Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første gang med en mand

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3642

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Offentligt, Natursex, Første gang og Biseksuel
engang i 90’erne, studerede jeg et semester i Østrig. Jeg var 22 og havde nogen erfaring med piger, men havde aldrig så meget som skænket sex med en mand en tanke.
Da foråret begyndte at tage fat og det var slut med at stå på ski om eftermiddagen, begyndte jeg at gå ture i området omkring uni og kollegiet, deriblandt nede ved floden, hvor der var stille og ganske smukt. Allerede en af de allerførste gange jeg gik dernede, fik jeg øje på et par der stod på den anden side af floden og kyssede heftigt … jeg stoppede op og betragtede dem, tændt af synet, og efter relativt kort tid nærmest flåede de tøjet af hinanden og havde sex lige der og da ! … jeg var voldsomt tændt … havde aldrig før set andre have sex så direkte, bare 50-60m fra mig.
Da de var færdige skyndte de sig at komme i tøjet og smuttede i hver sin retning og jeg gik videre på min side af floden, nu med en gevaldig rejsning.
Næste dag da jeg kom hjem fra uni gik jeg straks ned til floden … håbede på at se noget mere … men den dag var de eneste jeg så mænd der sad/lå og solede sig, hovedsageligt nøgne. En enkelt legede med sig selv mens resten bare lå der og slappede af med en bog eller en avis.
Det blev en daglig foreteelse med en eftermiddagstur ved floden … nogle gange på den ene side, nogle gange på den anden … der var altid mænd der solede sig og indimellem par … enkelte legede med sig selv, et af parrene kælede, men ingen sex, før præcis en uge efter den første oplevelse, hvor jeg så det samme par, igen op den modsatte side af floden, komme fra vher sin retning og straks begynde at kysse heftigt .. perfekt!
Jeg satte mig godt til rette, lige i kanten af træerne, med glimrende udsigt til dem og fandt min pik frem, klar til at lege med mig selv mens jeg kiggede … det var nyt og uafprøvet for mig, at onanere til andres sex, men jeg var TÆNDT som bare f….
de havde til syneladende lidt bedre tid denne dag, for det gik ikke helt så hurtigt som sidst … de kyssede, kælede … hun suttede ham … min pik var stiv som et bræt, jeg var helt opslugt og ænsede intet omkring mig, til jeg pludseligt hørte et meget svagt fløjt .. jeg snurrede rundt og lidt bag mig sad en mand på vel 40-45 år, solbrændt, pæn, jeans og en hvid skjorte … han havde den ene hånd på sin bule i bukserne og med den anden hånd signalerede han noget, som ret tydeligt relaterede til at sutte pik …
Min tanker fór i alle retninger på en gang … jeg var flov over at blive opdaget, onanerende og lurende på en og samme tid … jeg var genert, en lille smule nervøs, mne jeg var også MEGET tændt af at have luret på parret.
Jeg drejede hovedet tilbage mod parret, der var at klæde sig af … min pik var faldet lidt men den kom hurtigt op igen ved synet af dem nøgne derovre … de var helt almindelige, men de var nøgne og de skulle have sex !
Men hvad med ham manden ? … jeg drejede hovedet og frøs til is … han sad ikke engang 2m fra mig nu, på en stor sten og han havde sin pik fremme. Jeg stirrede … den var solbrun, glat, stiv og vel lidt større end min, måske 17cm … den var SMUK … hvad tænkte jeg på ? … hvorfor syntes jeg, at pikken var smuk ? … var jeg ”blevet bøsse” ? … jeg kiggede væk, men straks tilbage igen, for jeg fornemmede tydeligt, at han havde rejst sig og kom tættere på.
Hvis der havde været kaos i min hjerne før, var det helt lukket nu. 1000 tanker fes rundt i et virvar … skulle jeg stikke af ? … rejse mig og gøre noget ? … men hvad ? … på de store klippeblokke der udgjorde flodbredden var det med at komme hurtigt afsted ikke bare lige.
Inden min hjerne havde fået sorteret bare et par tanker var han helt henne ved mig … han satte sig på en klippeblok bogstaveligt talt lige ved siden af mig … lidt højere end der hvor jeg sad, faktisk med sin pik lige ud for mit ansigt.
Parret på den anden side af floden kunne lige så godt have været på månen … AL min opmærksomhed var samlet omkring den fantastisk smukke pik lige foran mit ansigt … min pik var STIV … min hjerte hamrede og manden, der duftede meget diskret af en behagelig aftershave, lavede sit ”sutte signal” igen.

Jeg stirrede på pikken … den stod rank, stiv, SMUK … under den en par solbrune barberede nosser … i hovedets ”øje” sad en lille dråbe præsperm … men hvad skulle jeg gøre ? … jeg havde aldrig så meget som tænkt på en andens pik … endsige tænkt på at gøre noget med en andens pik … men lige nu var den smukke pik lige foran mig de eneste jeg kunne tænke på … men hvad skulle jeg gøre med den ?

