Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Messen

Karakter: 6.0/3
Visninger: 3317

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Trekant, Første gang og Biseksuel
For et par år siden var jeg involveret i et svensk firma, som arrangerede dykkerferier til bl.a. Det Røde Hav. Og som led i et salgsfremstød i Danmark deltog vi med en stand på en stor rejsemesse i Herning. Når jeg skriver "vi", så var det faktisk kun mig, da firmaets finanser var temmelig begrænsede. Det betød også at min stand hørte til en af de mindste og var placeret helt bagerst i en af de store messehaller.

Messen åbnede om torsdagen og løb til og med søndag. Man kunne komme og opsætte stande fra tirsdag morgen, men min lille stand kunne jeg få sat op i løbet af et par timer, så jeg ankom først Herning messecenter ved frokosttid om onsdagen. På trods af de lettere kaotiske forhold, der altid hersker dagen inden, fik jeg anvist min plads helt nede i et hjørne af den bageste hal af en sød jysk pige fra messecenteret. Jeg kunne godt fornemme, at det måske ikke var den bedste placering.

Ved siden af min stand var en ung mand ved at sætte sin stand op. Vi hilste kort på hinanden inden jeg fik fat i en lille ladvogn, så jeg kunne hente mine ting til standen. Da jeg kom tilbage, stod manden på en lille stige og baksede med et stort skilt, som han forsøgte at skrue fast. Jeg tilbød straks at hjælpe med at holde skiltet, mens han fastgjorde det. Da det var sat ordentligt op og han kom ned fra stigen, takkede han for min hjælp og forklarede, at det var meningen, at hans kone skulle have været og hjælpe, men hun var blevet forsinket og kom først om fire timer. Jeg forslog derfor, at hvis jeg hjalp ham med hans stand, så kunne han hjælpe med min. Hvis vi var to, så kunne vi sikkert være færdige inden hans kone kom.

Jesper, som han hed, slog straks til og satte mig hurtigt ind i, hvordan standen skulle bygges op. Mens vi gik og arbejdede som to håndværkere, fik jeg historien om, hvorfor han og hans kone, Pia, havde stand på messen. Pias far var død sidste efterår, og hun havde som enebarn arvet forældrenes badehotel. Hotellet lå ud til en skøn strand på en af de danske øer, men desværre var det ret nedslidt og gæsterne havde svigtet det i de sidste par år, så det var bestemt ikke nogen guldgrube, de havde overtaget. Men nu havde Pia og Jesper sat alt på et bræt, taget et stort lån og var i gang med at sætte hele skidtet i stand henover vinteren, så det var klar til gæster til sommersæsonen.

Jesper og jeg arbejdede hurtigt og koncentreret, og allerede lidt over 5 om eftermiddagen var begge stande sat op med skranker, hylder, udstyr og fotostater m.v. Pia kom lige, da vi var ved at rydde det sidste værktøj op. Pia var en meget smuk kvinde på ca. 30 år, ikke så høj, ca. 160, men med en flot figur. Hun havde stramme jeans og en stram cardigan på som fremhævede hendes flotte men ikke specielt store barm. Hun havde nogle flotte brune øjne og langt mørkt hår, som var flettet i en hestehale. Jeg skal måske lige nævne at Jesper også var en flot fyr. Jeg vil tro, at han var lidt ældre end Pia, nok midt i 30erne. Slank og høj, næsten ligeså høj som mig, måske 185 cm. I modsætning til Pia var han helt lyshåret og havde blå øjne.

Jesper spurgte om, jeg havde lyst til at spise sammen med dem. De kendte en lille italiensk restaurant, som lavede nogle super gode pizzaer bagt i en rigtig stenovn. Da jeg ikke rigtig havde nogle planer og faktisk ikke kendte Herning specielt godt, var der ikke så meget at betænke sig på, så jeg takkede ja med det samme. De fortalte hvor restauranten lå og vi aftalte at mødes der kl. 18.00, da vi alle var ret sultne. Jeg pakkede de sidste ting sammen og gik ud til min bil. Selvom der var en halvtime til vi skulle mødes kørte jeg direkte til restauranten og fik et bord i det ene hjørne og bestilte en øl, mens jeg sad og ventede på Jesper og Pia.

