Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 28)

Karakter: 0/0
Visninger: 2280

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex, Trekant og Biseksuel
Simon (afsnit 28)

Jeg vågner ved at min dejlige kæreste sutter på min lille stive pik. Han er nok blevet inspireret for pigerne har gang i en 69. Men jeg trænger til at Lasse knepper mig ordentligt nu. Så jeg trækker mine ben op over hovedet, og viser mit fristende hul til min fyr. Lasse slikker mig lidt i numsehullet, men han er stiv og liderlig, og trænger ubesværet op i mig. Den dejlige drengepik gør noget rigtigt godt for mig. Jeg prøver virkelig at slappe af i mine anale muskler, så han kan holde længst muligt. Jeg kender ham jo efterhånden, og da han er ved at være der, klemmer jeg så hårdt jeg kan, mens han spermer mit indre med drengesæd. Vi ligger og morgenkysser lidt, men klokken er ved at være mange, og der er jo løb om lidt. Så jeg nøjes med et par mine short, og løbesko. Lasse smutter op, og klæder om til løb på sit værelse. Frederik den skid, står og kysser med Jonathan udenfor. Han kan dog ikke helt modstå min halvnøgne krop, så jeg får både kram og morgenkys. Jonathan kysser mig også, og denne gang på munden. Nu kommer pigerne også sammen med Lasse. Vi løber i moderat tempo hele turen i dag. Men nu skal jeg have et bad, mens vi løb, kunne jeg mærke Lasses sæd løbe ned af mine baglår.
Jeg bader sammen med Maja.
Jeg vælger at fortsætte med de små shorts og en pæn lyseblå t-shirt. Jeg får også sat mit hår, og lagt en neutral makeup. Så er der morgenmad.
Nu er jeg klar til mine dansetime. Både Lasse og Frederik ligner mig i påklædning, men de er jo ikke klippet som en tøs eller bruger makeup. De er dog begge super smukke, og jeg har lyst til dem begge to.
Svend leder et opvarmningsprogram med grundtrin og strækøvelser. Et par af pigerne danser hæderligt, men jeg er klart i niveau over de andre. Hvilket Svend ikke undlader at kommentere. Jeg må vist snart på lærerbesøg igen. Trænger til voksenpik.
Vi øver drama med Lisa i anden time. Her er Maja jo den bedste.
Til formiddagskaffen får jeg et par grovboller med smør og ost. Selvom jeg er tynd som et siv, skal der alligevel lidt energi indenbords.
I de næste to matematiktimer er jeg igen afhængig af hjælp fra Frederik. Gad vide om det koster sex, eller om han får nok hos Jonathan. Han lader mig dog vide, at han forventer, at jeg er klar før frokost på mit værelse. Hvor er det dejligt med liderlige teenagere.
Ude på gangen efter timen møder vi Jonathan. Frederik fortæller åbenlyst, at jeg skylder ham min røv, og at han vil have sin betaling nu. Til min overraskelse, siger Jonathan, at det vil han da se på.
På værelser klæder jeg mig hurtigt af, og stikker et par fingre med glidecreme op i mit hul. Så går jeg på alle fire på sengen. Frederik banker sin pik op i mig, mens han småkysser med Jonathan. Da han er kommet, tilbyder Frederik min numse til ham. Det er over forventning, Jonathan har en efter sin alder ret stor pik. Han knepper mig hårdt og rutineret.
Med to spermladninger oppe, skal jeg tage mine shorts på igen og gå med ned til frokost.
Jeg ender sgu altid med at blive domineret af mine sexpartnere, det er bare vidunderligt dejligt. Det er nok noget i min natur, der nyder at blive udnyttet og brugt. Faktisk er det nok det , der giver mig den største seksuelle tilfredsstillelse.
Der er en del rester, som er opvarmet, og det er det,jeg elsker mest til frokost.
Efter frokosten vil Svend lige tale med udenfor. Der er en stor våd plet bag på mine shorts. Så jeg prøver at undgå at vende ryggen til ham. Han vil naturligvis lige drøfte noget dans med mig i aften (kneppe en skoledreng). Jeg siger, at det er okay, men at jeg skal spørge Maja om lov først. Svend kigger undrende på mig, men jeg forklarer, at hun har taget styringen, da jeg ikke selv kan sige nej.
