Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias Oplevelser - Kapitel 3 (Min vens storebror)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2696

Af: Tobias-29.

Læs flere noveller af:
» Tobias-29.

Skriv til:
» Tobias-29
Tags: Unge, Gruppesex og Oralsex
Læs gerne første kapitel som er indledningen, inden du læser følgende kapitel!

Persongalleri:
Tobias (fortæller) 12-13 år, cirka 165 høj, almindelig bygget, kobberrødt hår
Kasper, 12-13 år, cirka 170 høj, let muskuløs bygget (svømmerkrop), brunt hår
Magnus, 11-12 år, cirka 165 høj, slank bygget, blond hår, drenget fremtoning
Rasmus, 15-16 år, cirka 170 høj, kraftigt muskuløs bygget, mørkt hår
Søren, 15-16 år, cirka 175 høj, slank bygget, blond hår

Kaspers bror
Min sene barndom og tidlige ungdom var generelt præget af megen udforskning og seksuelle lege, især sammen med de tre legekammerater jeg tidligere har fortalt om. Nu vil jeg fortælle en historie om en dag jeg skulle overnatte hjemme ved Kasper, sammen med hans fætter Magnus, som var et år yngre end os. Vi skulle være alene hjemme, sammen med Kaspers storebror Rasmus, som var tre-fire år ældre end os, så på det her tidspunkt har vi været omkring de 12 år og Rasmus omkring de 16 år. Rasmus skulle selv have besøg af en kammerat om aftenen, Søren, som var jævnaldrende med Rasmus.

Jeg havde egentligt skudt en hvid pil efter at der skulle ske noget frækt den aften, både fordi Magnus også skulle overnatte der, og fordi Rasmus skulle ”babysitte” os. Jeg havde altid været ret fascineret af Rasmus, senere hen fandt jeg ud af at jeg faktisk nok havde haft en lille chrush på ham, han var vildt sej og sjov, selvom han ofte drillede både Kasper og mig. Og så var på ingen måde blufærdig, og rendte tit rundt i bar overkrop, ofte også bare i underbukser, og havde endda set ham nøgen enkelt gang, han havde en stor og pæn pik med mørke hår.

Aftenen skred frem, og aktiviteterne foregik adskilt, med Kasper, Magnus og jeg inde i stuen, og Rasmus og Søren inde på Rasmus værelse. Men sent på aftenen kom de pludselig ind til os og spurgte om vi var friske på at lave noget sjovt, hvilket vi naturligvis var med på, de ville vise os en sej voksenudgave af ”den flaskehalsen peger på”. Jeg kendte selv ret godt til mulighederne i det spil, men jeg turde alligevel ikke sætte mine forhåbninger op efter noget, det var simpelhent for godt til at tro på hvis både Rasmus, Søren og også Magnus ville være åben overfor den slags ting som jeg håbede på. Men jeg blev ikke skuffet! Legen startede med at man skulle tage et stykke tøj af hver gang flaske pegede på en, og alle gik med på legen, selv Magnus, som faktisk virkede ret spændt og ivrig, Kasper var den som var mest skeptisk, men kunne alligevel ikke sige rigtigt fra overfor sin storebror.

Legen skred stille og roligt fremad, og det var ret jævnt fordelt hvem flasken pegede på, så til sidst sad både jeg, Rasmus og Søren kun i underbukser, mens Magnus stadig havde underbukser og begge sine sokker på, og Kasper havde underbukser og tshirt på. Så landede flasken på Søren, og han måtte smide sine underbukser, jeg bed selvfølgelig straks mærke i hans pik som var blevet halvstiv, den var ret lang, men forholdsvis tynd, og så var den helt glatbarberet. Rasmus forklarede at næste gang flasken pegede på Søren, så måtte ham som havde drejet flasken bestemme hvad Søren skulle gøre. Min pik blev meget stiv i forhåbning om hvor spillet bar henad, og jeg lagde mærke til at Magnus også virkede meget interesseret og spændt, og kiggede meget på Sørens pik. Kasper virkede mere irriteret, måske han havde leget legen før med Rasmus og hans venner, men nu var det i hvert fald Sørens tur til at dreje flasken, og den landede på mig.

