Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 27)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2215

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Skolesex, Trekant og Biseksuel
Simon (afsnit 27)

Festen er ved at tabe pusten kl fire om morgenen, så jeg finder Lasse halvsovende i en stol. Det lykkedes at få ham med op i seng. Lyset er slukket på værelset, men der er lyst nok udenfor, så jeg kan se, der foregår noget i vores seng. Først tænker jeg det er Maja og Frederik, men nu kan jeg se Maja har scoret en af de smukke piger fra vores dramahold. Jeg ved hun hedder Maria, og er vel egentlig ret lækker, hvis man var til piger. Hun er øverst i en fælles fisseslikning.
Jeg opgiver, at få sparket nok liv i Lasse til, at han kan kneppe mig nu. Så nøjes med at tage tøjet af ham og få ham ud og tisse af og få børstet tænder på ham. I seng med ham, så gør jeg mig selv klar til natten. Pigerne er heldigvis ligeglade, eller bare liderlige, så jeg lægger mig delvist oven på min fyr. Jeg får et kys af Maria, hun smager af fisse. Så sover jeg.
Jeg vågner ved to tiden om eftermiddagen, jeg kan høre pigerne er i bad sammen. Lasse er stadig bevidstløs. Men jeg skal altså tisse, så går ud til pigerne. De to smukke piger er ved at sæbe hinanden ind. Det er vist mere en sexleg en egentlig vask.
Men jeg bliver inviteret med i bad. Nu er vi tre piger under bruseren, den godt nok med en stiv pik. Sikke en dejlig følelse, pigerne vasker mig fra begge sider. Jeg kysser med dem begge to. Jeg kommer nok til at dele seng med med Maria en fremover.
Efter badet finder jeg et par små shorts og en t-shirt. Min krop skriger på kaffe og lidt fast føde.
Heldigvis, er der meget stille i spisesalen, der er sat en slags brunch frem. Folk sidder helt stille og spiser.
Mathias kommer hen til mig, han ser frisk ud, han har naturligvis været ude og løbe. Han får lige et kys. Jeg har lyst til ham, men min krop kræver ristet brød med leverpostej og saltkød.
Da jeg har fået noget mad, en halv liter juice og to kopper kaffe, aftaler vi at gå en tur sammen.
Vi går stille hånd i hånd på vores sædvanlige rute gennem skoven. Han har sikkert pisket rundt flere gange allerede. Der er sgu noget lækkert over sådan en frisk sportstrænet fyr. Han er super slank med tydelige muskler, rigtig v formet overkrop. Hans lyse hår er nærmest karseklippet. Selvom vi møder andre på ruten, slipper Mathias ikke min hånd, det er et godt tegn. Måske er han ligefrem stolt over at gå med mig. Han ved jo godt, jeg er kæreste med Lasse, men det er okay, han prøver alligevel. Da vi kommer til en smuk lysning med et væltet træ, sætter vi os ned, og det er klart, vi skal kysse og kæle lidt. Mathias får telt i sine shorts, jeg ved jo godt, hvem der skal tage sig af det problem. Han siger ikke så meget, men der kommer søde lyde fra ham, da jeg tager hånden ned i hans shorts og fat i hans pik.
Jeg går på knæ foran ham, og befrier den stakkel indespærrede drengepik. Solen varmer dejligt, fuglene synger og jeg har hans pik i munden. Selvom jeg arbejder mellem hans ben, kan jeg høre at andre går, eller løber forbi på stien bag mig, men alle ved jo, jeg er slutty.
Mathias’ sæd smager frisk og dejligt, skønt med en sund og velplejet sportsmand.
Job done, så vi går videre sammen.
Da vi er tilbage på skolen, kigger jeg efter Lasse i spisesalen. Han er der ikke. Gad vide hvor meget alkohol han fik i går?
Jeg undskylder over for Mathias, og smutter op på værelset. Lasse er stadig langt væk, men jeg henter et glas vand, og prøver at komme i kontakt med ham. Der kommer meget langsomt liv i ham. Han sætter sig op og tager imod vandet. Jeg får et kys, han smager lidt af død, men han er min kæreste.
Der er ikke andet at gøre end at få ham ud i bad. Jeg hjælper ham med at komme ned og sidde på toilettet, så han kan tisse. Får reguleret vandet, og får ham under bruseren. Han begynder så småt at vende tilbage til de levendes rækker. Så vil han have mig med i badet. Jeg må i bad igen. Jeg vasker min fyr, og masserer ham blidt. Selvfølgelig får drengen rejsning…. han er vel teenager.
Jeg bliver kneppet stående bøjet over toilettet. Endelig får jeg mit knald.
Efter badet tager vi lidt tøj på. Og jeg får Lasse med ned og spise noget mad. Der er sat suppe og friskbagt brød frem. Fantastisk dejligt.
Andre halvdøde sidder og slubre suppe i sig. Det giver alligevel lidt i stik i hjertet, da Frederik kommer gående sammen med Jonathan. Men på den anden side Maja valgte jo en pige som sengekammerat i nat. Så på den måde er det jo meget godt.
Jeg har ikke set noget til Maja eller Maria, men de kommer vel frem snart igen.
Frederik og Jonathan kommer og sidder sammen med Lasse og mig. Jeg kan sgu godt se, at Jonathan er lækker. De kysser lidt, og deres øjne afslører, at de har noget sammen.
Jeg håber, at jeg kan beholde Frederik i mit sexliv lidt selv. Men så kysser Frederik både Lasse og mig, og introducerer også rigtigt for Jonathan. Han giver kindkys tilbage. Jonathan bor også i København, men badminton fylder næsten alt i hans liv. Knægten er Danmarksmester i sin aldersgruppe. Respekt for det. Han indrømmer dog at efterskolen skulle give ham bedre mulighed for at afslutte sin niende klasse med et rimeligt snit, da han også gerne vil studere senere. Lasse og jeg fortæller også lidt om os selv. Jonathan er sød, og stiller fine spørgsmål til os. Måske kan vi dele ham lidt......
Efter aftensmaden går vi alle fire op på mit værelse, vi hører lidt musik og snakker. Jeg laver te til dem, og får stjålet en rulle kiks i køkkenet. Da klokken er ved at være 21, er vi alle trætte. Frederik og Jonathan smutter igen, men jeg beholder Lasse. Maja kommer hjem. Hun har været i byen med Maria. De har spist derinde og shoppet lidt i storcentret. Da vi alle tre er klar til natten, lægger vi os nøgne sammen i sengen. Nu skal vi sove, og er være klar til mandag.. morgenløb og undervisning….
Kommentar