Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Spanien

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3237

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Offentligt, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Natursex, Trekant og Første gang
Jeg kørte ud af Barcelona, efter flere besøg kendte jeg efterhånden byen godt og fandt relativt ubesværet motorvejen sydpå. Det var stadig tidligt om morgenen, og der var en del trafik, heldigvis var den noget mindre end i den anden retning, hvor bilerne kørte i tæt kø kørsel ind mod storbyen.

Det var lige i slutningen af maj, vejret var skønt, helt sommerligt, temperaturen her var allerede over 20 grader og klokken havde endnu ikke passeret 8.00. Solen bragede ind gennem sideruden i min gamle Mercedes, mens jeg efterhånden med god fart åd kilometer ned mod Malaga.

Jeg kørte af sted med et smil på mine læber. Jeg var et godt sted i mit liv lige nu. Jeg havde for 4 år siden taget en drastisk beslutning og sagt mit job op. Jeg havde været gennem nogle udfordrende år først med skilsmisse, så med mine forældres død med et par måneders mellemrum og til sidst da min datter flyttede til Århus for at studere og havde efterladt mig alene i København.

Jeg har havde altid haft en lille forfatter i maven, så med den lille arv efter mine forældre, tog jeg skridtet og forlod de trygge rammer hjemme i Danmark med fast job som underviser. Jeg havde købt et lille bondehus oppe i bjergene bag ved Malaga, som jeg havde sat i stand samtidig med jeg skrev på en kriminalroman. Det med at skrive havde altid ligget mig nær. I min tid på universitetet havde jeg skrevet 4 undervisningsbøger, hvilket gav et lille supplement til lønnen, men jeg havde altid haft en drøm om at forsøge mig som rigtig fiktions forfatter.

I løbet af det første år i Spanien, var jeg både blevet færdig med bogen og med istandsættelsen af bondehuset. Jeg var endda så heldig at et forlag tog min bog ind og fik den udgivet. Salget af den var også tilfredsstillende, selvom det ikke var i et antal, der kunne måle sig med Jussi Adler Olsen. Men det var nok til, at jeg kunne leve af det og researche til min næste bog.

Jeg havde netop været i Danmark, hvor jeg havde fejret min datters fødselsdag, holdt møde med forlaget og haft nogle møder med en pensioneret politimand, som jeg sparrede med i skriveprocessen. Han havde, ud over et indgående kendskab til opklaringsarbejde, en ufattelig god evne til at stille de mest irriterende spørgsmål til plottet og mine karakteres handlinger.

Jeg vekslede lidt mellem at flyve, tage tog eller køre i bil på mine ture til Danmark. Jeg var der typisk 4-5 gange om året, heldigvis kan meget kommunikation og research klares med en god netforbindelse. Men denne gang var det altså en bil tur, så benyttede jeg også turen til at besøge gamle venner, først i Paris og nu siden i Barcelona.

Jeg havde kun kørt cirka 40 km, da jeg kunne konstatere, at jeg måtte til at finde en tank og få tanket bilen op. Det passede mig også fint, da jeg selv var trængende efter dagens første cortado. Efter yderligere 20 km rullede jeg ind på en stor Repsol motorvejs tankstation lidt øst for Sitges.

Efter at havde fyldt tanken op fået min kaffe gik jeg tilbage til min bil. Jeg kunne se, at der stod to unge fyre lidt fra den og diskuterede heftigt. Jeg lod som ingenting, passerede dem for at sætte mig ind i bilen, men lige da jeg åbnede døren, kom den ene af dem hen til mig og spurgte på dansk om, jeg var dansker, og om det ville være muligt at få et lift syd på.

Jeg blev godt nok lidt overrasket, og jeg så dem lige lidt an. Fyren der havde henvendt sig til mig var mulat, pænt høj, ca. 185 cm vil jeg tro, og så talte han klingende jysk. Den anden var en anelse lavere måske 180 cm, mørkhåret og pænt solbrændt ansigt. Jeg ville skyde på, at de begge var midt i 20erne. Jeg havde slet ikke tænkt på, at de kunne være danskere.

”Øhh. jaa… det kan I vel godt,” sagde jeg lidt forvirret. ”Hvor langt skal I?”

”Vi skal faktisk helt til Malaga,” sagde den mørkhåret lidt tøvende. Han talte noget mere københavnsk.

”Hmm... det er jeres heldige dag, for det skal jeg faktisk også,” sagde jeg med et smil.

Jeg havde hurtigt bedømt dem til at være temmelig tilforladelige. Og det kunne faktisk være helt rart med lidt selskab på de små 1100 km jeg manglede.

De hentede deres tasker og fik dem placeret i bagagerummet og satte sig derefter ind i bilen. Sebastian, den mørke fyr, satte sig på forsædet og Jonathan, den mørkhåret fyr, satte sig på bagsædet. Straks efter at vi var tilbage på motorvejen fik jeg deres historie. De var begge 3 års studerende på DTU, men havde taget et semesterfri, for at være snowboard bumser i Østrig. Efterfølgende havde de arbejde lidt rundt omkring og nu havde de ad omveje fået ansættelse på en vingård nede ved en lille by lidt syd for Malaga.

De var to helt fine fyre, og på turen havde vi lange og begavede samtaler om alt mellem himmel og jord. Jeg kørte det meste af tiden, men Sebastian afløste mig, efter vi havde spist lidt frokost på endnu en motorvejs rasteplads. Merc’en fik også lov strække ben, og selv med stoppet undervejs var vi fremme ved deres by ved 20-tiden. Jeg satte dem af på torvet og inden vores veje skiltes, fik de lige mit navn og telefon nummer i tilfælde af ”at der skulle ske noget”.

Jeg havde stadig små 30 km før jeg var hjemme til mit lille bondehus. Det lå ret øde oppe i bjergene med den skønneste udsigt ud over Middelhavet. Da jeg havde overtaget, var det meget nedslidt og helt primitivt. Men jeg havde fået sat det godt i stand med et lækkert køkken og et helt nyt badeværelse. Ud over det, var der kun en stue og et lille værelse, og så en stor overdækket terrasse, hvor jeg opholdt mig det meste af tiden.

Kort efter min bog var udkommet, og jeg kunne se, at danskerne rent faktisk godt gad at investere i den, var jeg gået i gang med det næste projekt, først at få anlagt en lille pool og dernæst at få lavet et gæstehus, så jeg kunne have familie og venner på besøg. Det var gået relativt hurtigt med poolen, nok fordi at der var ret mange kompetente firmaer i området, som anlagde pools for udlændinge, der i stort antal havde slået sig ned på kystområdet omkring Malaga.

Det var til gengæld trukket lidt ud med at færdiggøre gæstehuset. Men nu var det næsten klar, det manglede sådan set bare at blive malet indvendigt, og kalket hvidt uden på samt at få sat lidt forskelligt inventar op.

Klokken var lidt i ni og mørket havde sænket sig over bjergene, da jeg kørte op foran huset. Jeg fik hurtigt tømt bilen for bagage og bragt det ind i huset. Jeg spiste lidt sen aftensmad, drak en øl og fik en godnat cigaret, inden jeg godt udmattet gik i seng.