Middagen var rigtig hyggelig og pizzaerne var ganske rigtigt overraskende gode, næsten som hjemme i Italien. Vi fik også delt næsten to flasker vin, Pia drak nok broderparten, men det var nok fordi både Jesper og jeg skulle kører. Faktisk blev hun lidt flirtende og på et tidspunkt spurgte hun, hvor jeg skulle bo under messen. Jeg fortalte som sandt var, at jeg havde booket et værelse på de lokale Scandic hotel, men jeg havde faktisk endnu ikke tjekket ind. I det samme og uden at spørge Jesper sagde Pia, at jeg kunne bo hos dem. Hun fortalte at de havde lånt et sommerhus, der lå ca. 20 km vest for Herning.

Måske var jeg også lidt påvirket, nok ikke så meget af vinen men mere af Pias flirten, så jeg synes faktisk at det var en meget god idé. Jeg spurgte lige Jesper om, det var OK med ham, og han synes også, at det var en fin idé. Vi betalte vores regning og forlod restauranten. Jeg fulgte efter Jesper bil. Da vi var henne i slutningen af oktober var det allerede helt mørkt og i øvrigt koldt og blæsende. Efter lidt omveje fandt Jesper endelig frem til sommerhuset. Det var forholdsvis nybygget og pænt stort og lå helt for sig selv i udkanten af en lille plantage, sikkert et der blev lejet ud til tyskere om sommeren.

Pia viste mig hvilket værelse jeg skulle sove i, et lille fint kammer med to senge. Det lå lige ved siden af master bedroomet, hvor Jesper og Pia selvfølgelig skulle sove. Mens jeg pakkede ud, ordnede Pia en dyne til mig og Jesper tændte op i den store pejs i stuen. Da jeg og Pia kom ind i stuen havde Jesper allerede trukket en flaske vin op og sat noget behageligt musik på anlægget.

Jeg satte mig i den ene ende af den store hjørne sofa mens Pia og Jesper sad tæt sammen i den anden. Igen flød vores samtale nemt og besværet, de spurgte interesseret til min fortid, om jeg havde været gift eller havde kærester. Jeg fortalte, at jeg havde været gift i 12 år men nu var single og ikke havde kærester. På et tidspunkt kom vi til at tale om, hvad vi havde lavet i vores ungdom, jeg fortalte om min tid på Tenerife på et ferie resort. Pia spurgte nysgerrigt om, det er rigtigt, at der altid er en masse sex mellem ansatte og gæster på sådan nogle resorts. Jeg måtte jo indrømme, at jeg efter en meget sløv begyndelse havde taget revanche hen imod slutningen af min tid på øen. Pia pressede igen på for at høre mig fortælle mere detaljeret om, hvad der var det vildeste jeg havde oplevet. Jeg fortalte dem om dengang, jeg efter en våd nat på et diskotek blev inviteret hjem på hotelværelset af to norske lyshårede jenter, og vi var endt med at have sex alle tre sammen på kryds og tværs hele natten. Både Jesper og Pia lyttede intenst, da jeg gav lidt detaljer om, hvordan vi havde den skønneste trekant sammen og pigerne blandt andet havde slikket hinanden.

Jeg kunne efterhånden mærke, at jeg havde drukket en del, ja det havde vi alle tre. Jeg undskyldte lige og sagde at jeg lige skulle på toilettet. Da jeg kom tilbage, sad Jesper og Pia helt tæt og hviskede sammen.

Jeg havde lige sat mig, da Jesper sagde i et alvorligt toneleje, ”må vi stille dig et lidt personligt spørgsmål, ...og det var helt i orden, hvis du siger nej”.

Nysgerrig som jeg var, sagde jeg at det var helt fint, de måtte spørger mig om hvad som helst.

Jesper fortsatte med en lidt usikker stemme, ”øh ja..., det kan godt være at det lyder lidt mærkelig, men vi ville gerne høre om, du havde lyst til at prøve at have en trekant med os”.

