Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Horisonten udvider sig

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3627

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Oralsex, Analsex og Trekant
Et par dage gik siden oplevelsen ved floden … selvom jeg var en lille smule flov og forundret, var Alois pik i mine tanker hele tiden og i hvert fald når jeg onanerede, hvilket jeg gjorde både morgen og aften.

Nu var nettet ikke helt som i dag, dengang i midten af 90erne, men ved kreativ søgning på usenet lykkedes det at finde både billeder og historier om mandesex og ærligt talt, så tændte tanken mig voldsomt, selvom jeg var noget nervøs ved tanken om at modtage analsex.

Nuvel, jeg sad på kontoret på uni og dagdrømte om Alois pik og besluttede jeg at gøre noget ved det … jeg fandt hans kort frem fra min tegnebog og begyndte at skrive en mail til ham. Jeg skal spare jer for de mange skrevne og slettede kladder … jeg anede dybest set ikke hvad jeg ville sige, ud over, at jeg gerne ville ses igen, men at formulere det på bare nogenlunde rimeligt tysk var ikke helt let, men det lykkedes og med hjertet helt oppe i halsen sendte jeg mailen … de næste 10 minutter vekslede mine tanker mellem at ville løbe ud og rive netkablet ud af backbone serveren i serverrummet og bare spænding … men gudskelov var det frokosttid og som altid smuttede jeg ud i byen med et par af vennerne.

Vel hjemme efter frokosten loggede jeg på min workstation og gik, ansporet af en diskussion under frokosten, gik straks gang med at rette på noget af min kode … jeg kompilerede, testede og intet virkede som forventet, så jeg ville sende sourcen til Michael for at få et bud på, hvad jeg havde gjort forkert.

der var et par mails i indbakken, deriblandt … gisp … et svar fra Alois.
Jeg så mig stjålent omkring, selcom jeg sad alene på kontoret og mine hænder rystede, da jeg greb til tastaturet for at læse mailen:

”Kære C, tak for din mail og for vores frække møde ved floden. Har du lyst til at ses igen ? vi kunne mødes til middag på Goldenes Dachl i morgen kl 19. Alois”

Før jeg vidste af det, havde jeg svaret ”Kære Alois, meget gerne, vi ses i morgen kl 19. C”

Jeg skal spare jer for de skiftende iterative sindsstemninger mellem forventningsfuldhed, nervøsitet, desperate forsøg på at komme med plausible undskyldninger for at aflyse og voldsom liderlighed gennem det næste døgn, men næste aften, 10 min før tid, nærmede jeg mig Goldene Dachl. Alois stod allerede foran, så jeg skød hjertet op i livet og gik over og sagde hej. Han så lettet ud, havde måske forestillet sig at jeg ville udeblive … men sagde hej og foreslog, at vi gik ind.
Inde blev vi vist til vores bord, belejligt bagest i restauranten, så vi satte os, og for en stund betragtede vi menukortet. Alois brød stilhgeden ”vil du have vin eller øl ?” ”et glas vin ville være fint … og måske lidt vand” han nikkede anerkendende og da vi begge var klar til at bestille, smilede han til tjeneren, de tog imod vores bestilling og hurtigt returnerede med drikkevarerne.

”Det var en dejlig oplevelse forleden” sagde Alois og fortsatte ”jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle sutte dig, men du kom mig i forkøbet … er du erfaren ?” … hvad skulle jeg svare ? … jeg nippede langsomt til vandet og tog mod til mig …”det var første gang” kvækkede jeg, pludseligt voldsomt tør i halsen. Alois hævede øjenbrynene i en overrasket grimasse ”virkelig ? … du var rigtigt god …”, han smilede varmt og hævede sit vinglas ”zum wohl”.

Maden blev serveret og mens vi spiste snakkede vi om alt muligt … hvor jeg var fra, hvorfor jeg var i Innsbruck, hvad jeg kunne lide at lave i fritiden … Alois fortalte om sig selv, han underviste i Geologi på uni, havde et firma ved siden af og var gift … jeg må have set overrasket ud, for han fulgte op ved at sige ”Liesl ved det godt og er helt ok med det … vi er meget frisindede”.

