Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 18

Karakter: 0/0
Visninger: 2187

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 19

Mia vil meget gerne lære Tina og det lesbiske par at kende. Og tanken om massage gør hende liderlig. Så jeg må slikke hende til orgasme, selvom jeg er ret fald selv.
I skolen møder jeg Hjalte på gangen, og selvom han er omgivet af sine sædvanlige drengebande, kan jeg se, han har halssmykket på. Det ser fantastisk ud på ham, læder og sølv, det er lige ham. Jeg må nøjes med et enkelt blink med øjet.
Men jeg får en sms fra ham senere. Han er virkelig glad for smykket, og det blev beundret til fødselsdagsfesten. Naturligvis spørger han efter Maddie.
Jeg svarer, at hun nok skal komme i aften. Jeg ved nemlig, at Felix er til svømning. Så må jeg tage den endefuld, det giver, bagefter.
Men først skal vi hjem til Felix, han har jo også sine behov. Vi har skøn drengesex.
Felix har besluttet, at jeg skal ligge bundet, mens han får massage af Mikkel næste gang.
Det tænder mig vildt at tænke på.
Hjemme hjælper jeg min mor med aftensmad, Mia er hos Kris, så jeg beder hende hjælpe mig med at dresse og lægge makeup til mit aftenbesøg. Det vil hun heldigvis gerne.
Min far er også i super godt humør, så vi nyder en familie middag sammen.
Jeg skal ikke være for slutty i aften, men blot en almindelig pæn pige. Så det bliver skinny jeans og en enkelt lys bluse. Min mor sætter mit hår, og lægger en fin, men afdæmpet makeup.
Jeg bruger noget af Mias parfume. Må se at få min egen. Jeg får lov til selv at cykle derhen, men skal være hjemme senest kl 22.
Jeg ringer på, og Hjalte nærmest flår døren op. Jeg får dejlige kys, men kan høre en del larm fra køkkenet. Hjalte fortæller mig, at hans far har nogle gæster til kortspil. Der er nærmest tykt af røg, og mange øl på bordet.
Som den pæne pige jeg er, går jeg hen og giver hånd til faren. Han giver mig en krammer, og takker for gaven på sønnens vegne, og praler lidt overfor sine venner, med sin søns smukke kæreste.
Så smutter vi ind på værelset. Hjalte låser døren, nu skal jeg klæde mig af foran ham. Da jeg kun står i trusser og bh, tager han selv sit tøj af. Jeg går straks på knæ, og tager hans stive pik i munden. Jeg sutter ham, til han kommer i min mund. Jeg viser, jeg sluger hans sperm.
Nu kan vi ligge og kæle på hans seng. Hjalte sætter blid popmusik på, og vi ligger og taler om hans fest. Han har fået en ny pc, og noget tøj, samt en del penge. Men han er oprigtig glad for gaven fra mig. Jeg tænker, det ville have været hårdt, at skulle svigerdatter i mange timer. Så må erkende, at Felix havde ret. Godt jeg har ham til at styre mig...lidt….
Men nu er Hjalte liderlig igen, så nu skal jeg have den i numsen. Han trækker mine trusser lidt ned, og trænger op i mig bagfra. Det er virkeligt skønt, da det er anden udløsning, holder han dejligt længe.
Da min alarm lyder, må jeg op og klædes på igen. Jeg bliver fulgt ud af Hjalte. Selskabet i køkkenet kigger langt efter den unge frække pige.
Cykelturen hjem går fint, og mine forældre, får lige et kort referat af mit besøg.
Da Mia ikke er hjemme, kan jeg sove med mine forældre. Får dog først lige daddy pik i numsen, og slikker min mor til orgasme. Sådan gør vi i min familie.
I skolen næste dag, må jeg jo fortælle Felix, at jeg har været uartig igen igen. Så skal stille til straf hjemme hos ham efter skole. Jeg piver lidt og giver dådyrøjne, beder om nåde og lover at opføre mig ordentligt fremover. Men der er ingen pardon.
Vi kører pænt hånd i hånd hjem til ham. Men da vi er indenfor døren, kommer der en anden tone.
Felix vælger en stor grydeske, og sætter sig på en stol i køkkenet. Jeg skal trække mine bukser ned og ligge hen over hans knæ. Først får jeg en god gammeldags endefuld med hånden. Jeg får tårer i øjnene, og min røv er glødende af smerte. Men nu skal jeg stå bøjet hen over stolen. Felix står bag mig med grydeskeen parat. Jeg skal tælle højt. Nu får jeg ti vildt hårde klask i røven med skeen. Der er pause mellem hvert slag, og jeg ved ikke, hvornår det næste kommer, det er næsten det værste. Da straffen er overstået, knapper Felix op og knepper mig stående i min ødelagte røv. Da han er kommet i mig, kan jeg takke ham og kysse min kæreste. Nu skal jeg altså have et koldt bad, min stakkels røv svier. Felix tager lige et par billeder, og deler dem med mig.
Felix holder bruseren, og spuler mig med koldt vand på røven. Jeg kan kun duppe med håndklædet efter. Vi må vente lidt med cremen, da det ville være for meget lige nu. Men jeg kan ligge på maven på hans seng, og vi kan spille lidt pc spil.
Sådan ligger jeg, da hans far kommer hjem. Han tjekker mine skader, og siger at Felix nok er gået lidt over stregen, men jeg siger, det er okay, og jeg fortjente min straf.
Men jeg kommer til at trække min cykel hjem…..
Kommentar