Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alternativ fitness - 2

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3257

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Rimming, Oralsex og Analsex
Der tikkede en SMS ind på telefonen. Det var ham, min nye ven fra fitness eller skulle man sige træningskammerat – for vi trænede jo sammen, så vores kroppe blev endnu mere attraktive. Vi lagde meget i det, og vi havde vist den samme intention om, at kroppen skulle holdes vedlige – også med andet en fitness motion.

Han skrev om jeg ville med ud og løbe, konen var på pigetur, så vi havde god tid – hvad han så mente med det. Nå, det tror jeg nu godt jeg kunne regne ud. Jeg skyndte mig at svare, at jeg gerne ville med. Han boede ikke langt fra mig, og ville komme forbi, og så kunne vi løbe herfra. Super tænkte jeg.

Han kom inden der var gået en halv time, og jeg var lidt overrasket da han pludselig stod udenfor døren. Jeg gik nøgen rundt, det gør jeg ofte, da jeg elsker at være nøgen, og ikke kun i sengen. Han kiggede på mig, og jeg fik lige igen elevatorblikket. Det var dejligt. Han trådte ind i entreen, og lukkede døren. Han trak mig ind til sig. Kyssede mig og takkede for den sidste træning, det havde været en udsøgt fornøjelse, og jeg kunne kun give ham ret. Min pik reagerede med det samme, og jeg kunne også mærke ham. Vi stod helt tæt, rørte ved hinanden, smilede og kyssede endnu engang, og måske også lidt mere intenst. Det var skønt at mærke den dejlige mand, som jeg kun kunne drømme om engang blev min helt egen.

‘Nå, men se og få pakket udstyret sammen, altså hvis du kan have den i bukserne’, han grinede og gav mig et klap bagi. Endnu et kompliment til min allerede liderlige krop. Jeg ville egentlig bare vælte ham omkuld og knalde igennem, og så kunne løbetur være løbetur. I dag ville jeg have pik, hans pik og jeg ville have så meget så jeg ville kunne mærke det næste dag.

Nå, men jeg fik skruet mig ned i et par løbebukser og havde også en stram t-shirt på. Vi løb afsted, og han spurgte om jeg kendte naturtræningsbanen ovre i skoven, og det gjorde jeg, men faktisk havde jeg aldrig prøvet den, for det sagde mig ikke lige noget.

Han lagde hårdt ud, og vi gav den gas med intervaltræning og almindeligt løb. Jeg nød at løbe bag ham, og se hans lækre røv foran mig, og forestille mig, hvordan vi senere skulle elske. Og jeg syntes også at det var fantastisk at løbe foran, og vide at han løb bagved og tænkte det samme. Fantastisk at blive liderlig på den måde.

Nå, men vi kom ind til træningsbanen, og jeg må indrømme at den var vist blevet moderniseret siden jeg var der sidst, så det så faktisk ganske avanceret ud. Vi stoppede først ved Muscle Building, med vægte af forskellig størrelse. Han lagde sig først, og jeg skulle bare hjælpe til med at støtte hvis det blev nødvendigt. Først stod jeg ved hans fødder, og kiggede på han trænede, og mine øjne faldt naturligt på hans skridt – og jeg kiggede lige op i hans dejlige boller og den lækre pik. Han havde fjernet inderbuksen i hans shorts, fuck det var frækt. Normalt kan man bare se den hvide inderbuks, men her var ingenting – eller jo, det var der jo – og jeg tror jeg bare stod og faldt i staver.

’Nå, kan du lide hvad du ser’, kom det fra ham, og han grinede. ’Ja, jeg synes de inderbukser altid er i vejen, og så tænkte jeg at det nok ikke gjorde noget, når det er dig der er med.’ Og det gjorde det jo bestemt heller ikke.

Så byttede vi, og jeg skulle nu løfte jern. Han stillede sig helt oppe ved mig hoved, og næsten med skridtet ind over mit hoved. Det var ret distraherende, men også super fedt at kunne se op i hans frække skridt, og se den lækre pik hænge der og dingle. Jeg kunne mærke at min pik reagerede, og han var der med det samme, tog fat om den, og kommenterede at han da vist ikke var færdig med at løfte jern – og så hev han fat i min halvstive pik … det var lækkert og frækt. Fuck, han var så fræk, at jeg kunne kaste mig over ham lige her.

Vi kom igennem de fleste maskiner, og da jeg lavede mavebøjninger sad han hen over mine knæ, og holdt mig nede, mens jeg gav den gas. Han kunne selvfølgelig igen ikke holde sig fra min nu stive pik, og hans hænder var der hele tiden, mens jeg trænede mig stakkels mavemuskler. Hans hænder gled også op i mine bukser, så hans fingre hele tiden lige kunne snitte både mine boller og min pik. Han nød det, og det gjorde jeg også. Jeg vil sige at denne træningsmetode kan anbefales.

