Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gennempulet på stranden

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4665

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Bareback, Offentligt, Analsex, Natursex og Trekant
Om end jeg vedkender mig at være bi, er jeg vel 70% til piger og de resterende 25% fordeler sig mellem en voldsom interesse for shemales/ladyboys og en passiv side, der tænder på at tage imod. Nogle gange, så er bare det at kigge, dagdrømme og være ”lige ved” utroligt pirrende, så ganske ofte, når jeg kan finde tiden, drages jeg mod nøgenstranden ved stængehus og den del af klitterne, der hovedsageligt frekventeres af mænd der er til mænd.
Således fandt jeg mig selv på stængehus, en varm solrig sommerdag, med tæppe, forplejning og urolig lyst i kroppen. Som så ofte før havde jeg barberet pik og nosser og endda nydt at skylle mig ud bagi, hvilket altid er en kærkommen mulighed for at lege lidt med en velsmurt dildo bagefter, ”just in case”, men uden egentlige ambitioner om andet end måske at sutte en flot pik og nyde at få en varm ladning i munden.

Jeg parkerede bilen, vandrede gennem skoven og befandt mig hurtigt ved klitterne, hvor jeg tog tøjet af og vandrede op på højderyggen for at få et overblik.
Det var hverdag og ikke ferie-højsæson, så der var ikke sort af folk, men nogle stykker var der da, ligeligt fordelt mellem de voldsomt solbrændte ”ældre”, der til syneladende var deroppe hver eneste dag, og forskellige andre … jeg fandt en god plads hvorfra jeg kunne kigge ned på et af de mere besøgte områder, bredte tæppet ud, smurte mig i solcreme og lagde mig til rette med et blad.
Nede foran mig lå 5 forskellige mænd med lidt afstand … 2 af de meget solbrune ældre herrer, 2 relativt almindelige og lige så blege som jeg og en stor kraftigt bygget mørk fyr med udbredt kropsbehåring, hvilket jeg normalt ikke tænder på. Han lå på maven med let spredte ben og fra min vinkel kunne jeg se et sæt voldsomt store nosser, der så helt glatbarberede ud.
Jeg læste videre i mit blad, lurede lidt på de omkringvandrede ”spillere” men kunne ikke helt få tankerne fra de store glatte nosser dernede foran mig. Pludselig fornemmede jeg bevægelse i mit perifere synsfelt og søreme om ikke den store fyr havde vendt sig om på ryggen … helt analogt med nosserne, var hans pik STOR ! Som en slumrende anakonda lå den mellem hans kraftige behårede lår, mørk, tyk og omskåret.
Efter yderligere en tid rejste han sig, så sig omkring og begyndte gå ned bag klitten og ud af mit synsfelt … jeg læste videre i bladet indtil jeg bemærkede at nogen nærmede sig fra den anden side. Det var ham … han nærmede sig stille, med en hånd på sin nu halvstive pik, men stoppede, da han så at jeg kiggede i hans retning.
Han stod ubeslutsom og legede lige så stille med sin pik … så sig lidt omkring, så i min retning og så væk igen … jeg stirrede direkte på hans kæmpepik og forestillede mig allerede at have den i munden. Jeg lagde bladet fra mig, satte mig til rette med spredte ben og begyndte at lege med min nu ret stive pik. Han kiggede nysgerrigt … spillede lidt mere målrettet på din pik og nærmede sig skridt for skridt, til han stod bare et par meter fra mig. Jeg så ham lige i øjnene, lod tydeligt blikket glide ned til hans pik og slikkede mig overdrevent tydeligt om munden … den fangede han, så han kom hen i min gryde og satte sig overfor mig på tæppet, lænede sig tilbage og spredte benene.
Hold nu kæft en pik … den var måske ”kun” 20-21cm lang, men for fanden hvor var den tyk allerede i halvstiv tilstand … og nosserne, de var store som velvoksne hønseæg og HELT glatte.
