Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Massage med mere

Karakter: 6.0/7
Visninger: 3615

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Oralsex, Analsex og Første gang
Jeg har altid været forholdsvis fysisk aktiv, men da jeg får et par siden rundede de 50, begyndte jeg at få problemer med min ryg. En MR scanning afslørede, at jeg havde fået en mindre diskusprolaps, som dog ikke var så alvorlig, at lægerne ville anbefale en operation. Recepten var derimod forskellige rygøvelser, så nu har jeg et længere morgen ritual, hvor jeg ligger på gulvet og laver kombinerede styrke- og smidighedsøvelser.

Da jeg fik diagnosen for nu 4 år siden, begyndte jeg på et yoga hold, hvor der netop var særligt fokus på folk med dårlig ryg, og som det sidste nye begyndte jeg for nogle måneder siden at svømme 1-2 gange om ugen i den lokale svømmehal. Da jeg var teenager var jeg konkurrencesvømmer, så jeg har altid haft let ved de forskellige svømme discipliner, men brystsvømning har altid været det jeg var bedst til og hvor jeg uden problemer kunne svømme 15-20 baner.

Det passer mig bedst at jeg svømmer om morgenen på vej til arbejde, både i forhold til min arbejdsplads og den person jeg er. Jeg ville alt for let kunne finde på en dårlige undskyldning for at springe over, hvis jeg skulle tage i svømmehallen efter en lang dag på arbejde. Der er også den fordel, at hvis jeg svømmer helt tidligt, lige når svømmehallen åbner kl. 7.30, at så har jeg bassinet nærmest for mig selv. Måske er der 3-4 andre, ofte pensionister, som også møder tidligt inden der kommer børn fra de lokale skoler, som skal lære at svømme.

For en måned siden var der en anden mand på min alder, eller måske lige lidt yngre, som også var begyndt at svømme på samme tidspunkt som mig. Og ligesom mig afsluttede han også sin svømning med en tur i saunaen. Allerede første gang vi sad og svedte i varmen, begyndte vi at konversere. Han var lige flyttet til byen og havde altid svømmet meget, hvilket var tydeligt, da han havde en flot, slank krop. Jeg fortalte også lidt om mig selv, om min årsag til at svømme, at det hjalp på mine rygproblemer.

Ellers snakkede vi lidt om løst og fast, som man nu gør når man møder et menneske for første gang. I ugerne efter mødtes vi igen i saunaen efter vores baner i vandet, og vi lærte på den måde hinanden bedre at kende. Jeg fandt ud af at Peter, som han hed, var fysioterapeut, og for nogle år siden var han, ligesom jeg selv, blevet skilt fra sin kone. Han havde først boet i lejlighed i samme by, men i takt med deres fælles børn var blevet store og flyttet hjemme fra, havde han besluttet at få lidt mere afstand til ex-konen og derfor havde han købt et lille hus i ”min” by.

Når vi mødtes i saunaen, spurgte han altid interesseret ind til hvordan det gik med min ryg og mine rygsmerter, om den var blevet bedre. Jeg opfattede det, som en naturlig interesse og nysgerrighed fra en professionel behandler. Og som regel kunne jeg ærligt svare, at det faktisk gik meget godt og svømningen hjalp, men så her i sidste uge var ryggen begyndt at gøre mere ondt. Jeg måtte indrømme, at jeg nok havde givet lidt for meget gas med at fælde et træ, hvorfor jeg nok var kommet til at overbelaste ryggen lidt for meget. Peter foreslog, at han kunne se på min ryg efter svømningen. Han havde klinik i nabobyen dvs. godt 10 km fra ”min” by, men han kunne også undersøge mig hjemme, hvor han også havde en briks. Jeg tænkte kort, at umiddelbart kunne det måske være en god idé, også for at få nogle nye øjne på problemet med min ryg og nogle måske andre råd end dem, jeg allerede havde prøvet. Jeg havde heller ikke et problem med, at det blev hjemme hos ham selv. Og Peter virkede umiddelbart som en ret kompetent fysioterapeut, så jeg takkede ja til hans tilbud.

Vi klædte om sammen og han gav mig adressen, hvilket nu ikke var nødvendigt, for jeg fulgte efter ham i min bil hele vejen. På vejen ringede jeg til mit arbejde og sagde, at jeg først kom nogle timer senere i dag, fordi jeg havde ondt i ryggen og skulle til behandling, hvilket jo var sandt nok. På det tidspunkt var jeg ikke klar over, hvilken behandling jeg skulle komme til at modtage.

