Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Morgenmad (8)

Karakter: 5.7/3
Visninger: 2546

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Analsex og Første gang
Næste dag vågnede jeg op af formiddagen. Jeg drejede mig om mod Marco, åbnede øjnene langsomt og så opdagede jeg, at hans plads i sengen var tom. Jeg gik en smule i panik. Havde jeg skræmt ham væk? Havde det hele været for meget? Jeg noterede mig, at en særlig duft bredte sig i huset og også ind i soveværelset, hvor døren stod på klem. Det var duften af stegt bacon. Jeg rejste mig op i sengen og satte mig på kanten. Jeg var nøgen, og jeg overvejede et kort øjeblik at finde mig et par underbukser men droppede det. Jeg rejste mig og bevægede mig ud mod køkkenet.

Synet, der mødte mig, var fantastisk. Marco stod med ryggen til mig foran komfuret. Han var i gang med at stege noget bacon. Marco var kun iført et par underbukser. Normalt plejede han at have trunks på, men i dag var det et par lysegrønne briefs med en hvid kant. At se Marco i underbukser tændte mig allerede vildt, og det her var blot en ny perfekt udgave. De lysegrønne briefs løftede lidt op i Marcos røv og skabte den perfekte bue. Stoffet foldede sig en anelse ind der, hvor hans revne startede for neden. Der var ikke meget at gøre for mig, og min pik rejste sig til fuldstændig stiv tilstand.

Marco drejede hovedet over skulderen og smilede. Så kiggede han ned på min stive pik. ’Nå, er det morgen-boneren, du kommer med der..?, grinede han. ’Jeg tror, det er noget andet, der lige gør det her’, svarede jeg og gik over mod ham. Jeg stillede mig bag ham og tog armene om ham. Han greb dem, og vi krammede lidt på denne måde. Min pik lagde sig op af hans briefs på røven. Jeg begyndte at kysse Marco let på halsen, og han trak vejret en anelse hurtigere. Jeg lod min højre hånd køre ned til hans bule i underbukserne. Jeg kælede meget lidt for den og kunne så mærke, at den lagde sig stiv langs med briefsene.

Jeg begyndte at kysse Marco ned af ryggen. Da jeg nåede til den hvide kant, der endnu en gang passede perfekt til den lysebrune huds glød, lod jeg lige min tunge glide ind under kanten og slikke lidt der. Marco stønnede. Jeg var nu nede på knæ. Jeg tog fat i briefsene omkring Marcos hofter. Jeg trak dem stille af ham. Jeg løftede briefsene op over hans stive pik, og jeg kunne fornemme, den kom ud og sprang stiv frem. Jeg trak underbukserne helt ned til hans ankler, og han trådte roligt ud af dem. Da han satte benene tilbage, var det med en lille spredning imellem dem. For mig, der var på knæ, gjorde det, at hans baller spredtes lidt, og Marcos glatte hul pegede mod mig.
Jeg ventede ikke og satte min tunge mod det. Jeg slikkede hurtigt i hans hul. Med det samme stønnede Marco hårdt. Jeg vekslede tempo og lod min tunge køre roligt i og omkring hullet for blot hurtigt igen at skifte til en hurtigt slikken, hvor min tunge ivrigt smagte på ham. Marco rystede lidt og vred sig en smule. Jeg fortsatte på denne måde, mens jeg tog min hånd rundt om hans hofte og greb hans stive pik. Jeg kørte den langsomt af, mens jeg slikkede videre. Marcos absolutte nydelse af dette tændte mig vildt. Jeg kiggede kort ned på min stive pik, der strittede vildt ud i luften med den glinsende presperm på spidsen.