Dér blev jeg lige godt lidt paf. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg havde forventet, men ikke lige det. Jeg svarede kort, at jeg var lidt overrasket, men det lød da spændende.

Pia tog nu ordet, ”Det er fordi, vi tit har talt om, hvordan det mon ville være at være tre sammen i sengen, men vi har aldrig haft modet til at gøre noget ved det, men tanken om det har altid tændt os begge”.

Og Pia fortsatte med nu en lidt mere forførende stemme, ”...og vi synes jo begge, at du er en sød og flot fyr.”

Den havde jeg ikke lige set komme. Jeg var stadig lidt rystet over den overraskende drejning, men jeg kunne mærke at min overraskelse var begyndte at vende sig til en begejstring. Pia og Jesper var jo i mine øjne et flot ungt par.

”Tak, det synes jeg også I er...”

Jeg kunne helt klart fornemme, at især Pia var meget opsat på det. Jeg spurgte derfor lige Jesper om, han var cool med det, og han svarede med fasthed i stemmen,

”Ja, er du gal, det har vi begge haft vildt lyst til længe”. Og efter en lille pause sagde han med et frækt smil ”...og jeg håber ikke, at du er berøringsangst.” Jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvad han mente

Det blev mere og mere frækt. Jeg havde som mange andre altid haft en lille bi-lyst, men udover lidt fælles teenage onani med en kammerat, havde jeg aldrig taget skridtet videre. Jeg prøvede at lyde cool.

”Nej. Det er jeg bestemt ikke.” Jeg kunne mærke, at min pik allerede var begyndt at vokse i mine jeans.

”Men hvad har I tænkt jer? ...sådan med hvordan det skal foregå?” Spurgte jeg lidt søgende.

”Øh...det ved vi ikke helt”, Pia kiggede lidt rådvild på Jesper, ”Hvad med vi begynder med at tage vores tøj af?” forslog hun.

Det gik noget hurtigere end jeg havde forventet, men Jesper og jeg nikkede bekræftende. Vi begyndte alle tre lidt usikkert at tage vores tøj af. Mens jeg baksede med skjorte, bukser og sokker, kunne jeg ikke lade være med i skele lidt til, hvordan Pia og Jesper så ud, nu når mere bar hud åbenbaredes sig. Da Jesper, som det sidste tog sine boxershorts af, kunne jeg se at hans pik også var ved at blive pænt stiv. Hans var lang og flot, lidt lige som min egen i størrelse og tykkelse, ca. 17-18 cm. Jesper var trimmet omkring pikken.

Pia havde en lille fræk hårdusk over sin fisse ellers var hun helt glat. Hendes numse var rund og fast og lige tilpas i størrelsen, og hendes bryster var også ligesom jeg havde håbet, små, og meget velformede med nogle lækre store brystvorter. Jeg kunne dårligt vente med at sætte tænderne i dem. Jeg kunne også fornemme at både Pia og Jesper betragtede mig og måske især mit nu næsten helt erigerede lem.

Da vi alle 3 var befriet fra de sidste stykker tøj, gik vi nu helt nøgne ind i deres soveværelset. Pia satte sig op på knæene midt på den store dobbelt seng. Jesper og jeg satte os hen til hende, så vi alle sad i en lille rundkreds helt tæt. Både Pia og Jesper og jeg selv var vist usikre og generte. Pia lænede sig lidt frem og kyssede med Jesper, et lækkert frækt tungekys, så stoppede hun og vendte sin mund mod mig. Mine læber mødtes med hendes og vores tunger fandt hinanden. Efter lidt tid hvor vi snavede i hærdigt, stoppede Pia vores kys.

”Nu er det jeres tur.”

Igen overraskede hun mig. Jeg kiggede på Jesper og kunne se at han også var lidt tvivlrådig, men på det tidspunkt var jeg efterhånden blevet ret liderlig og nysgerrig på, hvad der ville komme til at ske, hele situationen emmede jo af fræk sex. Så jeg tænkte, hva’ fanden, alting skal jo prøves en gang her i livet, så jeg bød Jesper min mund. Han lænede sig lidt frem og vi begyndte først at kysse forsigtigt, for lidt efter at tungekysse rigtigt. Selvom han havde lidt skægstubbe og hans læber ikke var helt så fyldige som Pias, så var det utroligt lækker at kysse med ham og faktisk ikke så meget anderledes end at kysse Pia.