Han boede i et lille hus i udkanten af byen. Det lå på en skrænt med en flot udsigt ud over fjorden. Det var nærmest i to plan, for kælderen, hvor han havde indrettet behandlingsrum, havde også et stort vindue og en glasdør med den samme smukke udsigt. Han bad mig om at tage mit tøj af, mens han tændte lidt afslappende musik og gjorde klar med håndklæder på briksen. Selv om vi efterhånden havde set hinanden nøgne adskillige gange, beholdte jeg mine trunks på. Han mærkede på min ryg, især min lænd, som var lidt stiv og øm, men han målte også min benlængde, studerede min nakke og skuldre og min holdning generelt. Han lavede nogle strækøvelser og rygmanipulationer med mig. Alt sammen meget professionelt. Jeg synes, at jeg efterfølgende kunne mærke en lille forskel og at det havde løsnet lidt op.

Peter bad mig om at lægge mig ned på briksen, så ville han som afslutning give mig en god gang massage. Jeg lagde mig på maven, og Peter begyndte at smøre massageolie ud på min ryg og lænd. Han foldede mine underbukser lidt ned på balderne, så de ikke blev fedtede af olien. Og så begyndte han ellers at massere min ryg. Først oppe ved skulderbladene og så langsomt ned ad mod min lænd. Hans olierede hænder kom længere og længere ned mod min balder.

Jeg lå med lukkede øjne, lå bare og nød massagen. Selv om jeg kunne mærke at han lagde kræfter i, så var det utroligt behageligt. Efter lidt tid lå jeg nærmest og blundede. Jeg forestillede mig, at det var en smuk kvindelig massøse, som behandlede min krop, måske en asiatisk skønhed med små faste bryster, måske var hun også helt nøgen, og…. Nej, det var nogle helt forkerte tanker. Jeg kunne mærke at som resultat af mine erotiske fantasi, var min pik begyndt at blive stiv. Fuck, hvad ville Peter ikke tænke, hvis han opdagede at jeg lå med en halv fed på? Hidtil havde der intet seksuelt været mellem os, vi havde knap nok berørt emnet. Jeg betragtede ham som hetero, ligesom mig selv. Men jeg kunne ikke undertrykke, at det var utroligt lækkert og pirrende at mærke hans glatte hænder på den øverste del af mine balder og lige der, hvor revnen mellem dem begynder.

”Det er nok bedst, hvis du tager dine underbukser helt af, da jeg også skal massere dine balder” sagde Peter helt professionelt. Et kort sekund blev jeg helt befippet, skulle jeg nægte at tage dem af? Men det kunne jeg jo ikke. Jeg løftede min numse lidt, mens han hjalp mig af med dem. Jeg håbede ikke, han bemærkede at min pik var blevet mere end halvstiv. Heldigvis fik jeg skubbet den op, så den lå mellem min mave og briksen.

Peter begyndte nu at give mine balder den helt store tur. Han forklarede, at jeg var meget spændt i balderne og lænden og at massagen ville hjælpe på at løsne op og derved få ømheden til at blive mindre. Det eneste jeg følte var, at det var super erotisk og frækt. Det føltes som hans fingrespidser var millimeter fra mine nosser, når han kørte håndfladerne ned på det underste af mine balder. Uanset om jeg ville det eller ej, så blev jeg mere og mere tændt.

Og jeg nærmest ønskede at hans fingre berørte mit numsehul, hver gang de gled ned gennem revnen mellem mine balder. Jeg spredte min ben lidt mere, så han bedre kunne se mit numsehul og mine spændte nosser. Jeg kunne mærke at min pik voksede og blev hårdere for hver gang Peters bløde hænder gled over mine pludselig enormt følsomme balder, og langsomt fik jeg en helt ubeskrivelig lyst til at have sex. At det var med en mand betød ikke noget. Jeg havde aldrig tidligere følt så stor en lyst til at være sammen med en mand, som nu. Mit hoved var fyldt med tanker om at vende mig og håbe, at han ville røre ved min pik. Tage den i sine olierede hænder, spille den af… slikke på den, få mig til at komme. Og jeg fik selv lyst til at mærke hans pik, prøve at tage den i munden, smage hans sperm. Hvad havde jeg gang i? Turde jeg virkelig det? Og hvad med Peter, hvad følte han? Var han tændt på mig eller var han bare en professionel behandler, der var utrolig dygtig med sine hænder.

