Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias Oplevelser - Kapitel 8 (Mit første kys)

Karakter: 0/0
Visninger: 1862

Af: Tobias-29.

Læs flere noveller af:
» Tobias-29.

Skriv til:
» Tobias-29
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Natursex og Første gang
Tobias Oplevelser – Kapitel 8 (Mit første kys)
Medvirkende personer:
Tobias, 16 år, kobberrødt hår, 175 høj, almindelig bygget
Jonas, 26 år, mellemblondt hår, 170 høj, slank og drenget bygget, helt glat

Mit liv blev som sagt en del mere interessant i forhold til det seksuelle aspekt da jeg forlod folkeskolen, i sommerferien inden 10. klasse mødte jeg igen en ny fyr inde på Ofir Chatten, som skulle vise sig at udvide min seksuelle verden en hel del.

Jeg havde efterhånden indset og accepteret fuldt ud at jeg var homoseksuel, selvom der på dette tidspunkt hvor jeg var omkring de 16 år, udelukkende var tale om seksuel tiltrækning af andre fyre, og ikke romantiske følelser som sådan. F.eks. havde jeg de første mange år ikke lyst til at kysse nogle af de fyre som jeg fantaserede om og havde sex med, men det begyndte også så småt at ændre sig. Det startede i det små med at jeg blev småforelsket i nogle af de celebrities jeg fantaserede om, og hvor mine tanker og forestillinger i højere grad tog en drejning i en mere romantisk retning, så det ikke kun handlede om hardcore sexfantasier mere. For sjov skyld kan jeg i flæng nævne nogle af de fyre jeg blev lidt smålun på, og i hvilken sammenhæng jeg faldt for dem:
David Gallagher (7th heaven), Jonathan Taylor Thomas (Home Improvement), Joseph Gordon-Levitt (3rd Rock From The Sun), Aaron Carter (nok mit først reelle crush), Jesse McCartney (musikvideoer), Zac Efron (High School Musical), Kevin Zegers (Air Bud), og dertil kom alle de danske teenagedrenge som gjorde mig blød i knæene, men dem vil jeg komme nærmere ind på i et andet kapitel.

Men ja, for at vende tilbage til pointen, så skete det i sommerferien at jeg langt om længe mødte en på Ofir Chatten, som viste sig at være sig at være tilgængelig, inden for geografisk rækkevidde og som virkede sød og reel. Det havde taget rigtigt mange timer på chatten at finde dette, og jeg måtte hurtigt konstatere at Mike og jeg havde været ekstrem heldig dengang vi fik bid derinde, og jeg ærgrede mig hver gang over at jeg ikke havde opretholdt kontakt med ham vi mødtes med dengang. Chatten bestod primært af ældre desperate mænd, og de unge fyre, som en sjælden gang imellem dukkede op derinde, var enten useriøse eller boede alt for langt væk. Så i de fleste tilfælde blev det primært til nogle frække chats, med udveksling af fantasier og historier, men så, i starten af juli, kom jeg pludselig i kontakt med en sød ung fyr, som også virkede seriøs, og som boede i samme by som mig.

Han hed Jonas, var 26 år, slank, blond, drenget, glat, og så yngre ud end han var, og så var han sød og boede i egen lejlighed. Vi udvekslede telefonnumre og aftalte at mødes ved en svømmehal, og så finde et diskret sted. Vi havde ikke set hinanden inden vi mødtes, så det var med meget stor spænding og en del nervøsitet, at jeg stod med min cykel foran den svømmehal i udkanten af byen, hvor vi havde aftalt at mødes. Så kom han på sin cykel, og han havde ikke løjet om noget som helst, han så både sød og lækker ud, han smilede og sagde hej, og spurgte om vi skulle finde et sted, og så cyklede han og jeg fulgte efter. Han havde hørshorts og hvid t-shirt på, og jeg beundrede hans røv mens jeg cyklede bag ham, han havde en god røv, selvom den måske var lidt flad i det, men som de fleste fyres røv, så den rigtig godt ud på cykelsædet. Vi kørte i et par minutter, indtil han drejede ned af en sti og ind i kolonihaveområde, hvor han fortsatte ned langs et naturområde, indtil han stoppede i udkanten af skovagtig bevoksning. Vi stillede vores cykler, i ly af bevoksningen, og gik selv lidt længere ind mellem træerne, indtil vi var skjult for eventuelle nysgerrige blikke.