Jeg stoppede mit slikkeri og slap Marcos pik og rejste mig op bag ham igen. Min pik lagde sig i hans revne. Marco stod nærmest og trippede, mens han stønnede. Han greb fat i og slap sin pik skiftevis. Han var tydeligvis totalt tændt. ’Jeg tror, der er noget, du lige skal ind og hente i soveværelset’, sagde han så stille men meget stønnende. Jeg skulle ikke dobbelttjekke med ham, så jeg lod min tunge slikke hans hals, inden jeg slap ham og gik ind i soveværelset.

Jeg fandt hurtigt et kondom, knappede pakken op og rullede kondomet ned over min bankende stive pik med det samme. Jeg greb glidecremen og gik ud i køkkenet. Marco havde ikke forladt sin position. Jeg stillede mig bag ham, åbnede glidecremen og lod noget glide ud på min fingre. Jeg smurte først min pik ind i cremen. Da jeg kørte lidt henover min pik, føltes det som om, den skulle gå på mig, og jeg kom med et hårdt støn. Jeg tog lidt mere creme, stillede tuben væk og satte min hånd mod Marcos hul. Han spredte sine ben let, og jeg satte hånden mod hullet. Først masserede jeg hans allerede våde hul til højlydte støn fra ham. Så lod jeg langsomt min ene finger glide ind i ham. Han holdt vejret, men da den var kommet godt ind i, ham stønnede han hårdt. Jeg bevægede langsomt min finger frem og tilbage i ham. Marco nød det til fulde. Jeg vovede at sætte endnu en finger mod hullet og pressede også forsigtigt denne ind ham. ’Århhh’, stønnede Marco, da denne også var kommet godt ind i ham. Jeg legede lidt med hans hul med begge fingre i ham, inden jeg trak dem forsigtigt ud. Da de gik ud ham af, nærmest råbte han et støn ud. Jeg masserede hans hul lidt og kunne mærke, hvordan det arbejdede lidt.

Marco drejede sit hoved, og jeg kyssede ham. Han stønnede blot hårdt og sagde ikke noget. Jeg gik tættere på ham, greb hans monster stive pik og gav den et par hiv. Den var mega våd, og det medførte vilde støn fra ham. Jeg slap hans pik og greb min egen og satte den mod Marcos hul. Jeg var nærmest overtændt nu. Jeg skulle fandme til at kneppe denne vidunderlige fyr. Marco pustede langsomt, da jeg pressede pikken mod hullet. Så var det som om, han et kort øjeblik holdt vejret, og så slappede han af. Min pik gled stille og roligt ind i ham. Det var en ubeskrivelig fornemmelse. Varmen, der omfavnede min pik og den lette strammen omkring pikken, var næsten ikke til at holde til. ’Århh århh’, fløj det ud af mig. Hvis det gjorde ondt på Marco, lod han det ikke vise. Han pustede blot let og stønnede så igen.

Jeg begyndte at bevæge mit underliv, og i et stille tempo kørte jeg min pik frem og tilbage i ham. Jeg kunne mærke, at dette ville jeg ikke holde til længe. Jeg var simpelthen blevet for overtændt ved situationen. Marco stønnede også hårdt, men det var som om, at han fornemmede at i denne tur, havde vi ikke så lang tid.

Han rykkede lidt på sine ben og gik et par skridt bagud. Jeg rykkede med. Han spredte benene mere, og nu bukkede han sig forover og holdt fast i komfuret med hænderne. Han var vist også overtændt nu. ’Mere’, stønnede han så. Jeg tog fat om hofterne på ham. Først startede jeg roligt, men så øgede jeg tempoet i ham. Det var som om, jeg ikke kunne styre det, og jeg trykkede virkelig til og satte min pik dybt i ham og gav ham nogle hårde stød. ’ARGHH, FUUUCK!!’, skreg Marco, mens han kort løftede sit hoved let op. Det tændte mig vildt, og jeg fortsatte mit hårde tempo lidt.

