Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias Oplevelser - Kapitel 2 (De frækkeste oplevelser fra folkeskoletiden)

Karakter: 5.3/4
Visninger: 3278

Af: Tobias29.

Læs flere noveller af:
» Tobias29.

Skriv til:
» Tobias29
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Skolesex og Første gang
Læs gerne første kapitel som er indledningen indledning, inden du læser følgende kapitel!

Persongalleri for historien:
Tobias (fortæller) 14-15 år, cirka 175 høj, almindelig bygget, kobberrødt hår
Mike, 14-15 år, cirka 168 høj, lidt kraftigt bygget, leverpostejsfarvet hår, og udpræget skaterstil
Kasper, 14-15 år, cirka 182 høj, let muskuløs bygget (svømmerkrop), brunt hår
Daniel, 16-17 år, 185 høj, almindelig bygget, mellemblondt hår, stor pik

Mike og første gang jeg mærkede en pik komme i min mund
Mike og jeg havde været jævnligt sammen da vi børn, men efter puberteten satte i gang, var det som om der lidt kom en pause i vores venskab og seksuelle lege. Det var som om vi lige skulle finde ud af hvem vi var efter puberteten, Mike har sikkert begyndte at tænke en del mere på piger i seksuelt sammenhæng, mens jeg fortsat har tænkt på drenge, samtidig med at vores hormoner og liderlighed er gået fuldstændig amok. Derudover begyndte vores sociale liv og vennekreds at gå i hver sin retning, så der var et par år hvor vi ikke sås ret meget, ud over når vi var i skole, og derfor ikke havde sex.

Men da vi fyldte en 14-15 år, så begyndte vi lige så stille på vores seksuelle eskapader igen. Pikkene var blevet større og smagte anderledes, begæret var blevet mere endnu mere intenst og trangen til sex endnu større. Alt var som det plejede, vi mødtes, vi pillede ved hinanden, og vi suttede hinandens pik, forskellen var nu, at vi begge to kunne sperme, så derfor sluttede vi altså vores møder af med at spille vores pik af til vi kom. En dag vi sad hjemme på hans værelse, efter at vi lige havde ligget i en 69er og suttet den af på hinanden, og nu sad med hver vores pik i hånden, spurgte han mig ligeud: ”Har du nogensinde smagt på sperm før?” Jeg havde smagt på mit eget flere gange, hvilket jeg også fortalte ham, og hvilket han også havde med sit eget, men jeg kunne mærke at der lå mere i det end det. ”Skal vi smage på hinandens?” spurgte han så, uden at kigge direkte på mig. ”Det kan vi da godt!” svarede jeg og kiggede over på hans stenhårde pik, ”Skal vi bare tage hinandens i munden når vi kommer og så sutte?” spurgte jeg. Han kiggede overrasket på mig, det var tydeligt at se at han ikke havde ventet en sådan respons, men han var jo heller ikke klar over at jeg rent faktisk var fuldblodshomo, men han lyste op og svarede ”det kan vi godt”. Jeg rejste mig op og sagde ”fint, jeg skal nok starte”, og så satte jeg mig mellem hans ben med hans pik ud for mit ansigt, ”sig til når du er ved at være der” sagde jeg så og smilede til ham, han nikkede og begyndte at spille mere intenst.

