Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias Oplevelser - Kapitel 7 (Min fætter på taget)

Karakter: 0/0
Visninger: 2509

Af: Tobias-29.

Læs flere noveller af:
» Tobias-29.

Skriv til:
» Tobias-29
Tags: Unge, Bareback, Offentligt og Natursex
Læs gerne første kapitel som er indledningen, inden du læser følgende kapitel!
Persongalleri:
Tobias (fortæller) 13-14 år, cirka 175 høj, almindelig bygget, kobberrødt hår
Daniel, fætter, 15-16 år, cirka 185 høj, slank bygget, blondt hår, og stor lækker pik

Min fætter var som sagt en liderbuks ud over alle grænser, og introducerede meget tidligt mig til de forbudte lege, hvor bukserne sjældent forblev oppe. Hans pik var den første jeg havde i munden og hans røv var den første jeg trængte ind i! Vi så ikke hinanden så ofte i vores barndom desværre, men da vi begge flyttede hjemmefra, forandrede det sig, men det er historier til senere. Hver gang vi var sammen, i familiære sammenhæng, hvor vi så vores snit til lidt privat alenetid, så skete der frække ting, og nu vil jeg berette om et par af de episoder.

En episode var engang vi begge deltog ved en fælles kusines konfirmation. Den blev holdt i et selskabslokale, i et lukket lejlighedskompleks, med fem etager, og flere elevatorer mellem etagerne. På et tidspunkt, da vi er ude og udforske området, og er på vej op i en elevator, finder vi pludselig op til en lille diskret tagteresse. Da vi står deroppe og kigger på udsigten, trækker min fætter pludselig sine bukser ned og mooner ud gennem rækværket, hvilket vi begge synes er mega sjovt. Jeg kan selvfølgelig heller ikke lade være med at stirre på hans blege røv, hvilket han selvfølgelig lægger mærke til. ”Skal de ikke også se din?” spørger han, og nikker ned mod min, hvilket får mig til at trække bukserne af og gøre ham kunsten efter. Han griber fat i min pik, som allerede er godt stiv og leger lidt med den, og jeg gør det samme ved ham.

Vi står sådan lidt, mens vi kigger på udsigten, og ned på de mennesker som går på gaden, og ikke umiddelbart kigger op på de to fyre som står med hinandens pik i hånden, som de stolt viser frem til alle og enhver. Efter lidt tid skubber min fætter mig over bagved sig, læner sig frem, og skyder hofterne tilbage, så jeg får hans røv mast op mod mit skridt. Han gnider sin røv mod min stive pik, rækker over og tager fat i den, og guider den hen mod hans hul, mens han vrikker røven fra side til side, så min pik langsom glider ind. Imens jeg rækker jeg frem og griber fat om hans store pik, og jeg kan mærke at den er klistret af presperm. Han stønner liderligt, og presser røven hårdere bagud, så min pik glider det sidste stykke ind i ham, og han gisper højlydt. Han læner sig fremad, ind over rækværket, og nu kigger vi ned på menneskemængden, mens min pik er presset i bund i hans røv.

”Knep mig” stønner han, og jeg begynder hektisk at kneppe ham i små stød, så han ryger endnu længere ud over rækværket og stønner endnu højere. Det er som om han håber at nogen nede på gade vil kigge op og få øje på os, hvilket jeg er alt for liderlig til at tage mig af. Han tager fat i sin pik, og begynder at spille den af i takt med at jeg knepper ham, og med få sekunders mellemrum kommer vi begge to i store gisp. Jeg skyder min sperm op i hans røv, og han skyder sin sperm ud i luften, med kurs mod jorden og de forbipasserende mennesker. Vi forlader tagterressen og tager elevatoren ned igen, og finder aldrig ud af om hvorvidt hans sperm rammer nogen. Senere på aftenen lokker han mig til at sutte ham af i elevatoren, hvor legen går ud på at jeg skal få ham til at komme i det tidsrum det tager at køre hele vejen op og ned igen – hvilket det selvfølgelig lykkedes mig!

I dag er min fætter over 30 og gift med en kvinde, som han har børn med. Men han har stadig lyst til at få pik ind imellem, i hvilke tilfælde han kontakter mig. Om han har sex med andre fyre ved jeg ikke. Men jeg bliver aldrig træt af at få hans pik i munden eller mærke hans røv omkring min pik. Mange af de bollevenner og sexpartnere jeg har haft gennem tiden, er jeg ofte blevet træt af og begyndt at kede mig med, men det har aldrig været tilfældet med min fætter. Måske fordi jeg nyder at stå til rådighed for en gift fyrs hemmelige behov, måske fordi jeg sætter pris på min fætter og gerne vil hjælpe ham, eller måske er det bare fordi min fætter er en møgfræk type, med en god røv og en lækker stor pik…

Da jeg forlader folkeskolen og starter i 10 klasse og senere på gymnasium, begynder mit sexliv for alvor at tage fart. Min pik vokser, mine hormoner bulrer afsted, og jeg opdager boyfriend.dk. Så i de kommende historier springer vi højere grad i tid og sted, og persongalleriet bliver mere varieret, hvilket også gør sig gældende for de seksuelle udskejelser.
Kommentar