Da vi var færdige med maden sænkede Alois stemmen lidt og spurgte ”har du lyst til at fortsætte i denne retning ?” … JA for fanden da … jeg trak lige vejret en enkelt gang ”ja, det tror jeg gerne at jeg vil, men det er nyt for mig og jeg ved ikke rigtigt … hvordan … ”
Alois smilede, så mig i øjnene og sagde ”nu er det her jo ikke verdens mest progressive land på det område, så diskretion er vigtig … det kan gøre stor skade på ens omdømme, hvis det rygtes …” … jeg så ham i øjnene og nikkede indforstået … han så ud som om han tog mod til sig ”jeg kunne introducere dig til et sted, men du skal love mig, at du er 100% diskret ?” … igen nikkede jeg bekræftende … ”godt” sagde Alois og signallerede diskret til tjeneren for at få regningen ”lad os tage kaffen et andet sted”.

Vi forlod restauranten og spadserede ned ad de smalle gader … Alois tiltagende anspændt … pludselig drejede han ind i en port, trykkede på en dørtelefon og nærmest øjeblikkeligt klikkede låsen. Han hold døren og viste mig ind. Indenfor stod en bistert udseende mand i jakkesæt ved en elevator, der nikkede til Alois og så undersøgende på mig … Alois fiskede et lille præget kort frem fra sin tegnebog og gav det til manden, der kvitterede med et nik og spørgsmålet ”op eller ned” ?
”Ned” svarede Alois og manden kvitterede med endnu et nik, trykkede på en lille fjernbetjening og elevatordøren gled op. Vi gik ind i elevatoren, hvorefter dørene lukkede og elevatoren kørte en etage ned.
Da dørene åbnede stod vi i et rum med dæmpet belysning og vægge af kampesten, en tjener stod foran os og ventede, uden et ord, på at vi afførte os jakkerne og gav ham dem. Jakkerne blev hængt væk og tjeneren vendte sig mod Alois ”et bord i caféen ?” … Alois nikkede og tjeneren vente sig og gik i forvejen holdt et gardin til side, viste os igennem og gik igen i forvejen ind i et stort rum med lavt hvælvet loft, typisk kælderlokale i middelalderbyen. Gulvet var dækket af tykke ægte tæpper og på væggene hang dekorerede vægtæpper, så akustikken var dæmpet og behagelig … møblementet bestod af spredte grupper af højryggede stole med små sideborde.
Tjeneren gestikulerede i retning af en gruppe stole ved væggen og vi satte os i hver sin stol … Alois så op på tjeneren, der stod tavs og afventede vores bestilling ”2 kaffe” … tjeneren nikkede ”mælk ? … sukker ?” … jeg rystede på hovedet ”sort til mig”, hvorefter tjeneren forlod os. Jeg så mig omkring i lokalet … der sad vel 10-12 mennesker, alle mænd fra vel 40 til omkring de 70 spredt i de andre stolegrupper … enkelte alene med en avis eller bog, andre fordybet i lavmælt samtale.