Næste morgen fik jeg en tidlig dukkert i poolen. Der var den bedste måde at vågne på. Jeg elskede at gå lige fra sengen, helt nøgen og så hoppe på hovedet i det kolde vand. Så var dagen ligesom begyndt. Efter et ophold i Danmark var der altid en masse praktisk, der lige skulle ordnes. Først tog jeg ned til den nærmeste by og for at købe lidt mad og drikke ind, så køleskabet var fyldt lidt op. Jeg måtte også forbi det lokale byggemarked og købe maling til vindueskarmene og skodderne til annekset. På vej tilbage til huset gjorde lige at stop ved min spanske nabo, Pedro. Vi fik en kop kaffe og et par smøger, mens vi talte lidt om, hvad der var sket i den seneste tid. Han holdt altid lidt øje med huset og grunden, mens jeg var i Danmark. Efter fire år i Spanien var mit spanske efterhånden så godt, så vi kunne føre en god samtale sammen.

Jeg var stadig præget af den lidt mere hektiske nordiske levevis, jeg lige var kommet fra i Danmark, og jeg fik forbløffende meget fra hånden her den første dag jeg var hjemme. Både med praktiske ting, men også rent skrivemæssigt, hvor jeg fik løst en irriterende knast, der havde rumstereret i mit hoved hele vejen fra Danmark. Da klokken var 18.00 syntes jeg havde fortjent et glas vin og en smøg, men inden jeg fik fundet det frem, ringede min telefon. Det var Sebastian, han lød lidt ude af den. Han fortalte, at han og Jonathan var blevet fyret allerede den første dag, men da de ikke kunne forstå spansk og bonden ikke talte andet, så forstod de ikke hvorfor. Bonden havde smidt deres tasker ned på landevejen, der gik forbi ejendommen, og der stod de nu uden helt at forstå, hvad der var sket.

Jeg spurgte om de kunne få fat bonden, så jeg lige kunne snakke med ham, men de var ikke så meget for at gå på ejendommen, da han havde været meget aggressiv over for dem. Så enden på det blev at jeg, at jeg kørte der ned til dem og ville så prøve at få bonden i tale. Jeg sprang ud i bilen og kørte hurtigt de små 30 km, hen til gården med den sure bonde. På vejen tænkte jeg, at hvis alting glippede, så kunne de jo sove i annekset og på den måde blive mine første gæster. Det kunne endda være, at jeg kunne overtale dem til at hjælpe mig med at få malet og gjort det helt færdigt.

Sebastian og Jonathan sad under et træ med deres bagage, da jeg kom. Efter at de lige havde sat mig lidt mere ind i situationen, gik jeg op af vejen til gården. Hans hund gøede, da jeg nærmede mig ejendommen, og kort efter kom han til syne i døren. Han var en lille temmelig brysk udseende ældre mand. Jeg fortalte ham, hvem jeg var, og hvorfor jeg var kommet, og spurgte hvorfor han havde fyret Sebastian og Jonathan. Han fortalte., at det havde været en misforståelse, men han havde ikke noget arbejde til dem. Jeg prøvede at gøre nogle indvendinger og sige, at der forelå en aftale, men han holdt fast, at han ikke havde noget arbejde til dem.

Enden på det blev, at jeg tog dem med i bilen tilbage til mit hus. Undervejs foreslog jeg, at de var velkomne til at blive hos mig, hvis de hjalp med at ordne annekset. Jeg kunne ikke tilbyde dem nogen løn, men jeg ville give dem kost og logi, og så måtte de låne min Mercedes, når jeg ikke selv skulle bruge den. Både Sebastian og Jonathan lyste helt op, det synes de var en super god aftale. Og de takkede mig begge for at hjulpet dem og reddet dem ud af kniben.

Da vi kom tilbage til mit hus, viste jeg dem annekset. Det var et lille rum hvor der kun var en stor dobbelt seng og lille kommode. Og så var der et tilhørende med lille badeværelse. Jeg lod drengene pakke ud og gik tilbage for at lave lidt mad. Efter vi havde spist gik vi alle tidligt i seng, det havde været en lang dag, og vi alle var ret trætte

Næste morgen vågnede jeg lidt sent. Det var overskyet men heldigvis dejligt mildt, men jeg valgte dog at droppe mit ellers næsten obligatoriske dyp i poolen. Efter vi alle tre havde spist morgenmad, viste jeg med Sebastian og Jonathan, hvad der skulle laves på annekset. Derefter ville jeg køre i byggemarked, for at købe lidt flere pensler, afdækningsplastik samt hvidte kalk til ydermurene.

På vej ud til bilen, som var parkeret på gårdspladsen på den anden side af huset, opdagede jeg, at jeg havde glemt min mobiltelefon på bordet ude på terrassen. Jeg smuttede straks ind igennem huset, og lige da jeg var på vej ud på terrassen, kunne jeg se, at Sebastian og Jonathan stod henne ved annekset i den anden ende af haven og kyssede hinanden. Et rigtigt tungekys. De må have anet eller hørt, at jeg var kommet tilbage, for de stoppede pludseligt, og lod som om det var i gang med noget andet. Jeg gik hurtigt hen og samlede telefon op. Lidt malplaceret råbte lige til dem, at jeg bare havde glemt min telefon, inden jeg vendte mig om for at gå tilbage til bilen.

På vej ned til byggemarkedet dæmrede det hele for mig. Sebastian og Jonathan var homoseksuelle. Bonden havde nok set dem kysse eller noget lignende, og så var han blevet rasende og smidt dem ud. Og over for mig havde han nok været nervøs for, at han skulle få ballade for at diskriminere dem pga. deres seksualitet, så var det lettere for ham at hævde, at der ikke var noget arbejde.

Tænk at jeg ikke havde set det. I turen ned fra Sitges til Malaga var der intet i deres måde at være på, der indikerede, at de var kærester eller havde et intimt forhold. Jeg tog dem bare for at være to gode venner, der var sammen på eventyr i Europa. Burde det, at jeg samlede dem op nær Sitges have afsløret noget? Det er jo et kendt party spot for Europas homoseksuelle. Tja…? Men jeg var sådan set ret ligeglad, jeg havde i hvert fald ikke noget problem med, at de var homoseksuelle.

Det meste af dagen funderede jeg over, om jeg skulle tage det op med dem. At jeg havde ikke noget problem med det, og de, i hvert fald ikke for min skyld, skulle gå skjule, at de var glade for hinanden. Efter aftensmaden, da vi sad og snakkede mætte og afslappede, fik jeg taget mig sammen og kom ind på emnet. Jeg fortalte, at jeg havde set dem kysse, og at det var helt fint for mig. Både Sebastian og Jonathan virkede glade og lettet over, at jeg havde det på den måde, for de var faktisk ret vant til at skjule det. Ingen af dem var endnu sprunget ud hjemme i Danmark. Og det var kun, når de var helt alene, at de turde ”gøre noget”, som Jonathan formulerede det.

Vi snakkede lidt om, det at være homoseksuel og om hvordan folk havde det med homoseksuelle, især i et katolsk land som Spanien. Samtalen gled derefter over i andre forhold om Spanien, om det at rejse og videre over i andre emner. Sådan som samtaler nu gør. Efter at have siddet og snakket i en times tid efter middagen, fik vi ved fælles hjælp ryddet op og drengene forsvandt derefter ned i annekset og gik jeg selv gik også i seng.

Jeg vågnede ved 1-tiden om natten. Det var stadig lunt, og jeg havde lidt svært ved at sove. Som så ofte når jeg vågner, fik jeg en irriterende lyst til en smøg. Efter at have ligget lidt og vendt og drejet mig uden at falde i søvn igen, gav jeg efter for min trang.

