selv, relativt robust og muskuløs af bygning, kortstudset mørkt fuldskæg og meget mørkebrune øjne under en tilbagestrøget manke af grånende mærk hår.
Han smilede for sig selv men sagde og gjorde intet.
Mine øjne fandt tilbage til lærredet, hvor manden nu fik begge pigernes hænder samtidig, hvilket igen tryllebandt mig og, til min store undren, medførte en voldsom rejsning i mine bukser.
Jeg fornemmede bevægelse ved siden af mig og kiggede diskret på manden, der havde fundet sin pik frem og nu lige så stille sad og legede med den … pæn størrelse uden at være gigantisk, tydeligvis omskåret.
Han må have fornemmet at jeg kiggede, for med hans ledige hånd viste han mig en inviterende gestus … argh, hjernen eksploderede i forvirrede tankefragmenter igen, men som draget af en usynlig kraft fandt min hånd vej over til hans pik, som jeg forsigtigt tog fat om.
Jeg tror, at de fleste der har rørt en andens pik vil give mig ret i, at det er en på samme tid mærkelig og lækker, hård og blød, kølig og varm følelse.
Han brummede anerkendende, men forholdt sig ellers helt passiv.
Jeg bevægede hånden langsomt op og ned, lidt usikker på, hvordan jeg skulle spille en omskåret pik, når der nu ikke var en forhud mellem hånden og pikhovedet.
Igen anerkendende brummen.
Så for en djævel i mig, jeg MÅTTE smage pikken!
Uden yderligere tanke gled jeg ned på knæ mellem hans let spredte ben og tog hans pik i munden.
Mere anerkendende brummen.
Jeg suttede langsomt, spillede skaftet med den ene hånd, mens jeg med den anden hånd nulrede hans nosser udenpå bukserne.
Jeg var i en slags ”zone” hvor kun manden, pikken og jeg eksisterede … jeg tror at hele huset kunne være styrtet sammen, uden at jeg havde opdaget det.
Efter kort tid mærkede jeg de små ryk i pikken, som jeg men min nyligt tilegnede viden vidste, betød at han var ved at komme og forventningsfuldt intensiverede jeg min sutten til jeg mærkede de kraftige ryk, der startede i nosserne og vandrede op gennem pikken til hovedet, der svulmede op og så eksploderede i lange hårde sprøjt af dejlig sperm. Jeg slugte og suttede videre det bedste jeg kunne, malkede pikken for hver en dråbe, til jeg fornemmede, at han var færdig med at komme.
Jeg lod pikken glide ud af munden og med en pludselig indskydelse kyssede jeg pikhovedet forsigtigt før jeg, lidt genert, lod mine øjne finde hans. Han smilede varmt til mig og mimede et ”tak”.
Omverdenen begyndte at komme tilbage til mig og jeg opdagede, at vi ikke længere var alene, for på sæderne ved siden af ham sad der 2 andre mænd, begge med pikkene fremme.
På venstre side sad en meget elegant ældre herre, vel tæt ved de 70, med hvidt hår, et stort lige så hvidt overskæg, solbrændt læderagtig rynket hud og meget skarpe blå øjne. Han var iført et meget elegant jakkesæt af lokalt tilsnit og ud af hans åbne bukser havde han fisket et par store og lange hængenosser og en ikke voldsomt lang men ganske tyk pik, der stod dirrende stiv.
Han gestikulerede bydende mod pikken og jeg lystrede villigt, rykkede mig hen foran ham og tog den i munden.
Hans senede fingre greb om mit hovede og trak mig ned over pikken, der gudskelov ikke var længere, end at det lige passede med at han ikke ramte mit gag punkt.
Min ene hånd fandt hans store glatte nosser, som jeg nulrede og kærtegnede mens han, bogstaveligt talt, kneppede mit ansigt.
