Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 18

Karakter: 0/0
Visninger: 2170

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 18

Jeg ved da godt, jeg skal spørge både mine forældre og Felix om lov til at besøge Mikkel. Mia får et referat af mit besøg hos Tina, hun vil også gerne lære hende at kende, og tanken om massage og tantra tænder klart også hende. Kris vil vide om jeg tænder på at blive bundet, men jeg kan kun sige, at jeg har set det på film, og at det ser spændende ud.
Kris siger ligeud, at han tænder på at binde mig. Vi aftaler, at han skal have lov til at prøve, og at Mia skal se på. Kris vil skaffe noget tov, og bringe det med snart.
Næste dag i skolen giver Felix mig lov til at prøve massagen, men han vil overvære det, og tænker han også selv kunne bruge noget massage.
Efter skole ringer jeg først til min far, og spørger om lov. Jeg må godt, hvis Felix er der.
Så ringer jeg til Mikkel, og han er okay med, at Felix ser på. Jeg får en tid klokken 20 i aften.
Felix er liderlig, så vi går ind på værelset, og smider tøjet. Der bliver ikke tid til sutteri, bare lige på knep af mig i doggy. Efter han er kommet, får jeg besked på at tage mine underbukser på med det samme. Felix vil have, der er tydelige spermklatter i dem. Nu kan jeg lave kaffe til ham i køkkenet. Mia er hos Kris, så vi har lidt hygge alene tid, før mine forældre kommer hjem. Vi sidder stadig i køkkenet, da mine forældre kommer samlet hjem. Felix er påklædt, men jeg skal forblive i kun underbukser. I mine lyseblå små underbukser er der nu store indtørrede pletter af min fyrs sperm.
Vi får begge dejlige kys af mine forældre, og får besked på at hjælpe med madlavningen. Vi skal have noget så traditionelt som kartofler med frikadeller, og grøn salat. Det kan vi to drenge sagtens klare, så mine forældre kan gå ind og elske på sofaen i stuen, mens vi laver maden. Der kommer de skønneste lyde derinde fra, og det er okay, vi kigger lidt derind, når vi har tid undervejs. Min mor ridder på min fars pik. Da maden er ved at være klar, er de også færdige, de går ugenerte lige ud og skyller sig under bruseren. Så spiser vi sammen. Efter maden klarer vi også oprydning og opvask. Jeg skal beholde mine underbukser på, da jeg klæder om til turen til Mikkel. Så cykler vi hånd i hånd afsted.
Mikkel bor i en lille lejlighed øverst oppe i et højhus. Der er en mindre balkon, hvor man kan se virkeligt langt ud over byen. Faktisk helt ud til Aarhus havn.
Mikkel har sat sin massagebriks op i sit soveværelse. Men det er tydeligt, at Mikkel også tænder på min smukke kæreste. Mikkel er helt sikkert boylover. Vi sidder dog først lidt i stuen, og får os en kold cola. Mikkel fortæller, at han har taget kurser i massage og tantra. Han har nogle års erfaring. Da han er bøsse, foretrækker han mandlige klienter, men giver både Tina og hendes veninder massage, når de trænger. Tina er faktisk selv ret interesseret i massage, og øver sig med lidt vejledning på Mikkel. Det skal Mia lige høre…
Så bliver jeg sendt ind i soveværelset for at smide mit tøj, og lægge mig på maven på briksen.
Jeg har beholdt mine plettede underbukser på.
Jeg kan høre at Mikkel står og kysser lidt med min fyr, mens de kigger ned på mig. Men nu sætter Felix sig op på sengen. Mikkel tager sine bukser og t-shirt af. Det starter med en rolig berøring af hele min krop. Bare dejlige varme hænder, og blide strøg. Da han når til min numse, trækker han mine underbukser ned. Jeg løfter mig selv lidt, så han kan komme til at få dem helt af. Så trækker og strækker han i mine ben og arme på skift, og på tværs af ryggen. Det er allerede super rart. Jeg har god tillid til ham, og hans greb og bevægelser virker kompetente. Nu kommer der en olie ud over min ryg og baller. Den dufter meget eksotisk. Hele min bagside bliver æltet godt igennem. Også ben og fødder. Så mærker jeg noget koldt mellem mine ben. En creme bliver smurt hen over mit numsehul. En finger trænger nemt og ubesværet op i mig. Med et fast greb, både udefra og indefra masserer han nu min prostata. Jeg behøver vel ikke at sige, at jeg er top liderlig nu. Han bliver bare ved og ved, trykker på de helt rigtige punkter. Men nu sker der noget uventet, han kravler op på mig, og hans pik glider ind i mit drengehul. Han ligger først helt stille. Hans noget større krop omslutter mig helt, og tyngden af ham trykker mig ned. Men det er super behageligt. Han begynder at bevæge sin pik inden i mig. Han stopper kun et øjeblik, før jeg kommer. Jeg løfter hovedet, og ser at Felix sidder med sin pik i hånden, og kigger på med store øjne. Mikkel står op igen, og jeg kan høre han tager sit kondom af igen.
Nu skal jeg vende mig om.
Min hårløse drengepik, står stiv op ad min mave. Der flyder pre ud af den i en stille strøm.
Det hele gentager sig med min forside.
Men nu bliver min pik og nosser udsat for grundig blid massage. Langs pikhovedkanten, op og ned ad skaftet, og mine nosser bliver trukket og nulret.
Felix har i mellemtiden klædt sig helt af.
Jeg bliver trukket ud til kanten og får mine ben bøjet op til mit hoved. Nu skal min egen fyr have lov til at komme oppe i mig. Den velkendte, men noget mindre pik kommer op i mig.
Han står op og knepper. Han prøver virkelig at holde sig så længe som muligt. Jeg sprøjter først. Det er den mest vidunderlige orgasme. Det er lige før, jeg mister bevidstheden.
Men nu kommer Felix, og sprøjter sin sperm oppe i mig. Jeg kan høre på min elskede, at det også er godt for ham.
Måske for at drille mig lidt, hjælper Mikkel, mig mine underbukser på igen. Jeg har min egen sæd langt op ad maven, men jeg skal bare lade tørre. vi går ind i stuen igen, Mikkel har også underbukser på, men i hans er der rejst et større telt.
Vi får os en kop te, og nogle lækre småkager.
Jeg bliver spurgt grundigt ind til min oplevelse. Og må svare, at det var intet mindre end fantastisk. Men jeg må vide, hvorfor Mikkel ikke selv fik udløsning. Han forklarer at det for ham kun gælder om at nyde at give massagen, og at han bruger sin pik som et massageredskab. Jeg tilbyder at sutte ham, men han afslår venligt.
Vi klæder os på igen, og kysser begge Mikkel farvel. Han siger vi er velkommen tilbage, og at Felix naturligvis også kan få massage. Det takker vi begge ja til….
Vi kan cykle noget af turen sammen, men må kysse farvel, da vi skal køre det sidste stykke hjem til os selv….
Kommentar