Jeg sover altid nøgen, men nu da jeg havde gæster, smuttede jeg lige i mine trunks og en gammel T-shirt, inden jeg satte mig ud på terrassen for at ryge en cigaret. Jeg kunne se, at der var et svagt lys i annekset, sikkert fra en af natlamperne. Lige inden jeg nåede at tænde cigaretten, hørte jeg en lyd fra annekset, der fik mig til at stoppe. Det lød ligesom nogle små støn.

Jeg kunne ikke undgå at blive nysgerrig. Skete der det, jeg troede der skete? Langsomt listede jeg mig ned mod annekset, og musestille gik jeg hen til vinduet. Og i sprækken mellem karmen og gardinet kunne jeg tydeligt se dem. De var begge helt nøgne i den store dobbeltseng. Jonathan sad med ryggen til mig, han sad overskrævs på Sebastian og red hans helt stive pik. Jonathans røvhul var helt spilet ud af den glinsende stav.

Min første indskydelse var at gå tilbage til terrassen. De måtte jo have al den sex de ville, det var jo en privat sag. Men der var et eller andet i mig, der gjorde, at jeg kunne ikke gå. Der var noget meget sensuelt smukt ved at se de to unge fyre have fræk sex sammen. Deres smukke, atletiske kroppe, den dæmpede, nærmest erotiske belysning og de liderlige klynk og støn de begge kom med fremkaldt af nydelsen af at Sebastians stive pik, der gik langsomt ind og ud af Jonathans smukke glatte røv.

Jeg havde jo selv prøvet det et par gange for nogle år siden. At have sex med en anden mand. Både som aktiv og som passiv. Jeg anså mig selv som heteroseksuel, men jeg kunne ikke nægte, at jeg havde en lille bilyst. Jeg havde ved et par lejligheder været heldig, både prøvet at have en trekant med et frækt bi-par og senere elsket med en lækker, erfaren mandlig elsker. Jeg blev mere og mere tændt af at se de to fyre kneppe. Min pik var begyndt at blive godt stiv i mine stramme trunks, jeg tog min hænder ned i mine underbukser og tog min pik ud over elastik kanten, så jeg kunne kæle med den, mens jeg så drengenes sex. Det var så frækt, og jeg kunne bare ikke tage øjnene fra dem.

Jonathan red nu Sebastians pik den hurtigere og hurtigere. De begge stønnede efterhånden temmelig højt. På trods af den sparsomme belysning kunne jeg lige se lidt af Jonathans pik, der svirpede op og ned i fri dressur i takt med kneppebevægelserne. Den var vist også helt stiv. Med et kom de begge, helt synkront. Jonathans pik sprøjtede mælkehvid sperm ud over Sebastians brystkasse. Samtidig fyldte Sebastian Jonathans endetarm med sin sæd i 3-4 hårde stød. Deres fælles orgasme ebbede langsomt ud, og Jonathan gled nu helt langsomt op og ned med sin røv, for til sidst at løfte sig helt op så Sebastians stadig stive pik gled ud af hans frække hul. Jeg nåede lige at se lidt af den hvide sæd rundt i kanten af stjernen, der endnu var lidt åben, inden han lagde sig ned ved siden af Sebastian.

Jeg rykkede lidt væk fra vinduet, for at være sikker på, at de ikke opdagede mig. Jeg havde stadig min ene hånd nede omkring mit erigerede lem. Jeg var lidt overrasket over, at det havde tændt mig så meget. Jeg satte mig op på terrassen og røg den smøg, som jeg oprindeligt havde planlagt. Mens jeg sad og røg, kælede jeg for min stadig helt stive pik, som stadig var frit fremme.

Jeg havde meget lyst til at spille den af og komme ud over terrassegulvet, men tog mig i det, hvad hvis nu at en af drengene kom ud fra annekset lige, mens jeg sprøjtede? Lidt efter blev lyset slukket i annekset og jeg gik tilbage i min seng. Jeg spillede min pik til jeg kom så dejligt til billedet af de to fyres lækre sex på min indre skærm.

På trods af jeg ikke fik sovet så meget, så vågnede jeg alligevel tidligt, ved halv-otte tiden. Jeg gik ned til poolen for at tage min morgen dukkert. Et kort øjeblik overvejede jeg at finde mine badebukser frem, men så ombestemte jeg mig. Jeg havde jo sagt til drengene, at jeg altid badede nøgen, og i øvrigt så sov de nok stadig.

Det var super skønt at hoppe ned i det kølige vand, mit hoved blev straks helt klart og lettet. Selvom poolen kun var 12 meter lang, svømmede jeg nogle baner, da jeg skulle til at gå op, kom Sebastian ud fra annekset. Han var stadig helt nøgen. Jeg blev i vandet, og vi sagde godmorgen til hinanden. Han hoppede også i og tog et par hurtige svømmetag, inden han satte sig op på kanten, han var vist ikke så meget for det kolde vand.

Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre, om jeg skulle gå nøgen op eller om jeg skulle blive i. Han havde sat sig med det ene ben i vandet og det andet oppe på kanten, så de var ret spredte og med front mod mig. Jeg stod nede i den lave ende og nød synet af hans nøgne krop og hans flotte mørke pik, der lå slapt mellem hans ben.

”Øhh... Marco, jeg vil bare sige tak for det, du sagde i går aftes... om os, du ved,” sagde Sebastian pludseligt.

”Det er helt i orden, jeg mente det,” svarede jeg kort, mens jeg prøvede at undgå at kigge alt for meget på ham.

”Det er bare fordi, at vi efterhånden har haft en del dårlige oplevelser, både i Østrig og Italien, og nu her... med ham, bonden,” fortsatte Sebastian, ”Det er bare svært, hvis ikke man må vise, at man elsker hinanden…,”

”Nåe... det synes jeg nu kun er dejligt...,” svarede jeg og gik hen til kanten for at kravle op af bassinet og fortsatte, ” .men sådan er det jo ofte hernede sydpå.”

”Må jeg spørge om noget? ...er du også... du ved... bøsse?”, spurgte Sebastian lidt usikkert.

Spørgsmålet overraskede mig. Ikke fordi at jeg havde et problem med at nogen måske troede, at jeg var til fyre, men mere fordi at jeg fornemmede et lille håb i den måde, han sagde det på. Lå der en bagtanke...?

”Næe... det er jeg nu ikke... højst lidt biseksuel...,” svarede jeg, mens jeg satte mig op på den modsatte kant. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg tilføjede det med min bi-side.

Sebastian smilte tilbage og sagde, ”Nå... men det jo halvt begyndt.”

Jeg smilte tilbage til Sebastian, ”Ja, det jo én måde at se det på,” sagde jeg i et forsøg på at lyde neutral.

Jeg rejste mig og gik hen for at blive skyllet under den udendørs bruser. Jeg kunne mærke, at jeg igen blev lidt påvirket af situationen. Med Sebastian og Jonathan og deres frække sex, som jeg havde set i nat. Og på min egen sexlyst, den lille skjulte bi-lyst, lysten til at have sex med andre mænd. Men skulle jeg vise det eller sige det til dem? Og i givet fald hvordan? Måske havde de også lyst til en menage-a-trois? …men det var jo slet ikke sikkert, at de syntes om mig på den måde. Jeg var jo trods alt næsten dobbelt så gammel, som de var.

Alle disse tanker fløj rundt i mit hoved, og uanset om jeg ville det eller ej, så kunne jeg ikke slippe idéen om, at vi alle tre havde sex sammen.