Det tog ikke mange minutter for han kom med en arrig snerren, trak mit hoved hårdt ned over pikken og så kom han … ikke i sprøjt som sådan, mere som en sløv stråle fra en hane, der bare løb og løb.
Jeg sugede og slugte sultent indtil han, nu lidt mere blidt, skubbede mig væk fra pikken.
Mit fokus skiftede til manden på højre side, der havde rykket sig tættere på og sad og spillede sin pik langsomt. Han var almindelig med almindelig på, typen man ville kunne passere på gaden ude overhovedet at ænse, men han havde en stiv pik og je var piksulten, så uden omsvøb rykkede jeg mig over til ham, tog blidt fat i hans pik og nærmede mig med ansigtet, klar til at sutte.
Der fik jeg mig en overraskelse … han må have været vanvittigt tændt, for inden jeg nåede at få pikken i munden, eksploderede han i voldsomme sprøjt, der på sekunder dækkede hele mit ansigt med sperm i imponerende mængder.
Forfjamsket nærmest rev han pikken til sig, rejste sig og forsvandt, efterladende mig på knæ med et ansigt sølet til i sperm.
Jeg rejste mig og kom i tanke om badeværelserne ude ved den anden gang, så jeg satte kursen i den retning og fandt et ledigt badeværelse.
Inde på badeværelset fik jeg tørret det værste sperm af ansigtet og med et blik i spejlet konstaterede jeg, at jeg også havde sperm i håret, så jeg besluttede at snuppe et bad.
Jeg klædte mig af og gik ind i den store brusekabine, tændte for vandet og forsvandt for et øjeblik ind i mine egne tanker, hvor jeg prøvede at fordøje oplevelserne.
En ting var sikkert, jeg tændte voldsomt på at sutte pik. Følelsen af at have en pik i munden og følelsen af pikken der eksploderede i min mund var på en gang fjern, fremmed, forbudt, skræmmende og HELT fantastisk.
Mens jeg stod der under den varme bruser fik jeg den der fornemmelse af, ikke at være alene, så jeg vendte mig og ganske rigtigt, henne ved døren, med et undskyldende og lidt usikkert smil, stod en ung fyr, vel omkring de 17-18 år og så på mig med et sært sultent blik.
”undskyld, men de havde ikke låst døren … jeg så dem inde i biografen og … øhh … der er ikke så mange er unge som os her”
Han så ud som om han kunne forsvinde i et musehul af skam og generthed.
Jeg så lidt nærmere på ham, han var en virkeligt køn dreng … måske 170 høj, drenget spinkel, en tæt manke af blond hår og lyseblå øjne.
Han kom tøvende nærmere .. ”må jeg … øhh .. må jeg være med?”
Sandt at sige var jeg ikke helt med på, hvad han ville være ”med” til, men jeg nikkede, nysgerrig på hvad han havde i tankerne og allerede igen sulten efter en ny pik.
Inden jeg nærmest nåede at blinke med øjnene, flåede han sit tøj af som var der ild i det og nærmest sprang ind under bruseren til mig.
Hans lidt spinkle drengede krop var helt hårløs, på nær en lille dusk blond hår over en halvstiv mellemstørrelse pik og et sæt spændte glatte nosser.
Han så på mig, nu lige foran mig under bruseren … hans øjne nærmest lyste af lyst og forventningsfuldhed.
”de er smuk og det var frækt at se dem sutte … øhh … jeg har aldrig set på, kun selv … gjort … det” han slog øjnene ned og hans skuldre sank lidt ”jeg … jeg får penge for at sutte mænd” sagde han, og så på samme tide genert og skræmt på mig.
Jeg anede ikke hvordan jeg skulle håndtere situationen, men følte en eller anden slags omsorg for ham, som en lillebror der er ked, så jeg sagde ”det er helt okay … hvad hedder du?”
”Friedl”
”okay Friedl, har du været her mange gange ? … det er min anden gang”
Han så op på mig, synligt lettet over min venlige tilgang ”jeg kommer her med en ’daddy’ hver uge, han kan lide at se mig sutte andre mens han … knepper mig…”
”okay, men hvor er han så ?”
