Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En ny side del 1

Karakter: 0/0
Visninger: 3089

Af: Kendyman.

Læs flere noveller af:
» Kendyman.

Skriv til:
» Kendyman
Tags: Oralsex og Analsex
fantasi historie.

En Ny side - del 1.

Jeg havde aftalt at mødes med en mand jeg kendte. Jeg tog toget, for han boede noget væk.

Han hentede mig på banegården, og vi kørte straks hjem til ham. Hjemme ved ham, begyndte vi at snakke om vores liv og arbejde. Vi spillede noget computer, det var jo igennem den vej, vi havde lært hinanden at kende. Færdig med at spille, bestilte noget mad.

Da vi senere spiste, faldt snakken på sex og forhold, noget vi begge havde savnet i vores liv. Mig mere end ham. Jeg fortalte ham, at jeg havde været single længe. Hvilket egentlig førte til begyndelsen på denne historie

Mand - det kan jeg da ikke tro, du virker da ellers ret sød.
Mig - tak, men det er bare ikke så let.
Mand - tøserne skal bare ha noget pik.

uden hæmninger tager han pludselig sin store stive pik frem..og wow den er stor, jeg kan ikke få mine øjne af den. jeg har aldrig set en stor pik før..og jeg havde da slet ikke forventet, at han ville hive sin frem.

Mand - Ser de først min kølle, så skal de nok ret hurtigt få smidt tøjet.

Mig -ok! jeg har bare aldrig set så stor en pik før!
fik jeg lige sagt, stadig målløv.

Mand, jeg kan se den virker på dig også..du kan jo slet ikke få øjnene af den..

Mig - jeg har bare aldrig set så stor en....før...

Mand - så er det da også på tide, at du gør det..og jeg gætter på du heller aldrig hat haft sådan en i hænderne, med den manglende succes du har haft..kom! tag den i hånden..mærk hvordan det er at stå med en rigtig PIK i hånden.

Mig - men det kan jeg da ikke....

Mand - kom nu, - og smid bukserne, og lad mig se hvad du arbejder med.

Tøvende tager jeg mine bukser af, og tager min lille frem

Mand - Hva, det kan du ikke mene.. tag nu pikken frem. griner han. og tilføjer - det der er sgu da kun en tisse klit. Så tro da fanden du ikke har held med kvinderne.

Mig - men jeg er ikke bøsse!

Mand - nej det siger jeg heller ikke du er, men du kan nemt tage ved den alligevel!

Mig - ok.
jeg knæler ned og tager fat i den med den ene hånd..den er stor og varm, og super tyk.

Mand - det kan du gøre bedre! Brug den anden hånd, og hold så den anden hånd under mine nosser!

Jeg gør hvad han siger..stadig lidt målløs

Mand - sådan ja,..duft til den! duft en rigtig MAND!

Jeg tager hovedet tæt på, og dufter til hans svedige nosser. De dufter faktisk godt, jeg kan ikke beskrive det..men en aroma af liderlig mand, vækker noget i mig..og giver min lille tisser lyst.

Mand - uh ja, hvad..den dufter godt, kan jeg se på din lille klit..så slik mine nosser! Vis dem hvor meget du nyder at være tæt på dem!

Mig - men jeg er stadig ikke...
når jeg lige at få fremsagt..

Mand - hold nu bare kæft og gør det..du vil aldrig kunne blive bøsse af at slikke mande nosser! Det ville kræve at du var en mand selv..og det kommer ikke til at ske med den klit du render rundt med! Så slik de nosser!

noget i mig siger "gør det"..

Jeg stikker min tunge frem, og begynder at slikke lidt på hans nosse sæk..mmh, det er lækkert..en indre stemmer siger,Sådan det var da ikke så slemt.. og at jeg nyder det..jeg begynder at slikke mere, og sutte på hans nosser..jeg burde ikke, men ååh det er dejligt.

Mand - uuuh ja..slik dem godt, som en tilkendegivelse af, hvor gode de er til altid at producere sperm.

Mand - sådan, slik så skaftet..og tag den så i munden som en god tøs..sut på den, fortæl den med munden, hvor meget du elsker den, og vil vil ha den.

Jeg kan ikke lade være liderligheden har ramt mig, og jeg føler mig som besat..jeg må bare slikke det skaft og sutte den pik...ååh ja, en følelsen vokser konstant..jeg kan ikke lade være. Jeg sutter nu, som kunne jeg ikke få nok.

Mand - sådan, lad din indre tøs vokse frem i dig..du ved, du vil..og jeg skal nok hjælpe dig med at fremelske hende i dig.

Jeg høre hvad han siger, men jeg har travlt med at sutte pik..og lyden af de smaske lyde det giver, gør det ikke bedre..

Mand - ååh ja det er dejligt..men du skal ikke ha min sperm i munden idag..det bedste vi kan gøre, for at få tøsen frem i dig, er at bolle den mande forståelse ud af dig..læg dig på sengen med din røv skede i vejret! Så skal vi nok få startet den proces, med at gøre dig til en tøs.

Jeg lå hurtig med min numse i vejret, - jeg havde forelsket mig i alt omkring hans pik. Duften, hans nosser og smagen af denne var utrolig dejligt og befriende. Han tog nu fat ved min ene balle, og satte sin pik imod mit hul..

Mig, - åååhåå,
han trængte ind i mig hurtig og hårdt..det gjorde lidt ondt..men utroligt som min numse bare tog imod.

Mand - det er fint det gør ondt, det betyder bare at din krop er ved at skulle vende sig til, at blive brugt til det den egentlig er beregnet til.

Han begyndte nu at bolle mig med et roligt tempo..der kom hurtigt klaske lyde, både fra hans hængenosser, men også når han hårdt stødte i bund med sin pik.

Jeg hørte mig selv sige - ååh, et par gange..næsten viskende..det føltes så dejligt, som sagt så befriende,, ikke at skulle tænke på sin lille tisser, og prøve at få den stiv..men blot nyde følelsen af den pik der ikke blot fyldte mig ud, men som spidede mig og redefinerede mig og hvem jeg er.

Han begyndte at bolle mig hurtigere og hurtigere..imens hans greb i mine baller blev hårdere.

Mig - åh ja, stønnede jeg som en tøs der pludselig var blevet skruk..hans styrke, fik mig godt nok til at føle mig åben og svag men også sexet. Noget i mig sagde til mig, at han havde ret, jeg havde aldrig været en mand. Pludselig kunne høre mig selv sige, med en lysere stemme, at han skulle blive ved med at bolle mig hårdt.

Mand - bare rolig min tøs, du skal nok få alt det pik, vi begge ved du trænger til.

Mig - ååh ja, giv mig pik..

hans lem borrede sig ind i mig igen og igen helt nådesløst. og han begyndte at stønne mere og mere, som om han var ved at nå orgasmen

Mand - er du klar til at blive gjort gravid?..
stønnede han og bollede mig med dybe huk.

Mig - ja, ... sperm dybt inde i mig..giv mig din sperm.

Ååååååååh,,ja..stønnede manden, imens hans pik rykkede på sig, imens han skød den ene sperm ladning af efter den næste, og blev ved til han havde tømt sine nosser, og fyldt mit hul.

Jeg fik en dejlig våd fornemmelse i min røvskede..Men jeg var glad, og presset på mig for at være en macho mand var væk..i mig, var en ny udsprunget pik hungrende tøs.

Efter jeg vi havde sundet os, tog jeg hjem igen med toget..men min rejse var ikke forbi..den var kun begyndt!

Fortsættes
Kommentar