Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Når jeg har lyst del 2

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2699

Af: Lindelus.

Læs flere noveller af:
» Lindelus.

Skriv til:
» Lindelus
Tags: Offentligt, Rimming, Oralsex, Skolesex og Biseksuel
Her kommer et kapitel af historien, som lægger sig mere op af Bi end Homoseksuel, og da det er en del af historien, har jeg valgt også at lægge den op herinde. Kom gerne med ris og ros. Tak. :)
------------

Kapitel 2: Med underviseren skal der leges


Tinder er en forunderlig ting, og nogle gange sker der bare ting, man ikke lige havde forudset.

Et par uger tidligere, sad jeg rutinemæssigt på Tinder og swipede. Hvorfor? Lige dén dag, vidste jeg det ikke. Helt umotiveret swipede jeg helt tilfældigt til højre og til venstre imens min egentlige opmærksomhed var på fjernsynet. Længere er den egentlig ikke, for efter små 20 sekunder, kunne jeg ikke swipe længere, så jeg lukkede mobilen ned og skruede op for TV’et.

Et par uger senere modtager jeg en notifikation fra Tinder. Ihh, jeg havde fået et match. Ikke videre spændt over begivenheden, trykker jeg mig ind på oversigten, og ser, at jeg havde matchet med Mette.

Noget klikkede i mig da jeg så hendes profilbillede. “Mette? Det kan da ikke være..”. Jeg gik ind på hendes profil, og da jeg bladrede i hendes billeder, kunne jeg se, at hun var et velkendt ansigt.
Denne Mette var simpelthen en af mine undervisere på min uddannelse.

To ting var jeg helt sikker på.
For det første ville jeg aldrig swipe til højre på en underviser, for det ville simpelthen være for akavet. Mine tanker førte til et par uger før, hvor jeg havde været ret tilfældig med mine swipes.

For det andet, så var jeg dog uden tvivl helt ‘nede Mette’.
Selvom Mette var min underviser, så lignede hun ikke en, der var særligt meget ældre end mig. Hendes profil fortalte i øvrigt også, at hun kun er seks år ældre end mig.
Mette er kvinde af relativt almindelig højde. Hun går oftest i kjoler, som på ingen måde skjuler de former hun har på sig.
Jeg har observeret en dejlig ‘timeglasfigur’, og situationen fik mig egentlig til at tænke om hende, at hun da faktisk så rigtig sød og dejlig ud.

Hvad skulle jeg gøre? Skrive til hende, eller bare ignorere det? Jeg vidste ikke hvad der var bedst eller værst. Jeg sad og overvejede lidt, og tænkte på, om hun mon kunne finde på at skrive først. På den anden side var det selvfølgelig ikke sikkert, at hun selv vidste hvordan den situation lige skulle tackles. Hun havde trods alt også swipet til højre.

Så hvad gjorde jeg? Jeg skrev til hende. “Hej, Mette. Siden du er min underviser, må jeg vel hellere skrive først, ikke? Af åbenlyse grunde, skal det selvfølgelig ikke blive akavet at møde hinanden på gangene eller i undervisningen, men siden vi har matchet, og du har swipet til højre, så kan jeg vist godt tillade mig at erklære mig for kæmpe fan af dig, og så synes jeg, at du ser helt igennem dejlig ud. Når det så er sagt, så er jeg helt med på ikke at gøre mere ud af det end det, men hvad tænker du lige? :P”. Sendt.
“Shit, jeg er på spanden.”, tænkte jeg bare, selvom hun egentlig også selv ville være på spanden så. Jeg lagde mobilen fra mig, rejste mig op og gik ud i køkkenet for at “kigge” i køleskabet. Når man “kigger” i køleskabet, kommer der oftest også noget med ud, og denne gang kom der en god gammeldags rugbrødsmad ud. Den blev smurt og spist, og så gik jeg ind i stuen i min lille lejlighed igen. Jeg satte mig ned og samlede mobilen op igen for at “kede” mig lidt igen.

