Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias oplevelser - Kapitel 5 (Fyren fra chatten)

Karakter: 0/0
Visninger: 2498

Af: Tobias-29.

Læs flere noveller af:
» Tobias-29.

Skriv til:
» Tobias-29
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Skolesex, Natursex og Trekant
Læs gerne første kapitel som er indledningen, inden du læser følgende kapitel!
Persongalleri:
Tobias (fortæller) 14-15 år, cirka 175 høj, almindelig bygget, kobberrødt hår
Mike, 14-15 år, cirka 170 høj, kraftigt bygget, leverpostejsfarvet hår, altid i baggy skatertøj
Anders, 19 år, cirka 185 høj, slank bygget, brunt halvlangt hår, joggingtøj

Mike og jeg var intense bollevenner, gennem det meste af vores folkeskoletid, selvom vi aldrig direkte kneppede, så tilfredsstillede vi hinandens liderlighed og nysgerrighed i høj grad, ved enhver lejlighed vi kunne komme til det. Da vi blev en 14-15, begyndte vi at udvikle lidt på vores nysgerrighed, og vi fik lyst til at finde andre at inddrage i vores lege. Dengang havde man desværre hverken, tinder eller grindr, og Boyfriend var heller ikke kommet til endnu, så det eneste vi havde var noget der hed OFIR chat, så der gik vi ofte ind for lede efter noget interessant. For det meste var det bare liderlige gamle mænd som skrev til os derinde, vi havde aldrig rigtigt succes med at finde nogle på vores egen alder, bortset fra en enkelt gang.

En dag var vi alene hjemme hos ham og sad i boxershorts og chattede med forskellige fyre, dukkede der pludselig noget interessant op, Aalborgfyren19 skrev pludselig til os, vi kaldte os drengenefra9000. Han var meget interesseret i os, og vi fortalte ham lidt om hvem vi var, hvor gamle vi var og hvad vi var til, uden at afsløre for meget om os selv. Han tændte helt vildt meget på at vi var to sammen som skrev til ham, og ville gerne komme forbi. Vi turde dog ikke invitere ham hjem til os og turde heller ikke tage hjem til ham, så det endte med at vi aftalte at mødes med ham over på vores skole, hvor vi vidste at der var en masse diskrete pletter, og hvor vi vidste at vi hurtigt ville kunne stikke af hvis han viste sig at være nedern.

Han hed Anders, var 19 år gammel, meget høj og slank, med halvlangt brunt hår. Vi havde sagt at vi hed Mark og Tommy. Vi mødte op 10 minutter før vi havde aftalt at mødes med ham, og sad og snakkede om hvad vi håbede ville ske. Ingen af os havde umiddelbart lyst til at blive kneppet, jeg havde siden min fætters introduktion til analsex, været meget bevist om at jeg var aktiv i den henseende. Mike, som sidenhen ikke er ”blevet” homo, havde slet ingen præferencer i den retning, han var mest af alt interesseret i at se Anders pik, og håbede på at han selv kunne få den suttet af. Jeg, derimod, håbede også på at Anders ville tilbyde sin røv, da jeg var meget ivrig efter at prøve at kneppe nogen andre end min fætter.

Mike havde som sædvanligt baggy skater joggingtøj på, hvor bukserne hang halvvejs nede over hans røv, og afslørede hans røde silkeboxers. Mike havde en virkelig god røv, og jeg havde ofte fantaseret om at kneppe den, men jeg vidste at han aldrig ville gå med til det. Jeg havde stramme jeans og langærmet hvid tshirt på. Vi sad begge på en bænk og trippede, da vi pludseligt fik øje på ham i den anden ende af skolegården, komme gående imod os. Han havde ikke umiddelbart løjet om sig selv, han havde sorte adidasbukser på og en sort tshirt.