Mens Jesper og jeg kyssede mærkede jeg pludselig Pias hånd om min pik. Jeg stoppede vores kys og kiggede ned. Pia holdt både min og Jespers pik, en i hver hånd. De var begge helt stive. hun begyndte at spille dem helt blidt. Hun lænede sig forover, så hun kunne nå dem med sin mund. Først slikkede hun Jespers, blidt og langsomt kørte hun sin mund op og ned af hans pik. Efter lidt tid flyttede hun sit hoved hen til min pik, og lod hendes læber omsluttet mit glinsende pikhoved inden hun med munden sank ned over den.

Jeg kom med et lille støn, da hun tog den roden. Jeg kunne tydeligt mærke, at hun var en af de kvinder, der nød at give et godt blowjob. Hun slikkede nu lidt mere hurtigt, stadig med sin hånd helt nede ved roden. Pludselig stoppede, mens det var allermest lækkert.

”Jesper, har du ikke lyst til at smage Marcos lækre pik.?” sagde hun med forførisk stemme.

Det skulle han ikke høre to gange, på samme måde som Pia lænede han sig ned og Pia styrede min pik hen til hans halvåbne mund, og langsomt lod han læberne glide ned over min dunkende pik. Wow… hvor føltes det lækkert og ikke mindst super frækt. En anden mand der slikkede mig! Pia havde hånden om roden af min pik, mens Jespers mund kørte op og ned af den.

Pia bad mig at lægge mig ned på ryggen, så de bedre kunne slikke mig. Jesper lagde sig ned på siden med front mod mig, så han stadig kunne slikke mig, mens Pia sad i havfruestilling på den anden side af mig. Min pik gik nu på skift mellem deres munde, først var det Pias læber, der strammedes om den og kort efter overtog Jespers tunge tjansen. Mens Jesper mund igen sank ned over min hårde stav, mærkede jeg Pia mund om mine spændte nosser, som hun sugede og slikkede på.

Jeg prøvede at ligge at nyde, det så meget som muligt uden at komme. Det var så sindssygt lækkert, jeg håbede bare, at jeg kunne holde min orgasme tilbage. Jesper lå sådan, at jeg kunne tage fat om hans pik. Det var første gang, jeg mærkede på en anden mands pik. Den varm og hård og super lækker blød at røre ved. Jeg begyndte at spille den af mens Jesper og Pia sloges om at slikke min pik. Jeg løftede hovedet for at nyde synet. Jeg kunne se at Pia havde sin anden hånd godt nede mellem sine ben, i gang med at lege med sin våde fisse.

Efter lidt tid vendte Pia sig og skrævede ind over mit hoved, og sænkede sin våde glatte fisse ned til min mund. Jeg lod min tungespids glide ind mellem hendes små skamlæber. Hun var allerede meget våd, hendes kusse safter nærmest dryppede ud af hendes skede. Jeg lod min tunge cirkle rundt i de bløde læber og sugede blidt på hende lille hårde perle. Jeg kunne høre hende stønne mod mit pikhoved. Jespers tunge var nu om mine nosser og selve skaftet. Min tunge havde helt åbenlyst gjort Pia endnu mere liderlig.

”Åhh Jesper... giv mig noget pik, knep mig bagfra.” kunne jeg høre hende sige med en hæs erotisk stemme.

Jesper stoppede med at slikke mig og satte sig på knæ bag ved Pias faste numse. Jeg havde den perfekte tilskuerplads til, at se ham føre sin flotte stive pik hen til hendes våde revne for så langsomt presse den helt ind i hende. Hun kom med et lille nydelse skrig, da han fyldte hendes stramme kusse helt ud og begyndte nu at kneppe hende i lange dybe stød. Pia stønnede fortsat liderligt, mens hun prøvede at slikke mig samtidigt.