Mens jeg stadig stod under bruseren, vendte jeg mig mod Sebastian, der stadig sad på kanten af poolen. Helt bevidst viste jeg ham tydeligt min nøgne krop Jeg synes stadig jeg havde en flot krop. Mine år i Spanien havde gjort, at jeg altid havde en pæn gylden farve, jeg var trods min alder tæt på de 50 år stadig i god form, så jeg syntes, at jeg ikke havde noget at skamme mig over, og jeg håbede at Sebastian ville tænke noget i retning af, “han ser egentlig ret godt ud, ham Nikolaj” og i hvert fald kunne han nyde synet af at min pik, der havde antaget størrelsen ”halv fed”.

Jeg vidste jo, hvordan det påvirkede mig selv, når jeg så en anden mands pik, især en flot lang en, der dinglede mellem benene. Da jeg bøjede mig ned for at samle mit håndklæde op der lå på poolkanten, så sørgede jeg for, at Sebastian tydeligt kunne se min pik, se at den var større end en normal pik.

”Jeg laver lidt morgenmad, hvis I er interesseret.,” sagde jeg og begyndte at gå op til huset.

”Jeg ser lige til Jonathan,” svarede Sebastian.
-
Som dagene gik, kom vi ind i en rutine. Jeg tog hver morgen en dukkert, typisk lidt i 8, når solen kom fri af bjergene, Sebastian kom ofte også ud og fik et dyp i poolen om morgen. Jonathan var mere en syvsover. Vi spiste morgenmad sammen og derefter arbejdede Sebastian og Jonathan på annekset om formiddagen, mens jeg skrev. Efter en kort frokost tog de bilen, for at tage til stranden eller til Malaga eller bare på en udflugt. Nogle gange blev de også bare ved huset og lå solede sig ved poolen.

Efter godt to uger var de efterhånden ved at være færdige med annekset. Jeg snakkede med dem om at lave et brændeskur bag ved annekset, egentlig ikke så meget fordi, at jeg havde behov for det, men mere for at de kunne blive lidt længere. Jeg måtte jo indrømme for mig selv, at jeg nød at have dem rundt om mig. De udførte faktisk de forskellige opgaver, jeg gav dem, helt perfekt.

Det var også noget dejligt livs bekræftende ved at have to unge forelskede mennesker omkring sig. Sebastian og Jonathan var stadig meget diskrete, men jeg nød at i smug se, hvordan de var vilde med hinanden, hvordan de kyssede og rørte ved hinanden, når de troede jeg ikke kunne se dem. Når jeg var til stede, så var de mere som om de bare var to venner. Det var nok ikke helt så enkelt, at hurtigt at ændre væremåde, når de nu havde vænnet sig til at skjule deres kærlighed for omverden.

Tanken om sex sammen med dem rumsterede stadig i mit hoved. Jeg blev næsten dagligt mindet om deres seksualitet, og jeg kunne ikke komme udenom, at det påvirkede mig. En gang imellem, når de bare lå og solede sig ved poolen, hviskede de lidt sammen, for så at smutte ind i annekset og lukke døren. Bare for lige at få et hurtigt knald sammen. Jeg kiggede misundeligt ned på det lille anneks imens. En enkelt nat, hvor jeg vågnede, så jeg at der var lys hos dem. Igen listede jeg ned til vinduet og så dem ligge nøgne i en 69er og slikke på hinandens pikke. Og igen fik jeg en usigelig lyst til at have sex med de to fyre.

Men mens jeg listede tilbage til huset, tænkte jeg, at det jo nok var fordi, at jeg generelt ikke havde sex med nogen, og jeg havde ikke haft det i mere end et helt år. Og det var da også helt urealistisk, at de skulle være interesseret i mig, i deres øjne var jeg jo en gammel mand. De var jo unge og forelskede. Jeg kunne jo selv huske, hvordan det var, der kunne man jo ikke få nok af hinanden, og man tænkte da ikke på nogle andre som sex-partner.

Endelig blev Sebastian og Jonathan færdige med at kalke for anden gang, og dermed var annekset helt færdigt. Jeg syntes, at det burde fejres med noget rigtig god mad og lidt ekstra god vin. Om eftermiddagen kørte jeg ned til den nærmeste by og købte godt ind. Jeg stod selv for at tilberede maden, mens drengene lavede drinks. Vi sad uden for på terrassen og nød solens sidste stråler, inden den forsvandt bag ved bjergene.

Da vi havde spist, sad vi og snakkede og i takt med indtaget af den gode spanske rødvin blev stemningen lidt højere. Jeg havde taget højttalerne ud, og vi spillede forskellige gamle hits for hinanden fra Spotify.

Drengene sad tæt sammen i den store indbyggede sofa med den tykke hynde og puderne, som er en typisk spansk detalje. Jeg sad for enden af bordet i min sædvanlige stol. Jeg fandt også en joint frem fra gemmerne, som vi delte. Den var mindst et år gammel, så den var ikke specielt stærk, men det var som om, vi blev lidt mere pjattede og flirtende og næsten udfordrende over for hinanden, specielt de par gange vi oppe og danse til et særligt godt sommerhit. Vores samtale var også blevet lidt mere intim og fræk, og Sebastian og Jonathan kælede og kyssede med hinanden noget mere åbenlyst, end de hidtil havde gjort.

Da vi havde drukket den sidste flaske vin, gik jeg ind i køkkenet for at hente nogle kolde øller i køleskabet, da jeg kom ud sad de snavede hinanden. De stoppede deres heftige kys, da jeg satte øllerne på bordet.

”Marco, sætter du dig ikke her i mellem os?” Sagde Jonathan helt forførisk, mens han gjorde plads til mig.

Jeg var helt paf og kunne ikke få et ord over mine læber. Men med lidt usikre skridt gik jeg hen til dem og fik sat mig ned i sofaen mellem dem. De lænende deres hoveder ind mod mit, Sebastian nippede i min øreflip med sine læber, mens Jonathan kyssede mig blidt på min kind på den anden side.

”Nu skal vi give dig et lille treat,” sagde han med sin blide stemme, ”Vi ved jo, at du godt vil...”

Jeg mærkede Sebastians hånd glide op af mit bare lår og nå kanten af mine shorts. Jonathans hånd gled ind mellem to knapper i min kortærmet skjorte og fandt min ene brystvorte.

Mit hjerte hamrede, var det virkelig ved at ske? Det jeg havde gået og drømt om i de sidste to uger… Jeg fik straks en sugende fornemmelse i maven, som man får når noget spændende og nyt skal til at ske. Jeg var med et afklaret med, at nu var det bare at gå all-in.

Jeg vendte mit hoved lidt til siden og min mund mødtes med Sebastians bløde læber og vi kyssede. Jonathan fortsatte med kysse min kind, hals og øre, mens hans hånd kælede med min brystvorte. Det føltes bare helt fantastisk.

Jeg stoppede kysset og vendte mit ansigt mod Jonathan, han lagde sit hoved lidt på skrå, så vores munde kunne mødes, så vi bedre kunne kysse med hinanden. Han åbnede sin mund lidt mere, så vores tungere snoede sig om hinanden. Sebastians hånd gled nu helt op til mit skridt uden på shortsene og foldede sig om bulen, der kun blev større og større.

Jeg begyndte at tage begge fyre på deres lår, lod hænderne finde op til deres skidt. Gennem stoffet på deres shorts kunne jeg tydeligt mærke, hvor tændte de var. Jeg kunne tydligt føle, at deres pikke virkede allerede temmeligt stive.

Jeg fortsatte mit heftige kys med Jonathan, imens fik Sebastian åbnet mine shorts op og trukket mine underbukser lidt ned, så min nu næsten helt stive pik vippede ud i det fri.