Lasse kommer ud til mig, og vi går os en tur i skoven som rigtige kærester hånd i hånd med masser af kyssepauser. Da han klapper mig på numsen, bemærker han jo pletten. Jeg må så indrømme, at både Frederik og Jonathan lige har kneppet mig. Lasse siger, det er i orden, men at jeg fra nu skal fortælle ham hver gang jeg er utro mod ham. Det lover jeg, men det falder mig ikke ind at forlange det samme fra ham.
Vi har dansk, og min sexede lærerinde benytter enhver lejlighed til at røre lidt ved mig. Jeg gør mit bedste både fagligt, men også for at fedte lidt for hende. Kunne være hyggeligt at blive inviteret hjem til hende igen.
Maja synes, jeg er for meget, og hun beslutter at jeg skal have en omgang smæk, før jeg skal læse lektier. Jeg skal ligge med bar numse hen over hendes knæ, men hun er ikke ret stærk og bliver hurtigt træt i armen. Så hun vil afslutte med bæltet. Jeg skal stå op ad bordet, mens hun giver mig ti ret hårde slag. Føj det gør ondt, men hun har jo ret, jeg fortjener det.
Hun giver mig lov til at besøge Svend i aften, men at jeg skal være hjemme kl 22.
Jeg står op og læser engelsk, da Lasse kommer ind. Han griner af min røde røv, og mærker på mine skader. Så henter han lidt lotion, og smører min numse ind.
Maja er selv igang med lektier siddende på sengen, og lader som ingenting.
Lasse vil spille bordtennis, men jeg får ikke lov til at få bukser på. Alle der kommer forbi, kan se jeg har fået smæk. De fleste tror vel, det er Lasse der har givet mig dem. Jeg har det fint med at blive udstillet på denne her måde. Det bliver en hård kamp, vi er nogenlunde lige gode, jeg er hurtigst, men Lasse har større rækkevidde. Jeg taber dog knebent til sidst. Lasse kræver, at jeg sutter ham på hans værelse nu. Theis ligger og halvsover, da vi kommer ind. Han vågner dog op, og kigger med, mens jeg hylder sejrherren med min suttemund.
Jeg viser Lasse, at jeg sluger hans ladning, og spørger om lov til at gå ned og hvile mig lidt.
Det er dejligt lige at ligge en times tid inden aftensmaden, Jeg hører lidt god musik, og ligger nøgen under min dyne.
Så tager jeg et bad, og tager lange stramme jeans på og en ren t-shirt.
Det er super lækker vegetar mad til aften. Maja og Maria kysser næsten mere end de spiser.
Lasse hvisker til mig, at han havde sex med Theis efter jeg gik. Theis var kommet i Lasses numse. De to hygger sig en del for tiden.
Jeg sidder på skødet af Lasse, mens vi får os en kop te i pejsestuen efter maden. Men jeg har jo en aftale, så kysser ham, og smutter over til Svend.
Svend har tydeligvis lige været i bad. Han havde taget maden med hjem og åbnet en flaske vin. Det er nok ikke helt tilfældigt, da han ved jeg også er ret glad for vin.
Jeg får da også med det samme et stort glas med hen i sofaen . Gad vide hvor mange regler vi skal bryde i aften ?
Svend har lagt en dvd frem, der er naturligvis en dansefilm. Han er synligt stolt over at fortælle, han selv er med som danser i den film, man skal dog kigge ret godt efter i baggrunden, men han er der. Det er fra hans tid i London.
Vi er på den anden flaske nu. Jeg er lidt småsnaldret, men også liderlig efter voksenpik.
Så helt uopfordret trækker jeg mit tøj af, og danser lidt rundt i stuen til musikken.
Det virker.
Jeg får pik på alle fire på gulvet, efter han nærmest kaster sig over mig.
Svend ser lidt beklemt ud, det var jo lidt voldsomt. Jeg forsikrer ham om, at det var dejligt, og jeg gerne vil besøge ham igen. Jeg tager mit tøj på og skynder mig hjem. Skal ikke nyde flere smæk i dag for at komme for sent. Trænger til en god nats søvn.
Kommentar