Marco havde grebet sin pik og hev i den. Nu rejste han sin krop op igen og rykkede et skridt ind mod komfuret. Jeg kunne ikke støde lige så hårdt, men min pik fortsatte frem og tilbage i Marco. Så slap Marco sin pik, og hans støn intensiverede om muligt. Jeg mærkede hans krop ryste, mens jeg kneppede videre, og så kom der en vild spænding i hans krop. ’Fuck fuck fuck’, stønnede Marco. Hans hul strammede sig gevaldigt om min pik. Det var en helt ustyrlig fornemmelse. Jeg prøvede at trykke min pik i ham og trak den lidt tilbage. Men stramningen i hans røv var for stor, og min pik røg ud af ham.

Følelsen, da pikken røg ud, var enorm. ’Årgghh’, råbte vi nærmest i kor. Jeg kiggede hurtigt rundt om Marco, da han lukkede øjnene. Hans spritstive pik pegede op mod komfuret, og det første skud fra hans pik fløj ud af ham og ramte panden med bacon. Jeg kiggede ned af mig selv og kunne mærke min pik skyde. Kondomet blev fyldt med den hvide sperm, mens jeg bragede mine skud ind i det. Marco fortsatte med at sprøjte, mens han stønnede og skreg. Han fyrede skud af, der alle ramte ovnen under komfuret. Det var en syg orgasme.

Efter lidt tid aftog Marcos stønnen. Jeg kiggede ned på hans pik, som stadig stod stiv ud i luften. Nu lå der også små spermklatter på gulvet, og en smule sperm piblede stadig frem fra hans pikhoved. Min pik var faldet en smule. ’Fuck fuck fuck’, hviskede Marco. Han pustede stadig lidt. ’Det var jo helt vildt, mand’, sagde han og drejede sig lidt. Jeg kiggede ham i øjnene. ’Kommer jeg nogensinde til at mærke det her igen?, spurgte jeg ham så. ’Det håber jeg virkelig! Jeg skal gøre mit’, sagde han så og kyssede mig. Hans våde pik ramte min mave, og det var nok til at få mik pik til at rejse sig igen. ’At kneppe dig var vildt, men det her…’, hviskede han så. ’’Hvad fanden skal jeg vælge..?’, sagde han og åbnede øjnene. ’Hvem siger du ikke kan få lidt af hvert…’, svarede jeg ham. Vi grinede begge højt. ’Solgt!’, svarede Marco.

Marco greb om min pik og rullede langsomt det fyldte kondom af min stadigt stive pik. Der lå en temmelig stor klat sperm i det. Marco smilede, åbnede skraldespanden og smed det ud. Så greb han et viskestykke og lagde det om min pik og tørrede den ren. Min pik faldt bestemt ikke af det. Marco smilede bare. Så bøjede han sig ned, og helt åbenlyst med vilje lod han sit hul ramme min pik. Vi grinede begge, mens han tørrede spermklatterne af gulvet og op af ovnen. Så tørrede han sin egen pik for den smule sperm, der var der. ’Vi tager resten senere. Nu er der morgenmad’, sagde han så. Vi kiggede begge på panden med bacon. Der lå en pæn stribe sperm henover et par af stykkerne. Vi kiggede på hinanden og grinede. ’Det er vist en specialitet i dag’, sagde Marco, og vi skraldgrinede.

Vi satte os nøgne til bordet og spiste. Der var også æg og brød. Vi var monster sultne, så alt røg ned. Ja, selv baconen gled ned. Vi spiste et stykke med sperm samtidig og grinede imens. Der var et eller andet frækt over det, og min pik rejste sig. Jeg kunne bare ikke få nok af det her. Min krop og pik krævede bare mere. Jeg kiggede over på Marco, der lænede sig lidt tilbage og slog mave. Jeg smilede bare til ham og han til mig.

(Fortsættes)
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:20/07 2020
Den virker - man bliver så dejlig liderlig og får en super spiller til din dejlige novelle. Tak for endnu en god historie. Dejlig inspiration.