”Hold kæft... hvor har du bare en lækker pik, Marco,” kunne jeg høre Sebastian sige.

Åh, hvor føltes det lækkert, da han lukkede sin hånd om den og begyndte at spille den helt langsomt. Jonathan stoppede vores kys, så jeg i stedet kunne komme til at kysse med Sebastian. Jonathan knappede min skjorte helt op og lod sine hænder glide ned over min krop og ned til pikken. Hans ene hånd prøvede at finde mine nosser. Jeg løftede min numse lidt, så han kunne få mine shorts og underbukser ned. Jeg spredte mine ben, så han kunne kæle med mine kugler.

Jeg stoppede mit kys med Sebastian, selv om han ikke var meget for det, men jeg måtte simpelthen få dem til at tage deres tøj af, så jeg kunne nyde dem helt nøgne.

”Drenge, tager I ikke tøjet af...,” fik jeg sagt med en lidt grødet stemme.

Det skulle jeg ikke sige to gange. Både Sebastian og Jonathan fik deres T-shirts og shorts af i en forbløffende fart. Ingen af dem havde underbukser på inden under. Jeg kunne lade være med at nyde synet af deres slanke muskuløse kroppe og deres stive pikke, som strittede frækt ud mellem benene på dem begge. Sebastians pik var lettere krum, ikke så lang, måske 14-15 cm, men ret tyk og med lækkert et stort pikhoved. Jonathans var lang og helt lige, nok lige så lang som min, hvilket vil sige 18-19 cm, men ikke helt så tyk. De begge havde lidt trimmet kønsbehåring over roden af pikken, ellers var de helt glatte, både på pikken og nosserne og mellem balderne var der ikke et hår. Det så så lækkert indbydende ud, at jeg blev lidt flov over den urskov, jeg havde nede i de sydlige regioner.

Sebastian hjalp mig helt af med min shorts og underbukser, inden han satte sig mellem min nu helt spredte ben, hans hænder var om min pik og nosser, han tog sit hoved helt hen til min pik, hvor pikhovedet allerede glinsede at presperm, der var løbet ud af det lille hul. Han lod sin tunge glide et par gange rundt i kanten om glansen for så at samle sine læber læberne om selve pikhovedet. Jeg mærke hvordan hans tunge gled rundt om pikhovedet inden han lod pikken synke ind i munden. Jeg var ved at sprænges af nydelse over den måde, han suttede min pik på.

Jonathan og jeg kyssede igen, jeg havde med min ene hånd fundet hans pik mellem hans ben og var begyndte at onanere den. Den var dejlig varm og helt hård. Jeg glædede mig sådan til at slikke på den, men det var også super frækt at tungekysse med ham, han var en rigtig god kysser. Krævende og opmærksom men også blid og følsom.

Efter lidt tid i den position stoppede vi vores kys, jeg tror vi begge havde en stor lyst til at smage på en pik. Jeg lagde mig ned på siden langs Jonathans lækre glatte krop, så mit hoved var nede ved hans skridt og ved hans dejlige stav. Som det naturligste i verden åbnede jeg min mund og begyndte at slikke den.

Jonathans pik var på en gang helt hård og silkeblød, og den smagte så dejligt lækkert. Først pirrede jeg selve pikhovedet med min tunge, lod spidsen glide rundt i kanten af glansen. Så slikkede jeg på undersiden af skaftet og helt op til spidsen et par gange, inden jeg lod mine læber omslutte pikhovedet, og nærmest sugede det ind i min mund, så hans dejlige pik gled helt ind. Jeg prøvede at tage den helt til roden, mens jeg strammede min læber om den. Samtidig pillede jeg ved Jonathans glatte kugler, jeg kunne fornemme at han kunne lide det, han begyndte at kneppe min mund med sin pik.

Drengene lå så de begge kunne slikke på min pik. Den gik skiftvis fra mund til mund, først mærkede jeg Sebastians store læber om den og dernæst var det Jonathan, der lige som mig tog den helt til roden. Han var noget mere rutineret, for han havde ikke noget problem med at åbne i halsen, så den kom helt ind. Sebastian slikkede nu mine nosser, sugede ind af dem ind i sin mund, mens hans fingre pirrede min anusåbning.

Det var så ubeskriveligt frækt at ligge i den store brede sofa med de to liderlige drenge, Vi var alle tre helt splitternøgne, og vi rørte, kælede, pillede og slikkede hinanden. Følelsen i mine nedre regioner var himmelsk jo mere Sebastian og Jonathan i fællesskab slikkede og sugede mit dunkende lem og legede med mine spændte nosser og stramme hul. Jeg kunne mærke, at det byggede langsomt op til en spermeksplosion af de helt store, men jeg ville gerne trække den så længe som muligt.

Jeg flyttede mig over til den anden side, så jeg nu lå med ansigtet mellem Sebastians ben. Jeg tog grådigt hans tykke krumme pik ind i min mund, som var fyldt med spyt og Jonathans presperm, hvilket kun gjorde det endnu lækre at suge på hans pik. Med min ene hånd kælede jeg med hans to runde kugler og den anden førte jeg ned i revnen mellem hans balder, hvor mine fingrespidser fandt hans stramme indgang.

Jeg gjorde mine læber helt stramme om skaftet på pikken, mens jeg med hovedet gled op og ned over den. Sebastian stønnede og prustede jo mere og hurtigere jeg slikkede ham. Det var tydeligt, at han var ved at komme, og jeg kunne nærmest ikke vente på, at han sprøjtede sin sperm ind i min mund. Han lå til sidst og nærmest kneppede mig, som om min mund var en fisse eller et numsehul. Og så med et kom han så i et højt brøl. Jeg mærkede tydeligt, hvordan min mund blev fyldt med hans varme sæd. I flere hårde stød med sprøjtede det fra pikken, i takt med nosserne blev tømt for den lækre salte væske. Jeg slugte begærligt spermen og fortsatte med at slikke hans pik, nu bare lidt blidere.

Jonathan lå stadig og suttede min pik på den fedeste måde. Sebastian kom igen ned på jorden efter hans lækre udløsning i min mund. Han tog nu fat med sin ene hånd på nederste af min pik og begyndte at spille den, mens pikhovedet var inde i Jonathans mund. Wauw… det føltes bedre og bedre. Min pik var stenhård og dunkende. Jeg vidste at jeg umuligt kunne holde min orgasme tilbage meget længere. Jeg havde rejst mig lidt op i siddende position, så jeg rigtigt kunne nyde synet af de to drenges skønne behandling af mit stenhårde lem.

Og så kom jeg i en helt forrygende orgasme. Det var som de sidste ugers opsparet liderlighed endelig fik fuld udløsning. Først kom jeg i et langt stort sprøjt i Jonathans mund, Sebastian dirigerede min pik ud af hans mund, for at tage den i sin egen, men næste sprøjt ramte dem begge i deres ansigter. Sebastian fik så glæden af få de sidste store sprøjt, inden han igen tog min pik ud af munden og kørte det våde pikhoved rundt på Jonathans læber og ansigt, mens de sidste klatter sæd løb ud af pikhovedet. Jeg sank udmattet sammen efter den vilde udladning.

