Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nevøen

Karakter: 4.2/5
Visninger: 7715

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Dette er en autentisk historie, jeg har blot ændret navnet, men jeg tror at min eks-nevø kan genkende den hvis han læser den.

Det hele begyndte for ca. 10 år siden. Jeg var blevet skilt og boede alene i et lille hyggeligt hus. Jeg var på det tidspunkt 42 år og havde længe kendt mine bifile sider og da også fået dem afprøvet flere gange under mit ægteskab.

Jeg havde kendt min nevø, Jan siden han blev født og havde tit tænkt på at han virkede feminin allerede da han var dreng. Da jeg var gift ind i hans familie er der ingen blodsbånd mellem os.

Jan var 18 år og gik på gymnasiet. Han havde på det tidspunkt ikke sin egen PC og da jeg kun boede 20 km. fra ham fik han lov til at låne min i hans læseferie. Jeg gik dagligt på arbejde, men Jan fik en nøgle til huset og kunne bare komme og gå som han ville. Jeg havde på det tidspunkt en pauseskærm kørende på min PC som hentede frække hetrosexuelle billeder fra en mappe og viste dem.

En dag hvor jeg kom hjem fra arbejde var Jan stadigvæk i gang og vi satte os for at få en kop kaffe og en sludder. Jeg spurgte ham om han nød billederne hvilket han lidt tøvende bekræftede. Jeg undrede mig lidt over hans tøvende svar men tænkte ikke nærmere over det. Da vi satte os til Pc'en senere var pauseskærmen gået i gang igen og den ene lækre pige efter den anden rullede over skærmen.

Jan spurgte om jeg havde downloadet mange billeder fra nettet og det kunne jeg jo kun bekræfte. Jeg viste ham hvor jeg havde mapperne liggende og hvordan jeg havde kategoriseret dem. Jan begyndte at kigge i mapperne og jeg gik i gang med at lave noget aftensmad. Jeg kiggede af og til ind til ham og kunne godt se at han begyndte at interessere sig for den mappe jeg havde døbt Gay. Det var ligesom at han ikke ville være bekendt at kigge den så da jeg var færdig med forberedelserne til maden satte jeg mig ind til ham og tog musen. Jeg tænkte at jeg hellere måtte bryde isen og klikkede på mappen som var fyldt med masser af flotte og dejlige fotos af fyre alene, fyre sammen, mange fyre sammen og nogle enkelte filmklip.

Jeg fortalte Jan at jeg også godt kunne lide at kigge på den slags billeder og han løsnede helt op og sagde at det faktisk var dem der tændte ham og at han ikke var så interesseret i pigebillederne. Vi fik snakket det hele igennem og han bekræftede min teori om at han var til fyre. Han havde været sammen med et par af hans jævnaldrende kammerater til lidt pik sut og havde også prøvet både at kneppe og blive kneppet af en fyr. På et tidspunkt fortalte han at han var lidt træt af kun at være sammen med jævnaldrende og en tanke begyndte at tage form inde i mit hoved. Jeg ville dog ikke presse ham for meget da jeg ikke viste om han overhovedet var interesseret i mig da jeg jo havde været hans onkel hele hans liv.

Efter at vi havde sludret lidt mere skulle Jan hjem og da han var gået satte jeg mig for at spise og begyndte så at lægge min plan. Jeg ændrede pauseskærmen til at vise de frækkeste af mine Gay-billeder, hvoriblandt der også var nogle med bondage og S/M og gik så i seng. Der gik lang tid inden jeg faldt i søvn den aften med alle de frække tanker jeg havde fået at tumle med.

Næste dag, det var en torsdag, da jeg kom hjem var Jan der igen. Han takkede mig for de dejlige billeder og fortalte at han næsten ikke havde fået lavet noget lektiearbejde da han havde set billeder og film hele dagen. Jeg blev helt liderlig ved tanken om at den dejlige unge gut havde siddet her i mit hus og været liderlig hele dagen, så jeg besluttede mig for at vise ham min private mappe på Pc'en hvor jeg havde en del billeder af mig selv alene og nogle hvor jeg var sammen med andre. Jan kiggede meget interesseret på dem og da jeg skævede ned til hans skridt kunne jeg se en stor tydelig bule vokse frem.

