Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias Oplevelser . Kapitel 4 (Trekanten)

Karakter: 0/0
Visninger: 2548

Af: Tobias-29.

Læs flere noveller af:
» Tobias-29.

Skriv til:
» Tobias-29
Tags: Unge, Gruppesex, Trekant, Første gang og Gangbang
Læs gerne første kapitel som er indledningen, inden du læser følgende kapitel!
Persongalleri:
Tobias (fortæller) 12-13 år, cirka 165 høj, almindelig bygget, kobberrødt hår
Kasper, 12-13 år, cirka 170 høj, let muskuløs bygget (svømmerkrop), brunt hår
Magnus, 11-12 år, cirka 165 høj, slank bygget, blond hår, drenget fremtoning
Rasmus, 15-16 år, cirka 170 høj, kraftigt muskuløs bygget, mørkt hår
Søren, 15-16 år, cirka 175 høj, slank bygget, blond hår

Trekanten
Efter vores leg var slut gik Rasmus og Søren ind på Rasmus værelse, og Kasper, Magnus og jeg satte en gyserfilm på som vi sad og stenede til, ingen af os sagde rigtigt noget, men jeg lagde mærke til at Magnus ikke kunne lade være med at rette på og røre ved sin pik. Da vi senere på aftenen skulle i seng, skulle vi finde ud af hvor vi skulle sove og her bestemt Rasmus hvordan det skulle være. Magnus og Kasper skulle sove i forældrenes soveværelse i den ene ende af lejligheden, Søren skulle sove i Rasmus værelse, og jeg skulle sove i Kaspers værelse. Vi gik i seng, og jeg lå og fordøjede vores seksuelle leg tidligere, mens jeg kærtegnede min pik, som var blevet godt stiv igen. Efter 20-30 minutters tid gik døren op, og Rasmus kom listende ind på værelset, han kom hen til sengen, og da han kunne se at jeg ikke sov, spurgte han om jeg ikke lige ville komme med ind på hans værelse. Jeg fulgte med, spændt og liderlig, med håb om at legen fra tidligere skulle fortsættes i et eller andet omfang, og jeg blev ikke skuffet!

Rasmus værelse var det mindste værelse, så der var trængt derinde, han havde en trekvart seng som stod i det ene hjørne, og ved siden af sengen kunne der lige ligge en madras, men Søren lå ikke på madrassen lige nu, han lå i sengen, kun i boxershorts. Rasmus havde også kun boxershorts på, Rasmus var silkeboxers, mørkeblå med gule stjerner, de sad godt på ham, og fremhævede en flot rund røv. Søren havde almindelige stramme sorte boxershorts på med hvid elastikkant, og man kunne ane gennem det mørke stof, at han var stenhård og ikke havde en lille pik. ”Vi kunne ikke lade være med at lægge mærke til at du godt kan lide at sutte pik”, sagde Rasmus stille, mens Søren lå og kiggede op på os. Jeg sagde ikke noget, men trak bare på skuldrene og kiggede på Rasmus ”du var i hvert fald ret god til det” tilføjede Rasmus så, og smilede til mig, ”Søren og jeg sutter af og til pik på hinanden, det er sgu mere lækkert end at spille den” sagde han og lagde sig ned ved siden af Søren. ”Søren kunne godt tænke sig at prøve, hvis du også har lyst til at sutte hans pik”, sagde Rasmus, mens de begge lå og kiggede forventningsfuldt op på mig, og hans hånd fløj med det samme hen til hans bule, som han begyndte at kærtegne.

Jeg tøvede lidt, jeg havde den største trang til bare at kaste mig ned og sutte dem begge intenst, men jeg var alligevel lidt forbeholden, for de var jo ældre end mig, og hvad nu hvis de sladrede til alle om at jeg godt kunne lide den slags. Men til sidst overgav jeg mig, hvis de sladrede, så ville de trods alt også skulle sladre om dem selv, og det er de færreste fyre jo interesseret i, så jeg tog mine egne underbukser af og kravlede op i sengen og trak Sørens boxershorts ned. Hans pik sprang frem, stenhård og rigtig lækker at se på, jeg kiggede lidt på den mens jeg legede med den, og så tog jeg den i munden og begyndte at sutte. Søren greb fat om mit hoved, og uden at presse det ned, så holdt han bare fast, og bevægede samtidig sine hofte frem og tilbage og let op og ned, mens han ivrigt stønnede. Det var frækt og ud af øjenkrogen kunne jeg se at Rasmus trak sine boxers af, og frigav sin egen stiv pik, mens han kærtegnede min ryg og røv.

Efter et par minutter i den stilling, tog Rasmus pludselig fat i mit og drejede mig rundt, så jeg pludselig lå på siden, med hans pik lige ud fra ansigtet, så jeg tog den straks i munden og suttede ivrigt, han greb fat om min røv og trak mit underliv ind til sig, og tog så min pik i munden, så vi pludselig lå i en 69er. Han holdt godt fast omkring min røv og sugede løs på min pik, meget intenst, og jeg ramte et nyt niveau af liderlighed og pressede min pik ind mod ham, mens jeg suttede han pik endnu mere intenst. Søren sad pludseligt på knæ ved siden af mit hoved, med spillende på pikken, så jeg skiftede og tog ham i munden i stedet for, mens Rasmus suttede videre på min. Søren tog fat om Rasmus pik og spillede den blidt, mens han nulrede mine brystvorter med den anden hånd, og blidt pumpede sin pik ind og ud af min mund.

Efter et stykke tid tager Rasmus igen initiativ til en ny stilling, og de ender med at stå foran sengen, tæt sammen, så jeg kan sutte dem skiftevis og på samme tid. Liderligheden og villigheden stiger markant, og pludselig bliver jeg igen lagt ned, og Rasmus lægger sig ovenpå mig, så hans pik pludselig er i mit ansigt, men han selv igen tager min pik i munden og sutter intens, jeg ligger lidt inden jeg får hans pik guidet hen til min mund, og begynder at sutte igen, det er sværere i denne stilling, da han er lidt tung, og det er svært at bevæge hovedet mens jeg sutter, så det meste af tiden ligger jeg bare med hans pik i min mund, og lader min tunge køre rundt om skaft og pikhovedet. Jeg griber fat om hans røv, og presser ham længere ind mod mig, mens jeg klemmer hans baller, han har en rigtig god fast røv.

Pludselig kommer Søren og bag ham, med sin pik i hånden, som han lægger op af Rasmus røv, mellem hans baller og begynder at køre den frem og tilbage. Jeg bliver ukoncentreret, og Rasmus pik glider ud af min mund, mens jeg stirre op på Sørens pik som glider hen over Rasmus røv, det er noget af det frækkeste jeg nogensinde har set. Pludselig stønner Søren højt, og hans pik begynder at sprøjte ud over Rasmus røv, og løber ned af den, og rammer mig i panden, Rasmus rejser sig op, og så han sidder over mit ansigt, med sine boller ud fra min mund, mens han spiller sin pik af. Jeg stikker tungen ud og slikker hans boller, og pludselig kommer han, i hurtige ryk ud over mit bryst og mave, mens han stønner intenst.

Efter vi var blevet tørret rene for sperm og lignende, listede jeg tilbage til Kaspers værelse, og falder kort efter i søvn. Trekanten med Rasmus og Søren gentager sig desværre aldrig, men jeg onanerede mange gange sidenhen til tanken om det der var sket, og tanken om hvad der måske kunne ske igen hvis jeg var heldig…
Kommentar