Mens det var mest dejligt, stoppede han med at massere mine balder og gik op til hovedenden af briksen, og begyndte at massere min nakke og mine skuldre. Jeg åbnede svagt min øjne og kunne se, at han havde en bule i sine shorts. Det var tydeligt at han også var tændt. Synet af hans bule gjorde mig endnu mere liderlig. Det var så frækt, på en måde forbudt, at vi to heteroseksuelle mænd tydeligt begge var begyndt at blive liderlige på hinanden. Jeg åbnede mine øjne lidt mere, jo, det var helt sikkert at hans pik var ved at blive stiv. Bulen var lige ud for mit ansigt, jeg kunne næsten nå den med min mund.

Igen stoppede Peter og gik ned langs briksen og begyndte at massere mine ben. Da han kom til mit venstre baglår var hans skridt lige ved min hånd, som lå på briksen ned langs min side. Han lænede sig ind mod mig så hans bule rørte ved min hånd. Jeg flyttede den ikke, men lod ham gnide sin bule svagt mod min håndryg. Hans hænder var igen oppe ved mine balder, jeg kunne ikke undgå at et lille støn kom over mine læber.

”Synes du, det er dejligt?” Spurgte Peter lidt forsigtigt.

”Ja. meget” svarede jeg, som sandt var.

Jeg var i syv sind om, hvad han mente med spørgsmålet. Var det et signal fra ham? Spurgte han, om vi skulle gå længere, blive mere intime sammen? Eller var det bare et neutralt spørgsmål han stillede alle, om de nu kunne lide massagen?

Jeg tog mod til mig og klemte blidt hans bule med mine fingre.

”Synes du også, det er dejligt?” Spurgte jeg.

”Ja. rigtig meget”, svarede Peter lidt hæst.

Han fortsatte med at massere mine meget følsomme balder, min pik var nu helt hård og dunkende, jeg kunne mærke prespermen var begyndte at sive ud. Nu var der ingen vej tilbage.

Det var med et lille sug i maven at jeg spurgte: ”Men hvorfor tager du så ikke dine shorts af?”.

”Er du ok med det?” Spurgte han med en lille glæde i stemmen.

”Ja, det kunne være lækkert.”

Jeg lå fortsat på maven og mit hoved var drejet til den modsatte side, men i spejlingen i vinduet, kunne jeg ane, hvordan Peter hurtigt først tog sin t-shirt af og dernæst sine shorts og tights af. Åhh... Det var simpelthen så frækt. Jeg kunne fornemme, hvordan han stod der med sin stive strittende pik lige ved siden af mig, og helt nøgen ligesom jeg selv, klar til at vi skulle have sex sammen.

Han fortsatte sin massage af mine balder. Jeg kunne mærke hans pik ved min hånd. Jeg foldede mine fingre om den. Jeg kunne mærke den var helt varm og næsten helt hård. Jeg begyndte forsigtigt at gnide den. Kørte min hånd frem og tilbage. Der var noget super frækt ved at ligge helt afslappet og spille hans pik helt stille. Den føltes som meget normal af størrelse, lidt som min egen, måske en smule tyndere. Jeg kunne næsten ikke vente med at se den. Jeg var på det tidspunkt helt afklaret med, at jeg ville smage den, tage den ind i min mund og slikke på den, og for første gang i mit liv prøve at give en anden mand et blowjob – og jeg kunne slet ikke vente på at det skulle ske.

Hans fingre var nu mere og mere nede ved mit numsehul og mine spændte nosser, det var så pirrende og frækt hver gang hans olierede fingerspidser gled hen over mit stramme hul. Min stive pik lå ubekvemt presset mod briksen og min mave. Jeg fornemmede, hvordan prespermen nu nærmest piblede ud af det lille hul i pikhovedet. Jeg måtte løfte min numse lidt for, at der kunne være plads til den. Det lille løft betød at hans fingre gned mit numsehul lidt hårdere, hvilket kun føltes sindssygt lækkert.

Nu kunne jeg ikke vente længere, jeg var ved at sprænges af liderlighed. I en bevægelse vendte jeg mig hurtigt om på siden og nærmest trak Peter op til mit hoved ved mit tag i hans stive pik. Med en mærkelig unaturlig og hæs stemme sagde jeg: ”Peter, må jeg slikke din pik?”