Både Sebastian og jeg var klar over at Jonathan endnu ikke var kommet, så uden at sige noget, lagde vi os begge ned mellem hans ben, så vi kunne slikke hans dejlige pik. Igen fordelte Sebastian den mellem vores munde, så vi begge på skift kunne sutte den. Jonathan klynkede frækt af vellyst, jeg kunne mærke, at han ikke havde langt igen før han ville komme. Åbenbart skulle der bare var lidt frækt lir med hans stramme stjerne, før han sprøjtede. Sebastian løftede hans ene ben op, så han kun få sin tunge ind mellem Jonathans balder og slikke hans numsehul. Jeg suttede, slikkede og spillede hans pik det bedste jeg kunne, og enden på det, blev han kom så lækkert i min umættelige mund, så jeg igen kunne nyde smagen af lækker varm sæd. Da jeg havde klemt de sidste dråber ud af hans pik, kyssede jeg dybt med Sebastian, så vi på den måde begge delte den dejlige klæbrige væske.

Vi lagde os alle tre sammen i sofaen, vi var alle våde af sved, savl og hinandens sperm. Fuck, hvor var det dejligt.

Efter lidt tid rejste jeg mig og tog en cigaret. der er intet bedre end en smøg efter god sex. Jeg åbnede også de 3 øller, som endnu var ret kolde, og gav en til hver af drengene. Jeg stod med halv slap pik lige foran dem. De lå halvt, halvt sad i sofaen med hver deres øl, deres pikke havde efterhånden genfundet normal størrelse.

”Tak, drenge, det var sgu det bedste treat, I kunne give mig,” sagde jeg med et stort smil.

”Vi tænkte nok, at du var til lidt frækt homo lir, sådan som du har gloet på os, når vi var nøgne ved poolen,” sagde Sebastian.

”Og med den dejlige, store pik, som du render rundt med, måtte vi jo på en eller anden måde overtale dig,” fortsatte Jonathan grinende.

Jeg smilte. Som mand bliver man jo altid glad, når man bliver komplimenteret for sit udstyr. ”Den må I sgu lege med lige så meget, som I har lyst til.”

Jeg slukkede min cigaret og tog en sidste tår af øllen, inden jeg satte mig mellem de to flotte fyre. Som det mest naturlige tog jeg en hånd ned til deres pikke, og pillede lidt ved dem. Bare lige for at mærke på dem, se om der var liv.

Jonathan tog om min pik, nulrede den lidt, kørte forhuden forsigtigt op og ned et par gange. Den begyndte at vokse en smule.

”Men vi blive nødt til at gøre noget ved din frisure,” sagde han med et smil.

Jeg havde som nævnt været lidt flov over af at være det man kalder ”godt bevokset”, så jeg sagde, ”drenge I skal være mere end velkomne, men det er jer, der må være frisørerne”.

”Deal,” sagde Jonathan glad og rejste sig og gik ned til annekset.

”Det er altid lettere at barbere en pik, når den er stiv” sagde Sebastian med sikker stemme, inden han bøjede sig ned over mit skridt og begyndte at slikke min pik. Den var endnu forholdsvis slap, men straks jeg mærkede hans tunge om mit blottede pikhoved, begyndte den at vokse i størrelse.

Lidt efter kom Jonathan tilbage med trimmer og barbergrej. Han hentede også en skål med varmt vand og et håndklæde fra køkkenet. Sebastian stoppede med at sutte min pik, som nu var helt stiv igen. Først brugte Jonathan trimmeren til at tage alle mine hår omkring pikken, på nosserne og mellem balderne. Så smurte han mig godt ind i barbergel, og så gik han i gang med at skrabe mig. Jeg fik en fin trimmet en korthåret trekant i området over pikken, ligesom Jonathan og Sebastian havde det. Og ellers blev skaftet og mine nosser barberet helt glatte. For at tage hårene mellem mine balder og rundt om mit røvhul bad Jonathan mig om at lægge mig på alle fire. Sebastian hjalp med at sprede mine balder, så Jonathan kunne komme til med sin skraber. Da de sidste hår var fjernet, skyllede og tørrede de mig godt og grundigt.

”Sådan, nu er du så glat som en barnenumse” sagde Jonathan med veltilfredshed i stemmen.

”Ja, du er lige til at spise” sagde Sebastian

Han sad stadig ved siden af mig med hænderne på mine balder, han spredte dem lidt mere og lænede sig frem og lod sin tungspids glide rundt om min anus åbning. Fuck, hvor føltes det frækt. Jeg kunne se på pikken mellem hans ben, at han også kunne lide den, for han havde allerede fået en stor erektion igen. Jeg tænkte helt naturligt på, hvordan det mon ville føles at få hans tykke pik op i mig.

”Kom skal vi ikke gå ned og skylle os,” sagde Jonathan og rejste sig. Hans pik var også begyndt at stritte og klar lidt mere fræk sex.

Som den nybegynder jeg var, troede jeg, at han mente, at vi skulle skylle os i poolen eller under den kolde udendørs bruser, men Jonathan og Sebastian tog mig ind i annekset og ud på det lille toilet. Han mente naturligvis, at vi skulle skylle os i tarmen, så det var mere rent og lækkert, når vi skulle have analsex.

De havde selvfølgelig udstyret til det og viste mig, hvordan det skulle gøres. Vi skylledes os grundigt, 3-4 gange hver. Den ikke just delikate operation fik vores pikke til at blive lidt slappere, men jeg havde en god fornemmelse af, at de nok hurtigt skulle komme op at stå igen.

”Vi bruger ikke gummi, da vi ikke har bollet med andre, og du må gerne kneppe os uden. Jeg tror ikke, vi har noget at frygte, men det er helt op til dig,” sagde Sebastian.

Bare det at han ikke lagde skjul på, at nu skulle vi til at kneppe hinanden i røven, fik mig til at blive godt liderlig.

”Øhh… det er helt fint uden gummi,” Jeg tænkte, at det nok var sandt, det med at de ikke havde kneppet med andre fyre i lang tid, og de havde garanteret intet at frygte fra mig.

”Skal vi blive her i annekset eller gå op på terrassen igen?” Spurgte Jonathan.

”Nej, lad os blive her, her er også bedre plads,” sagde Sebastian.

Vi slukkede loft belysningen og tændte de små lamper ved senge, og så lagde vi os ned i den store dobbelt seng. Vi skulle lige finde ud af, hvordan vi placerede os, men vi så fik lagt os i en trekant, så vi kunne slikke hinanden. Sebastian slikkede min pik, jeg slikkede Jonathans og han lå med Sebastians i munden. Blandingen af slubre- og slikkelyde kombineret med små støn og åhh-lyde må have lydt underligt, hvis man havde stået uden for annekset og kun lyttet til os. Sebastian tog min pik ud af munden og rykkede sit hoved lidt ned, så han kunne slikke mine nosser og mellemstykket, og til sidst mærkede jeg hans bløde tunge omkring min ringmuskel.

Følelsen af blive slikket rundt om hullet og på selve åbningen af hans tunge var en helt ny fantastisk følelse, som gjorde mig endnu en gang meget liderlig. Jeg måtte gøre det samme, jeg måtte smage Jonathans røv. Jeg tog hans våde lem ud af min mund og flyttede mig lidt, så jeg kunne nå hans stramme stjerne med min tunge. Selv om jeg var total nybegynder, tror jeg, at jeg gjorde det meget godt. Efter at have slikket mest rundt lige i kanten af hans endetarmsåbning, begyndte jeg at slikke ham mere lige på hullet og gjorde min tungespids lidt mere hård og prikkende. Jonathan pressede på med sit numsehul mod min tungespids og efter et halvminuts tid var det som han åbnede det lidt og spidsen af tungen kom lidt inden for i det frække hul.

”Åhh... Marco. Bol mig med din lækre pik,” lød det pludselig med en liderlig stemme fra Jonathan.