Så løb vi videre, lidt rundt i skoven og solen skinnede, vi svedte, så tøjet klistrede til kroppen. Da vi kom ned til søen ville han ud og svømme. Inden jeg så mig om, havde han smidt tøjet og stod nu splitter nøgen – og med dolk – lige foran mig. ’Hvad venter du på? Skal du ikke køles lidt af? Du kan se, jeg trænger vist.’ Og så grinede vi mens han hev tøjet af mig – og bukserne var det første. Pikken fik igen lige et dask med hans liderlige hånd, og nu blev det også lige til et kys på spidsen. Den reagerede med det samme, og stod nu også bare lige ud i luften sammen med hans.

Vi svømmede lidt rundt, og nød det hele. Vandet var dog ret koldt, men jeg tror mere vi koncentrerede os om hinanden, rørte ved hinanden og kælede for de to stive pikke og de fyldte nosser. Jo, der var basis for en gang alternativ fitness når vi igen var hjemme.

Vi stod på kanten af søen, kiggede på hinanden og ham trak mig ind til sig. Jeg kyssede ham blidt på munden, og man mærkede tydeligt vores pikke op af hinanden. Den ene mere stiv end den anden. Han sank ned i knæ og kyssede mig på pikken, og det gippede allerede i mig. Han tog den ind i munden og legede lidt med min alt for fyldte boller. Han trak lidt i dem, og lod min pik glide ud og ind af hans varme mund. Hans rejste sig op, stillede sig bag mig, holdt om mig og vi stod og kiggede ud over søen, alt imens jeg mærke at hans lækre pik gled ind mellem mine baller. Nej hvor ville jeg ønske at han stak den op i mig, for jeg kan næsten ikke vente til jeg skal mærke hvordan han knepper. Men pikken blev hvor den var, udenfor og han bed mig lidt i øreflippen, og hviskede ’Ja, jeg ved godt at du lige nu er klar – det er jeg også, men vi venter lige til vi kommer hjem’. Fuck, tænkte jeg, og så var det mig der sank i knæ og tog hans stive pik i munden. Den var større end jeg huskede den, og det er jo godt det ikke var omvendt. Jeg rejste mig hurtigt igen. Nu kunne jeg faktisk ikke rigtig vente til vi atter var hjemme. Der venter jo den helt store overraskelse.

Nu var vi våde, træningstøjet var svedigt og vi tog det bare tøjet på igen. Så løb vi hjem til mig, og ligeså snart vi havde lukke hoveddøren, så smed vi tøjet – og helt afkølet var vi altså ikke blevet, for igen stod vi der med hver sin dolk strittende ud fra kroppen, som to teenage-drenge, men mindst ti gange så liderlige.

Vi fik lige lidt at drikke, og så lagde vi os på sengen og begyndte at kæle for hinanden, og kysse lidenskabeligt. Han var bare så lækker, at jeg ikke kan beskrive det. Hans dejlige ansigt, de blå øjne og hans trimmede skæg – og så smilet. Og længere nede hans smukke veltrænede bryst og maven, som kun kan gøre en misundelig. Og hvad søren, nu var han jo helt glat for neden, ikke skyggen af hår omkring den flotte pik. Jeg smilede til ham, og spurgte om konen ikke brød sig om hår i maden. Vi grinede, og han sagde at han altid havde drømt om at være helt glat. Han havde aldrig rigtig turde gøre det, for han synes også det så lidt barnligt og ikke må maskulint ud. Men da han havde set mig og min manglende behåring forneden, så var han ikke længere i tvivl – det skulle prøves.

Så her lå vi nu og glædede os over hinandens frække kroppe, og havde store forventninger til hvad der skulle ske. Han var den første der gik i gang. Han fortalte at han havde længtes efter min krop, og ikke mindst min pik – men også min frække røv sagde han så. Og det blev jeg glad for at høre, for jeg ville jo så gerne have pik i dag. Han kælede for min krop, kyssede mig fra ansigtet og ned efter, legede med mine stive brystvorter og lod sin hænder kæle for bryst og mave, og nu helt ned til min stive pik.

Han tog min pik i munden, og jeg mærkede hvordan han lod sin tunge lege med mit pikhoved. Åh, hvor var det lækkert. Jeg var spændt som en flitsbue og klar til hvad han nu fandt på. Han slikkede min pik, og han tog ret meget af den ind i munden, selvom han endnu ikke helt havde lært at sluge. Og så lå han mellem mine ben og slikkede mellemkødet og ned til mit liderlige hul. Fuck, jeg kunne ikke vente. Og han slikkede hullet, og lod tungen glide ind sammen med et par fingre. Det var helt eventyrligt. Jeg gispede og stønnede på livet løs, og var så liderlig, som jeg aldrig har været før. Hans fingre gled ind og ud af mit hul, og jeg slappede dejligt af. Jeg kunne mærke hans varme ånde puste på min hul og rundt om mine boller, nej, hvor var det lækkert og ophidsende.

Han kravlede op til mig igen, kyssede mig på munden, og hviskede mig i øret om jeg havde lyst til hans pik. Om jeg havde – hvad havde han forestillet sig. Nu var jeg jo godt varmet op, og jeg kunne mærke hans stive pik mod mine lår. Jeg kyssede ham igen, og sagde at jeg havde længtes efter at mærke ham oppe i mig, så jeg næsten ikke kan vente – ja, det er værre end et barn juleaften.