Peter svarede hurtigt med næsten lige så unaturlig stemme: ”Jaa... selvfølgelig…”

Men jeg forventede egentlig ikke et svar, det var jeg for liderlig til. Da den var ud for min mund bøjede jeg mig lidt frem og lod min tunge glide langs skaftet for at slutte med at lade mine læber omslutte selve pikhovedet. Det var første gang jeg smagte en anden mands pik, men hold kæft hvor føltes det dejligt. Jeg lod min tunge glide rundt i kanten af selve hovedet, pressede glansen mod mine læber, som blev smurt ind i den presperm, som var kommet til syne. Jeg smagte på det, nød den lidt salte syrlige smag. Jeg lod hans pik glide længere ind i min mund, strammede læberne om den. Jeg kunne mærke at Peter langsomt begyndte at bevæge hofterne mod mit hovede, så han på den måde begyndte at mundkneppe mig.

Samtidig mærkede jeg hans ene hånd mellem mine ben, forsøge at få fat om min helt stive pik. Jeg spredte benene lidt, så han bedre kunne komme til og få mere fat om den. Jeg suttede nu hans lækre, hårde pik, det bedste jeg kunne, og han spillede nu min lige så stive pik. Jeg var nu så ekstremt liderlig og ville bare have, at han skulle komme i min mund og fylde den med hans sæd.

Jeg kælede med min ene hånd om hans nosser, klemte dem lidt, med den anden havde jeg et fast greb om roden af hans lækre pik. Han begyndte at stønne højere og højere, for hver gang hans pik gled ind i min mund, nu hurtigere og hurtigere. Jeg strammede mine læber mere og mere, lod min tunge glide mod skaftet. Han overtog nu styringen og mundkneppede mig hurtigere og hurtigere. Hans pik føltes efterhånden ret stor i mund, men det var så sindssygt frækt.

Og så lige med et stoppede han lidt op i sine kneppebevægelser, det var som at hans pik med et blev endnu mere hård og hans pikhoved i min mund blev lidt større, og så kom han i et brøl. En kaskade af varm sperm sprøjtede ud af glansen og ind i min mund. I tre-fire lange sprøjt blev min mund fyldt af hans sæd. Der var så meget, at det løb ud mellem mine læber og skaftet af hans pik.

Jeg slugte så meget af spermen, jeg kunne og fortsatte ellers med at slikke hans pik, nu lidt mere afslappet. Jeg slikkede den helt ren for sperm og med min hånd pressede jeg de sidste dråber ud af den, som jeg fangede med tungespidsen og sank begærligt.

Peter var helt forpustet efter sin orgasme, men heldigvis virkede han stadig super tændt og liderlig. Han spillede fortsat min stive pik. Jeg lagde mig tilbage på ryggen og spredte mine ben helt. Peter gik nu ned for enden af briksen og lænede sig frem mod mit skridt, stadig med en hånd om min pik. Han dirigerede den nu ind i mod sine læber. Ligesom jeg kørte han pikhovedet, der glinsede af presperm, mod sine læber, lod tungen smage på den salte cremede væske, inden han begravede sin mund om min pik. Åh… hvor føltes det godt. Jeg mærkede hvordan han tog mig til roden, så min pik var helt nede i halsen på ham. Han gaggede lidt og begyndte i stedet at køre sit hoved op og ned over min pik, mens han strammede sine læber, så det føltes aller mest lækkert.

Hans ene hånd legede lidt med mine kugler, inden fingrene gled ned over mellemkødet og ned til mit numsehul, der stadig var godt fedtet af massageolien. Mens han suttede min pik bedre end nogen kvinde nogensinde havde suttet den, cirklede hans pegefingerspids rundt på mit stramme hul. Det føltes så vildt lækkert og pirrende, at jeg måtte mærke den oppe i mig. Jeg pressede lidt mod fingerspidsen, han fornemmede det og pressede lidt mere mod mit hul, og langsomt åbnedes min ringmuskel og Peters finger gled op i mig. Han begyndte at køre den langsomt ind og ud.