BAAM. Mette havde svaret. Med det samme kunne jeg mærke, at jeg blev nervøs og jeg fik en lille klump i halsen. Hvad mon hun havde at sige til det?

“Hej, Daniel. Det er vist ikke den mest heldige situation vi fanger hinanden i. Jeg rullede forbi dig herpå, og så tænkte jeg ikke lige over, at du er en af.. ja.. mine studerende. Når det er sagt, så er jeg meget glad for dit kompliment. Det betyder alligevel noget. Du ser heller ikke værst ud selv, og havde situationen været en anden, så havde jeg absolut været interesseret. Jeg tænker, at det godt kan gå hen at blive en smule akavet, så derfor foreslår jeg, at vi lige mødes på studiet og afslutter den.”

Hendes svar var bedre end forventet, men selvom hun afslog var der noget i mig, der ikke kunne slippe tanken om hende, og jeg begyndte at tænke hende ind i alle mulige seksuelle sammenhænge. Jeg sendte et rimeligt tempereret svar tilbage til hende.

“.. Så lidt ;)
Du er en af de absolut bedste undervisere, så det må sgu ikke blive akavet imellem os. Jeg har nogle ting jeg skal have ordnet i morgen efter studietid. Hvad siger du til, at vi lige runder hinanden omkring 16.00?”, skrev jeg.

“16.30 i stedet?”, spurgte hun. “16.00. I baren.”, var mit svar. Hun svarede “Okay :-)”.

Damn. Jeg var pludselig havnet i en situation jeg aldrig havde forestillet mig at havne i, men nu var jeg der. Nu skulle det udnyttes.

Den efterfølgende dag var lidt lang at komme igennem. Jeg sad og overvejede hvad det kunne blive til. Som jeg så det, ville det enten blive usædvanligt behageligt eller f*cking akavet. For os begge. Jeg brugte egentlig hele dagen på at gennemgå flere scenarier i mit hoved for hvordan mødet med Mette kunne komme til at foregå, og det blev vildere og vildere. Ja, det var faktisk svært at koncentrere sig om undervisningen.

Efter vi havde fået fri, skulle jeg bare sidde og vente på, at klokken blev fire. Tiden gik langsomt, og det var svært at få den til at gå med at lave nogle ting. Så jeg ventede bare. Spændt og nervøs.

Mette kom ind ad døren til tiden. Hun åbnede forsigtigt døren, kiggede ind, og da hun fik øje på mig, kom hun ind. “Heeej, Mette. Jeg beklager virkelig min besked til dig, hvis det e. Det var ment på den sødeste måde muligt, men jeg tænkte mig vist ikke om.” Hun satte sig overfor mig i en stol. “Det skal du ikke tænke på. Det var vi vist lige gode om, og jeg blev da glad da jeg læste din besked. Det var sødt af dig.” Hun smilte med sit dejlige smil til mig. Jeg rejste mig op og gik hen mod baren. “Er du tørstig?”, spurgte jeg. Jeg kiggede tilbage på hende. Hun vidste vist ikke helt hvad hun skulle svare. “Nej tak. Jeg er stadig på arbejde, ved du nok.”, sagde hun. “Jojo, men det er vel ikke upassende at drikke en sodavand her? Drinken kan vi jo tage hjemme ved mig.”, sagde jeg til hende med et tydeligt blik i øjet. Hun spærrede øjnene op et kort øjeblik og sagde: “Daniel, det var jo det her vi skulle snakke om, ikke? Det dur ikke, at der sker noget mellem os. Det må du da forstå.”

“Jaaaa, selvfølgelig forstår jeg det”, sagde jeg. “Du har helt ret. Jeg tænker bare ikke, at der sker noget ved at lave lidt sjov med det, du ved. Vi kom jo her for at snakke om det. Hvem ville desuden ikke have en skøn kvinde som dig med hjem til drinks?”

