Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En af mine første oplevelser med en fyr.

Karakter: 0/0
Visninger: 2723

Af: Passiv Bamse.

Læs flere noveller af:
» Passiv Bamse.

Skriv til:
» Passiv Bamse
En af mine første oplevelser med en fyr.
Jeg er efterhånden blevet en ældre herre, men vil stadig gerne dyrke sex. For mange år siden troede jeg, at jeg ”kun” var til kvinder. Men efter at jeg er blevet alene, har jeg fundet ud af, at sex med fyre er rigtig dejligt, hvis kemien er der. Jeg startede med at være godt nysgerrig og prøvede mig frem på området. De fleste faldt ikke så godt ud, men jeg vedblev med at være nysgerrig og lysten var der.
Så en dag for mere end 10 år siden mødte jeg på Boy Friend en fyr som boede ca. 90 km. Fra mig. Vi kom i snak og udvekslede tanker, drømme og ideer. Vi fandt ud af, at vi faktisk havde en del til fælles, og at vi nok også havde lyst til at mødes i virkeligheden.
Efter nogle måneder, hvor vi jævnligt skrev sammen og der opstod en god kemi mellem os, blev vi enige om at vi skulle mødes til en helt ufomeldt snak over en kop kaffe og se om vi også havde lyst til hinanden. Dagen opstod og jeg gjorde mig i stand i badet, blev klatbarberet og skyllet, så jeg kunne sende en god signal til min ven. Jeg kørte den lange vej til hans bopæl, og ja jeg var flere gange ved at vende om, men jeg havde lysten, så jeg sagde til mig selv, at nu skulle det afprøves. Jeg kom frem til adressen og sad nok i en halv time for at overvinde mig selv.
Jeg fik mig taget sammen og gik op til lejligheden. Jeg blev lukket ind og blev modtaget af en smilende fyr. Vi satte os i sofaen med en kop kaffe og snakkede om løst og fast. Vi fandt en god gay film frem og så den, og efterhånden forsvandt hæmningerne og vi begyndte langsom at nærme os hinanden. Jeg skal lige oplyse, at på tidspunkt havde jeg aldrig kysset en fyr. Da så min ven kom og ville kysse mig, blev jeg lidt forskrækket men lod det ske, og det gik lige ned i de nedre regioner. Jeg begyndte at føle at en skøn fornemmelse i hele kroppen.
Nu var vi i gang og vi klædte hinanden af og sad snart helt nøgne og kyssede hinanden. Min ven tog fat i min helt stive pik og kælede for den, han gik på knæ foran mig og tog pikken helt ind i munden suttede den, og jeg følte, at jeg var kommet i den syvende himmel. Jeg måtte stoppe ham, så legen ikke blev for kort. Nu skulle jeg så prøve at sutte hans pik, en rigtig dejlig følelse. Jeg måtte stoppe, for ellers ville han også være kommet i min mund. Vi stod nu og kælede og kyssede hinanden i et stykke tid. Min ven vendte mig så jeg kunne mærke hans pik imellem mine balder. Det var en rigtig skøn fornemmelse da han forsigtig lod sin pik snuse til min stjerne. Han inviterede mig ind i sin dobbeltseng, hvor vi fortsatte med at kysse og kæle med hinanden. Vi suttede hinanden flere gange imellem kyssene og blev rigtig godt opstemte. Min ven spurgte, om han måtte lege med min stjerne, og selvfølgelig gav jeg ham lov til det. Han slikkede den og lod sin tunge komme indenfor så jeg så både sol og måne. Efterhånden var vi godt oppe at køre, min ven havde efterhånden bearbejdet min ringmuskel så meget, at han også kunne få en et par fingre op i mig. Jeg var helt oppe at køre, og jeg ville bare have ham helt. Jeg spurgte om han ikke gerne ville kneppe mig, og selvfølgelig ville han det. Der blev fundet kondom og glidecreme frem. Jeg lagde mig på ryggen med benene oppe på hans skuldre, og snart var hans pik klar til at glide op i mig. Vi kiggede hinanden dybt i øjnene og langsom kom hans dejlige pik op i mig. Han stoppede lidt, så jeg kunne vende mig til at have denne skønhed oppe i mig. Han lod derefter sin pik komme helt i bund i mig, og hvilken nydelse det var, kan næsten ikke beskrives. Langsom lod han pikken glide frem og tilbage og somme tider helt ud for derefter at søde den dybt op i mig igen. Vi kyssede hinanden og nød begge to, hvor dejligt det er at kneppe, når kemien er der. Efter en tid kunne vi ikke holde os længere. Først kom min ven, og lige oveni kom jeg i dejlig orgasme. Vi lå en tid og nød det med min vens pik oppe i mig uden at sige noget.
Derefter gik vi igen ind i stuen og drak en kop kaffe og nød hinandens selvskab. Jeg fik mig klædt på og kørte hjem med mange dejlige oplevelser bagagen.
Efterfølgende har jeg indset at jeg gerne vil have flere af disse oplevelser. Det er efterhånden flere år siden jeg havde denne oplevelse, men min ven og jeg har stadig mange gode oplevelser sammen i dobbeltsengen hvor vi nyder hinandens selskab.
Måske der kommer flere oplevelser på et senere tidspunkt herinde.

Kommentar