Følelsen af hans mund om min hårde pik og hans finger i mit numsehul blev for meget, jeg kunne ikke længere holde min orgasme tilbage. Jeg kom i adskillige store sprøjt i Peters mund, det føltes som orgasmen bare blev ved og ved. Det var helt sikkert en af de bedste og vildeste udløsninger, jeg nogensinde har fået. Peter fortsatte med at spille min stadig helt hårde pik noget tid efter mine orgasmekramper havde lagt sig. Jeg løftede hovedet lidt, så jeg kunne nyde synet, af Peters mund om min pik. Ligesom jeg havde gjort, slikkede Peter den ren for det mælkehvide sperm, der var løbet ned af roden og ned på min mave og nosser. Da de sidste sperm pytter var slikket op, gav han som det sidste mit pikhoved et lille kys.

Han kiggede op på mig og sagde: ”Hold da kæft, hvor var det lækkert”.

Han lød helt lettet. Jeg kunne kun give ham ret.

Hvad skete der lige der? Da liderligheden havde fortaget sig, var det som om, jeg vågnede op. Der var straks en masse spørgsmål, der begyndte at melde sig i mit hoved. Jeg måtte vide om, det også var hans første gang med en anden mand, men inden han svarede foreslog han, at vi gik op i hans køkken og fik noget koldt at drikke.

Peter gik nøgen op ad trappen, så jeg lod også mit tøj ligge og fulgte efter op i hans flotte åbne køkken. Han tog en flaske danskvand fra køleskabet og skænkede to glas. Han spurgte om, jeg også havde lyst til en kop kaffe, hvilket jeg synes kunne være dejligt.

”Tag glassene med ud på terrassen, så laver jeg lige et par kopper,” sagde han, mens han gik gang med at tilberede kaffe fra en voluminøs espresso maskine.

Det var juni måned og selv om, det kun var midt på formiddagen var temperaturen et stykke over de 20 grader, så det føltes helt behageligt at være nøgen udenfor. Terrassen eller snarere balkonen var stor og sydvendt, og da huset var placeret på en skrænt, var der heller ingen nysgerrige naboer, som kunne kigge ind. I det ene hjørne af terrassen var der en udendørs sofa, en lav stol og et lille sofa bord, jeg valgte at sætte mig i sofaen. Lidt efter kom Peter ud med to cappuccino og satte sig i den modsatte ende af sofaen. Jeg nød at se hans flotte, nøgne krop og hans nu halvslappe pik, der stadig glinsede lidt af spermresterne.

Da han havde sat sig, fortalte han om årsagen til sin skilsmisse. På daværende tidspunkt havde han og hans kones sexliv nærmest været ikke-eksisterende. Han havde søgt tilflugt i porno og efter lidt tid begyndt at chatte. En dag var han ved et tilfælde komme til at chatte med en mand, som var i samme situation. Både Peter og den anden mand havde en fantasi om at prøve at slikke en pik. Efter noget tid havde de aftalt at mødes hemmeligt, hvor de så fik prøvet at slikke hinandens pikke. Efterfølgende havde Peter gjort det med et par andre mænd. En dag havde hans kone opdaget det, og for at gøre en lang historie kort, så var det endt med, at de var blevet skilt for nu 8 år siden.

Efterfølgende havde han været meget i tvivl om sin seksualitet, var han homoseksuel eller heteroseksuel eller bare biseksuel? Han havde i de følgende år datet flere kvinder, haft skøn sex med dem, uden at han dog havde fundet en fast kæreste. Og en gang i mellem havde han gennem boyfriend.dk fundet mænd, som han kunne have sex med. Det fede ved det var, at med dem så var det kun sex, ingen komplicerede følelser, ingen forventninger, ingen krav om et forhold, kun lækker fræk sex. For det meste kun oralsex, men han havde også prøvet analsex – både som aktiv og som passiv. Og så fortalte han, at med mig var det første gang, han havde været sammen med en anden mand, som han havde behandlet, men det havde været så lækkert, at se mig ligge og blive mere og mere tændt. Fornemme hvordan min pik var vokset sig stiv, mens jeg lå på maven og prøvede at skjule det.

Hans historie lød jo ikke så forskellig fra min, bortset fra det med mandesexen. Jeg havde også haft flere kortvarige forhold til kvinder, og jeg havde også følt, at der ofte var forskellige forventninger til hvordan forholdet skulle udvikle sig og også til det intime, og det var ofte endt med, at jeg havde trukket mig. Accepteret at singletilværelsen egentlig passede mig meget fint, men jeg måtte indrømme, at idéen om kun at have helt ukompliceret sex virkede fristende.