Selvom jeg egentlig fortrød det jeg sagde, kunne jeg tydeligt se, at hun blev overrasket, og hun fik helt røde kinder. “Jamen, Daniel..”, sagde hun og stoppede. “Ja?”, svarede jeg. Der var en kort, akavet stilhed. “Hvad har du i køleskabet?”, spurgte hun så nærmest opgivende. Jeg smilte og fik vist også sluppet et lille fnis ud. “Mokai?”, spurgte jeg. Hun kiggede på mig og svarede “Mhmm..”. Jeg tog en Mokai ud af køleskabet, og gik ned mod Mette med den. På vejen hen til hende, lagde jeg mærke til, at hun trak på skulderen, og tog sin hånd derop som om hun havde ondt. Jeg stillede mig bag ved hende, rakte hende sin Mokai, satte min fra mig, og så lagde jeg mine hænder på hendes skuldre. Hun kiggede op på mig, og skulle til at sige noget da jeg sagde: “Slap af, Mette. Det er bare lidt massage. Desuden ser det ud til, at du godt kunne bruge det.”

Hun overvejede stadig at sige noget, men lod være. Jeg gav hende en ordentlig omgang, og man kunne tydeligt mærke, at hun begyndte at slappe mere af i kroppen. Hun lænede sit hoved tilbage, og helt tilfældigt, ramte hun min i øvrigt voksende bule i bukserne. “Kan du lide det?”, spurgte jeg hende. Hun lød tilfreds da hun svarede, at det var dejligt. Jeg tog min hånd om til hendes hår og trækkede det tilbage, og fortsatte massagen.

“Har du haft en god dag, Mette?”, spurgte jeg hende, imens jeg stadig havde mine hænder på hende. “Den har været dejlig.”, svarede hun mens hun trak på skulderen. “Måske jeg kan være med til at gøre den bedre..”, sagde jeg så.

“Hvordan?”, spurgte hun.

Uden jeg havde opdaget det, havde min hånd sneget sig længere ned end hendes skulder, og hun kiggede da også lige hurtigt på min hånd, men lænede så hovedet tilbage igen.
“Du har haft en lang og hård dag. Du fortjener at blive forkælet.”, sagde jeg og massere hende igen.
“Mhhhmm.”, sagde hun, men imens hun med hovedet lænet tilbage kiggede på mig, kom hun til at kigge nede i det område mine ædlere dele er i, og så kunne man både se og føle på hende, at hun havde set noget. I det øjeblik, gik det op for mig, at min pik havde samlet en masse kræfter til sig, og lå tydeligt i mine joggingbukser. Jeg blev lidt flov da jeg så det.

“Noget jeg ikke sagde, var at inden jeg kom herned til dig, drak jeg cirka tre glas vin, som jeg har gemt på mit kontor. Så jeg er nok ikke den bedste til at træffe beslutninger lige nu.”, sagde Mette let stønnende.

“Skal jeg stoppe?”, spurgte jeg.

“Bliv ved”, svarede hun.

"Det var da ellers en meget god beslutning du lige tog dig der, søde Mette.", sagde jeg vovende.

Jeg masserede hende på nakken og bag ørerne, og så bevægede jeg mig længere og længere ned. Mine hænder gled ned mod hendes dejligt formede bryster, og jeg kunne mærke en usammenlignelig spænding imellem os.

“Jeg kan godt lide, at give dig massage, Mette. Er der noget du har brug for?”, sagde jeg blidt. Hun sad lidt uroligt i stolen. “Mærk mine bryster, Daniel. Du må gerne.”, sagde hun.
Jeg masserede hendes bryster, og nydelsen strålede ud af hende.
H
Imens jeg masserede hende, rækkede hun sine hænder om bag sit hoved til min pik. Hun lænede sig tilbage for at kigge på min bule. Hun sagde ikke noget. Hun begyndte bare at åbne mine bukser, og hun begyndte at se mere og mere liderlig ud.

Hun trak mine underbukser ned, og ud røg min pik. Hun gjorde ikke andet end at slikke sig om munden, gøre store øjne og at begynde at køre sin hånd frem og tilbage på min pik. “Tag bukserne af”, sagde hun. Jeg tog mine bukser af, og i det samme sekund, tog Mette fat i min pik og trak mig hen over stolen og hende. Den kunne nemlig være imellem mine ben. Hun stoppede mig lige over hendes ansigt, og så begyndte hun igen at onanere mig.

