Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias oplevelser - kapitel 6 (Kasper og Mike)

Karakter: 0/0
Visninger: 2213

Af: Tobias-29.

Læs flere noveller af:
» Tobias-29.

Skriv til:
» Tobias-29
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Skolesex, Natursex og Trekant
Læs gerne første kapitel som er indledningen, inden du læser følgende kapitel!
Persongalleri:
Tobias (fortæller) 13-14 år, cirka 175 høj, almindelig bygget, kobberrødt hår
Mike, 13-14 år, cirka 170 høj, kraftigt bygget, leverpostejsfarvet hår, altid i baggy skatertøj
Kasper 13-14 år, cirka 185 høj, slank og let muskuløs bygget, brunt hår, elitesvømmer

Mike, Kasper og jeg var ofte sammen efter skole, og ofte sov vi sammen også, og ofte havde vi forskellige former af seksuelle sekvenser med hinanden. Det var sjælden der var tale at vi bare havde sex når Kasper var med, jeg ved ikke helt hvorfor, men han var på en måde, som jeg også tidligere er kommet ind på, bare mere forbeholden end Mike og jeg var, selvom han skam nød det lige så meget som vi gjorde. Men i alle tilfælde, kan jeg i hvert fald huske at der gerne skulle være nogle omstændigheder som gjorde at det seksuelle blev en del af ”legen”. F.eks. gjorde vi det engang på den måde, at vi spillede Tekken 3 på playstation, hvor vi skiftedes til at spille mod hinanden 2 og 2. Eller dengang vi satte en af Kaspers fars pornofilm på, og lavede en aftale om at vi skulle gøre det samme ved hinanden som skuespillerne i filmen gjorde, hvor vi skiftedes til at være mand og kvinde.

Men jeg kan huske en enkelt gang, hvor vi direkte havde hed og intens sex, og hvor det faktisk var Kasper selv som lagde op til det. Det var en dag vi fik meget tidlig fri fra skole, og alle tre tog hjem til Kasper, hvor vi lagde os på hans forældres seng og så et eller andet ligegyldigt i fjernsynet. Vi lå med en fælles dyne over os, og pludselig mærkede jeg Kasper hånd på min pik som han begyndte at lege med, jeg sad i midten, og begyndte kort derefter at også at lege med Mikes pik under dynen. Kort tid efter kravlede Kasper ned under dynen og tog min pik i munden. Efter et minuts tid slog Mike dynen til side og betragtede Kasper som suttede min pik, han kravlede hen og fandt Kaspers pik frem som han selv begyndte at sutte. Efter lidt mere tid lagde jeg mig ned og tog Mikes pik i munden, så vi nu alle tre lå i en cirkel, med hver af hinandens pik i munden. Jeg kan huskede at vi suttede intens og længe, og at jeg greb hårdt fast om Mikes røv, og nærmest mundkneppede mig selv med hans pik, i ren og skær liderlighed. Hvordan det kulminerede eller stoppede husker jeg ikke, jeg husker bare den intense følelse af at ligge der og sutte pik, mens en anden sutter min pik.

En anden gang kan jeg huske at vi er alene hjemme hos mig i sommerferien, jeg var den eneste som boede i hus dengang, og vi bader i vores store badebassin nede bagerst i haven. Kasper har små stramme speedos på som han også bruger når han går til svømning, som jeg tidligere har beskrevet, så svømmede Kasper på ret højt niveau. Jeg havde ganske almindelig blå badebukser på med blomster, og Mike har bare boxershorts på, da han ikke havde badebukser med. Jeg begynder at kede mig og blive liderlig ved at se de andre to i våde bade og underbukser, så jeg tager pludselig fat i Kasper bagfra og trækker ham ind mod mig, mens jeg gnider min stive pik op mod hans røv. Kasper kæmpe febrilsk imod og protestere højlydt, mens Mike kigger på fra den anden side af bassinet, men jeg har ham i et godt greb som han ikke nemt kan komme ud af, så jeg fortsætter med at gnide mig mod ham. Lige inden jeg slipper ham, tager jeg hånden ned i hans skridt, og kan mærke at han selv et blevet godt stiv, han rejser sig for at kravle ud af bassinet, men jeg griber fat i ham og trækker ham hen foran mig, hvor jeg gnider mit ansigt mod hans skridt. Mike kigger stadig på, og Kasper falder til ro og står stille, og jeg finder hans pik frem og begynder intens at sutte den, med et fast greb om hans røv.

Efter lidt tid holder jeg inde, kravler ud af bassinet og giver tegn til at de skal følge efter. Vi lægger os på en diskret græsplet, som er godt skjult bag skur og buske fra nysgerrige naboer og lignende, og jeg finder min pik frem som jeg begynder at lege med. Mike lægger sig i stilling og tager den i munden og begynder at bearbejde den. Imens ligger Kasper og kigger på, jeg kan se at hans pik stadig er stenhård, så jeg finder den frem og begynder at lege med den mens Mike sutter mig. Jeg kærtegner det våde pikhoved med min pegefinger, tager blidt fat om hans boller og klemmer dem blidt, og spiller langsomt hans pik. Vi kigger begge ned på Mike som har min pik i munden, og da han kigger op og får øje på vores blikke, stopper han, og kravler over og tager Kaspers pik i munden i stedet for. Jeg kravler hen og tager Mikes pik i munden, og vi fortsætter med at sutte og spille hinandens pikke der på græsplænen.

Kasper, Mike og jeg havde som tidligere beskrevet mange frække lege sammen gennem vores folkeskoletid, og jeg kunne godt fortælle om flere situationer, hvor vi udforskede hinandens seksualitet. Men nu hvor jeg har berettet om de mest interessante af dem, vil jeg nu lade denne del af mine seksuelle erfaringer ligge, og gå videre til tiden efter folkeskolen, med fokus på 10. klasse og gymnasietiden. Næste afsnit vil være todelt, med endnu en historie om min fætter Daniel, samt en indledning til en ny periode af mit liv, med endnu flere frække oplevelser, og markant flere forskellige personer som deltagere.
Kommentar