Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 17

Karakter: 0/0
Visninger: 1948

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, S/M & Fetish, Oralsex og Analsex
Mads og Mia 17

Moren sidder i køkkenet, hun havde nok ikke tænkt for år tilbage, at hendes søn ville komme hjem med en pige som mig. Men hun virker glad på vores vegne, og jeg får kys og kram. Moren roser også mit tøj og makeup. Jeg indrømmer, at jeg får hjælp fra min søster.
Nu går vi ind på værelset, og Felix lukker døren. Han nyder at klæde mig af. Da jeg kun har mine blonde trusser på. Går vi ud for at børste tænder med videre. Jeg vasker også mit ansigt. Jeg havde en lille taske i bilen, så har rensecreme og rene trusser til i morgen samt en t-shirt.
Jeg ser på at Felix klæder sig af, min flotte date, står nu nøgen foran mig. Der er ikke andet at gøre end at gå på knæ og tage hans stive pik i munden. Den smager himmelsk.
Men han vil have sin tøs nu, han krænger mine trusser ned. Så skal jeg lægge mig på ryggen, med benene godt op over hovedet, og blotte min numse for ham. Der kommer to finger op med lidt glidecreme. jeg er bare så klar til ham. Felix trænger op i mig. Nu skal jeg gennem kneppes. Han banker sin pik i bund, og jeg mærker min egen orgasme bygge op. Helt uden at røre ved min lille pik, sprøjter jeg min sæd ud over min egen mave. Felix trækker sig ud, og kravler op til mit ansigt, jeg åbner villigt munden, men han rammer mig også ud over hele ansigtet. Han bruger sin pik til at skrabe lidt af sin sperm i munden på mig. Jeg er beruset af lykke. Så lægger han sig ned oven på mig, og vi kysser med den sidste af hans sperm i min mund.
Han trækker dynen op over sig, min dejlige elsker er godt tung, men sådan flader vi i søvn.
Da vi vågner, trænger jeg virkeligt meget til et bad. Felix skal tisse, så jeg skal sætte mig ned i badet, så han kan pisse ud over mig. Min egen pik pisser lige op i luften. Hans morgenpis er kraftigt, men smager okay. Nu kan vi vaske hinanden.
Vi kan dufte frisk kaffe, så jeg nøjes med trusser og t-shirt. Felix har et par træningsbukser og en t-shirt på. Den søde far har været til bageren, og der også købt orangejuice.
Vi genfortæller vores romantiske date, og takker faren for kørslen. Det er helt sikkert, at Kris og Mia, også har hygget sig sammen med os.
Forældrene skal en tur til byen, og de vil spise frokost ude. Så vi har huset for os selv hele dagen. Vi tilbyder straks at rydde op efter maden.
Da forældrene er kørt, kræver Felix, at jeg er nøgen. Så må pænt tage mit tøj af. Han sætter sin pc til tv'et i stuen, og finder noget fræk gayporn på nettet. Der går ikke længe, så kan man se resultatet i hans træningsbukser. Jeg befrier hans pik, og begynder at slikke og sutte ham.
Belønningen er en mund fyldt med drengesperm.
Efter noget tid skal vi have frokost. Jeg skal forblive nøgen. Vi snupper en øl hver til vores mad, og føler os lidt voksne.
Jeg får endelig tilladelse til at tage tøj på. Så har min nederdel og t-shirt på, da forældrene kommer hjem med kage til kaffen. Vi sidder og hygger i stuen hele eftermiddagen. Forældrene vil gerne vide noget om min crossdressing, og om hvad det giver mig. Jeg forklarer, at jeg bare altid har kunne lide det, og at mine forældre aldrig har sagt, at det på nogen måde var forkert, at drenge gik i pigetøj, hvis jeg havde lyst til det. At jeg har delt tøj med min søster fra helt lille, og at Mia også kunne gå i mit tøj, når hun ønskede det. Jeg har vidst i mange år, at jeg var bøsse. Og kan sige helt ærligt, at jeg er forelsket i Felix. Jeg nyder, når Felix bestemmer over mig, jeg ved, han vil mig det bedste.
Felix siger dog, at jeg er en snu rad, og får min vilje i sidste ende, når det kommer til stykket. Det griner vi alle af.
Ingen gider rigtig at lave aftensmad, så vi tager bilen, og går på burgerbar. Her møder vi nogle stykker fra klassen, de kommer hen og hilser på, og jeg får et par kindkys.
I morgen skal Felix spille fodbold, men vi har da endnu en nat sammen.
Efter morgenmaden kører faren mig hjem.
Hjemme er der almindelig søndagshygge, det vil sige, ingen rigtig er påklædte, og morgenkaffen tager flere timer.
Min kære forældre, glæder sig over vores dates. Kris er hjemme hos sig selv, men kommer vist senere.
Jeg har brug for at sove lidt mere, så tager en lur på værelset. Felix brugte mig to gange i nat.
Der er gået nogle timer, da min telefon ringer. Det er Tina, hun vil gerne have jeg kommer hjem til hende, og hilser på nogle af hendes bedste venner. Så må op, og klædes på, jeg får lov til at besøge hende, men skal selv cykle derhen.
Jeg kører emo stilen med sort tøj og sort eyeliner.
Det frisker mig faktisk lidt op at cykle turen. Gad vide, hvad de vil med mig ?
Tina har besøg af Selma og Nikoline, det er et lesbisk par samt af Mikkel.
Der er fuldt udslag på min gaydar.
Han er frisør, og arbejder i centret, og det er derfra han kender Tina. Jeg er jo ti år yngre end de andre, men de virker interesseret i mig, særligt Mikkel kigger intenst på mig.
Jeg hjælper Tina med at bringe kaffe og lidt guf ind til bordet. I køkkenet, fortæller Tina, at jeg skal vide, at Mikkel er lidt avanceret, han er nemlig både tantra massør og ekspert i japansk bondage. Wauw….tror sgu godt han må lege lidt med mig. Jeg sidder i en lille sofa sammen med Mikkel. og der går ikke længe, før jeg sidder op ad ham, og han holder rundt om mig. Jeg skynder mig at fortælle, at jeg er i fast forhold med Felix fra min klasse. Men Mikkel klemmer mig bare lidt mere, og ja, så kysser vi lidt. Inden jeg cykler hjem, har jeg lovet at besøge ham og vi har aftalt, at jeg skal have massage…..shit, jeg er sgu nem….
Kommentar