Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cykelferien med Jan

Karakter: 6.0/3
Visninger: 3835

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Første gang
Min beretning foregår i 1970erne, hvor meget var anderledes fx normer, påklædning og modenhed.

Da jeg var 15 år var jeg på cykelferie på Bornholm med min bedste ven, Jan. I min erindring mindes jeg det, som en af de somre, hvor det var dejligt varmt og solen skinnede hele dagen, men det var sikkert lige så blandet vejr, som det er nu.

Vores plan var at cykle øen med uret rundt og gøre stop ved nogle af de forskellige campingpladser, hvor vi kunne slå vores lille telt op. Først boede vi et par dage ved Hasle og næste stop var campingpladsen ved Sandvig.

Vi ankom til Sandvig lidt hen på eftermiddagen og fik en ret god plads, hvor vi lå lidt for selv med udsigt ud over havet. Vores nærmeste nabo, en familie i en lille campingvogn, var over 20 meter fra os. Da vi havde slået teltet op og pakket lidt ud, gik vi ud for at orientere os lidt og se hvad campingpladsen bød på. Der var nu ikke så meget spændende. Udover fælleskøkken og bad/toiletfaciliteter og en lille legeplads, så var der kun en kiosk, hvor man kunne købe lidt mad og slik og is. Det var nok mere stranden, Hammerknude og Allinge-Sandvig der talte.

Vi besluttede at bruge lidt af vores sparsomme økonomiske midler på en is til os hver. Mens vi stod nød isen uden for kiosken, kom der to lyshårede piger, der ligesom os også skulle have en is. Jan, der er et halvt år ældre end mig, var dengang lidt mere udadvendt og uden for meget filter, hvor jeg nok var lidt mere genert. Så i løbet af ingen tid havde han fået gang i en samtale med de to piger. De hed Malene og Marie og var tvillinger, og de var 15 år lige som os. De kom fra Fyn og var på ferie med deres forældre, desværre skulle de allerede rejse næste dag.

Efter vi alle havde spist vores is, sagde vi farvel til Malene og Marie og Jan og jeg gik ind til Sandvig for at købe lidt aftensmad. På vejen talte vi om, hvor super søde Malene og Marie var, og hvor møg ærgerligt, det var at de skulle rejse lige, når vi nu lige havde mødt dem. Vi fik hurtigt den idé, at vi kunne invitere dem over til vores telt om aften, og købte derfor lidt ekstra chips og sodavand, så vi havde noget at tilbyde dem.

Da vi kom tilbage til campingpladsen bare lige finde ud af hvor de boede. Heldigvis fandt vi forholdsvis let deres campingvogn, de sad uden for og spillede kort sammen. Jan spurgte dem på sin ligefremme måde, om de ikke havde lyst til at komme over til vores telt efter de havde spist. Efter de lige havde hvisket lidt, sagde de, at det ville de gerne, men det måtte lige spørge deres forældre om lov.

Vi gik tilbage til vores telt og efter lidt afslapning gik vi i gang med at lave lidt aftensmad på vores lille primus. Da vi havde spist og ryddet op, blev vi helt nervøse for om Malene og Marie ikke havde fået lov, men heldigvis dukkede de kort efter op. Vi fik sat os i en rundkreds uden for teltet. Det var heldigvis stadig lyst og dejlig varmt, og straks snakkede vi lystigt sammen.

Jan var lidt mere erfaren med piger end jeg var. Han havde allerede haft sex med 2 piger bl.a. Trine, som var den kønneste pige fra vores klasse. Jeg var lidt mere uerfaren og var ikke kommet længere end til at snave og give fingrefisse, som det så charmerende hed.

På et tidspunkt forslog Jan, at vi spillede S, P eller K. Så vidt jeg husker det, så startede det meget uskyldigt, men efter lidt tid blev legen lidt mere frækt. Først skulle Jan kysse Malene og så skulle Marie kysse mig. Først var det bare små kys på kind og læber, men så blev det krav, at det skulle være tungekys.

