Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme.

Denne novelle er voldtægtsrelaterede. Derfor også fiktive og udelukkende til fantasiens lyster.

Jeg havde været hjemme i et par uger, uden at have sagt noget til nogen om manden i elevatoren. I al hemmelighed havde jeg fået fornyet mit sygesikringsbevis og købt mig en ny pung. Jeg var bange når jeg gik på gaden, og havde haft det utroligt dårligt det sidste stykke tid. Jeg kom hjem fra skole, solen skinnede udenfor. Min far og mor var på arbejde. Tiden gik med nogle lektier og noget fjernsyn. Længe lå jeg og søvnen havde taget over. Jeg vågnede ved at det ringede på døren ved halv fem tiden. Træt og sløvt rejste jeg mig fra sofaen og gik ud i entreen. Jeg lukkede døren op. I det samme jeg så ham smækkede jeg døren i, men han satte en fod for og trængte sig ind.
- ”Lad mig være, jeg ringer efter politiet! Mine forældre kan være her når som helst!” Han lo bag skægget og rynkerne og pressede min drengekrop op ad væggen. Han var tung og svedig, lugtede af aftershave.
- ”Jeg har holdt øje med jer den sidste tid” Svarede han. Han lagde sine læber til mit øre og hviskede: ”de er ikke hjemme før ni”. Han bed mig i øreflippen og tog på min pik. Nej! Tænkte jeg. Jeg fortjener ikke det her.
- ”Hvad kan jeg gøre for at du lader mig være!?” Han så ondt på mig. Greb pludselig fat i mit hår og rev mig op ad trappen. Han fandt mit værelse og slæbte mig derind. Jeg skreg. I det samme tog han et par reb op ad sin taske og bandt mig til min seng. Han sprættede mit tøj op med min kniv, og blottede min krop der vred sig under ham. Jeg græd og bønfaldt ham.
- ”Sut min pik” sagde han hårdt.
- ”NEJ!” Skreg jeg. Han knappede op og tog den halvslappe kæp ud… den som havde forvoldt mig så megen skam, smerte og liderlighed. Der gik to sekunder inden den stod rank og stolt inde i min mund. Han kneppede min kæft med sådan en voldsomhed, at mit savl og hans præsperm løb uhæmmet ned ad mit ansigt. Mine store øjne så op på ham.
- ”Kald mig onkel” råbte han.
- ”Onkel” gurglede jeg. Han tog sin stive pik ud og lod den klaske imod mit ansigt, slimet og våd. Kørte den atter ind imellem mine læber og mundbollede mig brutalt. Kønshårene kildede mod næsen. Han rev fat i mit hoved og pressede det helt ned over sin pik. Ligesom jeg troede jeg skulle kvæles i hans stav, trak han sig ud. Manden rakte ud efter en T-shirt på gulvet som han bandt om mine hænder, på ryggen. Så forlod han lokalet. Panisk fik jeg rejst mig op og så mig omkring. Hvordan kunne jeg slippe ud. Uden held forsøgte jeg at komme fri med hænderne. Min pik dinglede løst imellem mine ben, mens jeg løb hen mod døren. Der var stille. Så løb jeg. Ned ad trapperne, ind igennem stuen og hen til hoveddøren. Lige i dét jeg nåede den, blev jeg trukket hårdt tilbage.
- ”NEJ!” Skreg jeg.
- ”Hvor skal du hen din bøsserøv? Flygter du fra onkel?” i hånden havde han et bælte. Han svang den henover mine balder. Jeg lagde hovedet tilbage og skreg. Voldsomt hev han mig ud på badeværelset. Jeg så på hans stive, dunkende pik, omkranset af grånet hår. Maven og brystet var behåret, det samme var hans ben. Han lagde mig henover badekarret, så jeg så med ansigtet ned i det og havde røven i vejret.
- ”Jeg beder dig…” begyndte jeg, men i det samme svang han bæltet. Jeg skreg.
- ”Hvad siger du knægt? Beder du om pik?”
- ”Nej, lad mig være!” han svang bæltet igen. Så greb han fat om mine hofter med begge ru hænder. Jeg vidste det der skulle ske. Faretruende mærkede jeg hans pikhoved mod mit hul.
- ”Sig du vil have onkels pik” jeg turde ikke gøre andet:
- ”Giv mig din fede pik onkel” Han udbrød et vildt brøl og bankede den ind i mig. Kneppede mit hul, pulede mig som den luder jeg var blevet til. Skrigende lå jeg henover kanten på badekarret med den gamle mands pik i røven. Han begyndte at spille min egen der blev stiv, selvom jeg prøvede at undgå det. Længe råpulede han mig hårdt… pludselig skreg han og jeg mærkede spermen der pumpede ind i min røv. Det løb ud ad mit røvhul og ned af lårene på mig. Han kørte den frem og tilbage i sæden, inden han trak den og lod mig slikke den ren. Jeg spillede min egen pik, og havde glemt alt om at skrige, på grund af liderlighed. Jeg spermede ud på gulvet og henover hans fødder. Rasende sparkede han mig omkuld og jeg besvimede…