Tjeneren gled lydløst ind imellem os og satte en kop og en kande kaffe på hvert vores bord, skænkede for os og forsvandt lige så lydløst.
Alois nippede til kaffen og sagde lavmælt ”Det her er en klub for folk med … særlige … interesser” … han så mig i øjnene og fortsatte ”Diskretion er essentiel, så du må love, at hvis du møder nogen herfra udenfor klubben, viser du ingen tegn på genkendelse” … ”naturligvis” svarede jeg, på sin vis lettet over, at han dermed havde manet min bekymring om at blive genkendt til jorden. Alois nikkede anerkendende og fortsatte ”her er ingen tvang på nogen måde … med mindre du selvfølgelig tænder på det ?” … han blinkede til mig ”bag de gardiner i den bageste ende af rummet, er nogle tilstødende rum, hvor det er muligt at … hygge sig… og derovre er der toilet og badefaciliteter” han pegede i retning af et andet sæt gardiner mellem 2 gamle rustninger.
Vi drak vores kaffe i stilhed … jeg med 1000 tanker, Alois betragtede mig med et lille smil.
Han satte sin kop fra sig … ”hvad tænker du ?” … ”har du lyst til at se faciliteterne?” … jeg så ham i øjnene ”Ja … det vil jeg gerne” … Alois drejede hovedet i retning af tjeneren, der straks indfandt sig … de førte en meget lavmælt samtale, tjeneren nikkede og forsvandt igen Alois rejste sig ”godt, lad os se os omkring”. Han viste mig i retning af rustningerne og holdt gardinet … vi befandt os i et rum med døre hele vejen rundt … ”alle toiletterne er komplette med bad” sagde Alois, åbnede en af dørene og trådte til side så jeg kunne se ind i et elegant badeværelse med en stor bruseniche, vask, spejl, hylder med håndklæder og elegante badekåber og i en niche toilet og bidet.
Han gestikulerede i retning af et sæt gardiner mellem 2 døre ”den vej fører også til de tilstødende rum … skal vi?” … uden at vente på mit svar gik han derhen, holdt gardinet og viste mig igennem til en bred gang med endnu mere dæmpet belysning … langs begge vægge var døråbninger, alle med samme slags tykke gardiner, men også med en dør bagved … Alois tog føringen og gik hen til et sæt åbne gardiner ”i rummene her kan man trække sig tilbage og hygge sig … hvis man lukker døren, bliver man ikke forstyrret, lukker man kun gardinerne kan andre kigge ind og lader man gardinerne stå åbne er det en invitation …forstår du ?” … jeg nikkede og kiggede stjålent ind i rummet, der indeholdt 3 stole som dem i caféen, en stor afrundet ”seng” og en lille reol med håndklæder, nogle flasker og beholdere … Alois ledte mig videre ned ad gangen ”Rummene har forskellige faciliteter.. ” han gestikulerede i retning af er sæt gardiner og jeg kiggede ind i et rum, hvor der var monteret et stort kors på den ene væg, ligesom der stod en gabestok på gulvet og en reol med en masse rekvisitter … ”eller som her” han pegede til de anden side …”ved du hvad et gloryhole er ?” spurgte Alois og pegede på et af de mange ovale huller i den sorte væg der udgjorde den ene side af rummet … ”man kan stikke sin pik ind gennem hullet og måske er der nogen på den anden side, der er interesserede” sagde han med et lille grin … han pegede på den næste døråbning, herinde er ”den anden side” … jeg kiggede ind i et rum der tydeligvis var den anden side af væggen, indrettet med små knæskamler, et par stole og den allestedsnærværende reol”