Jeg lagde mig ned mellem hans ben og tog fat i pikken. Jeg har en stor hånd, men kunne kun lige nå om den med fingrene, hovedet var stort som en fersken og skaftet knudret og tykt med tydelige blodårer. Jeg slikkede på hovedet, det smagte dejligt af den lidt krydrede sved, som mennesker med en mellemøstlig kost ofte har … jeg gabte helt op og tog hoved i munden. ”det her bliver en udfordring” tænkte jeg, for hovedet fyldte hele min mund og jeg kunne kun tage en relativt lille del af skaftet ind, før hovedet ramte det bageste af min svælg. Han brummede utålmodig, tog fat i mit hoved med begge hænder og pressede på … jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at få ham længere ind, men den pik var simpelthen for stor, så uanset hvor meget jeg kæmpede for at åbne svælget, kom den ikke længere. Jeg spillede og suttede så godt jeg kunne mens pikken blev stivere og stivere … han kvitterede ved at brumme lidt mere tilfredst og mens han styrede mit hoved med den ene hånd begyndte han at pille ved mig med den anden, så der gik ikke lang tid, før han ugenert masserede mit bageste hul med sine brede kraftige fingerspidser. Jeg var stadigvæk lidt glat af glidecremen fra dildolegen, så han behøvede kun at spytte lidt på dine fingre, for at skabe smørelse nok til at kunne få først en men hurtigt derefter 2 fingre ind i min røv.
Jeg stønnede, det gjorde lidt ondt men tændte mig også, så stadigvæk med hans pik i munden famlede jeg med den frie hånd efter min taske og fandt den tube glidecreme jeg havde taget med ”just in case”. Han tog tuben ud af min hånd, lagde en ordentlig klat på mit hul og mosede straks 2 fingre helt op … jeg gav mig lidt, men det virkede han temmelig ligeglad med og pludselig, uden et ord, trak han mit hoved væk fra pikken, vendte mig lidt hårdhændet, tværede yderligere en klat glidecreme ud over mit let opvarmede hul og så tog han ellers fat i mine hofter og trak mig op på alle 4 foran sig.
Jeg burde nok have sagt fra der, eller som minimum havde forlagt at han brugte gummi, men jeg var ærligt talt lettere handlingslammet i en blanding af voldsom liderlighed og frygten for den store pik, som jeg udmærket vidste ville penetrere mig om et øjeblik.
Han lagde sit store pikhovede mod min stjerne, tog fat med begge hænder om mine hofter og med en lang og vedholdende bevægelse kørte han monstret op i mig.
Hoold nu kæft det kunne mærkes!! bevares leger jeg af og til med større dildoer, også på tykkelse med hans pik, men jeg plejer at tage tingene gradvist … her fik jeg bare hele den store pik i et hug!
Det føltes som om jeg ville flække på langs og flade fra hinanden i 2 lige store halvdele. Hans store varme pik fyldte min tarm HELT ud. Et øjeblik holdt han inde med pikken begravet til roden i min røv og så begyndte han at kneppe mig.
Følelsen var absurd men fantastisk. Når han stødte i bund mærkede jeg hans store tunge nosser klaske mod mine, og når han trak sig næsten helt ud kunne jeg mærke det store pikhovede nærmest trække i min ringmuskel.
Jeg stønnede, min pik, der var krympet lidt under den voldsomme penetrering, begyndte at blive stiv igen. Jeg havde fuldstændigt tabt kontakten med odrivmverdenen og kunne alene fokusere på den gigantiske pik i min røv. Engang havde en veninde fistet mig med sin lille damehånd og det var nok det nærmeste jeg kunne sammenligne med, men efterhånden vænnede mit indre sig til pikken og jeg begyndte at nyde det mere og mere. Når hans pikhovede passerede min prostata skød voldsomme bølger af nydelse igennem mig og når hans nosser ramte mine rykkede det i min pik.