Der var gået et halvt år siden min anden voldtægt. Jeg var fyld sytten, lige startet i gymnasiet. Det var sommer og jeg havde efterhånden gemt min hemmelighed væk. Ingen vidste noget, og jeg havde ikke hørt fra ”onkel” siden. Det var jeg begyndt at kalde ham. Det var en måde at identificere ham på. Dagene med sol udenfor gled forbi, og timerne i klassen var lange. En matematik time var oprundet og klokken ringede. Jeg rejste mig som alle de andre, men blev kaldt tilbage af Victor, vores lærer.
- ”Jeg er bekymret over dine matematik karakterer”, sagde han. Jeg rømmede mig.
- ”Jeg er ikke så god til faget, men min far hjælper mig med det”. Victor der var i midten af tredverne lod sit lange hår falde om bag øret og så alvorligt på mig.
- ”Måske skulle du finde en anden til at hjælpe dig. En der er lidt bedre. Har du ikke en onkel eller noget?” Det gibbede i mig da han sagde det.
- ”Nej det har jeg ikke” svarede jeg hastigt. Han rejste sig og gik hen til døren. Jeg så ud ad vinduet og var langt væk et par minutter. Registrerede ingenting. Victor tog en prøve frem og lagde dem foran mig. Han gik om bag mig og bøjede sig henover bordet.
- ”Vil du gerne have bedre karakterer?” spurgte han.
- ”Ja svarede jeg”. Han smilede til mig.
- ”så kan du lave opgaven her, eller sutte min pik”. Jeg kiggede forskrækket op på ham. Med et sæt rejste jeg mig og løb over til døren. Den var låst.
- ”Jeg tror bare jeg laver opgaven selv, luk mig ud!” Sagde jeg bestemt. Han knappede sine bukser op mens jeg stirrede rædselsslagen på gylpen.
- ”du går ingen steder”. Med ét satte han i løb. Jeg skreg da han overfaldt mig og tvang mig ned på gulvet. Jeg sprællede vildt med arme og ben, men hans stærke arme holdt mig nede. Han rev sin trøje af og afslørede sin muskuløse overkrop, der på en måde tiltrak mig voldsomt. I et hvæs havde han hevet sin kæmpe stivepik frem og tvang den ind i min mund. Jeg suttede min matematiklærers pik, så godt jeg kunne. Han mundkneppede mig hårdt, mens nosserne klaskede imod min hage. Jeg så op i hans øjne, men han var langt væk i ekstase. Pikken stemplede min kæft med sådan en brutalitet, at savlen væltede ud ad min mund. Han gjorde det hårdere og hårdere og pludselig kom han. Sæden eksploderede ud i mit ansigt og ind min mund. Han hamrede den ned i min gane. min lærers klistrede sæd dryppede fra min hage, mens jeg slikkede det sidste af pikken med min tunge. Min egen pik var blevet stiv. Han rev mine bukser af så min pik stod ret ud i luften. Han lo, og selvom jeg protesterede greb han fat i mit dyr og rev op og ned i den. Jeg vred mig under hans behandling, og senere blev det til skrig, da jeg mærkede hans fingre smutte op i min røv. Hans egen pik var blevet stiv igen. Han greb hårdt fat i mig og bøjede mig henover katederet.
- ”Vil du ikke nok lade være?” bad jeg. Han sagde intet, men stønnede som et dyr. Med voldsom magt tiltvang han sig adgang til min røv og pikken borede sig dybt ind i mig. Katederet under os knagede voldsomt, eftersom han pulede mig hårdere og hårdere. Sveden drev af hans krop og klistrede ham til min ryg og mine faste baller, mens han klaskede sit underliv imod min røv. Han bed i min nakke derefter mit øre. Med et sidste skrig af ekstase mærkede jeg min sæd søle katederet til under mig og jeg faldt sammen. Min lærer humpede mig et stykke tid, inden han trak sig ud og spermede ud over min ryg. Sådan forlod ham mig…
Kommentar