Vi fik alle vendt os, så Jonathan lå på alle fire med hans lækre glatte numse op i vejret, så den var helt blottet og parat til at blive kneppet. Jeg satte mig på knæ bagved, klar til at føre min helt hårde stav ind i hans stramme hul. Sebastian sad på knæ ved siden af Jonathan og spredte hans balder. Inden jeg kom til med min pik, kom han lige en stor klat glidecreme i revnen, så førte han mit pikhoved hen til Jonathans numsehul og kørte det lidt rundt i klatten, så både hans hul og mit pikhoved blev fedtet ind i den glinsende smørelse.

”Prøv at pres lidt på”, sagde Sebastian.

Jeg pressede lige mod stjernen med min pik og holdt det der i nogle sekunder. Så åbnedes Jonathans ringmuskel sig lidt og spidsen af glansen gled lidt ind. Jeg pressede lidt mere og hele mit pikhoved kom inden for.

”Hold den lige der, han skal lige vænne sig til tykkelsen”

Efter et halvt minuts tid pressede Jonathan selv sin numse bagud, og min pik gled langsomt længere og længere ind i hans stramme røv. Jonathan bestemte helt tempoet selv, han lænede sig lidt frem så min pik gled ud, igen helt langsomt, og så pressede han mod igen med sin numse og min pik forsvandt så igen ind i hans stramme hul.

”Fuck, hvor den stor, Marco... men hold kæft hvor føles det godt...,” lød hæst fra Jonathan.

Hans røvhul havde nu vænnet sig tykkelsen af min pik, han gled nu frem og tilbage i lidt hurtigere tempo, langsomt begyndte jeg at overtage kneppebevægelserne. Jeg holdt mine hænder på hans hofter, så jeg kunne støde min pik helt ind i ham i mit eget tempo.

”Åhh... fuck, hvor din røv dejlig stram. Det bare så lækkert at kneppe dig...,” kunne jeg pludselig høre mig selv sige.

Sebastian sad ved siden af os, hans ene hånd havde fundet ned til Jonathans helt stive pik, som dinglede mellem hans ben. Og med den anden hånd kælede han for mine balder og revnen i mellem dem. Hver gang jeg tog numsen lidt tilbage i en ud bevægelse fra Jonathans røv, kunne jeg mærke Sebastians fingre på mit frække hul.

Jeg kunne tydeligt mærke at både Jonathan og jeg var ved at komme, men måske for at trække det lidt ud, trak han pludselig sin røv til sig, så min pik gled helt ud af hans røvhul. Han vendte sig hurtigt om på ryggen og lå nu med helt spredte ben. Jeg rykkede lidt tilbage, så jeg kom ned at stå på gulvet, jeg trak ham så hen til kanten af madrassen, så jeg kunne bolle ham i stående position. Hans lækre hul var stadig helt åbent og klar til at blive penetreret af min helt hårde stang. Jeg gled denne gang let og ubesværet helt i bund og begyndte igen at kneppe ham i lang dybe stød.

Sebastian havde igen fundet Jonathans pik med hånden. Den så længere og større ud, end da vi for lidt siden lå oppe på terrassen og slikkede hinanden. Sebastian tog nu sit hoved ned til Jonathans pik og prøvede at slikke den, mens jeg stadig pulede hans røv. Der gik ikke længe før det for meget af det gode for Jonathan. Han stønnede mere og mere, Sebastian tog den glinsende pik ud af sin mund og spillede den, mens jeg kneppede ham hurtigere og hurtigere, og med langt liderligt støn kom Jonathan, spermen sprøjtede ud af hans pik og landede i flere store klatter oppe på hans brystkasse.

Da Jonathans orgasme var færdig, og Sebastian havde slikket hans pik ren, trak Jonathan sig lidt tilbage, så min pik gled ud af hans anus. Han lagde sig tilbage i sengen, helt udmattet og nød synet, da Sebastian tog min pik i munden og lige suttede lidt på den.

”Læg dig på ryggen, så jeg kan ride din pik.”

Jeg kunne tydeligt høre på Sebastian, at han var ret liderlig efter at få min pik op i sin røv.

Efter lige at have smurt sit numsehul med glidecremen, satte han sig ind over mig med front mod mig. Han balder var helt spredte, og med stor sikkerhed sænkede han sig ned, så mit pikhoved ramte lige på stjernen. Ligesom med Jonathan holdt han et moderat pres mod min pik, så ringmusklen kunne slappe af og tage mod min pik. Og ganske langsom forsvandt mit pikhoved ind i det stramme hul. Sebastian stoppede igen lidt tid, for så at glide langsomt helt ned på min stav.

”Fuck... åhh hvor er det lækkert..., ” sagde han med et sagligt smil.

Han begyndte at hæve sig op igen og så langsomt ned igen. Han havde nu slappet så meget af i ringmusklen, så han kunne øge farten. Lidt efter lidt gled han hurtige op og ned over min hårde stav. Jeg lå, så jeg kunne nyde hans helt stive pik vippe op og ned, og samtidig se min pik i hans stramme hul. Den glinsede lækker af glidecreme og safter.

”Åhh... det er så godt, Marco... din pik føles så godt i min røv…”

Sebastian var helt væk i sin egen nydelse. Jeg kunne også mærke, at jeg havde svært ved at holde min udløsning tilbage meget længere. Men det var vist ikke noget problem for Sebastian.

”Jaa... knep min liderlige røv... fyld mig med din sperm.”

Hans dirty talk gjorde mig endnu mere horny. Jeg stødte nu mere imod i takt med han red mig hårdere og hårdere, min pik var helt i bund i hans tarm, hver gang han pressede sin røv ned mod mig

”Kan du lide min tykke pik oppe i din lille stramme røv...? Er du klar til at blive fyldt med min sperm...?” Fik jeg sagt så frækt, som jeg nu kunne.

”Jaa...fuck... jeg er så klar på at blive spulet af din lækre pik... åhh fyld mig med din sæd.”

Det var også umuligt for mig at holde min orgasme tilbage bare et minut længere. Jeg koncentrerede mig lige i nogle sekunder om min egen nydelse, og så kom jeg hårdt i Sebastians lækre røv. Jeg kunne tydeligt mærke de 4-5 gange, hvor min pik sprøjtede oppe i ham. Jeg havde svært ved at bedømme mængden, men da han kort efter gled af min pik, kunne jeg se den hvide sæd løbe ud af det stadig helt åbne røvhul. Han lagde sig på knæ, så Jonathan kunne slikke det rent. Jeg lå bare og nød det frække syn af de to liderlige drenge.

Efter lidt tid var Sebastian klar igen, Jonathan havde hele tiden sørget for at hans pik var stiv. Jeg var stadig ret liderlig, min pik var overraskende hård, selvom jeg havde fået den skønneste udløsning lige et par minutter for inden

”Marco, vend dig om, så skal du mærke min pik.”

Jeg vendte mig rundt, så jeg lå med brystkassen i madrassen og ellers på mine knæ, så Sebastian uden problemer kunne komme til min anusåbning. Med hænderne spredte jeg mine balder, så meget jeg kunne. Først slikkede Jonathan mig lidt omkring stjerne, lige for at gøre mig ekstra liderlig, og så smurte han hullet ind i glidecreme. Han kørte fingeren rundt i den kølige klat får så lige at presse en fingerspids lidt ind, for at sikre at mit hul var helt forberedt og smurt og klar til at blive udvidet. Så stillede Sebastian sig i position bag mig, lænede sig frem så hans pikhoved berørte min stjerne, han kørte det først lidt rundt, inden han pressede det direkte mod åbningen.

