Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nattoget til Prag

Karakter: 5.0/4
Visninger: 8075

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Det var midnat og Alexander, på 23 år, sad i toget på vej fra Danmark mod Prag. Der var en dæmpet nattebelysning, og Alexander sad på de bagerste sæder i den bagerste vogn. Der var ikke så mange i den vogn, og der var mange rækker op til de næste passagerer, som sad og sov, så der var dejlig ro, men Alexander kunne ikke sove. Togets rumlen af sted langs skinnerne vibrerede i hans underliv og en sær liderlighed huserede i hans krop. Han knubbede langsomt sin bule i bukserne, mens hans hjerne opdigtede hede fantasier. Bulen var ret stor, en pik på 20 centimeter, og bukserne, hvide, var stramme.

Efter lidt tid sagtnede toget farten, og holdt ind på en nattedød perron. En enkelt ung fyr steg om bord på toget, og det satte hurtigt, men blidt, i gang igen. Drengen kom ind i Alexanders vogn, og bevægede sig ned gennem midtergangen. Han satte sig på de bagerste pladser ved det modsatte vindue af hvor Alexander sad. En køn ung dreng, 15-16 år, med pjusket blond hår og havblå øjne. Store løse himmelblå bukser, en grå hættetrøje med buksernes blå farve i hætten og på snorene, og nogle kæmpe høretelefoner på. Alexander kunne tydeligt høre rytmen. Med sig havde drengen i sort Eastpack-taske og noget der vel kunne tolkes som Tysklands svar på Cocio, i hånden. Selvom tøjet var løst og slasket, var der ikke tvivl om at drengen var slank indenunder, men nok alt for lækker til at kunne være homo. Drengen sansede ikke Alexander eller hans bule, men stirrede bare drømmende ud af vinduet.

Efter et par minutter kom billetkonduktøren og tjekkede drengens billet. Alexander bemærkede de smidige unge hænder, og det trætte forfrosne smil, der havde ventet i nattekulden på perronen. Da billetkonduktøren var borte, fik drengen for første gang øje på Alexander, og tydeligvis også på bulen, for han gjorde store øjne, tog en slurk af sin kakao, og kiggede igen ud af vinduet. Det samme gjorde Alexander en tid, men han kunne ikke få liderligheden ud af kroppen.

Alexander var så dybt inde i sine egne tanker, så han fik et chok, da drengen dumpede ned i sædet ved siden af ham. Tasken og høretelefonerne lå henne på den plads hvor drengen havde siddet. Drengens øjne var nervøse, uskyldige, uerfarne og i særdeleshed meget unge i deres udtryk, men samtidig med var der også noget målbevidsthed over drengens blik. Hans ene fine slanke hånd fandt hurtigt, let og elegant vej til lynlåsen på Alexanders bukser, hvor pikken nu lå halvt slap. Lynhurtigt og igen meget elegant, fangede den unge hånd den 23 år gamle halvstive pik, og begyndte at kæle godt for den, mens hans blik brændte sig ind i Alexanders øjne, og fik hans hjerte til at pumpe store mængder blod ud i pikken, der hurtigt rejste sig som en skyskraper i sine fulde 20 centimeter. Alexander trak bukserne og underbukserne lidt af, så der var mere fri adgang. Pikken var næsten kun blevet stiv, da drengens hoved styrtdykkede, og Alexander måtte tage sig i at stønne lidt, da de bløde spændte læber fik fat i hans forhud og trak det med ned over pikhovedet. Pikhovedet gled helt ind i munden og helt ud igen. En energifyldt, legesyg tunge slikkede og slog til det blottede pikhoved, hvor prespermen netop strømmede ud af revnen. Pikken fortsatte med at slikke ned ad den stive søjle og ned til de nyligt barberede nosser, som fik en ordentlig omgang slik og sut, så det hele svimlede for Alexander. Han kunne ikke tro at det rent faktisk skete.

Da nosserne var godt våde, susede munden som et lyn tilbage til det bankende pikhovede, hvis liderlighed næsten føltes som smerte for Alexander, og den lille fugtige mund begyndte for alvor at sutte pikken, så Alexander var i den syvende himmel. Alexanders ene hånd nussede drengens funklende blanke manke, mens drengens venstre hånd masserede de våde nosser, og den højre havde fundet vej op under Alexanders trøje, hvor de spinkle, bløde men stærk, fingre kærtegnede det muskuløse bryst.