Han løftede mine ben, og jeg mærkede hans dejlige varme og især meget stive pik mod mit liderlige hul, fuck det var vildt. Så lænede han sig lidt hen over mig, og jeg kunne mærke hvordan hans enorme og lækre pik langsomt gled ind. Jeg kunne se i hans øjne, at han nød det mindst lige så meget som mig. Han trængte længere op i mig, og jeg kunne mærke at han begyndte at bevæge sig lidt ud og ind. Den var stor, også en af de største jeg har prøvet, men han var tålmodigt og rolig i hans indtrængning. Han smilede til mig og spurgte om det var ok, og jeg skyndte mig at sige at det var så lækkert, og at jeg ikke havde forestillet mig at han fyldte mig så meget ud.

Han fortalte også, at han nød denne form for sex. Hans kone var ikke så meget for analsex, og hun kunne ikke klare hans stive pik, så hun brugte også en dildo, hvis det skulle være analt. Men det er jo ikke det samme, og jeg kunne se på ham, at han nød at mærke hvordan hans stive og hårde pik fyldte min frække og liderlige røv godt ud. Og han begyndte at kneppe mig, og det var han også god til. Og inden længe havde jeg fuldstændig vænnet mig til at store pik. Den var så skøn, og han kneppede mig helt formidabelt godt. Han trak sig jævnligt ud, for så igen at snige pikken ind i dybet, og jeg nød hver en indtrængning – fuck, det var lækkert.

Så fik jeg pikken bagfra, og det var vist noget han godt kunne lide. Jeg kunne mærke hvordan han pumpede sin hårde pik op i mig, og på en måde så jeg mærkede hans lækre fyldte nosser klaske mod min stadig meget liderlige røv. Han tog fat om mine skuldre, trak mig op, så vi kunne kysse, mens han kneppede mig sønder og sammen. Fedt, frækt og alligevel meget kærligt. Ham klaskede mig kærlig i røven, og kælede for min krop, mens han stadig kneppede min røv.

Så væltede han sig om på ryggen, og nu stod hans flotte pik der og ventede på, at jeg skulle bestige den og ride den – måske til han ikke kunne holde det ud længere – eller i hvert fald ind til en gevaldig eksplosion skulle få os til at holde en pause.

Jeg gled ned over hans pik, og han stønnede dejligt og nød at jeg nu sad ovenpå ham med hans pik langt oppe i mig. Og jeg nøde at mærke hvordan den stadig fyldte mig ud. Jeg red ham, på den vilde måde, hvor jeg rider og han selv rider … fuck, det er lækkert, og han stønnede som en vild og med en energi som man sjældent oplever. Og samtidig med det, så holdt han om min pik, gned på den, og håbede at vi kunne komme sammen i en gevaldig orgasme. Jeg var helt sikkert klar om et øjeblik, og jeg tror også at han nærmede sig klimaks.

Og så skete det. Jeg kunne mærke at jeg var lige ved at komme, og jeg lænede mig lidt mere bagover. Han gned dejligt på min pik, og nu skød jeg den lækreste sending afsted – udover ham, og helt op i hans ansigt. For søren der var tryk på, og jeg kunne mærke hvordan mit hul strammede om hans stærke pik, som stadig arbejdede på højtryk oppe i mig. Nu kunne jeg mærke, at han trykkede den ekstra godt op i mig, og nu … kunne jeg mærke på ham, at han kom i den mest lækre orgasme. Han stønnede og nærmest skreg af liderlighed, og jeg kunne mærke hvordan spermen væltede ud og op i mig. Han pumpede lidt mere og trykkede dermed det sidste af de lækre dråber ud i mig.

Jeg lænede mig frem, kyssede ham på munden og slikkede lidt af min lækre og friske sperm op fra hans kind, og så kyssede jeg ham igen. Så faldt vi omkuld på sengen, og lå bare tæt sammen og kælede for hinanden. Det var så skønt at mærke hans stærke krop mod min, og ikke mindst mærke vores nu lettere trætte (og delvis slappe) pikke også nød hinandens selskab. Her lå vi så, og omfavnede hinanden, kyssede, smilede og nød hinanden uden at sige så meget. Jeg kunne se, at han lå og tænkte, og jeg vidste ikke lige om tiden var inde til at spørge hvad der rumlede i hans hoved.

Jeg lå også og nød hele situationen, tænkte tilbage på vores fitnesstur i skoven, søbadet, løbeturen og nu den skønneste elskov og ikke mindst at jeg havde få et pik. Rigtig mandepik, en af de store og helt i dybden. Fuck, det havde været skønt.

Jeg vågnede et par timer senere. Han var gået, men efterladt en seddel – ’Vi ses meget snart igen – meget snart’ og så stod der ’Vend’ og her stod ’Tak for endnu en gang alternativ fitness’.
Kommentar