På et tidspunkt sagde Jan, at nu skulle Marie og Malene tungekysse med hinanden. Til min overraskelse gik de med til det. Jeg var ved at tabe min undermund, da de to lækre søstre kyssede hinanden dybt og længe. Det var noget af det frækkeste, jeg nogensinde havde set, og min pik i mine små stramme shorts begyndte at rykke på sig. Efterfølgende krævede pigerne, at Jan og jeg også skulle kysse med hinanden. Vi var dog ikke helt så modige, så vi gav kun hinanden et ultra hurtigt tørt kys lige på læberne.

Lidt efter skulle Jan kysse med Marie, og da de var godt i gang, lænede Malene sig ind mod mig og bød sin mund til. Jeg begyndte straks at kysse med hende, vores tunger udkæmpe en våd og dejlig kamp. Hun havde sat sig helt ind til mig og havde sin ene hånd på indersiden af mit lår næsten helt oppe ved mit skridt. Jeg blev mere modig i takt med vi kyssede mere og mere heftigt. Jeg førte min hånd op til hendes ene bryst. Hun havde kun en tynd T-shirt på og ingen BH, så jeg kunne tydeligt mærke hendes dejlig bryst. Dengang anede jeg intet til bryststørrelse kategori, men jeg mindes dem som en perfekt c-skål. Jeg kan tydeligt huske at hendes brystvorte føltes meget stor og helt stiv. Samtidig flyttede hun sin hånd op på min bule i shorts. Da jeg mærkede hendes hånd var det som om, jeg skulle eksplodere. Det var noget af det frækkeste fornemmelse jeg havde oplevede, og jeg tænkte, at nu skulle jeg endelig prøve at have sex.

Men lige mens det var allerbedst, lød der en svag kvindestemme lidt væk fra vores telt. "Marie", "Malene" blev der kaldt. Vi stoppede straks med at kysse og kæle. Det var søstrenes mor. Hun kom op til os og sagde, at nu var klokken snart 11 og det var bedst at pigerne kom tilbage, da de skulle tidligt op og af sted næste morgen. Vi bandede indvendigt. Heldigvis var det blevet halvmørkt, så jeg tror ikke, at hun så os kysse med pigerne eller kunne se bulerne i vores shorts.

Vi fik sagt godnat til Malene og Marie og aftalte, at vi lige skulle komme ned forbi deres campingvogn næste morgen, så vi kunne udveksle adresser og sige ordentlig farvel.

Da pigerne var gået havde vi begge en stor følelse af skuffelse, selv om vi begge grinte lidt af, at det var lykkedes at komme til at kysse med dem, på trods af vi lige havde mødt dem. Vi var også enige om at det kunne være fedt at tage over til Fyn for at møde dem inden sommerferien var slut, og vi skulle begynde i skole igen.

Jeg vågnede meget tidligt. Jeg ved ikke hvad klokken var, men gennem teltdugen kunne jeg fornemme, at solen kun lige var stået op, så den var ikke meget mere end 5 om morgenen. Og jeg var stang liderlig. Min pik var helt stiv. Jeg havde sikkert drømt en fræk drøm, hvor jeg var sammen med Malene. Jeg havde vildt lyst til at onanere. Der skulle sikkert ikke mange strøg til før jeg ville komme. Men Jan lå og sov lige ved siden af mig. Vi lå på en stor 2 personers luftmadras, og hvis den ene rykkede lidt på sig, kunne den anden tydeligt mærke det.

På den anden side så virkede det som, at Jan sov dybt, så jeg listede min ene hånd ned til min pik, og vippede den ud over elastikken i mine underbukser. Hold da op, hvor var den stiv. Og hvor var det lækkert at røre ved den. Jeg forestillede mig, at det var Malene der rørte ved min pik. Jeg spillede den meget langsomt, så jeg rigtigt kunne nyde det. Jeg var heller ikke interesseret i at komme for hurtigt.