Min pik er ikke så stor, ca. 16 cm og relativ tynd og så er den altid helt glatbarberet og Jan spurgte om ikke det var frækt at være glat, hvilket jeg kun kunne bekræfte. Han havde tit haft lyst til at barbere sig men kunne ikke få sig til det, da han spillede håndbold og ikke var klar over hvad de andre drenge på holdte ville sige til det. Han var meget behåret så jeg forslog ham at barbere nosserne og røven og det syntes han da lød som en god ide.

"OK" tænkte jeg "nu må det briste eller bære", så jeg foreslog at han spurgte sine forældre om ikke han måtte sove hos mig næste nat. Han skulle bare sige at han havde så meget hjemmearbejde og at jeg skulle hjælpe ham. Jeg sagde at jeg nok skulle hjælpe ham med at blive barberet og at vi kunne tage nogle billeder af ham med mit digitale kamera. Jan skyndte sig at ringe hjem, og det var naturligvis helt i orden. Jeg var jo hans onkel!
Vi aftalte så at han næste dag skulle tage sin tandbørste og noget skiftetøj med når han kørte ud til mig. Så kunne vi få lidt at spise og så hygge os bagefter.

Puha, hvor var fredagen lang. Jeg var meget spændt på hvordan aftenen skulle forløbe og glædede mig helt vildt. Da jeg kom hjem var Jan der heldigvis. Jeg havde frygtet at han måske skulle fortryde, men nej, han sad der ved Pc'en og så rigtig lækker ud. Jan er en høj, lyshåret pæn fyr, slank og langlemmet og havde stadigvæk de lidt feminine træk som jeg allerede havde spottet da han var mindre.

Vi fik lidt lækkert at spise og et par øl til og satte os så hen i de bløde stole med en lille drink bagefter. Jeg havde sat en video på med nogle frække fyre og vi blev enige om at det ikke var nogen grund til at spilde tiden da vi jo begge to godt vidste hvad vi ville så jeg hentede barbergrejet efter at have bedt Jan smide tøjet.

Jeg smed tøjet ude på badeværelset og da jeg kom ind i stuen igen lå Jan hen over en fodskammel med front mod fjernsynet og med sin dejlige røv strittende lige op mod mig. Jeg satte mig på gulvet bagved ham og kælede lidt for han lækre balder, skilte dem ad og legede lidt med hans hul med mine fingre. Han begyndte at stønne lidt og bevægede sig uroligt på skamlen. Han løftede røven lidt så jeg kunne få min hånd ind under ham og fange hans stive pik. Det var en lækker fornemmelse at sidde her og kæle for sådan en ung knægt. Hans pik var noget større end min og vindunderlig at lege med. Jeg tog lige et par billeder af ham mens han lå der og så dejlig ud.

Jeg tog nu barbergrejet og fjernede først de fleste af hårene med en trimmer hvorefter jeg sæbede hans røv ind og forsigtigt begyndte at skrabe ham helt glat. Jeg måtte flere gange bede ham ligge stille så jeg ikke kom til at skære ham, men til sidst fik jeg da fjernet hårene mellem hans balder så jeg havde frit udsyn til hans lækre lille hul. Jeg tørrede ham og stak så forsigtig en finger op i ham. Da jeg havde kælet lidt med den ene finger i hullet stak jeg to, og så tre fingre op og begyndte at fingerkneppe ham. Han huggede sit underliv imod mig og stønnede højt.

Jeg erstattede nu mine fingre med en mellemstor dildo som gled nemt op i ham. Efter at have brugt den lidt tog jeg en stor Butt-plug frem og begyndte at presse den op i ham. Han klagede sig lidt, men pludselig gled den forbi ringmusklen og gik i bund. Jeg havde taget billeder undervejs, så nu kunne jeg koncentrere mig mere om hans pik og fik lagt mig på ryggen med en pude under hovedet så jeg kunne sutte ham. Prespermen havde gjort hans pikhoved helt vådt og det smagte lækkert så jeg suttede løs samtidig med at jeg legede med hans nosser.