vi var nået til enden af gangen og en bred døråbning, bag kvilken et flimrende lys indikerede at der stod et fjernsyn eller … ”her er vores biograf” sagde Alois og viste mig ind i en lille mørk biograf med 4 rækker af, hvad der i min barndoms biografer ville have heddet ”sofarækken”. På lærredet vistes en film med en del deltagere af begge køn, til syneladende i gang med ”alle mod alle” gruppesex. Alois så spørgende på mig ”hvad har du lyst til nu?” … ”skal vi gå tilbage i caféen og få en lille en ?” … jeg nikkede og fulgte Alois tilbage til vores stole i caféen, hvor tjeneren dukkede op, lydløs som altid … Alois så spørgende på mig ”portvin ?” … jeg nikkede og han bestilte 2 glas portvin … tjeneren forsvandt og var tilbage på et minut med 2 glas portvin … han bøjede sig i retning af Alois ”herr M spørger, om han må gøre dem selskab ?” … Alois så spørgende på mig ”hvad siger du ? … herr M er en gammel bekendt af mig” … jeg nikkede bekræftende og tjeneren forsvandt igen … 2 minutter senere kom en elegant klædt, høj, bredskuldret herre på omkring de 60 hen til os, Alois rejste sig og gav ham hånden og jeg fulgte trop … Alois introducerede os ”Christian … Herr M” vi nikkede til hinanden og satte os alle ned.
Herr M så på mig med åbenlys interesse … ”de er ny her, unge herre ?” … jeg nikkede bekræftende ”Det er første gang … Alois har været så elskværdig at invitere” … ”javel … tør man antage, at de deler vores … interesse ?” … Alois brød ind ”der er den unge mand jeg fortalte dig om forleden … fra floden” … ”aha” … Herr M så på mig med slet skjult begær … det prikkede overalt i min krop og jeg tog mig selv i at sidde og forestille mig, hvordan hans pik så ud … min tanker slog saltomortaler igen, var jeg at blive bøsse ? … hvad skulle der ske nu ? … jeg var tændt, men også lidt nervøs … følte mig i den grad på udebane, men også helt klart nysgerrig på at udforske denne nye dimension … Alois stemme rev mig tilbage i nuet ”Christian … hvad synes du ?” … jeg så spørgende på ham og fornemmede, at jeg havde misset et spørgsmål … ”om ?” … Herr M smilede venligt ”skal vi fortrække til et mere diskret sted ?” … jeg så først på ham, så på Alois … ”ja …” de rejste sig begge og jeg lige så … vi tog vores portvinsglas med os og gik ind i et af rummene ved den brede gang … Herr M trak gardinet for, men lukkede ikke døren … Alois så spørgende på mig og jeg nikkede … vi satte os.
Herr M så direkte i mine øjne og tog ordet ”Alois har fortalt mig om jeres møde ved floden … meget inspirerende …” … han afventede min reaktion og så granskende på mig ”nu er jeg begrænset af min … situation … og færdes derfor ikke derude, men jeg ville ønske … at jeg havde lignende oplevelser”.
Alois smilede til mig … ”du ved naturligvis, at du ikke skal følge dig tvunget i nogen retning” … herr M stemte i ”Hvis den unge herre synes, at jeg falder i hans smag ?” … han så på mig igen med et nu spørgende blik. Jeg sank en klump, nippede til min portvin og så herr M direkte i øjnene ”jeg ville bestemt ikke være afvisende, men det hele er meget nyt for mig” … jeg så spørgende på Alois, der smilede venligt og beroligende … ”Har du lyst til, at vi gentager successes fra forleden ?” … jeg nikkede, følte mig pludselig lidt usikker … Alois gled frem i stolens brede sæde, lynede sin bukser op og fiskede sin smukke pik frem … den var mere end halvstiv … jeg kunne mærke varmen i mine kinder … jeg fulgte hans blik og uden at jeg havde opdaget det, havde Herr M gjort det samme … jeg stivnede …
Herr M havde en gigantisk pik … lang og tyk hang den ud af hans bukser, halvstiv … jeg havde aldrig i mit liv set noget lignende … hverken i omklædningsrum eller i min efterhånden righoldige samlig af porno … den var nok 26-27cm lang og tyk som en redbull dåse … hovedet stort og mørkt … som under hypnose rejste jeg mig, gik på knæ mellem hans nu spredte ben og stirrede på den … det rykkede i den … ”du må gerne …” sagde ham hæst … og jeg lod mine fingre omslutte pikken.
Nu har jeg ikke en lille hånd, bruger størrelse 11 i handsker, men jeg kunne lige knapt nå om den … og straks jeg fik fat i den, rejste dem sig yderligere … som draget af en naturkraft lænede jeg hovedet frem og slikkede prøvende på det store pikhovede.