Analsex havde også altid pirret mig. Med de to kvinder jeg havde prøvet det med, havde især den ene af dem nydt det helt utroligt meget. Hun fik de vildeste anal orgasmer, de gange jeg tog hende i det ”forbudte hul”. Hun fik faktisk sprøjte orgasmer af at blive kneppet i røven. Peter kunne kun svare bekræftende. Han kunne også få de vildeste orgasmer, når han havde en anden mands pik oppe i sin numse. Når man havde taget skridtet og fundet ud af at man kunne lide det, så var der no turning back, og på det punkt var kvinder og mænd nok ret ens. Fuck, hvor lød det super frækt, tænkte jeg.

Vi sad lidt uden at sige noget, helt nøgne i hvert vores hjørne af sofaen. Oplevelsen på briksen var en af de mest intense sexoplevelser jeg nogensinde havde haft. Det var kommet helt overraskende og pludseligt, at jeg sådan skulle prøve at have sex med en anden mand, men det havde været så super frækt og liderligt, at jeg vidste, at det ikke var sidste gang. Bare tanken om jeg skulle smage på en lækker stiv pik igen, fik min egen pik til at røre på sig. Denne gang prøvede jeg ikke at skjule det. Jeg så over på Peter, nød synet af hans slappe pik, der lå mellem hans let spredte ben. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at blive liderlig igen.

”Kysser du med de fyre, du er sammen med?” Spurgte jeg nysgerrigt, for at holde samtalen i gang om noget frækt.

”Ja, nogle gange, det er ikke alle der vil, men jeg kan godt lide det”.

Jeg sad lidt og tænkte over om jeg turde.

”Vil du kysse med mig?” Fortsatte jeg lidt usikkert.

”Ja, det kunne være dejligt”.

Peter satte sig hen til mig, hans pik dinglede halvslapt mellem hans ben, bare synet af den tændte mig. Jeg vidste, at om lidt skulle jeg igen sutte på den. Vores læber mødtes i et kys, vi begyndte hurtigt at rå snave, vores tunger legede om hinanden i et lækkert vådt kys. Peters ene hånd fandt min ene brystvorte, som var helt stiv, han klemte den blidt. Det fik hurtigt min pik til at rejse sig mellem mine ben. Modsat fandt min frie hånd Peters pik, som nu også var ved at være helt stiv igen, jeg gned den, så forhuden kørte ned af hans glans og op igen.

Efter at vi havde kysset og gramset ved hinanden i lidt tid, stoppede Peter vores kys og foreslog, at vi lagde os ned, så vi kunne slikke hinanden. Han fjernede hurtigt ryghynderne, så sofaen nu var en bred seng. Han lagde sig ned på ryggen med sin pik strittende lige op i luften, jeg skrævede ind over ham med et knæ på hver side af hans hoved, så han let kunne nå min pik med sin mund.

Igen kunne jeg nyde at smage på en anden mands pik, jeg åbnede min mund og lod den glide ind, den var lige så lækker og stiv som første gang. Jeg kunne igen smage den salte presperm, hvilket kun fik mig til at glæde mig endnu mere til at smage hans rigtige sperm.

”Hold kæft, du har en lækker pik, Nikolaj,” sagde Peter, inden han med et fast greb styrede den ind i sin mund.

Han slikkede den super lækkert, og igen mærkede jeg hans fingre ved mit numsehul. Jeg mærkede hvordan han kørte rundt med fingrespidserne lige på min stjerne.

Jeg tog hans pik ud af min mund og stønnede halvkvalt, at han skulle kneppe mig med hans fingre. Og straks efter gled først en finger og så en anden op i min stramme numse. Det gjorde lidt ondt, da min ringmuskel blev presset af finger nummer to men også super frækt. Jeg tog igen hans pik i munden og selv om det var lidt svært at koncentrere sig om slikke den på den lækreste mulige måde, gjorde jeg mit bedste. Min ene hånd fandt også Peters frække hul og med fingrene pirrede jeg åbningen, jeg kunne nærmest mærke hvordan han pressede imod, så jeg ikke kunne undgå at en finger gled op i ham.

Vi lå lidt i 69eren og slikkede og suttede hinandens pikke, mens vi med fingrene kneppede hinandens numsehuller. Igen stoppede Peter med at slikke mig.

”Har du lyst til at mærke min pik oppe i dig?”

Jeg var så liderlig ved bare tanken, at jeg var tæt på at komme ”Åhh ja... knep mig med din lækre pik”, stønnede jeg hæst.

Peter rejste og nærmest løb ind i huset, efter et par sekunder var han tilbage med nogle kondomer og en tube glidecreme.