Jeg løftede mit hoved lidt og lod min tunge slikke hendes klit og de våde skamlæber. Jeg kunne ikke undgå også at slikke på undersiden af Jespers pik, hver gang den gled ud af hendes fisse. Hans store nosser ramte min pande og næse, hver gang han stødte sin pik helt i bund. Pia kunne ikke længere koncentrere sig om at give mig blowjob, mens hun blev kneppet. Hun stønnede mere og mere heftig, og med ét kom hun i en vild orgasme, mens Jespers pik kørte ind og ud hendes våde skede. Safterne nærmest dryppede ned i ansigtet på mig, hver gang pikken var længst oppe i hende.

Efter lidt tid ebbede hendes orgasme ud. Jesper satte farten lidt ned, nok for også at holde sin egen orgasme lidt tilbage. Jeg ved ikke om det var med vilje, men på tidspunkt kom han til at trække pikken lidt for langt ud, så svirpede ud af Pias våde fisse, jeg benyttede straks muligheden til at føre den ind i min mund. Pikken var helt våd af Pias safter og Jespers presperm. I min egen liderlighed syntes jeg, at det var den vildeste og mest lækre følelse, jeg nogensinde havde prøvet. At slikke en anden mands pik mens den var helt våd af fissesafter. Jeg suttede det bedste jeg kunne, lod ham kneppe min mund, mens jeg strammede læberne mest muligt om skaftet. Efter lidt tid med hans pik i min mund, tog han den ud, for føre den tilbage i Pias fisse, som han igen begyndte at kneppe hårdt. Han var vist også meget tæt på at komme.

Pia begyndte igen at stønne. Hun gned stadig på min pik, der stadig var hård som sten. Jeg mærkede hendes læber om min glans. Jesper prustede nu også mere og mere tungt, mens han i hurtigt tempo lod sin glinsende pik glide ind og ud af hendes lækre lille fisse. Og så med kom han i et brøl, han pressede sin pik helt op i hende. Jeg holdt om hans nosser da han kom, og jeg kunne nærmest mærke hvordan pikken sprøjtende tømte sig oppe i hendes kusse.

Efter at de sidste orgasme bevægelse havde taget af, trak han sin glinsende pik ud og lod den glide ind i min mund, som jeg straks bød til. Fuck, hvor smagte det lækkert. Jeg slikkede hans stadig stive pik ren for sperm og fissesafter. Han trak så pikken ud af min mund igen, og Pia sænkede sin åbne våde fisse ned så jeg også kunne slikke ren for hendes safter og Jesper varme sæd.

Jeg kunne fornemme på hendes vejrtrækning og de små klynk hun kom med, at hun slet ikke var færdig. Hold da kæft - pigen var jo stadig skrubliderlig, hun nærmest gned sin fisse mod min mund og ansigt, så jeg var drivvåd. Efter lidt tid flyttede hun sig fra mit ansigt for i stedet at vende sig rundt og sænke sig ned over min stive pik. Selvom jeg følte den var større og hårdere end nogensinde før, gled hun let ned over den. Hun begyndte at ride mig, først langsomt, op og ned, men så lidt efter lidt hurtigere og hårdere. Hun lænede sig lidt bag over så hun med armene støttede på mine lår. Jesper havde sat sig op på siden af os, med sin ene hånd begyndte han at gnide med fingrene direkte Pias klit, meget hurtigt, mens hun fortsatte med at ride min pik. Hendes små flotte bryster hoppede op ned i takt med hendes bevægelser.

Jeg kunne efterhånden ikke holde mig tilbage længere, min orgasme kom nærmere og nærmere, og med ét kom jeg med det vildeste sprøjt oppe i Pias stramme fisse, jeg pumpede i flere stød og tømte mig for sperm. Pia nærmest skreg, da hun igen kom i en vild orgasme. Jesper gned stadig hendes klit, min våde sæd indsmurte pik svirpede ud af kussen, som i det samme øjeblik begyndte at sprøjte fissevæsker ud over min overkrop. Jesper dykkede ned med sit hoved og prøvede at fange hendes sprøjt med sin mund.

Efter lidt tid ebbede hendes orgasmekrampe ud og vi sank sammen alle tre, helt tæt, indsmurt i sperm og safter fra Pia. Vi lå lidt og kyssede på skift, inden Jesper og jeg rullede ud på hver side Pia, helt udmattede. Lige inden jeg faldt i søvn fornemmede jeg at en dyne blev trukket op over os.