På et tidspunkt mens jeg lå der med lukkede øjne og lod mig gennempule, mærkede jeg noget mod mine læber … jeg lukkede øjnene op og lige foran mig var en flot mørkt solbrun pik med et fint lyserødt hovede.
Jeg gabte op og pikken gled ind i min mund, akkompagneret af et tilfredst støn fra den ejermand. Det var på ingen måde en lille pik, men i en mere menneskelig størrelse end den der spiddede min anden ende, så efter kort tid kunne jeg åbne i svælget og lade den glide helt i bund, til min næse var mast flad mod det bløde solbrændte maveskind. Det var noget han kunne lide at se, min tavse knepper, så han pik blev om muligt stivere og han satte tempoet i vejret og kørte ind og ud af mig som et stempel. Pikken i munden passede perfekt i min hals og med den rytme de havde nu, fik jeg begge pikke i bund samtidigt, hvilket var en vanvittig oplevelse, som jeg aldrig havde prøvet før.
Min krop sitrede, min pik vibrerede, mit hjerte hamrede og jeg hev efter vejret når jeg havde muligheden for at få lidt luft ind mellem støddene … den velkendte fornemmelse af en begyndende orgasme spirede i min krop … med de få fungerende hjerneceller tænkte jeg ”hvad ? … jeg kan sguda ikke komme alene af at blive gennempulet på den her måde ?”
Og så kom jeg, min krop spasmede voldsomt, spermen væltede ud af min urørte pik og midt i min orgasme, hamrede manden bag mig sin gigantpik i mund i min røv og SÅ kom han … hold nu kæft nogle sprøjt, det følte som at have en trykspuler oppe og han blev ved med at pumpe sperm ind i min røv med en høj brummende brølen. Manden i min mund trak pikken ud, spillede den hidsigt og fyrede den så af mod mit ansigt og åbne mund.
Jeg skvattede sammen som en våd karklud og den store bag mig fulgte med ned over mig, stadigvæk med sin pik oppe i min røv. Vi var begge drivvåde af sved, jeg hev efter vejret under hans tunge krop … langsomt gled han ud af mig og satte sig op. For første gang sagde han noget: ”har du en telefon, så kn jeg tage et billede af din røv, den stpr helt åbent” … jeg famlede i min taske, fandt telefonen, låste den op og rakte den til ham … hurtigt efter hørte jeg den velkendte lyd af kameraet og efter en kort pause smed han telefonen foran mig. På skærmen var et billede af mit røvhul … det stod helt åbent, udblokket og rødt, spermen sivede langsomt ud af mig og i bunden af billede var hans fede pik. Det så helt surrealistisk ud, men også voldsomt frækt.
Han klappede mig i røven, rejste sig og gik ned til sit tæppe, hvor han lagde sig tungt ned på maven.
Jeg fik med nogle udfordringer rejst mig og med vaklende ben bevægede jeg mig langsomt ned mod vandet. Spermen løb ned ad mine ben og mit ansigt, mine ben vaklede men jeg kom derned og lod mig glide ud i det kølige vand. Nøj det var fantastisk, men også lidt mærkeligt, for min røv stod stadigvæk så åbent, at det kolde vand løb op i mig … mærkelig, men egentlig ganske behagelig følelse.
Efter at have ligget og flydt i det kølige vand i nogle minutter var jeg kommet så meget til hægterne at jeg kunne samle mig om at gå op på tæppe igen.
Jeg kunne ikke samle mig om bladet, så i stedet tog jeg telefonen og bladrede i albummet. Han havde taget en håndfuld billeder af min røv og sin pik … han havde endda optaget en lille film af spermen der løb ud af mig. Mens jeg bladrede kom der en whatsapp besked ”tak, det var rigtigt godt!” … afsenderen hed Semih ? Jeg åbnede whatsapp og kiggede i samtalelisten, han havde simpelthen tilføjet sig selv tim ine kontakter og sendt både billeder og film af min røv til sig selv. Jeg kiggede ned mod ham, han vinkede, blinkede til mig og begyndte at klæde sig på.

Kommentar