”Sæt dig på knæ i sofaen og støt dig med armene på sofaryggen”.

Jeg vendte mig hurtigt, så min numse strittede ud over kanten og var helt blottet, klar til Peters helt hårde pik. Han fik bakset kondomet ud af indpakningen og rullet det ned over sin pik, og kom en klat kold glidecreme i revnen mellem mine balder. Jeg tror nærmest ikke, det var nødvendigt, for jeg var så hammer liderlig efter at mærke hans pik. Han stillede sig med let skrævende ben bag ved mig og førte sin pik op til mit stramme hul. Kørte pikhovedet lidt rundt i cremeklatten mens han pressede det lige på min stjerne. Langsomt åbnede jeg mig og pikhovedet gled ind. Det gjorde lidt ondt, da hans pik alligevel var noget tykkere end de to fingre, som Peter tidligere havde kneppet mig med.

Langsomt gled hans pik længere og længere ind.

”Gør det ondt?” Spurgte han

”Ja lidt... men det er også så fucking lækkert.”

Langsomt begyndte smerten at fortage sig og nydelsen stige. Peter begyndte at kneppe mig helt langsomt.

”Fuck... din røv er så lækker stram.” lød det hæst fra Peter.

Han kom helt i bund og næsten helt ud. Min ringmuskel havde nu vænnet sig til tykkelsen af hans pik. Han begyndte at kneppe mig hårdere og hårdere. Hans stive pik kørte ind og ud som et stempel. Jeg kunne mærke, hvordan en helt særlig følelse begyndte at opbygge sig i mig, som om en orgasme var på vej, men bare lidt anderledes. Jeg kunne også mærke at Peter var ved at komme, han prustede højt, hver gang han kom i bund i min numse.

Jeg ville gerne trække den lidt, så jeg stoppede ham. ”Sæt dig i sofaen, så kan jeg ride din pik”.

Peter trak sig ud at mit hul, og placerede sig i sofaen, så jeg kunne sætte mig på hans pik. Jeg skrævede ind over ham, så vi havde front mod hinanden. Med min ene hånd om hans hårde stav dirigerede jeg den op i mit åbne hul og sænkede mig langsomt ned over den. Jeg begyndte at hæve og sænke mig op og ned over den, først langsomt men så hurtigere og hurtigere. Min helt stive pik dinglede op og ned mellem mine ben, Peter greb fat i den med sin ene hånd og begyndte at onanere den, mens jeg red hans pik hårdt. Igen kom den skønne følelse, jeg kunne mærke, at nu ville jeg bare give slip og vente på at jeg eksploderede. Jeg kunne også mærke at Peter var tæt på at sprøjte i min røv.

”Fuck... hvor er det vildt lækkert... kom i min røv!” Råbte jeg nærmest.

Og så var det som det hele gik på mig, jeg kom i den vildeste orgasme, både i min røv og min pik, ja, hele mit underliv. Jeg sprøjtede flere lange sædklatter ud over hans bryst og hans ansigt. En stor klat landede lige på hans læber. I det samme brølede Peter og jeg kunne mærke hans pik fylde min røv helt ud. Desværre blev hans sperm fanget i kondomet, det kunne ellers være frækt at mærke det hele oppe i mig.

Da vi var kommet os lidt oven på vores orgasmer, løftede jeg mig lidt op og Peters pik gled ud af min numse. Han tog det sædfyldte kondom af. Jeg satte mig ned ved siden af ham og pustede ud oven på den store fysiske udladning.

Vi sad lidt uden at sige noget.

Efter lidt tid, sagde Peter: ”Kom lad os gå ind og tage bad sammen”. Vi gik sammen ud på hans badeværelse, som var helt ny istandsat, der var bl.a. stor brusekabine, hvor vi begge kunne stå under et gigantisk brusehoved. Vi stod helt tæt sammen, og kyssede lidt, vores slappe pikke rørte ved hinanden. Det føltes bare super behageligt. Peter kælede lidt ved min pik og jeg måtte også lige røre ved hans.

”Peter, det her har været super lækkert, jeg er glad for at du har vist hvor lækkert mandesex kan være. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal lege frækt sammen”.

-
Jeg håber at I kan lide den, læg gerne en kommentar. Marco
Kommentar

Navn:Finnfrb
Dato:15/08 2020
Rigtig god, sjældent velskrevet og pirrende novelle. Keep up the good work.