Så jeg måtte smide mine underbukser, og afsløre min pik som stod ret ud i luften, jeg lagde mærke til at Rasmus og Søren smilede smørret til hinanden. Jeg drejede flasken som landede på Magnus, som straks smed strømperne og drejede, hvorefter den igen landede på Søren. Magnus tøvede og blev lidt nervøs, ”jeg ved ikke hvad jeg skal sige at han skal gøre”, sagde han så lidt opgivende. ”Det kan være hvad som helst”, sagde Rasmus, ”du kan sige at han skal vise røv ud af vinduet eller at han skal løbe ned i opgangen og åbne døren eller at han skal tage Kaspers pik i hånden og lege med den, du bestemmer helt selv, og han skal gøre det”. Magnus tænkte sig lidt om ”Du skal røre ved min diller” sagde han så og smilede stort. Søren nikkede og spurgte ”i hvor lang tid?”, Magnus tænkte sig om, ” ti sekunder” svarede han så. Søren nikkede igen og nærmede sig Magnus, ”så kom frem med den”.

Magnus rejste sig op og tog sin pik frem, af en 11årig havde han en ganske pæn pik, og ligesom min var hans også stenhård. Søren tog den i hånden, mens Rasmus tog tid, han kørte lidt frem og tilbage, og kærtegnede pikhovedet med fingrene, mens vi andre forholdt os fuldstændigt i ro, mens vi så til. Da tiden vi gået satte Magnus og Søren sig tilbage på deres plads, stemningen var meget intens, nu hvor det egentlige formål med spillet var kommet frem. Spillet fortsatte, og alle fik efterhånden smidt tøjet, og pålagt alle mulige opgaver som involverede en udstilling af deres nøgenhed, men uden direkte seksuel undertone, indtil det pludseligt blev Sørens tur og flasken pegede på mig.

Du skal tage Rasmus på røven og kysse hans baller sagde han, jeg nikkede og bevægede mig over mod Rasmus, som rejste sig op og vendte røven imod mig. Han havde en pæn veltrænet røv, og jeg tog fat om den om mærkede godt efter på den, jeg fokuserede meget på at virke interesseret uden at blive for ivrig, efter lidt tid kyssede jeg langsomt, længe og blidt begge baller og satte mig på plads. Alle var helt stille mens jeg drejede flasken, som landede på Kasper, ”Du skal tage Magnus pik i munden i 10 sekunder” sagde jeg, og kiggede på Kasper som ikke reagerede. Rasmus og Søren så meget spændte ud, mens Kasper langsomt bevægede sig over til Magnus som rejste sig op. Kasper tog fat om hans pik og førte den ind i munden, mens Rasmus igen tog tid, jeg kunne se at han bare holdt den i munden uden at gøre noget, typisk Kasper at være en dødbider, men Magnus stirrede hypnotiseret ned på ham, og vi andre stirrede også. Det de var færdige drejede Kasper flasken som endte med at pege på mig, han kiggede trodsigt på mig og sagde ”du skal sutte Rasmus pik i 30 sekunder”! Jeg lagde mærke til at han var mere direkte i hans opgave end jeg var og havde tredoblet tiden, men det passede mig fint, og det vidste han godt.

Både Rasmus, Søren og Magnus stirrede spændt på mig, men jeg rejste mig bare op og gik hen til Rasmus, som var lidt sent til at reagere, og derfor startede med at kigge op på mig. Jeg nikkede ned mod hans pik, og han lænede sig tilbage og støttede på sine albuer, hans pik var stiv og stod lige op i luften. Jeg nærmede mig den langsomt, og duftede til den, inden jeg forsigtigt tog den i munden. Den lugtede og smagte af pik, let af salt, men ikke uren, og jeg nøjedes ikke bare med at holde den i munden, jeg suttede det bedste jeg havde lært, bearbejdede den med tungen, skaft og hoved, langsomt og uden at virke for ivrig. Alle var stille, men jeg kunne fornemme at Rasmus nød behandlingen, han glemte i hvert fald at tage tid, og da der var gået i hvert fald et minut, stoppede jeg og satte mig tilbage på min plads.

Kort tid efter sluttede Rasmus og Søren spillet, og der skete ikke mere interessant den aften, men det gjorde der til gengæld senere på natten…
Kommentar