Herr M stønnede lavet … pikken voksede yderligere i min hånd og enhver modstand i min krop var som fordampet … jeg MÅTTE have den store pik, hvis jeg altså kunne gabe over den ? jeg åbnede min mund så meget jeg kunne og tog det store pikhovede ind … FUCK den var stor … men jeg kunne lige præcis have det i munden … og en smule af skaftet … jeg suttede som var den kilden til evig lykke … min hånd kørte op og ned ad det lange knudrede skaft og min anden hånd fandt vej til et sæt nosser på størrelse med hønseæg … jeg var helt på autopilot … suttede og sugede på den gigantiske pik … legede med de store nosser … bagfra mærkede jeg to hænder der knappede min skjorte op og fandt vej til mine brystvorter … Alois … min kæber værkede … Alois stoppede mig blidt … rejste mig op og klædte mig helt af … jeg kunne mærke, at han allerede var nøgen … Herr M afførte sig hastigt sit tøj og før jeg fik set mig om, lå han på den store seng og jeg lå på alle 4 mellem hans ben, igen med den store pik i munden, ivrigt suttende.
Alois var bag mig, pirrede mine brystvorter, rørte og kærtegnede mig alle mulige steder … jeg mærkede hans ene hånd gribe mellem mine ben og begynde at spille min stive pik og pludselig en mærkelig og samtidigt helt fantastisk følelse … han slikkede mit røvhul !?
jeg mærkede tungen blive erstattet af en finger, der blidt spredte noget fedtet ud over mit jomfruelige bageste hul … Olie ? … en finger gled med forbløffende lethed ind … en ny og uvant, men bestemt ikke ubehagelig, følelse … jeg suttede på herr M’s pik med fornyet kraft og energi, mit hjerte bankede så det næsten måtte kunne høres … Alois bearbejdede mit hul … nu med 2 fingre, samtidigt med at han legede blidt med min pik … jeg kunne ikke andet end bare nyde … jeg var i en nye og helt ukendt zone … tid og sted eksisterede ikke for mig, det eneste der var i mine begrebsverden var den gigantiske pik i min mund og nydelsen i min krop … men hvad var det ? … de 2 fingre i mit hul var forsvundet og i stedet mærkede jeg noget større, varmt og glat presse imod åbningen … jeg slap et sekund den store pik og kiggede mig over skulderen … Alois stod på knæ bag mig … det var hans pik jeg kunne mærke … han smilede til mig og sagde ”pres imod, som om du var på toilettet” … jeg var ude af stand til at tænke eller gøre modstand, så jeg tog bare den store pik i munden igen, suttede videre og pressede imod Alois pikhovede, der pludselig gled op i mig … han stoppede, lod mig vænne mig til følelsen … smurte mere olie på min åbning og hans skaft og så gled han ind i mig,a langsomt, centimeter for centimeter …
Jeg kan stadigvæk ikke i dag, 25 år og en del erfaringer senere, beskrive den følelse jeg oplevede … min krop var et stort dirrende lystcenter, al tankeaktivitet var ophørt og jeg befandt mig i et kraftfelt mellem Alois smukke pik, nu dybt begravet i min til for et øjeblik siden jomfruelige røv og herr M’s uhyrlige monster, der spilede min mund ud til det yderste.
Savlende suttede jeg videre på den store pik mens jeg for første gang oplevede en pik i min røv … en fantastisk følelse … min egen pik stod stiv og dirrende og det kriblede og krablede alle steder i min krop … jeg kunne mærke min puls i tindingerne, de flimrede for mine øjne, det brændte i min udspilede røv og alligevel fortsatte jeg bare med at sutte og kærtegne den store pik og de tilhørende absurd store nosser mens Alois med tiltagende kraft kneppede mig.
Et eller andet sted ude i det fjerne kunne jeg høre herr M’s dybe stønnen tiltage og 2 store hænder tog blidt om mit hoved … den store pik i min mund sitrede og så eksploderede hele verden omkring mig … Herr M’s gigantiske pik pumpede uhyrlige mængder af sperm ind i min mund, ikke i sprøjt men snarere som en stadig strøm, Alois stødte i bund i min røv og begyndte at komme og i selv sammen øjeblik eksploderede min pik, helt af sig selv i en kraftig udløsning … herr M’s pik gled ud af min mund på grund af rystelserne i min krop og spermen fortsatte med at vælte ud i ansigtet på mig … Alois pik pumpede i min røv, mit hjerte hamrede og jeg hev efter vejret mens jeg faldt fuldstændigt sammen på sengen …