Jeg ved ikke hvor lang tid, jeg havde sovet, men jeg vågnede ved at Pia lå og legede med min pik. Den var allerede ved at blive helt stiv.

Hun måtte kunne fornemme at jeg var vågen, for hviskede i mit øre ”Marco, sover du? Jeg vil så gerne have din pik op igen.i min fisse”.

Hun nippede blidt i min øreflip mens hun gned min stive pik lidt hårdere.

Det lød så super frækt, så selvom jeg ikke havde sovet mere end en time eller to, var jeg straks tændt på noget frækt lir med hende. Det blev kun frækkere af at hendes mand og sov lå lige ved siden af os.

”Kravl over på den anden side af mig, så kan jeg tage dig bag fra” hviskede jeg tilbage.

Pia trak dynen til side og uden at lave alt for pludselige bevægelser, lykkedes det hende at lægger sig over på den anden side af mig, så vi nærmest lå i ske. Hun havde hurtigt en hånd nede ved min pik, som hun rutineret guidede hen til hendes våde revne. Jeg pressede lidt i mod, og så gled den let op hendes varme indre.

Ganske langsomt begyndte jeg at køre den ind og ud af hende. Jeg kunne mærke hvordan mit pikhoved helt perfekt pressede sig mod hendes G-punkt. Det kunne Pia tydeligvis også mærke, for hun kom igen med de små liderlig støn og klynk, som bare fortalte mig, at hun var helt væk i den bedste sex-nydelse. Jeg lå med min brystkasse helt tæt op af hendes ryg og min ene hånd havde fundet hendes lækre små bryster med de helt stive brystvorter. Jeg nev lidt i den ene, hvilket kun gjorde Pia endnu mere våd og vild.

Pludselig mærkede jeg Jesper mod min ryg, Han kiggede op over min skulder og sagde helt afslappet, ”nå… I hygger jer nok igen…” Jeg kunne fornemme, hvordan han betragtede os, mens jeg lå og kneppede hans kone. Og han havde tydeligvis intet imod det, tværtimod tændte det ham, for jeg kunne mærke hans halvstive pik mod min balder.

Jeg fortsatte med at kneppe Pia, nu da Jesper var vågen blev bevægelserne lidt hurtigere og voldsommere. Jespers pik var nu ved at være helt stiv, jeg kunne tydeligt mærke det, når den gled i revnen mellem mine balder, hver gang jeg foretog en ud-bevægelse af Pias fisse. Følelsen af at have en mands stive pik lige der, tændte mig endnu mere, den var så tæt på mit numsehul.

Det samme gjorde det for Jesper, han havde taget sin hånd ned til sin pik, og pressede pikhoved helt ind mellem mine balder, så det gled over min ringmuskel, hver gang jeg lavede en bagud bevægelse. Fuck, hvor føltes det frækt. Jeg ville så gerne have, at han prøvede at få den ind i mig.

”Du må gerne.” hviskede jeg til ham.

Straks kunne jeg mærke, hvordan han pressede endnu hårdere lige på mit frække hul. Det lykkedes ikke rigtigt at åbne mig.

”Vent lidt, jeg gør det lige lidt vådt” sagde jeg til ham, og han holdt straks op med at presse mod mit hul.

Jeg tog min hånd ned til Pias våde fisse og kørte fingrespidserne rundt i hendes skamlæber, så de blev fedte godt ind i hendes safter og min presperm, og så førte jeg fingrene om til mit numsehul, så det blev godt vådt. Jeg løftede lidt mit ene ben og med hånden løftede jeg op i balden, så min stjerne var helt fri og klar til Jesper lækre pik.

Han pressede igen pikhovedet mod mit numsehul, og langsomt åbnede jeg mig, og glansen gled ind. Shit, hvor var det frækt. Det smertede lidt, så tynd var hans pik heller ikke. Langsomt gled hans pik længere og længere ind i min endetarm. Åh. hvor føltes det godt, han begyndte at køre sin pik helt stille ud og ind. Efterhånden havde min ringmuskel vænnet sig til tykkelsen og smerten havde fortaget sig, nu føltes det bare vildt lækkert.