Alexander var overrasket over den ellers så jomfruelige dreng, der mange gange kunne tage pikken næsten til roden, dog med en halvtkvalt gurglende lyd, men drengen virkede alligevel afslappet, og blev ved, til han kunne høre på Alexanders vejrtrækning, at han var ved at komme. Så rejste han sig op, og smilede drenget til Alexander. De 22 centimeter skinnede i det svage aftenlys, efter drengens dejlige mundvand, og der sad lidt presperm på drengens næsetip. Efter få sekunder tog drengens så Alexanders venstre hånd, og førte den ned i under bukserne og underbukserne. Drengens pik var stiv, men tyndere og mindre end Alexanders (vel ca. 16 centimeter), men dejligt blød og livlig. Alexander klemte den og slap med få mikrosekunders intervaller. Drengens ansigt strålede af nydelse, han lænede sig tilbage i sædet, og lukkede øjnene i.

Hans smidige fingre fik hurtigt og elegant knappet bukserne op, og de fløj nærmest af. Den stive pik stod hårløst og ung op i luften, og lokkede Alexander. Hans læber lukkede sig langsomt om pikken, og begyndte at sutte den søde velsmagende pik, som smagte så godt, at Alexander fik den særeste drøm om at drengen kunne blive hans lille faste elsker. Drengen sad bare passivt med lukkede øjne og armene hængende slapt på sædet, mens Alexander tog hans pik til roden og suttede det bedste han havde lært. Drengens vejrtrækning blev hastigere og hastigere, og underlivet begyndte at rokke lidt. Men alligevel kunne han holde i nogle minutter, mens Alexander bare suttede og suttede og fik den dejlige smag af ung ren og velsmagende pik og lækker sød presperm. Til sidst kunne drengen dog ikke holde det tilbage mere, og en varm sød væske sprøjte med voldsom kraft ind i munden på Alexander. Salt som altid, men også sød som sukker og nærmest en fransk delikatesse.

Da drengen var færdig med at komme, skubbede han Alexander til side, og tog igen de 22 centimeter i munden, som dog lige skulle suttes op i stiv tilstand igen. Denne gang suttede drengen meget heftigere end gangen før, og der gik ikke lang tid før den voldsomt kildende fornemmelse greb ham, sindet eksploderede i tusinder af hvide prikker og han kunne mærke sin pik forvandle sig til en kanon, der skød kæmpe mængder sperm ind i den unge mund, og drengen slugte det hele, trods det faktum at Alexander kunne skyde meget sperm ud. Da drengen var færdig, og kiggede op, med en smule sperm løbende fra munden ned over hagen, og et stort smil, viste han med armfagter noget der skulle betyde stort, og Alexander nikkede med et stort forelsket smil. Han slikkede spermen af den blød, skægløse hage, og tungen fandt vej ind mellem læberne, og de tungekyssede lidt.

Da tungerne igen fandt vej til sig selv, kiggede drengen med et lille genert smil. Hans pik lå slapt hen af låret, og havde efterladt lidt spermpletter. Alexander slikkede dem af, men blev så forelsket i de bløde lår, at han slikkede og suttede på dem. Efter noget tid blev han dog skubbet væk af drengen, der tog sine bukser på, og gik hen og ledte efter noget i sin taske. Alexander tog også sine på, og kiggede forelsket og liderligt på den lille runde røv, som der var frit udsyn til, som drengen bukkede sig. Drengen kom lidt efter tilbage med en blok og en kuglepen, og illustrerede med tegnsprog et kort. Efter lidt fagter og gæt og grimasser, drengen kunne vist ikke engelsk, fandt Alexander sin hjemrejsebillet frem, og viste den til drengen, som nikkede og smilede glad. Han skrev dato og tid ned, og pegede på den. Alexander var forvirret, men tolkede det som om at du skulle mødes igen på hjemturen. Drengen lagde sig over de to sæder med hovedet i Alexanders skød, og faldt i søvn. Alexanders følte en sær kilden i maven, og kærtegnede blidt kinder, læber, ører og hår på det bløde glatte ansigt, mens drengen sov tungt. Næste dag sad de blot med hinanden i hånden, men toget kørte mod Prag. Indimellem, når ingen folk kiggede, kyssede de, og drengen lænede sig smilende op af Alexander. I Prag stod de begge af, og gik hver til sit.
Kommentar