Han så på mig med et lidt betuttet blik ”han er ovenpå … han … blev vred på mig”
Jeg havde jo stadigvæk ingen anelse om, hvad der var ovenpå, men lige nu, var jeg egentlig også mere interesseret i lille kønne Friedl ..
”hvad har du lyst til?” … han besvarede mig spørgsmål ved at glide ned på knæ og uden dikkedarer sluge min halvstive pik til roden.
DET havde jeg aldrig prøvet før, men nu forstod jeg, hvorfor nogle af de ældre drenge i sejlklubben snakkede om at ’sutte den op fra slap”, for følelsen af at min pik, der voksede i hans mund, var fantastisk.
Friedl holdt min pik i munden mens han med bløde stødvis sugende bevægelser suttede den stiv og stiv det blev den. Langsomt begyndte han at bevæge hovedet frem og tilbage, han var fantastisk til at sutte pik og jeg stod bare der og nød det.
Efter AL for kort tid kunne jeg mærke, at jeg var ved at være der, men inden jeg kunne gøre noget ved det fornemmede han det også og intensiverede sin sutten, samtidigt med, at han forsigtigt lod en fingerspids pirre mit bageste hul.
Jeg eksploderede så jeg var ved at miste evnen til at stå oprejst … sprøjt efter sprøjt forlod min pik og blev begærligt slugt af Friedl, der ikke helmede før min pik var helt tom.
Han rejste sig og så på mig med et lystigt blik … jeg kiggede ned ad ham og så at hans kønne drengepik stod stiv som et bræt, så uden et ord gled jeg på knæ foran ham og tog hans pik i munden.
Friedl så på mig med en blanding af undren og liderlighed …”du behøver ikke ….” han færdiggjorde ikke sætningen med gav i stedet et langt dybt støn fra sig i takt med, at jeg slugte ham til roden.
Jeg suttede ivrigt på hans smukke pik, nulrede hans nosser og prøvende, inspireret af hvad han lige havde gjort, lod jeg en fingerspids finde vej til hans bageste indgang.
Han sukkede og pressede nærmest røven mod min finger, så jeg tog det som en invitation til at fortsætte min udforsken af hans stjerne, fugtede fingerspidsen med spyt og pressede den lige så forsigtigt ind i hans varme hul.
Hele hans krop sitrede da min finger gled ind i ham, og pikken gav små ryk, så jeg næsten troede, at han var ved at komme … han lagde hænderne forsigtigt på mine skuldre og sagde ”hvis du ikke stopper, så kommer jeg”.
Den invitation kan man vel ikke stå imod, så jeg pressede fingeren i bund i hans røv og suttede løs, til hans hul strammede voldsomt om min finger og SÅ kom han … hele hans krop spasmede og pikken lod det ene sprøjt efter det andet gå i min ventende mund, til hans orgasme ebbede ud.
jeg trak forsigtigt min finger ud af ham og forventede egentlig, at den ville være beskidt, men den var helt ren … han må have fornemmet min undren for han sagde ”jeg skyller mig deromme inden jeg møder ’daddy’, så jeg er ren”
jeg slap pikken og rejste mig … han så på mig med de lysende og begejstrede øjne ”jeg har aldrig prøvet selv at blive suttet … det var … fantastisk” … uden at tænke over det krammede han mig og vendte sit ansigt mod mit, som inviterede han mig til et kys.
Et halvt sekund frøs min hjerne til is … et kys? … med en dreng? … men så slog hjernen fra og nærmest per automatik fandt mine læber hans i et hedt kys, som nok varede et par minutter.
Han brød kysset og nærmest hev efter vejret ”vil du … kneppe mig ?”