Da han når hen til sig præsenterer han sig og giver hånd, vi griner lidt akavet og ved ikke helt hvordan vi skal agere i situationen, men heldigvis tager Anders teten. Vi går hen i et diskret hjørne, som er afskærmet og diskret. ”Hvad har I lyst til at lave drenge” spørger Anders og kigger skiftevis på os, vi kigger på hinanden og på Anders, men ingen af os kan få os til at sige noget. ”Har I lyst til at se min pik?” spørger han så, da ingen af os reagere, jeg svare ja og han løfte op i sin trøje, trækker bukserne halvt ned og begynder at lege med sin pik. Vi stirre begge hypnotiseret på den, den er 16-17 cm, middeltyk, lige og flot, han har trimmet kønsbehåringen så der kun er en smule kort hår over hans pik med en stribe op til navlen, en stil som jeg sidenhen tog til mig.

Han går langsomt tættere på os, og stiller sig meget tæt på Mike, ”skal du ikke prøve at røre den?” spørger han, svinger pikke frem og tilbage foran Mike, som tager fat i den og blidt begynder at lege med den. Anders smiler og lægger hånden på Mike skulder mens han kigger over på mig ”skal jeg ikke se din pik også?” spørger han og nikke ned mod mit skridt. Jeg rejser mig og finder min pik frem som jeg begynder og lege med, han vinker mig over til sig så han kan tage fat i den. ”jah, hvor er den flot” hvisker han og leger med den, mens han kigger mig liderligt ind i øjnene. Jeg tager fat om hans røv med den ene hånd og klemme hans balle, jeg kan se at det falder i god jord. ”Lad os se din pik også” siger Anders til Mike og hiver ham op og stå, hvor Mike finder sin pik frem, som Anders straks griber fat i, og så står vi der, med Anders mellem os, mens han leger med vores pikke, Mike med hans, og min hånd på hans røv.

Han kigger på Mike og spørger ”skal du smage min pik?”, Mike tøver et øjeblik, men sætter sig så ned på hug, og tager Anders pik i munden. Han stønner og læner sig frem og visker til mig, ”stil dig over bagved mig og gnid din pik mod min røv”, jeg gør hvad han siger, han har en lækker hvid lille røv. Han stønner endnu højere og gnider sin røv mod min pik, mens han tager fat om mine hofter og presser mig ind mod ham. Efter et stykke tid stopper han os, ”Jeg vil smage jeres pikke” siger han så, og sætter sig ned på knæ så kan sutte os begge. Han sutter ivrigt og lidenskabeligt, skiftevis på vores pikke, og nogle gange på dem begge på samme tid, så vi står meget tæt på hinanden, jeg lægger min hånd på Mikes røv og klemmer den, og han gør det samme på min, mens vi kigger ned på Anders som bearbejder vores pikke.

Efter et stykke tid kigger han på os, og får øjenkontakt med mig, ”skal du også smage min pik” spørger han kælent, og begynder at rejse sig op. Jeg sætter mig ned på hug i takt med at Anders rejser sig, og nu er det så min tur til at sutte begge deres pikke. Anders pik får en del mere opmærksomhed end Mikes, gør, og til sidst griber Anders fat om Mikes pik, mens jeg fortsat sutter hans det bedste jeg kan, han har en sindssygt lækker pik, og jeg er ved at gå til af liderlighed. Til sidst ender det med at vi alle sammen står tæt sammen i en lille halvcirkel og spiller pik, med Anders i midten, og min frie hånd med et fast greb på Anders røv. ”Lad mig se jer sperme” hvisker han liderligt, mens han selv blidt spiller sin egen pik af, og Mike og jeg intensivere vores bevægelser. Mike er den første som spermer, mens han gisper og ryster lidt på hånden, kort tid efter spermer også jeg, og føler det nærmest som en eksplosion af en orgasme, og jeg stønner mens Anders hvisker ”ja det er godt, kom med det”. Derefter intensivere han selv sine bevægelser og kommer i et brøl, mens han spermer ud over fliserne. Vi står lidt og efterspiller, mens vi kigger ned på de massive spermmængder på fliserne ved vores fødder.

Det lykkedes os desværre aldrig sidenhen at finde nogle interessante fyre sammen inde på chatten, men til gengæld har jeg selv haft lykken med mig et par gange både før og sidenhen…
Kommentar