”Prøv at slappe helt af, jeg skal nok være forsigtig.” sagde han for at berolige mig.

Og langsomt kunne jeg fornemme at min ringmuskel var klar, og jeg åbnede mig, og hans pikhoved kom lidt inden for. Han holdt sig lidt der med kun et par cm af pikken inden i mig. Da han kunne fornemme, at jeg var klar til mere pik, pressede han sig længere og længere ind i mig. Åhh… hvor føltes det lækkert. Det gjorde jo nærmest ikke ondt. Den lille smerte jeg følte lige, da jeg tog mod hans pik, var i hvert hurtigt forsvundet og en lækker sitrende nydelsesfølelse havde taget over.

Han begyndte at kneppe mig hurtigere og hurtigere. Jonathan sad ved siden af os, han fik fat om min pik, som han prøvede at spille, mens jeg fik Sebastians pik bag fra. Jeg var så lækker liderlig igen.

”Jaaaa.. Sebastian... åh det er så lækkert... knep min røv... kom oppe i mig... fyld mig med din sperm.”

Både Sebastian og jeg stønnede højere og højere jo mere han kneppede min jomfruelige røv. Det føltes bare dejligere og dejligere jo mere pik jeg fik. Det var ikke sådan, at jeg var ved at få en orgasme, det var bare en super fræk lækker følelse, det gav mig, at mærke hans tykke pik glide ind og ud af min røv. Til gengæld kunne jeg mærke på Sebastian, at han var ved at komme, sådan som han stønnede. Så kom han med et par dybe hårde stød, hvor han sprøjtede sin sperm op i min tarm.

Da hans orgasme havde fortaget sig, trak han sin pik ud. Et kort øjeblik kunne jeg mærke lidt kølig luft komme ind i mit endnu helt åbne hul. Jonathan som sad ved siden af os, slikkede først mit numsehul ren for de udsivende spermklatter og bagefter tog han Sebastians endnu helt stive pik i munden, for lige at gøre den ren og lækker.

Vi sank alle trætte og udmattede sammen i sengen. Jeg tror aldrig, jeg havde oplevet noget så seksuelt frækt og grænseoverskridende, som de dejlige gruppeknald vi tre fyre netop havde nydt sammen. Jeg tror vi alle faldt i søvn med et stort smil på læben.

-—

Jeg vågnede forbløffende tidligt. Solen var lige stået op og det var lidt køligt i annekset. Jeg lå mellem de to nøgne drenge. De så så smukke og lækre ud. Jeg tænkte på al den lækre sex, vi havde haft i går aftes og blev straks lidt liderlig igen. Jeg nulrede lidt med deres pikke. De var helt bløde og slappe.

Jeg stod op af sengen for at gå og tage mig en dukkert. Det kølige vand gjorde mig godt, jeg kunne samle tankerne om, hvad der var sket. Var jeg pludselig blevet bøsse? Tja… Jeg vidste, at jeg altid havde haft en lille bi-side og som nævnt, så havde jeg et par gange for flere år siden prøvet at have sex med en anden mand, så jeg havde jo ikke ligefrem fået taget min mødom. Men det var som om, det var anderledes med Sebastian og Jonathan, måske fordi det havde været så frækt, og de var så lækre. Men måske også bare fordi jeg var ret seksuelt underernæret, og det at gå op af to unge liderlige fyre, bare gjorde mig ekstremt liderlig selv. Men det var egentlig også lige meget. Jeg ville bare være et lille frækt intermezzo for dem, om en uge eller to ville de rejse videre, og så ville jeg sidde tilbage i mit lille bondehus med alle de frække minder.

Da jeg havde svømmet frem og tilbage i poolen i noget tid, kom Sebastian ud og hoppede ned til mig. Han kom straks hen til mig i vandet og vi kyssede. Han stoppede vores kys.

”Tak for i går, det var sgu frækt at være sammen med dig...,” sagde han med et smil.

Han tog mig på pikken, den var allerede blevet pænt stiv. Han spillede den lidt tid, mens vi stod i vandet. Efter lidt tid var den så stiv, som den kunne blive

”Kom sæt dig op kanten, så skal jeg slikke dig”.

Jeg hoppede op af bassinet og satte mig på kanten med spredte ben, så Sebastian kunne stå i poolen og suttede min pik. Selv om den var lidt øm fra vores sex i går aftes, så var det igen super lækkert. Sebastian gav mig det perfekte blowjob, og efter lidt tid kom jeg i hans mund. Han slugte hele klatten.

-—

I de efterfølgende dage nød vi hinandens selskab rigtigt meget. Om dagen, når solen skinnede, var vi alle tre nøgne hele tiden, så vi kunne nyde hinanden. Vi var nøgne på terrassen, i haven omkring mit lille hus eller ved poolen. Vi opførte os helt dyrisk, vi slikkede, bollede, kneppede, pulede hinanden, når vi havde lyst og var blevet liderlige. Nogle gange udenfor i græsset, ved bassinet, nede i poolen eller oppe i sofaen ved terrassen. Andre gange inden for, enten i annekset, i mit værelse, i stuen eller på badeværelset. Nogle gange hyggede vi os alle tre sammen, andre gange var det bare mig og en af drengene, som lige var blevet liderlige og havde fået lyst til at lege lidt med pik og røvhul.

Enkelte gange gjorde vi det også, når vi var væk fra huset. Den ene gang tog vi ned til en nudist strand lidt nordøst for Malaga, hvor i den ene ende var det overvejende for bøsser. Efter at have ligge nøgne og badet i havet og ellers nydt synet af en masse andre nøgne mænd, blev vi alle tre godt hornye, og det endte med at vi lå og slikkede hinandens stive pikke. Der var en del misundelige blikke fra fyre, der undrede sig over, hvad den gamle mand lavede med to flotte fyre.

Den anden gang var vi på vandretur oppe i national parken Montes de Malaga. På et tidspunkt kom vi op på en lille top med en utrolig udsigt ned mod kysten og Malaga. Sebastian forslog, at vi tog tøjet af og tog nogle fotos af os, som vi kunne poste på en af de sider, hvor folk kan vise dem selv nøgne i naturen. Der gik kun kort tid før Sebastian og Jonathan blev liderlige og begyndte at kysse og slikke hinanden. Jeg tog en række super frække billeder, mens de legede med hinandens pikke. Til sidst måtte jeg lægge kameraet, så de også kunne nyde min helt stive pik. Der var intet bedre end at have sex ude i det fri, især ikke når det var med de to liderlige fyre.

Men alt godt har som bekendt en ende. 14 dage efter vores heftige aften tog Sebastian og Jonathan tilbage til Danmark. I dagene efter følte jeg et kæmpe tomrum. Jeg havde ikke lyst til at skrive, jeg orkede ikke at lave noget på huset, jeg kunne kun varme nogle færdigretter til mig selv, til sidst droppede jeg endda morgen dukkerten.

Men langsomt fik jeg hanket op i mig selv. Især en ting gjorde udslaget. Jeg havde i noget tid kæmpet med min hovedperson i min næste bog. Jeg syntes, at han var lidt endimensionel og manglede noget kant. Så fik jeg en god idé, og pludselig vendte skrivelysten tilbage og ordene flød let fra tasteturet.

Jeg gjorde ham til bøsse.

-

Copyright Marco - Novellen må ikke kopieres, udgives eller på anden måde videre distribueres uden min tilladelse
Kommentar