Han trak mig hen til mig, i et tæt kram, så jeg kunne mærke hans varme krop tæt mod min, dufte hans duft af varme og svag parfume, og mærke hans åndedræt mod min hals. Så gjorde han noget som i den grad kom bag på mig, og som jeg i den grad var uforberedt på – han kyssede mig! Selvom jeg efterhånden var helt på det rene med at jeg var til fyre, og selvom jeg langt fra var uerfaren i forhold til det seksuelle område, så havde jeg aldrig prøvet at kysse en fyr før. Det bundede primært i at min tiltrækning til fyre indtil videre havde været præget af en hormonstyret, dyrisk seksuel og ren fysisk tiltrækning, jeg havde ikke rigtigt været forelsket i en fyr endnu, så når jeg så en lækker fyr var min interesse udelukkende rettet mod hans krop. Men jeg kom mig hurtigt over chokket, og det var lækkert, han var en god blid kysser, med bløde læber, glat ansigt og en forsigtig tunge, så jeg hengav mig hurtigt i det og kyssede igen. Mens vi kysse udforskede vi stille og roligt hinanden med vores hænder, og jeg mærkede hurtigt at han var hård. Alt ved han ham var glat og drengede, og hvis man så bort fra hans mere voksne ansigtstræk, så kunne han sagtens have været på min alder eller endda yngre endnu. Han var kort sagt både lækker og sød, og inden længe hang vores shorts nede langs vores ankler og vores t-shirts var trukket bagom vores hoveder.

Vi kyssede meget og længe, indtil han langsomt begyndte at bevæge sig ned ad med sine kys, først til min hals og så ned til mine brystvorder, som han stimulerede med sin mund, tunge og tænder, hvilket gjorde mig overstadigt liderlig, jeg har meget følsomme nipples. Derefter bevægede han sig ned ad min mave, mod min pik, som stod ret ud i luften, han slikkede den blidt, inden han tog den i munden og suttede den på en måde som jeg aldrig har oplevet før. Det viste tydeligt at han var mere erfaren end de fyre jeg ellers havde haft noget kørende med, han suttede ubesværet, varierende og begærligt, uden at der kom tænder, gagrefleks eller vejrtrækningsproblemer i vejen, og mens kærtegnede hans hænder min krop, og sendte mig i total ekstase. Han fornemmede det, og stoppede inden jeg kom, og vendte tilbage til at kysse og omfavne mig, og så var det min tur. Så jeg efterlignede hans fremgangsmåde, indtil jeg nåede ned til hans pik, som var flot, velproportioneret og helt glat, og jeg tog den i munden og suttede det bedste jeg havde lært, mens jeg forsøgte ikke at gå for ivrigt frem. Jeg var meget liderlig, så det var svært ikke at gå all in sugemalle på hans pik, så jeg greb godt fat i hans røv, som også var glat og blød, samtidig med at den var fast og spændstig. Han stønnede, så jeg kunne høre at han nød det, og jeg havde den største trang og lyst til at tilfredsstille ham, på samme måde som han havde gjort det med mig.

Han stoppede mig dog efter et stykke tid, og trak mig op til sig, hvor han igen begyndte at kysse mig, mens hans hænder legede med min pik og mine nipples, til jeg igen blev blød i knæene af liderlighed. Så gik han over bag mig, pressede sig helt op af mig, og stak sin pik ind mellem mine lår lige under min røv, mens han kyssede min nakke og øre. Så begyndte han intens at nulre begge mine brystvorter, og da han kunne mærke at jeg var lige ved at sprænges af liderlighed, tog han fat om min pik med den ene hånd og spillede den hurtigt, mens han fortsat stimulerede mine nipples med den anden, åndede mig i nakken, og kørte sin egen pik hurtigere ind og ud mellem mine ben. Jeg kom i en ekstatisk orgasme, og min pik skød mindst seks sprøjt ud over jorden foran mig, og jeg faldt nærmest sammen i hans arme. Han stønnede selv højt, og trak sig lidt tilbage, hvorefter han ved egen hjælp kom ud over samme sted som jeg var kommet. Vi stod lidt med vores pik i hånden, mens vi kom os ovenpå orgasmen, og så tog vi tøjet på, tog vores cykler og kørte hvert til sit, uden mange ord imellem os.

Jonas blev efterfølgende min nye bolleven, og vi havde lækker sex sammen jævnligt efterfølgende, indtil et par år efter hvor han flyttede fra byen. Efter et stykke tid inviterede han mig hjem til sig, hvilket gav os bedre muligheder for at udvide vores seksuelle udskejelser, hvilket jeg vil berette nærmere om i senere afsnit.

Kommentar