"Spiller du?", lød det stille fra Jan.

Jeg blev helt overrasket og forvirret og svarede kun, "hva?"

"Spiller du pik?"

"øh... nej". Jeg gemte hurtigt min stive stav ned i mine underbukser igen

"Det er helt okay, Marco"

Vi lå lidt helt stille.

Jan brød tavsheden. "De var godt nok dejlige... Marie og Malene"

"Ja, hold da op" sagde jeg og fortsatte "Jeg tog Malene på brysterne, mens vi kyssede"

"Det gjorde jeg da også... altså på Marie", skyndte Jan at sige.

"Og Malene tog mig på pikken, altså uden på bukserne"

"Og så kom deres mor midt i det hele, øv", sagde Jan med ærgrelse i stemmen.

"Ja, jeg tror sgu at jeg havde bollet med Malene, hvis ikke moren var kommet. Hun ville helt sikkert gerne", sagde jeg med overbevisning i stemmen.

Jeg lå fortsat og kælede med min helt stive pik. Pludselig vendte Jan sig hurtigt rundt og prøvede at trække min sovepose ned. Jeg holdt febrilsk fat i kanten, så han ikke kunne se at teltet var rejst i mine løse underbukser.

"Åhr... slap af! Jeg har også lyst til at spille den af...", sagde han, og trak sin sovepose ned, så jeg kunne se, at han også havde en store bule i underbukserne.

"Hvis jeg må se din, så må du se min", sagde han drillende.

"Jeg vil se din først", svarede jeg, uden helt at have gennemtænkt det.

Jan trak sine underbukser lidt ned, så hans stive pik vippede ud. Den var måske lidt større en min og så helt lige. Han havde også lidt mere hår på den end jeg havde. Hans var helt lyse imodsætning til mine få sorte pikhår. Pikhovedet var en lille smule blottet. Jan tog sin en hånd rundt om pikken og kørte forhuden helt tilbage.

Jeg kunne ikke lade være med at stirre på hans stive pik. Det første gang jeg havde set en anden stiv pik, udover i pornoblade, naturligvis.

"Nå. hvad bliver det til...?" sagde Jan med en krævende stemme.

Jeg måtte jo vise ham min pik, så jeg trak soveposen af og vippede min pik ud af mine underbukser. Jan betragtede den med stor nysgerrighed.

Så grinte han, "der er sgu da dømt stiv pik for alle pengene".

Vi begyndte begge at langsomt spille vores pikke. Det var enormt frækt at ligge og spille pik sammen med Jan. Jeg nød fornemmelsen af at igen blive helt liderlig og mærke hvordan orgasmen på langsomt på vej til at blive bygget op.

Efter lidt tid spurgte Jan, om han måtte røre ved min pik, og uden at få svar tog han sin højre hånd over til min pik, og jeg lod ham overtage min pik uden protester. Jeg tror, at jeg både var for overrasket og for liderlig.

"Bare forstil dig, at det er Malenes hånd om din pik.", sagde han med et lille smil.

Hold da kæft, hvor var det frækt. Det føltes anderledes end når jeg selv spillede pik. Faktisk meget bedre. Han gned den så dejligt.

Da jeg var lige ved at komme spurgte Jan, "Marco, vil du ikke spille min pik...?".

Det havde jeg jo svært ved at sige nej til. Både fordi han jo gjorde ved mig, men også fordi jeg var ret liderlig og samtidig nysgerrig på hvordan det føltes at røre ved en andens pik. Som vi lå der ved siden af hinanden, måtte jeg gøre det med min venstre hånd, hvilket egentlig ikke var noget problem, da jeg var venstrehåndet eller kejthåndet, som det hed dengang.

Jeg foldede min hånd forsigtigt rundt om hans lem og begyndte at køre den langsomt op og ned. Hans stive stav føltes helt varm og tør, og så helt blød og samtidig meget hård. Forhuden gled op over selve glans hver gang jeg førte hånden op, og tilbage igen når min hånd kørte ned af skaftet. Der var allerede komme lidt presperm ud af de lille hul i pikhovedet.

