Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 20

Karakter: 0/0
Visninger: 2195

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Bondage og Tvang
Mads og Mia 20

Hjemme skal mine forældre lige se min røde røv. De siger det ser okay ud, og at det jo nok var min egen skyld. Min mor vil dog lige give mig lidt creme på før jeg skal sove. Den gode Aloe Vera creme køler faktisk lidt. Jeg får også spurgt om lov til, om både Kris og Mikkel må binde mig. Mine søde forældre giver mig lov, men min far vil se billeder af det. Mia er hos Kristoffer, så jeg har vores seng for mig selv i nat.
Næste dag i skolen, fortæller jeg Felix at det er okay at Mikkel binder mig, mens han får massage. Jeg skriver en besked til Mikkel, der straks svarer, at vi kan komme i aften kl 20.
Efter skole tager vi hjem til Felix. Jeg skal sidde på knæ mellem hans ben og sutte pik, mens han spiller et spil på sin pc. Den liderlige dreng spermer min mund til efter kun fem minutter.
Så hygger vi os sammen i køkkenet med kaffe og franskbrødsmadder.
Jeg må hjemad, jeg vil være færdig med mine lektier, før vi skal spise aftensmad, så kan jeg nok få lov til at tage til Mikkel.
Jeg skriver en engelsk stil, som er jeg er godt tilfreds med, samt læser en novelle til dansktimerne til i morgen. Laver naturligvis et stikordsreferat og enkelte noter til teksten. Slår også lige forfatteren Thomas Korsgaard op. Føj, han er lækker og ganske ung. Ham må jeg læse mere af.
Nu kan jeg hjælpe mine forældre i køkkenet. Mia ser vi ikke noget til for tiden.
Min far skal ud med nogle venner og have lidt øl, så jeg må tilfredsstille min mor med min tunge, før jeg kan køre. Det er vel også fair nok.
Felix henter jeg på vejen, han er i strålende humør. Vi cykler hånd i hånd over til Mikkel.
Mikkel har gjort klar til os i stuen. Der er sat en skål frem med slik, og der er dåser med forskellige sodavand. Men der ligger en madras på gulvet, og en del reb i flotte farver. Massagebriksen er også slået op i stuen denne gang.
Efter lidt hyggesnak skal vi til det mere alvorlige. Jeg skal klæde mig nøgen og ligge mig på maven på madrassen. Først bliver mine arme bundet bag ryggen. Det tager flere minutter. Mine albuer er helt samlede, og rebet går hele vejen op til mine håndled. Så kommer turen til mine fødder og ben. Det er faktisk ret stramt. Nu bliver hænder og fødder samlet med endnu et reb. Jeg er helt prisgivet, og kan umuligt komme fri. Mikkel forklarer, at det er en begynder bondage, og der findes flere mere avancerede varianter, til en anden gang, hvis jeg har lyst. Jeg siger, at det nok er op til Felix.
Nu kan Felix få sin massage. Min dejlige smukke kæreste, smider alt tøjet, og lægger sig på briksen.
Jeg kan høre det hele, men ikke se, hvad der foregår. Kan dog høre tilfredse lyde deroppefra. Der går nok en time, før Mikkel tager sine bukser af, og tager et gummi på pikken. Nu får Felix prostata massage med pik. Det er lidt strengt, men Mikkels pik er dejlig mande stor, og min er ret lille. Selvfølgelig ved jeg, han nyder det, men jeg bliver jaloux alligevel.
Felix skal vende sig om, og nu skal hans forside behandles. Efter lang tid, kan jeg høre han bliver suttet tom. Min lille drengepik, borer sig stiv ned i madrassen, men der er ikke noget at gøre ved det.
Efter massagen tager Felix en lang række billeder af mig også med min telefon. Nu kan jeg blive sluppet fri. Blodet begynder at strømme igen, og jeg får hjælp til at komme op at stå. Der er mærker efter rebet, og dem skal Felix også tage billeder af.
Felix er stadig nøgen, hans pik hænger slapt og våd. Vi sætter os sammen i sofaen igen, og nyder lidt mere slik og cola.
Jeg indrømmer, at det var en god oplevelse, men også hårdt, og jeg har jo ikke fået udløsning. Min søde kæreste, er også glad. Da jeg spiller lidt på min pik, siger Felix, at jeg skal holde fingrene væk. Det må jeg jo acceptere, men jeg har faktisk ret ondt i min pik. Mikkel tager en tynd rød snor. Først binder han rundt om roden på min pik, så ned om nosserne, og så bliver hele skaftet, altså mine 12 centimeter, viklet ind. Det er flot, men også lidt tortur. Mit lille røde pikhoved er det eneste, der er synligt. Mikkel opfordrer nu Felix til at slikke på mit pikhoved. Det er helt fantastisk intenst, tungen finder alle kroge og kommer lidt ned i pishullet. Da Felix trækker lidt i mine nosser, kommer jeg i munden på ham. Det er den mest dybe orgasme, jeg nogensinde har oplevet. Tingene falder på plads i min bevidsthed, jeg forstår pludselig noget at den porno, jeg har set, og kan godt se mig selv i denne her slags lege igen.
Vi tager tøj på, og kysser Mikkel farvel. Mikkel lover at vi må komme igen en anden gang, det vil vi begge meget gerne. Klokken er mange, så vi skynder os hjemad. Jeg får kysset min boyfriend godnat, og cykler det sidste stykke hjem. Jeg kan høre min seng kalde på mig.
Kommentar