JA for f… ville jeg kneppe ham ! … ”ja … det vil jeg meget gerne”
Han så nærmest lykkelig ud da han svarede ” jeg skal lige…” … han hoppede ud af badet, greb en af flaskerne fra kurven ved vasken, pressede lidt af indholdet ud i sin hånd og smurte sig hurtigt bagi
”så …” han var tilbage ved siden af mig og havde slukket bruseren i en og samme bevægelse.
SÅ erfaren var jeg jo heller ikke udi den leg, faktisk havde jeg aldrig prøvet at bolle nogen bagi, så hvad nu?
Han greb utålmodigt om min stive pik og nærmest trak den mod sin ventende røv mens han svajede i ryggen. Tydeligere invitation behøvede jeg vel ikke, så jeg lagde pikhovedet mod hans åbning, tog fat om hans hofter og pressede mig langsomt op i hans stramme indre.
HOLD nu k… en følelse!
Jeg gled langsomt helt i bund i første stød og stod bare der, begravet til roden i Friedls lille fine røv, mens jeg fornemmede den nye og anderledes følelse af hans varme og velsmurte indre, der strammede på en helt anden måde end en fisse.
Langsomt begyndte jeg at kneppe ham, dybt men blidt … han stønnede og svajede helt surrealistisk i sin ryg, stødte tilbage imod min pik når jeg næsten var i bund. Mine hænder gled op og fik fat i hans små stenhårde brystvorter, som jeg nussede og pirrede mens jeg kneppede ham.
Jeg er over en bred kam utroligt glad for, at jeg var barn og ung før der var kameraer alle steder … men lige denne oplevelse ville jeg gerne have haft på film.
Jeg stod i en brusekabine og kneppede den mest bedårende teenagedreng dybt i røven … og det var fantastisk!
Gudskelov var jeg allerede kommet en gang, ellers var jeg kommet på et minut. Friedl stønnede mere og mere, kastede sit hoved fra side til side og så udbrød han med vantro i stemmen ”jeg tror at jeg kommer”
Sekundet senere begyndte sammentrækningerne i hans krop og ikke mindst hans ringmuskel og så kom han, uden at nogen af os rørte hans pik stod sprøjt efter sprøjt ud af ham, mens hele hans krop spasmede … og så kom jeg, dybt oppe i ham.
Vi stod bare der indtil min pik langsomt gled ud af hans nu noget brugte røv. Ingen af os sagde noget, vi stod bare og så på hinanden i nok et minut eller 2, til jeg rakte hånden frem og kærtegnede hans kind ”det var helt fantastisk” udbrød han, som vækket af min berøring ”men jeg har altså aldrig prøvet at komme af at blive kneppet, helt uden at min pik blev rørt”
Jeg smilede og svarede ham ”Det var helt helt vildt, men jeg har altså aldrig prøvet at kneppe nogen analt”.
Vi tændte bruseren, vaskede os sammen og frotterede os. Langsomt klædte vi os på, Friedl så lidt betuttet ud og da vi var helt påklædte sagde han ”jeg vil gerne ses igen”.
”Det vil jeg også, røg det ud af mig” … men jeg mente det.
”Jeg er tit nede på Andi’s på Kranebitter allee” sagde han, vi spiller billard dernede om aftenen.
”okay” sagde jeg, ”jeg finder dig der”.
Med de ord åbnede vi døren, gik ud i mellemgangen og Friedl forsvandt i retning af rummene, mens jeg fandt tilbage til min stol i cafeen, hvor tjeneren straks kom glidende og på sin sædvanlige tavst spørgende facon afventede min ordre.
Jeg overvejede det kort, rystede afvisende på hovedet og rejste mig i stedet og gik mod garderoben, for ærligt talt, var mit hoved fuldt og min krop træt på en dejligt brugt måde.
På gaden gik jeg som på autopilot mod busstoppestedet og kort tid efter lå jeg i min seng med en hjerne fuld af forvirrede tanker og en krop, der heldigvis var så mæt og træt, at jeg hurtigt faldt hen.
Kommentar