I processen med at få Jespers pik ind i min numse havde jeg helt stoppet med kneppe Pia, men hun var vist heller ikke i tvivl om, hvad vi drenge havde gang i. Nu begyndte jeg igen at føre min pik ind og ud af hendes fisse, det var lidt svært og jeg skulle følge samme takt som Jesper lå og kneppede mig i min røv.

Vi lå lidt og stønnede alle tre mens de to pikke var på hårdt arbejde.

Pludselig stoppede Pia os og sagde, ”Åhh...Marco... knep mig i røven…”

Vi stoppede straks med vores fælles kneppebevægelser. Jeg trak min våde stive pik ud Pias fisse og førte pikhovedet bagud til hendes stramme stjerne. Pia spredte på samme måde sine balder, så hun blottede og åbnede sit frække hul. Jeg pressede pikhovedet mod åbningen, det tog lidt tid før Pia slappede af i ringmusklen, så mit pikhoved kunne trænge ind, men langsomt tog hun imod, og jeg fik det helt ind i hendes stramme hul.

Min hårde stav gled helt forsigtigt og langsomt helt op i hende. Heldigvis var både den og hendes stjerne godt fedte ind i hendes safter, så det gjorde friktionen lidt mindre, men hold da kæft, hvor hendes hul strammedes godt om min pik. Helt som jeg selv havde oplevet det, da Jespers pik gled ind i min røv, så tog det lige lidt tid for Pia at vænne sig til tykkelsen af min pik, men da hun begyndte at føre sin røv lidt frem og tilbage, kunne jeg fornemme, at hun var klar til at blive kneppet.

Vi optog igen vores fælles kneppebevægelser, hver gang Jespers pik gled ud ad, så trak jeg også min pik lidt ud af Pias numse, og når Jesper så pressede sin pik igen ind i mig, så gjorde jeg det samme med min pik i Pia. Langsomt øgede vi tempoet og hårdheden, så blev nydelsen også større og større, mens vi alle tre lå og stønnede højlydt.

Pia kom naturligvis først. Hun lå også og gned sin klit samtidig med at min stive pik kørte ind og ud af hendes stramme røv. Hun skreg højt ”Jaaa... jaaaa... åhhhh... jaaa...” Jeg tror også hun sprøjtede lidt, da hun kom.

Følelsen af Jespers lækre stav oppe i min røv og min egen pik i Pias ditto blev til sidst for meget og jeg kom i et langt hæst brøl og fyldte hendes endetarm med en ordentlig portion af min sperm. I det samme kom Jesper i lignende brøl dybt op i mig, jeg kunne nærmeste fornemme, hvordan min røv malkede hans pik og sæden fyldte min tarm.

Efter at vores kæmpe fælles orgasme var stilnet af gled først Jesper ud min numse, og kort efter trak jeg min pik ud af Pias. Vi gik begge ud på badeværelset for at vaske os. Kort efter kom Pia også derud.

”Skal vi ikke lige tage et bad sammen”, sagde hun.

Vi gik alle ind under bruseren i den store bruseniche. Vi sæbede hinanden ind og især Jespers og min pik fik en ekstra tur.

Bag efter vi havde tørret os satte vi os ind i stuen, Jesper fik lagt lidt par stykker brænde på pejsen. Og Pia hentede nogle øller fra køleskabet. Så satte vi os helt nøgne sammen under et tæppe i sofaen. Vi snakkede lidt om vores vilde oplevelse. Det var første gang med mandesex for både Jesper og mig, men vi var enige om, at det ikke var sidste. Vi blev også enige om, at jeg skulle bo hos dem alle 4 dage, som messen stod på, I morgen aften var det Jespers tur til at mærke en stiv hård pik oppe i sig...
-
Jeg har copyright på novellen, den må ikke kopieres, udgives eller på anden måde gengives uden min skriftlige tilladelse.
Marco
Kommentar

Navn:openmind
Dato:31/08 2020
dejlig og velskrevet novelle ...