Vi lå og gned hinandens pikke. Først langsomt, men efter lidt tid blev tempoet sat op. Vi kunne heller ikke længere undertrykke små liderlige støn og klynk. Pludselig kunne jeg føle, hvordan Jans pik blev ligesom og lidt hårdere og større, og så gav det et ryk i den og så sprøjtede der en stor stråle sperm ud af pikhovedet, samtidig med at Jan stønnede liderligt. Der kom et på mindre skvæt sperm ud i de efter følgende ryk i pikken. En pænt stor klat grå-hvid sperm lå et stykke oppe på hans mave og lidt gled ned af pikhovedet og ned på mine fingre. I et kort sekund fik jeg en lyst til at smage på det.

Mens Jan fik sin orgasme, var han stoppet med at spille min pik, men nu da han havde genvundet pusten, begyndte han at gnide den på den helt perfekte måde. Jeg lukkede øjnene og forestillede mig, at jeg bollede med Malene, og det var hendes stramme fisse, der var om min pik. Der gik kun kort tid, så kom jeg i den absolut bedste orgasme, jeg til dato havde fået. Det kom den dejligste varme følelse i min pik og nosser, ja i hele min krop. Normalt når jeg selv spillede pik, så kom der ikke særlig meget sperm ud, men denne gang sprøjtede jeg flere lange klatter ud, der lande helt oppe på mit bryst.

Vi lå begge lidt tid, helt udmattede. Vi sagde ingenting, der var ligesom en lidt akavet stemning mellem os, som om vi havde gjort noget forbudt. Vi havde ikke noget at tørre spermklatterne af med, så vi tog begge vores underbukser af og brugte dem. Mine, og sikkert også Jans, var også godt klistret indvendigt af presperm fra de sidste 6-7 timer indestængt liderlighed.

Efter lidt tid faldt jeg i søvn igen.

Halvt i søvne og halvt vågen mærkede jeg igen en dejlig liderlig fornemmelsen, som om min pik var stiv og nogle rørte ved den. Jeg vågnede nu helt og så, at Jan havde sin hånd om min pik og den var næsten helt stiv.

Han smilede til mig, "den var stiv, jeg måtte bare røre ved den igen".

Han begyndte at gnide den frem og tilbage. Jeg havde rejst mig op på albuerne og så ham lege med min pik. Jeg kunne se at hans pik også var helt stiv. Han rykkede sig op i siddende stilling, mens han stadig spillede min pik helt langsomt.

"Må jeg prøve at slikke på den...?", spurgte han pludselig. Han tog sit hoved ned til min pik og lod sin tunge glide rundt om glansen. Og ligesom før sagde jeg ikke noget eller stoppede ham, jeg lod ham bare gøre. Igen var jeg nok bare for liderlig.

Han samlede sine læber og lod pikken glide ind i sin mund. Wauw... en lækker fornemmelse. Det føltes meget bedre end når en hånd klemte om pikken. Jeg havde i pornoblade set billeder af kvinder der slikkede pik på mænd. Jeg havde altid syntes det så frækt ud, men altid undrede mig over, hvordan det mon ville føles. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville føles så vildt lækkert.

Jan holdt om roden på min pik, mens hans mund kørte op og ned af den. Så tog han den ud, så jeg kunne se at den var helt våd af hans savl og presperm.

Han drejede hovedet op mod mig og spurgte, "er det dejligt...?"

"Ja, det er vildt lækkert...", sagde jeg helt spagt.

Han begyndte at sutte min pik igen, samtidig rejste han sig op på knæ, så hans numse var lige til venstre for mit ansigt. Jeg kunne se, at hans pik hang helt stiv mellem hans let spredte ben. Jeg tog en hånd op til den, den føltes super lækker at røre ved.