Jeg kom langsomt til mig selv og så op i Alois bekymrede øjne … jeg lå på ryggen på sengen smurt ind i sperm, stadigvæk hivende efter vejret og sitrende over det hele … ”er du okay ?” … jeg nikkede, for sandt at sige kunne jeg ikke forme et eneste ord lige nu … han kærtegnede mig blidt og det gav mig en tiltrængt ro … på den anden side af mig sad herr M, han sagde intet men kiggede på mig med ugenert begær … hans kæmpepik var faldet lidt igen og lå dovent som en mæt anakonda mellem hans lår … jeg førte en hånd op til mit ansigt og mærkede at jeg var fuldstændigt sølet til i sperm … jeg smilede for mig selv … min pik var også våd af min egen sperm … jeg var komme uden at min pik overhovedet blev rørt … det havde jeg ikke troet var muligt. Fra reolen fandt Alois et håndklæde og begyndte blidt at tørre sperm og sved af min krop … ”måske et bad ?” sagde han.
Jeg nikkede … og prøvede at komme op og sidde … men måtte lige have en hånd. Min krop var tømt for energi … en bevægelse fangede mit øje ved gardinet … det var som om nogen slap gardinet og forsvandt … måske spillede mine tanker mig et pus ?
Langsomt kom jeg til hægterne og kom op, Alois og herr M var også på benene, hver i sær iførte vi os et håndklæde og gik ad gangen mod badeværelserne, hvor herr M gik ind på et og Alois ledte mig ind på et andet.
Alois lukkede døren og så på mig med et nærmet bekymret blik ” er du helt ok ? … det blev ikke for meget ?” … jeg smilede lidt træt til ham ”jeg ved ikke hvad jeg skal sige … det var fantastisk men også meget overvældende … men jo, jeg er ok … tak”.
Han så lettet ud og viste mig mod den store brusekabine, hvor han tændte og tempererede vandet, skubbede mig blidt ind og mens jeg lod vandet strømme ned over min brugte krop sæbede han mig grundigt ind på ryg og bagside … jeg fangede hans hånd i et anerkendende klem og han kvitterede med et greb om min ene balle.
Da jeg var færdig med at bade rakte han mig et stort varmt håndklæde og overtog brusekabinen … til min overraskelse havde vores tøj fundet vej ind på en hylde, sirligt foldet sammen.
Da vi var færdige med at bade og var kommet i tøjet, gik vi ud i cafeen igen og sate os samme sted som før … herr M gjorder os selskab og den lydløse tjener stod klar … Alois og herr M bestilte øl, mens jeg bestilte en gespritzter apfelsaft.
Vi drak lidt i stilhed, til herr M tog ordet ”min unge ven, det var fortryllende at gøre deres bekendtskab, jeg håber ikke, at det var sidste gang” … med de ord rejste han sig, nikkede til os begge og fortrak.
Alois ventede til han var gået og så mig i øjnene ”det var en fantastisk oplevelse i dag … jeg håber, at vi kan fortsætte vores leg en anden dag ?” … jeg smilede til ham ”det vil jeg meget gerne”.
Tjeneren dukkede op på sin vanlige lydløse facon og satte en lille sølvbakke på bordet ved siden af mig … ”herr M bad mig give dem dette”. Jeg kiggede på bakken og der lå et lille præget kort, mage til det Alois havde vist manden i indgangen … visitkortstort i gulligt lækkert tykt karton, med et segl præget i midten og under det, med sirligt pennestrøg af brunt blæk, et nummer: 373.
Alois smilede og da tjeneren var forsvundet igen sagde han ”M må være glad for dig, for jeg har aldrig før oplevet, at han har givet et medlemskab første gang!” … forsigtigt tog jeg kortet fra bakken og lagde det i min tegnebog. ”betyder det, at jeg kan komme her når jeg har lyst ?” ”ja, her er åbent 10-04 alle dage” svarede Alois ”og dit nummer angiver, at du har fuld adgang og frie drikkevarer”.
Alois kiggede på sit ur … ”klokken er mange, kan jeg give dig et lift til dit kollegie på vejen hjem?” … jeg kiggede på mit ur og opdagede til min overraskelse, at klokken var over midnat ”ja tak”.
Vi forlod klubben og gik et par gader ned til et P-hus, hvor Alois førte mig til en Alpina B12. Vi steg ind og jeg gav ham adressen, hvorefter vi i stilhed, kun med lyden fra den store v12’er, kørte ud til kollegiet. Da vi holdt foran smilede Alois til mig og sagde ”godnat, jeg glæder mig, til vi ses igen” jeg svarede, at det gjorde jeg også, lukkede døren bag mig og begav mig, ind på kollegiet, op på mit værelse og i seng … jeg lå lidt og nød den uvante følelse af en noget øm røv, mens jeg tænkte på aftenens oplevelser og så gik jeg ud som et lys.
Kommentar

Navn:Marco
Dato:29/08 2020
Igen super velskrevet og liderlig novelle. Jeg glæder mig til en fortsættelse. Marco