Der gik ikke lang tid før jeg kunne fornemme at der snart skete noget, ”Jeg kommer snart” sagde han stakåndet, og jeg tog pikken i munden og begyndte at sutte det bedste jeg formåede. Han havde ret, der gik under ti sekunder, før jeg mærkede pikken vokse yderligere, trække sig samme og skyde sperm ind i munden på ham, mens han stønnede og gispede, og blidt greb fat om mit hoved. Jeg kan stadig huske fornemmelsen, følelsen, smagen og den lette panik jeg følte – der kommer en del mere sperm end man lige tror, og jeg fik en smule kvalme af smagen, mængden og konsistensen, så jeg skyndte mig ud på badeværelset hvor jeg spyttede det i vasken. Bagefter kom jeg tilbage igen, og satte mig ned, mens jeg fandt min egen pik frem og begyndte at spille, ”så er det min tur” sagde jeg og smilede til ham. Han sad stadig hvor jeg efterlod ham, med eftervirkningerne af orgasmen, ”hvordan var det?” spurgte han og kiggede på mig. ”Lidt klamt svarede jeg, men også frækt”, svarede jeg og kiggede op på ham. Han havde rejst sig, og stod nu og kiggede skiftevis på mig og min pik, og jeg kunne se at tvivlen og forbeholdet var begyndt at snige sig ind, nu hvor meget af hans liderlighed var fordampet. ”Det er ikke så slemt og det er hurtigt overstået” sagde jeg, ”og du kan spytte det hurtigt ud igen bagefter lige som jeg gjorde”. Han tog e dyb indånding, og satte sig til rette mellem mine ben, og jeg intensiverede mine bevægelser!

”Jeg kommer nu” sagde jeg kort efter, og guidede hans hoved ned til min pik, og skød mine hofter lidt op, så jeg blidt pressede min pik lidt længere ind i munden på ham. Jeg kunne mærke at han forsigtigt begyndte og bearbejde mit pikhoved med hans tunge, og så skete det, efter meget få sekunder, at jeg kom som en eksplosion i munden på ham, og jeg kunne se hans øjne spile sig ud, mens han reagerede på den sperm som væltede ind i munden på ham. Jeg kunne se at hans gagrefleks arbejdede mens han rejste sig op, og så spænede han ud på toilettet.

Det skete aldrig sidenhen igen, selvom vi unægteligt begge to havde syntes at det var en fræk oplevelse på hver vores måde…

Kasper, og hvem der har den største pik
Kasper havde altid været den af mig, Mike og ham som havde den mindste pik – den var lille, tynd og mindede meget om en børnepik, hvilket den blev ved med at gøre et godt stykke inde i puberteten også. Det var aldrig noget vi umiddelbart havde mobbet ham med eller i det hele taget snakket om, hans pik fik lige så meget opmærksomhed som os andres, og havde den funktion som den skulle have. Ligesom Mike og jeg, så havde Kasper og jeg også haft en længere periode, i begyndelsen af puberteten, hvor vi ikke havde haft sex, men nu var vi så blevet en 14-15 år, og Kasper havde bestemt sig for at lave om på det faktum.

Jeg tog med ham hjem efter skole, og vi pjattede og snakkede som vi plejede. Pludselig gled det over i en ”for sjov” slåskamp, hvor det ender med at Kasper langer ud efter mit skridt, hvortil jeg råber ”hvad fanden laver du”, mens jeg griner og holder mit skridt udenfor hans rækkevidde. Det er sommer, og vi har begge tynde shorts og tshirts på. ”Haha, som om jeg kan ramme en lille pik du render rundt med” svare Kasper, og griner mens han kigger på mit skridt. ”Den er sgu da større end din pik” svare jeg, og retter blikket mod hans skridt. ”Gu er den ej” svare han, ”skal vi vædde?” spørger han, og kigger op på mig. ”Det kan vi sgu da godt” svare jeg, ”hvad skal vi vædde?”. Han tænker sig lidt om, ”Vinderen sutter pik på taberen” svare han så, og smiler akavet.

Jeg studser lidt og er ret overrasket, både fordi Kasper pludselig lægger op til sex, da han altid plejer at skulle lokkes eller overtales, og fordi at min pik altid har været større end hans. Min pik havde altid været den største, efterfuldt af Mikes, som egentligt ikke var ret stor, men havde en pæn tykkelse, og så Kasper på sidstepladsen. Men som homoseksuel teenagefyr var jeg altid liderlig, og klar til at gribe alle de chancer for noget seksuelt jeg kom i nærheden af, så jeg indvilligede selvfølgelig. ”Så lad os finde dem frem og sammenligne” sagde jeg, og smilede opmuntrende til ham. Han kom nærmere, og trak hans shorts og underbukser ned, og frem sprang hans pik, og jeg er sikker på at jeg må have måbet ved synet af den!