Igen flyttede Jan sig, denne gang tog han sit ene ben hen over mig hoved, så han havde et knæ på hver side. Hans pik hang lige over mit ansigt, og som det naturligste løftede jeg mit hoved lidt så min mund kunne nå spidsen af hans pik. Jeg tog om den med min hånd og førte pikhovedet hen til min tunge. Jeg kunne se at det var lidt vådt af en lille dråbe presperm. Jeg smagte på det, da min tunge kørte rundt om det lille hul. Det smagte dejligt salt.

Jan begyndte nu at sutte min pik så dejligt igen, mens han klemte mine spændte nosser blidt med den ene hånd. Jeg lod hans pik komme længere ind i min mund. Jeg havde ingen idé om, hvordan man suttede pik, men gjorde bare det jeg syntes var lækkert. Det var overraskende frækt at slikke hans pik, det føltes meget ophidsende at have den i munden. Han havde sænket sig ned, så jeg ikke behøvede at løfte mit hoved. Han begyndte at lave små bolle bevægelser, så han nærmest kneppede min mund. Jeg strammede min læber om hans pik mest muligt samtidig med at jeg nulrede hans nosser.

Vi lå en dejlig 69er og grådigt slikkede og suttede hinandens pikke. Jeg nåede et kort øjeblik at tænke, at jeg ikke håbede at nogen stod uden for vores telt, for man måtte tydeligt kunne høre, hvad der skete, for hverken jeg eller Jan var helt lydløse.

Igen var det Jan, der kom først. Pludselig var det som om hans pik voksede i min mund og han borede den lidt længere ind i min mund, så jeg måtte trække hovedet lidt tilbage. Og så kunne jeg mærke at han pumpede sperm ud i min mund et tre-fire stød, mens han stønnede højt. Det føltes som en stor portion sæd, det smagte overraskende dejligt. Jeg slugte det hele og slikkede hans pik ren for sæd og savl.

Han flyttede sig væk fra mit hoved og koncentrerede sig nu helt om at slikke min pik. Jeg var top liderlige og løftede mit underliv op mod hans mund. Hans ene hånd var fortsat fast om roden på min pik mens han suttede min pik. Den anden havde han ført ned i revnen mellem mine balder og berørte mit numsehul. Hans fingrespidser bevægelser om mit stramme hul, gjorde mig kun endnu mere liderlig, og jeg håbede næsten at han pressede en finger ind i gennem min stjerne.

Det blev til sidst bare for godt og for dejligt, igen kom den varme snurrende fornemmelse i de nedre regioner, og med et nærmest eksplodere min pik i Jans mund. Det var en endnu bedre og vildere orgasme end den jeg fik tidligere på morgenen. Igen og igen pumpede min pik sperm ud, og ligesom jeg havde gjort så slugte Jan al min sperm, som jeg leverede i hans mund. Han holdt min pik i munden, da jeg til sidst sank sammen på luftmadrassen, han suttede den nu blidt, for til sidst at slikke den ren og flot.

Efter vores orgasmer var vi begge helt udmattede. Vi lagde os tæt sammen, begge helt nøgne og faldt i søvn igen.

-

Epilog:

Vi fik sagt farvel til Malene og Marie, og vi fik deres adresse, men vi fik aldrig besøgt dem.

Jan og jeg aftalte, at vi kun skulle gøre det sammen på vores ferie på Bornholm, for vi var jo ikke bøsser. Hvilket vi faktisk holdt. Og vi aftalte også, at vi aldrig skulle fortælle det til nogen, hvilket jeg også har holdt - indtil nu.

Da vi begge var 17 flyttede Jan med sin familie til Jylland. Jeg så ham nogle gange i årene efter, men så ebbede vores venskab ud. Jeg har ikke set ham i nu snart 40 år.

---

Copyright Marco - min novelle må ikke kopieres, udgives eller på anden måde videre formidles uden min tilladelse
Kommentar