Som i trance lænede jeg mig frem og uden egentlig helt at vide, hvad jeg havde gang i, stak jeg tungen frem og slikkede den lille dråbe præsperm fra hovedet … det smagte sikkert, som sperm nu engang gør, men for mig, lige der og da, var smagen magisk og fantastisk … jeg stak tungen frem igen, slikkede forsigtigt på hovedet … min ene hånd fandt hans bløde varme nosser på en eller anden måde, var min omtågede hjerne nået frem til, at jeg skulle gøre det jeg selv godt kunne lide, at min kæreste derhjemme gjorde, når hun tog mig i munden.
jeg sugede hovedet ind i min mund … kælede for nosserne og suttede lige så forsigtigt pikken så dybt som jeg kunne og ud igen … fandt en rytme … smagen var fortryllende og jeg kunne mærke med den hånd jeg havde på min egen stenhårde pik, at præspermen flød ud af mig.
Manden stønnede … han havde åbnet sin skjorte og legede med sine brystvorter … han øjne låst fast på pikken i min mund … og jeg suttede, som var der ingen i morgen … jeg var fuldt fokuseret på pikken og det eneste jeg ønskede mig lige nu, var at tilfredsstille den smukke pik i min mund.
Jeg aner ikke, om der gik 2 minutter eller 20 … men pludselig stønede manden højere og blidt lagde han hænderne på mit hoved, som far at ”skubbe mig væk” … jeg kunne godt fornemme hvad der var på vej, men ikke 10 vilde heste kunne få mig til at slippe hans pik nu, jeg VILLE have at han kom i min mund, selvom jeg ikke havde nogen som helst anelse om, hvad der ventede mig … min kæreste derhjemme ville ikke under nogen omstændigheder have sperm i munden og jeg havde kun en enkelt gang fået sutte min pik ”hele vejen”.
jeg suttede videre, nuldrede nosserne og mærkede pikken begynde at svulme op og rykke … og så kom spermen … i en stribe forbløffende hårde sprøjt væltede spermen ind i min mund … jeg suttede videre og holdt det hele i munden, helt fokuseret på at gøre det så godt som muligt … til han med et lidt fastere greb om mit hoved lod mig forstå, at han var meget ”efter-orgasme-følsom” nu … forsigtigt sugede jeg den sidste sperm fra hans pik og lod modvilligt pikken glide ud af min mund.
Der sad jeg med munden fuld af ”min første sperm” … følelsen, eller nok snarere tanken, var overvældende og fantastisk … jeg var helt væk. Langsomt slugte jeg spermen og, pludseligt genert, kiggede jeg forsigtigt op på ham … han smilede til mig og kærtegnede min kind … langsomt rejste han sig, bevægede sig hen foran mig og satte sig på hug, lige foran min stadigvæk stenhårde pik.
Han så mig i øjnene og lænede sig langsom frem og tog min pik i munden … jeg frøs til is … DEN tanke havde jeg i hvert fald aldrig haft … min pik i en anden mands mund ?
Langsomt og blødt suttede han min pik, hans ene hånd fandt mine brystvorter undert-shirten og nuldrede dem… det var fantastisk ! … hans anden hånd nulrede mine spændte nosser og lige så stille mærkede jeg en finger finde vej over mit mellemkød til mit jomfruelige bageste hul … ikke insisterende og invaderende, bare blidt og pirrende … og pirre, det gjorde det ! … på et minut eller 2 gik jeg fra tændt til helt uden for rækkeviddde og det sidste jeg fornemmede var, at mellemkødet begyndte at trække sig sammen … uden at jeg kunne nå at advare ham eksploderede jeg, med stjerner og farvede skyer for øjnene gennemrystede en voldsom orgasme min krop og min pik sprøjtede i hans mund. Han fortsatte med at sutte til min orgasme klingede af og suttede blidt pikken ren.
vi sad bare og kiggede på hinanden … der var ingen ord, blot øjenkontakt … lige så langsom rejste han sig, knappede skjorten, bøjede sig langsom frem imod mig, plantede et let kys på min pande og så begav han sig roligt op mod trælinien og vidste jeg, fra de tidligere ture, vejen og P-pladsen.

Jeg sad lidt og sundede mig … de 1000 tanker var tilbage i mit for et øjeblik helt tomme hoved … solens stråler varmede min krop og mellem mine ben mærkede jeg min pik lige så stille finde sin afslappede form igen.
Jeg rejste mig, pludselig flov … trak underbukserne op og så mine bukser. Stak hænderne i lommerne for at rette på nøgler mm og hov … hvad var det ? … i venstre lomme, hvor je altid kun harm ine nøgler lå noget pap … et kort ? … jeg tog det frem og ganske rigtigt, det var et visitkort, som jeg ikke havde i lommen før … Alois … sjovt, men østrigsk, navn … et lokalt telefonnummer og, hvilket ikke var hverdagskost i starten af 90’erne, en email adresse.

Mæt på oplevelser og helt tom i både hoved og nosser, begav jeg mig også hjemad mod kollegiet.
Kommentar