Kaspers pik var vokset, og den var vokset meget! Jeg kunne ikke få øjnene fra den, som den stod der, stor, flot og stenhård, ikke i nærheden af den børnepik som jeg kunne huske. Den var i hvert fald blevet større end Mikes, og jeg blev pludselig helt i tvivl omkring hvorvidt min rent faktisk var størst. Ikke at det gjorde noget, faktisk håbede jeg det næsten, for jeg havde voldsomt lyst til at tage Kaspers pik i munden. ”Lad os nu se din også” sagde Kasper, mens han stod med hånden om sin egen. Jeg kom ud af min trance, og fandt min pik frem, som også var blevet stenhård, og Kasper kom helt hen til mig, og lagde sin pik op af min så vi kunne sammenligne.

Det var pissefrækt at stå der mens Kasper maste vores pikke ind mod hinanden, og vi begge kiggede ned for at se hvem der var størst. Jeg vandt, min pik var en smule længere end Kaspers, men kun omkring en centimeter eller to. Jeg kunne se at han blev skuffet, ikke så meget fordi han nu skulle sutte min pik, men fordi han virkelig havde regnet med at hans havde vokset sig større end min. ”Skal vi ikke bare begge to sutte?” spurgte jeg og kiggede på ham, ”de er jo næsten lige store”. Han smilede nikkede, og så smed vi tøjet og lagde os ned i en 69er, og suttede begærligt hinanden.

Min fætter introducerer mig til analsex
Min fætter er som sagt et år ældre end mig, mindst lige så liderlig og har en kæmpe pik, og så kunne han altid finde ud af at flette noget seksuelt ind i de lege vi legede som børn. Ofte var et sikkert valg at lege læge, så man rigtigt kunne udforske hinanden, men efterhånden som vi blev ældre, blev det mere direkte og mere seksuelt. Denne historie foregår på et tidspunkt, lige inden jeg rigtigt kommer i puberteten, og min fætter er kommet i puberteten. Jeg kan nemlig huske at vi er hjemme hos ham, og jeg pludselig står med hans pik i hånden og beundre den – den er som sagt ret stor, og lidt oval i det, og pludselig lægger jeg mærke til at han har fået lidt hår, hvilket jeg endnu ikke har på det tidspunkt. ”Sutter du ikke på den?” spørger han mig, og jeg begynder langsomt at sutte den og tage den i munden, den er stenhård, og jeg kan mærke at han nyder det.

Vi tager alt vores tøj af og lægger os i hans seng, hvor jeg leger med og sutter videre på hans pik, mens han kærtegner mig. Jeg er selv stenhård, og pludselig vender han sig om så han ligger på maven, og stritter let med røv, og jeg begynder at kærtegne hans røv og klemme ballerne. ”Læg dig ovenpå mig” siger han så pludseligt, og jeg lægger mig ovenpå ham, så min pik ligger mod hans røv. Han begynder at bevæge sig, og køre sin røv mod min pik som er stenhård. Pludselig tager han fat om min pik, og stikker den ind imellem hans baller mod hans hul og skyder sin røv let bagud. Jeg er helt uforberedt, da han pludselig klemmer ballerne sammen, og min pik glider ind i hans røv.

Det føles på en gang mærkelig og vildt godt, og vi ligger der tæt sammen, mens han fortsætter med at bevæge sig, så min pik ikke bare ligger stille inden i ham. På det her tidspunkt kan jeg ikke sperme endnu, og min pik er ikke en voksenpik, men det føltes stadig fantastisk at mærke min pik tæt omsluttet af min fætters røv, og til den dag i dag er det sikkert grunden til at jeg er aktiv.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:17/07 2020
Dejlig historie, hvor jeg tydelig kan erindre samme mønster og har oplevede dejlige ting med drenge. Nu er jeg til de store lækre og frække pikke - elsker at få en lækker pik op i mind liderlige røv. Glæder mig til at læse mere af dine erindringer.