Efter lidt tid var der igen tid til lidt fotografering. Jeg fjernede pluggen, satte kameraet på forsinket udløsning og stillede mig bag ved Jan og pressede min pik ind i hans dejlige indbydende røvhul. Jeg gled helt i bund i første stød og Jan gav et vellystent støn fra sig da han mærkede mig oppe i sig. Blitzen gik af men jeg kunne ikke lige forlade det varme hul lige med det samme så han fik nogle ekstra dybe stød men så var han blevet træt og øm af den ubekvemme stilling så jeg trak mig ud af ham og han satte sig i sofaen. Jeg fik nogle dejlige billeder af ham hvor han sad og onanerede men til sidst måtte jeg have hans pik i munden igen.

"Du onkel" sagde Jan "du havde nogle billeder af fyre som var bundet og fik smæk. Er det noget du også godt kan lide at gøre?"
"Ja" svarede jeg "vil du gerne prøve det?"
Jan nikkede og jeg skyndte mig at finde mine håndjern frem. Jeg bad ham rejse sig op og låste så håndjernene omkring hans håndled bag på ryggen og førte ham op på 1. sal hvor jeg havde et lille værelse som var udstyret med lidt kroge m.m. Jeg bandt først Jan så hans arme var fastgjort til en krog i loftet og han stod foroverbøjet. Hans indbydende røv nærmest tiggede om at få nogle klaps så han fik lidt med flad hånd på begge balder så de blev røde.

Jeg kunne naturligvis ikke stå for fristelsen nu da han stod så tilgængeligt så jeg stillede mig bagved ham og tvang min pik ind i ham. Han stønnede højt for hvert stød han fik og til sidst havde jeg svært ved at holde mig så jeg trak mig ud af ham igen og fik ham bundet så hans arme og ben var strakt helt ud til siden. Han fik så lidt flere klask bagi, først med flad hånd og så med en latex-pisk samtidig med at jeg legede med hans efterhånden meget stive og hårde pik.

Jeg nåede da heldigvis at få taget et par billeder af ham i hans ydmygende stilling og løsnede ham så igen, fastgjorde håndjernene som før, og førte ham ind i soveværelset hvor jeg lagde ham på sengen. Her fotograferede jeg ham først lidt mens han lå og vred sig af liderlighed hvorefter jeg tvang min pik ind i hans mund. Han var fantastisk til at sutte pik og inden længe måtte jeg overgive mig og tømte mig i hans mund. Han slugte begærligt det hele og lod min pik blive i munden indtil den var helt tøm og suttet ren.

Jan havde endnu ikke fået udløsning, men bad om at få lov til at sove, da han nød at falde i søvn mens han var liderlig. Det var naturligvis ok med mig, da jeg jo havde haft stor fornøjelse af knægten hele aftenen, så vi gjorde os klar og gik til køjs.

Jeg vågnede først næste morgen og gik ned og satte kaffe over hvorefter jeg gik op og tog dynen af Jan. Han halvsov stadigvæk så jeg snuppede lige at par billeder af ham og efterhånden vågnede han så meget op at han poserede lidt for mig, blandt andet med sin dejlige røv lige i vejret. Jeg fik ham om på ryggen, satte mig ned og tog hans morgenstive pik i munden. Han tog fat i min nakke og mundkneppede mig så jeg til sidst havde det meste af hans store pik i munden. Jeg listede en finger op i hans røv og det resulterede i at han kom med et højst støn. Hans pik pumpede og pumpede sperm ned i min hals og jeg gjorde alt for at sluge det hele. Det smagte pragtfuldt og jeg nød virkelig at sidde med den dejlige knægts lækre pik i munden og mærke hvordan den langsomt blev mindre og mindre.

Jan strakte sig dovent og sagde "Tak for fødselsdagsgaven, onkel. Jeg bliver 19 år i dag".
Jeg havde helt glemt at det var hans fødselsdag, så det grinte vi en del af. Bagefter gik vi begge to nøgne ned og fik morgenkaffe hvorefter Jan tog hjem. Desværre blev det en éngangs forestilling da Jan kort tid efter rejste til udlandet og senere fandt en sød fyr som han nu bor sammen med, men hans gamle onkel har da heldigvis et minde for livet.
Kommentar