Pludselig mærkede jeg hendes tunge og mund mod mine lidt testikler. Der gik et sus igennem mig. Hun begyndte langsomt at slikke og sutte mine testikler imens hun hun stadig onanerede mig. Jeg stønnede.

Hun sugede intenst imens hun strammede grebet om min pik og kørte hånden frem og tilbage.

Jeg bøjede mig helt automatisk længere frem, hvilket gav hende mere plads til at komme til.

"Frække Mette, du gør mig så liderlige.", sagde jeg.

Efter at have slikket og sutter på mine nosser, bevægede hendes tunge sig op ad mit mellemkød, og op til mit røvhul. Det bragte minder om hvad der før har foregået der. Da hun nåede mit røvhul, begyndte hun igen at slukke, og hun stak også tungen ind i mit hul. Det var en helt eminent følelse, og mine ben var lige ved at knække sammen. Hun slikkede videre, imens hun også stadig havde fat i min pik.

"Føles det godt, at jeg slikker dog i røvhullet, Daniel?", spurgte hun.
"Jaa, bliv ved.", sagde jeg,og trykkede mig lidt længere ned mod hendes ansigt. Jeg var i mellemtiden godt i gang med at føle på Mettes dejlige, lækre ben.

Pludselig stopper hun og trækker sig lidt væk, og siger "Sååå, Daniel. Vi må vist hellere tage resten et andet sted."

Jeg rækkede bagud, tog fat i hendes hår med denne hånd og pikken med den anden hånd for at styre den mod hendes mund. "Neeeej, Mette. Vi gør intet før jeg siger til. Og lige nu, der sutter du min pik.", sagde hej lidt hårdere end hvad var meningen.
Jeg styrede pikken ned i hendes mund og pressede den stille ind. Hun begyndte ret hurtigt at gagge og stønne. "Du får den helt til roden, min tøs.", sagde jeg helt roligt.

Jo mere jeg skubbede pikken ned i hendes hals, jo mere svært fik hun med det, men hun virkede til at vænne sig hurtigt til det. Jeg begyndte at kneppe hendes mund og hals, imens jeg bevægede den længere ind. Da jeg kunne mærke, at mine nosser lå på hendes næse, spurgte jeg hende om hun kunne lide det. Hun prøvede at fremtvinge den mindste lyd for at svare mig. Jeg vidste godt hvad det betød. Jeg var ikke trådt over grænsen.

Hun tog fat i mine lår, og begyndte at trække mig endnu længere og hårdere ned imens jeg kneppede hende i halsen.

Efter en del stød, trak jeg mig lidt op, og spurgte hende om hun havde fået nok.

Med min pik mest inde i munden, antød hun med både mund og hoved, at det ikke var nok endnu. Da vidste jeg, at jeg havde hende. Nu skulle det udnyttes.

Jeg trak mig helt ud, vendte mig om, tog hende i hånden og trak hende op at stå.

Overfor hinanden, kiggede vi nu hinanden dybt i øjnene. Med min ene hånd, kærtegnede jeg Mettes ene kind, havde den anden om hendes liv, nærmede mig med hovedet. "Du er dejlig, Daniel. Jeg er vild med dig", sagde hun. "Jeg kan mærke dig helt nede i pikken, Mette. Du gør det svært at være ordentligt.", svarede jeg og smilede frækt til hende.
Vi mødtes i et heftigt, lækkert og vådt kys, imens vi omfavnede hinanden. Jeg kunne ikke lade være med at røre ved hendes dejligt formede røv, som lå rigtigt godt i mine hænder. Sådan stod vi i mange minutter inden jeg afbrød og sagde: "Vi kører hjem til mig, og så fortsætter vi der, Mette. Jeg vil ha' dig. Nu." Enig, det var hun. Vi pakkede vores ting sammen, og skyndte os at køre afsted i min bil.

Denne historie fortsættes...
Kommentar